antonispats78 Δημ. Τετάρτη στις 11:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:24 πμ Ναι. Υπολόγιζα πως με την χρήση micro SD ότι δεν θα είχα πρόβλημα αλλά μάλλον θα εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. Πέμπτη στις 10:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:06 πμ Καλημέρα ήρθε ενημέρωση Ιανουαρίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos oiko Δημ. Πέμπτη στις 10:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:40 πμ Καλημέρα και σε εμένα πριν κάνα μισάωρο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Πέμπτη στις 11:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:08 πμ One UI 7.0 με android 15 να δούμε πότε θα πάρουμε.... Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Πέμπτη στις 12:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:47 μμ Από Νοέμβριο πήγατε σε Ιανουάριο ??Εμεις με Α35 ακόμα Νοέμβριου έχουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. Πέμπτη στις 02:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:50 μμ (edited) 2 ώρες πριν, Christos kitsos said: Από Νοέμβριο πήγατε σε Ιανουάριο ??Εμεις με Α35 ακόμα Νοέμβριου έχουμε.. Τι να πούμε κι εμείς με Α52s. Είχαμε του Δεκεμβρίου και η υποτιθέμενη νέα ενημέρωση μας γύρισε στον Νοέμβριο ξανά! Ούτε στην Xiaomi δεν γινόταν αυτό! Όπως και να έχει όμως νέα τηλέφωνα έχετε (Α35) θα έρθουν και οι αντίστοιχες ενημερώσεις. Edited Πέμπτη στις 02:53 μμ by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν On 26/1/2025 at 7:56 ΜΜ, stark said: Σε μια αναζήτηση που είχα κάνει, είδα ότι για κορυφαίο ήχο πολλοί προτείνουν αυτόν https://www.skroutz.gr/s/28322580/Ugreen-Metatropeas-USB-C-male-se-3-5mm-female-Gri-80154.html αλλά προφανώς πάντα υπάρχουν και τα πιο οικονομικά / Samsung / κλπ Δες κι αυτό το σχόλιο (για τον Samsung) Αυτόν έχω πάρει και εγώ και τον χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με τα ακουστικά MI ANC (ZBW4386TY) και λειτουργούν και τα κουμπιά που έχει σωστά στις εφαρμογές (αύξηση/μείωση έντασης, pause/επόμενο κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts