makap Δημοσιεύτηκε 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 16 Απριλίου Αγόρασα τον ΙΑΝ 2024 το POCO M6 Pro (256GB), ελληνικής αντιπροσωπείας, για να αντικαταστήσψω το Redmi Note 7 του 2019. Γενικά, το κινητό πάει πολύ καλά εκτός από το πρόβλημα της εφαρμογής για τα τηλέφωνα που τα δείχνει από 1 σε κάθε άτομο και όχι όλα μαζί του ατόμου, όπως είχα συνηθίσει με το RN7. Αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα με την εφαρμογή "Επαφές" της Google. Για τις διαφημίσεις έχω ενεργοποιήσει το Blokada που είχα και στο RN7 και με καλύπτει, ενώ μετά την προσθήκη και του dns.adguard-dns.com στο προσωπικό DNS βγάζει συνεχώς μήνυμα ότι δεν συνδέεται με το δίκτυο. Έχω χώρα Ελλάδα και έλαβα 1 ή 2 αναβαθμίσεις του MIUI Σήμερα ήρθε μήνυμα για την HyperOS 1.0.1.0. UNFEUXM 4,6gb και την εγκατέστησα, μετά από αρκετή ώρα .. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 11 minutes ago, makap said: Αγόρασα τον ΙΑΝ 2024 το POCO M6 Pro (256GB), ελληνικής αντιπροσωπείας, για να αντικαταστήσψω το Redmi Note 7 του 2019. Γενικά, το κινητό πάει πολύ καλά εκτός από το πρόβλημα της εφαρμογής για τα τηλέφωνα που τα δείχνει από 1 σε κάθε άτομο και όχι όλα μαζί του ατόμου, όπως είχα συνηθίσει με το RN7. Αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα με την εφαρμογή "Επαφές" της Google. Για τις διαφημίσεις έχω ενεργοποιήσει το Blokada που είχα και στο RN7 και με καλύπτει, ενώ μετά την προσθήκη και του dns.adguard-dns.com στο προσωπικό DNS βγάζει συνεχώς μήνυμα ότι δεν συνδέεται με το δίκτυο. Έχω χώρα Ελλάδα και έλαβα 1 ή 2 αναβαθμίσεις του MIUI Σήμερα ήρθε μήνυμα για την HyperOS 1.0.1.0. UNFEUXM 4,6gb και την εγκατέστησα, μετά από αρκετή ώρα .. Αυτό που λες με τις επαφές μου θυμίζει σαν να βλέπει τις επαφές της κάρτας Sim και όχι της Google...Γιά ψάξε το λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 17 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Οι επαφές βρισκόντουσαν και βρίσκονται στο cloud και θέλω να πιστεύω ότι δεν εγκαταστάθηκαν στη sim. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candiaman Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Απο κάμερες πως τα παει?Αξιζει?Γιατι επιασα στα χερια μου ενα Χ5 5g απλό οχι Προ ενος φιλου,και τραβηξα μερικες φωτο και απογοητευτηκα πλήρως...Πολυ αποτυχία...Ξεπλυμενα χρωματα και μηδεν λεπτομερεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 18 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Από τις φωτο που έχω βγάλει μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν μπορώ να τις συγκρίνω με εκείνες που έβγαζα με το RN7 και τις πολλές εφαρμογές (βελτιώσεις) που είχαν αναπτύξει διάφοροι devs για το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candiaman Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου (edited) Aπορίας άξιο ενω εχει διθυραμβικα σχόλια απο ολους τους reviewers στο Youtube,δεν εχει πουλησει καθολου καλα το κινητο τουλαχιστον εδω στη χωρα μας.Ισως ειναι αρχη ακομα,ή ολοι εχουν πεσει στη σειρα Χ5-Χ6...... Edited 18 Μαΐου by Candiaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 18 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Δεν γνωρίζω την πορεία των πωλήσεων και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω είναι ότι ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μου και με την HyperOS 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candiaman Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου (edited) 6 minutes ago, makap said: Δεν γνωρίζω την πορεία των πωλήσεων και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω είναι ότι ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μου και με την HyperOS Nαι σωστα,απλως μια απορια εξεφρασα καθως κι εγω προς αυτο το κινητο μαλλον θα στραφω μετα το εξαιρετικο Redmi Note 10 Pro που με εβγαλε ασπροπροσωπο 3 χρονια τωρα,αλλα αρχισε να δειχνει την ηλικια του...Να ρωτησω κατι,το Μ6 υποστηριζει 5g δικτυα ή οχι?Αν και μικρο το κακο και να μην υποστηριζει....Ευχαριστω Edited 18 Μαΐου by Candiaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου (edited) Κάτοχος κι εγω απο σημερα μετα απο ενα μακρυ ταξιδι 4 χρόνων με το Redmi Note 10 Pro....Απολυτα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης σε ολα,πιο μαζεμενο και ελαφρυ απο το Προ 10,σαφως πο γρηγορο,καμερες πιο αξιοπρεπεις(κι ας εχει φακο 108mp το 10 Προ),γενικα ενα πολυ καλυτερο τηλεφωνο απο αυτο που ειχα,και χωρις να μου λειπει τιποτα..... Edited 10 Σεπτεμβρίου by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αλλάξω ένα realme 8 με το m6 pro. Ποια είναι η άποψη σας για την μπαταρία? Μια και ο g99 που φοράει είναι ίδιος σε απόδοση με τον g95 του realme (το είχα πάρει 150 ευρώ πριν από 3 χρόνια!) θα πάρω κάτι μόνο και μόνο για τα security updates , αλλά θέλω να είναι τουλάχιστον ισάξιο σε μπαταρία. Στο realme μετά από τόσα χρόνια με 2 φορτίσεις την μέρα είναι ακόμα στο 85% της υγείας της μπαταρίας. Πιστεύετε ότι αξίζει η κίνηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου (edited) 19 minutes ago, Zefir said: Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αλλάξω ένα realme 8 με το m6 pro. Ποια είναι η άποψη σας για την μπαταρία? Μια και ο g99 που φοράει είναι ίδιος σε απόδοση με τον g95 του realme (το είχα πάρει 150 ευρώ πριν από 3 χρόνια!) θα πάρω κάτι μόνο και μόνο για τα security updates , αλλά θέλω να είναι τουλάχιστον ισάξιο σε μπαταρία. Στο realme μετά από τόσα χρόνια με 2 φορτίσεις την μέρα είναι ακόμα στο 85% της υγείας της μπαταρίας. Πιστεύετε ότι αξίζει η κίνηση? Σιγουρα καλυτερο σε μπαταρια απο το Realme 8.Εμενα σε φουλ χρηση με Wi-fi ανοικτο ολη μερα,Bt συνδεδεμενο με smartwatch,αρκετα μειλ και τηλεφωνηματα μου βγαζει ανετα τη μερα και εχω και 20% για την επομενη....Η φορτιση επισης ειναι παιχνιδακι γιατι με τον ταχυφορτιστη που εχει μεσα σε 25' ειμαι ετοιμος με φουλ μπαταρια!Το κινητο για την τιμη του,ειναι κλεψια, ειμαι πολυ ευχαριστημενος..... Edited 23 Σεπτεμβρίου by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Ωραία. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Aναβαθμιση λογισμικου εκδοση HyperOS 1.0.5.0 UNFEUXM/46 MB ,Security Patch Σεπτεμβριος 24 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Ευχαριστούμε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου On 27/9/2024 at 2:15 ΜΜ, makap said: Ευχαριστούμε. Καλησπερα,στο δικό μου όταν ανοίγω το Instagram ,έχω παρατηρήσει να αυξομειώνεται η φωτεινοτητα σε κάποια posts και να επανέρχεται όταν το κλείσω..το κάνει συγκεκριμένα εκεί,έκανα διαγραφή και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά δε λύθηκε το προβλημα Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Έχω m6 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 hour ago, sakis73 said: Καλησπερα,στο δικό μου όταν ανοίγω το Instagram ,έχω παρατηρήσει να αυξομειώνεται η φωτεινοτητα σε κάποια posts και να επανέρχεται όταν το κλείσω..το κάνει συγκεκριμένα εκεί,έκανα διαγραφή και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά δε λύθηκε το προβλημα Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Έχω m6 pro Το έχω παρατηρήσει σε Poco X6 pro και συνήθως όταν προχωράω παρακάτω και μπαίνω μέσα σε ένα reel επανέρχεται η φωτεινότητα.. Δεν το έχω ψάξει περαιτέρω να σου πω την αλήθεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Α,οκ..γενικό bug ίσως..πάντως με την εξυπηρέτηση πελατών κάναμε κάποια πράγματα αλλά δε λύθηκε το θέμα ...δε βαριέσαι ,μικρό το κακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Εγω παντως στο δικο μου μολις τωρα που τσεκαρα δεν εχω τετοιο θεμα.... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, sakis73 said: Καλησπερα,στο δικό μου όταν ανοίγω το Instagram ,έχω παρατηρήσει να αυξομειώνεται η φωτεινοτητα σε κάποια posts και να επανέρχεται όταν το κλείσω..το κάνει συγκεκριμένα εκεί,έκανα διαγραφή και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά δε λύθηκε το προβλημα Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Έχω m6 pro Λοιπόν φίλε μου,αυτό ακριβώς το πράγμα το κάνει και σε μένα σε poco x6 5g, εδώ και κάποιον καιρό αλλά δίσταζα να γράψω γιατί νόμιζα ότι θα ήταν κάτι εξεζητημένο και δεν θα το έβλεπε κάποιος άλλος. Πραγματικά όμως το κάνει, είναι ενοχλητικό, ειδικά το βράδυ που κλείνουν τα φώτα ανεβαίνει απότομα η φωτεινότητα... είναι όμως όπως φαίνεται καθαρά bug της εφαρμογής. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Περίεργο πάντως ..και το κάνει μόνο στο app,όχι αν μπω με browser Περίεργο πάντως ..και το κάνει μόνο στο app,όχι αν μπω με browser 17 minutes ago, Nick_minos said: Εγω παντως στο δικο μου μολις τωρα που τσεκαρα δεν εχω τετοιο θεμα.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 17 minutes ago, sakis73 said: Περίεργο πάντως ..και το κάνει μόνο στο app,όχι αν μπω με browser Περίεργο πάντως ..και το κάνει μόνο στο app,όχι αν μπω με browser A,εγω μπαινω απο Opera,ξεχασα να το αναφερω.Εχω απενεργοποιησει την εφαρμογη για να μην μου καταναλωνει μπαταρια.Ισως γι αυτο δεν μου το κάνει εμενα 1 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 11 minutes ago, Nick_minos said: A,εγω μπαινω απο Opera,ξεχασα να το αναφερω.Εχω απενεργοποιησει την εφαρμογη για να μην μου καταναλωνει μπαταρια.Ισως γι αυτο δεν μου το κάνει εμενα Αν μπορείς δοκίμασε με την εφαρμογή και πες μου,ευχαριστώ 36 minutes ago, p_k said: Λοιπόν φίλε μου,αυτό ακριβώς το πράγμα το κάνει και σε μένα σε poco x6 5g, εδώ και κάποιον καιρό αλλά δίσταζα να γράψω γιατί νόμιζα ότι θα ήταν κάτι εξεζητημένο και δεν θα το έβλεπε κάποιος άλλος. Πραγματικά όμως το κάνει, είναι ενοχλητικό, ειδικά το βράδυ που κλείνουν τα φώτα ανεβαίνει απότομα η φωτεινότητα... είναι όμως όπως φαίνεται καθαρά bug της εφαρμογής. Που θα πάει ,θα το φτιάξουν ελπίζω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Ναι Σάκη οταν μπαινω απο την εφαρμογη μου το κανει κι εμενα,οπότε μην ανυσηχεις η εφαρμογη φταιει...... 1 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Nick_minos said: Ναι Σάκη οταν μπαινω απο την εφαρμογη μου το κανει κι εμενα,οπότε μην ανυσηχεις η εφαρμογη φταιει...... Ευχαριστώ nick,καληνυχτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 hour ago, p_k said: Λοιπόν φίλε μου,αυτό ακριβώς το πράγμα το κάνει και σε μένα σε poco x6 5g, εδώ και κάποιον καιρό αλλά δίσταζα να γράψω γιατί νόμιζα ότι θα ήταν κάτι εξεζητημένο και δεν θα το έβλεπε κάποιος άλλος. Πραγματικά όμως το κάνει, είναι ενοχλητικό, ειδικά το βράδυ που κλείνουν τα φώτα ανεβαίνει απότομα η φωτεινότητα... είναι όμως όπως φαίνεται καθαρά bug της εφαρμογής. Και γω δεν έγραφα γιατί πίστευα ότι είναι μόνο σε μένα και αντε να με καταλάβουν τα υπόλοιπα παιδιά τι εννοώ αλλά έκανε την αρχή ο φίλος πιο πάνω.. Να δούμε τι φταίει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts