anastasiah Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 21 ώρες πριν, LAGGI said: Χρειαζεσαι στικ που να εχει υποδοχή type-C.Υπάρχουν και στικ που εχουν υποδοχή type-C απο τη μια μεριά και type-A απο την αλλη.Οπότε συνδέεις την type-C στο κινητό αλλά και την type-Α σε οποιοδήποτε υπολογιστή.Δες εδω...: https://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3cg3-128gb-datatraveler-microduo-3c-gen-3-128gb-usb-32-type-c-type-a-flash-drive-p-PER.346347 Αυτός τι τύπος καλωδίου είναι; αυτό παίρνει ο εξωτερικός σκληρός που έχει και όχι USB-A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 16 minutes ago, anastasiah said: Αυτός τι τύπος καλωδίου είναι; αυτό παίρνει ο εξωτερικός σκληρός που έχει και όχι USB-A Αυτό είναι παλαιού τύπου βύσμα που έμπαινε σε παναρχαιες συσκευές. Αν αυτή η άκρη συνδέεται στο σκληρό,πως είναι η άλλη άκρη? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου Η άλλη άκρη είναι usb A και εγώ θέλω του κινητού μας ώστε να μπορώ να το συνδεσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 2 ώρες πριν, anastasiah said: Η άλλη άκρη είναι usb A και εγώ θέλω του κινητού μας ώστε να μπορώ να το συνδεσω https://www.skroutz.gr/s/52136251/Ugreen-Us378-Metatropeas-USB-C-USB-A-male-se-USB-C-USB-A-female-Gri-1tmch.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ε θα πάρεις ανταπτορα, usb a to usb c με μαγικά δεν γίνεται. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 47 minutes ago, chios said: https://www.skroutz.gr/s/52136251/Ugreen-Us378-Metatropeas-USB-C-USB-A-male-se-USB-C-USB-A-female-Gri-1tmch.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ε θα πάρεις ανταπτορα, usb a to usb c με μαγικά δεν γίνεται. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 4 ώρες πριν, anastasiah said: Η άλλη άκρη είναι usb A και εγώ θέλω του κινητού μας ώστε να μπορώ να το συνδεσω Υπόψιν βεβαια,οτι για να βλέπεις τα αρχεια απο τη συσκευη του κινητού,ο αποθηκευτικός χωρος πρέπει να ειναι FAT32,EXFAT και όχι NTFS που ειναι οι συνήθεις σκληροί δισκοι... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 1 hour ago, LAGGI said: Υπόψιν βεβαια,οτι για να βλέπεις τα αρχεια απο τη συσκευη του κινητού,ο αποθηκευτικός χωρος πρέπει να ειναι FAT32,EXFAT και όχι NTFS που ειναι οι συνήθεις σκληροί δισκοι... Ευτυχώς θα έχω laptop σύντομα μεταχειρισμένο αλλά ελπίζω ότι θα κάνει την δουλειά του. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου (edited) On 19/7/2024 at 5:35 ΜΜ, crAss said: Μετά από 1 μήνα περίπου με το κινητό πρέπει να πω πως το σήμα είναι προβληματικό σε συγκεκριμένες καταστάσεις και χειρότερο συνολικά σε σχέση με το Α52s που είχα πριν. Αν είσαι στατικός κάπου το πιο πιθανό είναι ότι θα έχεις λειτουργικό 5G. Αν η τοποθεσία είναι έστω και λίγο δύσκολη, πολύ εύκολα θα πέσεις σε edge και θα δυσκολευτεί πολύ για να ξαναπιάσει 5G. Να δώσω ένα παράδειγμα. Βγαίνω από συγκεκριμένο κτίριο στον Πειραιά. Στο ασανσέρ δεν παίζει σήμα με οποιοδήποτε κινητό. Αν έχω παρκάρει ακριβώς απέξω και συνδέσω το κινητό στο αυτοκίνητο σε ένα χώρο κάτω από το ταμπλό μου έχει τύχει να φτάσω Μεσογείων και να έχει μόνο 2G/Edge σήμα σε όλη τη διαδρομή. Μόλις σταματήσω και βγω από το αυτοκίνητο πιάνει κανονικά 5G. Αν στην αρχή στον Πειραιά περίμενα 20-30 δευτερόλεπτα να πιάσει 5G πριν μπω στο αυτοκίνητο, διατηρεί 5G σε όλη τη διαδρομή. Μετά το τελευταίο update έχει λίγο βελτιωθεί στο να πιάσει σήμα και να κάνει εναλλαγή από 2G σε 5G, αλλά και πάλι δεν είναι ιδανικό. Επίσης και το σήμα του gps δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Τουλάχιστον η σύνδεση με Edge σε φουλ σήμα είναι αρκετή για το google maps σε ταξίδι οπότε δεν χάνεις το χάρτη με την κίνηση, ενώ έχω και ένα web radio που ακούω σε 64Kbps bitrate το οποίο και αυτό μαζί με τους χάρτες παίζει μια χαρά με Edge - για αυτό στην αρχή δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Επειδή τα προβλήματα τουλάχιστον με παρατήρηση φαίνεται να είναι στις εναλλαγές ίσως υπάρχει περιθώριο για tweaking στο λογισμικό και να γίνει καλύτερη η κατάσταση με κάποιο update. Υπάρχουν αρκετές αναφορές στο εξωτερικό, οπότε είναι γενικευμένο και γνωστό θέμα. Κατά τα άλλα το κινητό είναι σούπερ και απροβλημάτιστο. Το βράδυ πριν γράψω αυτό το ποστ (18 Ιουλίου) είχα περάσει το update του Ιουλίου. Ήταν ένα security update κατά βάση με πολύ μικρό μέγεθος. Από τότε έκανα ένα ταξίδι Ηνωμένο Βασίλειο, κυκλοφόρησα Αθήνα όπως και σε ένα νησί για διακοπές. Το βασικό πρόβλημα είχε εξαφανιστεί. Το τηλέφωνο έμενε σε 5G ακόμη και χωρίς καμία γραμμή σήματος στην οθόνη. Προφανώς έστω και 1 γραμμή 5G όπως και να έχει ρυθμιστεί η απεικόνιση αν υπάρχει δίνει ταχύτητα μεγαλύτερη του 2G. Επίσης στο εξωτερικό το είχα βάλει και με επιλογή δικτύου χειροκίνητη και με αυτόματη. Με λίγα λόγια το τηλέφωνο δουλεύει όπως πρέπει πια. Οι κλήσεις γίνονται με VoLTE το ιντερνετ δεν προβληματίζει. Προσοχή δεν λέω ότι δυνάμωσε το σήμα ή κάτι τέτοιο. Το σήμα σε ίδια προβληματικά σημεία παραμένει ελαφρά χειρότερο από το Α52s όμως σίγουρα έχει διορθωθεί για μένα το πρόβλημα των εναλλαγών από 2G <--> 5G και έτσι έφυγε το βασικό θέμα που είχε η συσκευή. ΥΓ. Μόλις ήρθε το update του Αυγούστου με καθυστέρηση, το Α52s το είχε πάρει νωρίτερα. Βέβαια είναι 800+ ΜΒ οπότε έχει καινούργια features. Δεν βλέπω κάτι για ΑΙ. Το κύκλωμα για αναζήτηση και κάποια άλλα tweaks στο UI βλέπω μόνο. Edited 22 Αυγούστου by crAss 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Patch Αυγούστου με ένα νέο χαρακτηριστικό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου On 21/8/2024 at 10:43 ΜΜ, LAGGI said: Οποιος ενδιαφέρεται το δίνω το κινητό στα 270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση σε s23 fe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου On 22/8/2024 at 8:35 ΠΜ, crAss said: Το βράδυ πριν γράψω αυτό το ποστ (18 Ιουλίου) είχα περάσει το update του Ιουλίου. Ήταν ένα security update κατά βάση με πολύ μικρό μέγεθος. Από τότε έκανα ένα ταξίδι Ηνωμένο Βασίλειο, κυκλοφόρησα Αθήνα όπως και σε ένα νησί για διακοπές. Το βασικό πρόβλημα είχε εξαφανιστεί. Το τηλέφωνο έμενε σε 5G ακόμη και χωρίς καμία γραμμή σήματος στην οθόνη. Προφανώς έστω και 1 γραμμή 5G όπως και να έχει ρυθμιστεί η απεικόνιση αν υπάρχει δίνει ταχύτητα μεγαλύτερη του 2G. Επίσης στο εξωτερικό το είχα βάλει και με επιλογή δικτύου χειροκίνητη και με αυτόματη. Με λίγα λόγια το τηλέφωνο δουλεύει όπως πρέπει πια. Οι κλήσεις γίνονται με VoLTE το ιντερνετ δεν προβληματίζει. Προσοχή δεν λέω ότι δυνάμωσε το σήμα ή κάτι τέτοιο. Το σήμα σε ίδια προβληματικά σημεία παραμένει ελαφρά χειρότερο από το Α52s όμως σίγουρα έχει διορθωθεί για μένα το πρόβλημα των εναλλαγών από 2G <--> 5G και έτσι έφυγε το βασικό θέμα που είχε η συσκευή. ΥΓ. Μόλις ήρθε το update του Αυγούστου με καθυστέρηση, το Α52s το είχε πάρει νωρίτερα. Βέβαια είναι 800+ ΜΒ οπότε έχει καινούργια features. Δεν βλέπω κάτι για ΑΙ. Το κύκλωμα για αναζήτηση και κάποια άλλα tweaks στο UI βλέπω μόνο. Καλησπέρα στην παρέα.Μολις γύρισα από διακοπές,τεσταρισα το κινητό όσο δεν πήγαινε,κανένα θέμα ούτε στο σήμα,ευχαριστημένος από κάμερα γενικά σταθερότατο....500 Χιλ στο παρμπρίζ στο αεραγωγό με ac ,Hotspot on ανοικτό συνέχεια, στο αμάξι xiaomi ,TCL και μήλο.Σταθερο το σήμα,δυσκολία στις εναλλαγές δεν είδα,gps ανοικτό συνέχεια,βουνά,γούνες υψώματα και απώλεια σήματος,είδα edge αλλά ακαριαια 5g και όλες τις εναλλαγές χωρίς κολλήματα...ανοικτή οθόνη συνέχεια είχα την ευκαιρία να το βλέπω...γενικώς κανένα θεμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 4 ώρες πριν, anastasiah said: Πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση σε s23 fe? Σε όλα είναι καλύτερο το S23 FE ,ομως η μπαταρία του είναι κακιστη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Η AOD always on display του κινητού μας είχε μία ρύθμιση που πατώντας τη σου έδινε τη δυνατότητα να την έχεις στη maximum φωτεινότητα. Αυτό με βόλευε αφάνταστα καθώς εγώ δε την έχω πάντα ανοιχτή αλλά μόνο την έχω ταπ το open και το βράδυ ειδικά όταν το έχω στο κομοδίνο δίπλα και τη πατάω με ένα ταπ να ανοίξει να δω ώρα ή τυχόν τηλέφωνα μνμ κλπ δεν φαίνεται τίποτα έτσι που είναι στο αυτόματο τώρα. Ούτε με το τελευταίο update το έφτιαξαν. Ξέρεις κάνεις κάτι? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου 21 ώρες πριν, anastasiah said: Πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση σε s23 fe? Μόνο για την φωτεινότητα και την ζωντάνια των χρωμάτων της οθόνης,αν υπαρχει κάποια διαφορά. Πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα και να συγκρίνεις....Εγώ που έχω και S23ULTRA μόνο αυτή τη διαφορά βλέπω. Σε όλα τα άλλα το A55 είναι ανέλπιστα καλό.Για την διαχείριση της μπαταρίας μόνο καλά λόγια έχω να πω για το Α55... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου 47 minutes ago, LAGGI said: Μόνο για την φωτεινότητα και την ζωντάνια των χρωμάτων της οθόνης,αν υπαρχει κάποια διαφορά. Πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα και να συγκρίνεις....Εγώ που έχω και S23ULTRA μόνο αυτή τη διαφορά βλέπω. Σε όλα τα άλλα το A55 είναι ανέλπιστα καλό.Για την διαχείριση της μπαταρίας μόνο καλά λόγια έχω να πω για το Α55... Και στην κάμερα έχει διαφορά. Το 23 fe δεν έχει την ουσιαστικά άχρηστη macroπιυ δεν καταλαβαίνω γιατί την βάζουν. Έχει telephoto στη θέση της και γράφει και 8Κ βίντεο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου (edited) Mετανιωσα που δεν πήρα μεγαλύτερης χωρητικότητας και με εκνευρίζει που ζεματάει προερχόμενη από s23plus μου φαίνεται κάπως.... Edited 24 Αυγούστου by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου 17 minutes ago, anastasiah said: Mετανιωσα που δεν πήρα μεγαλύτερης χωρητικότητας και με εκνευρίζει που ζεματάει προερχόμενη από s23plus μου φαίνεται κάπως.... Το S23plus ήταν κορυφαία συσκευή... Το έδωσες για το A55?Με ποιο κριτήριο? 53 minutes ago, vastegial_74 said: Και στην κάμερα έχει διαφορά. Το 23 fe δεν έχει την ουσιαστικά άχρηστη macroπιυ δεν καταλαβαίνω γιατί την βάζουν. Έχει telephoto στη θέση της και γράφει και 8Κ βίντεο. Έχεις δίκιο... Απλά εγώ επειδή το Α55 τονεχω για δεύτερη συσκευή και τη χρησιμοποιώ σε κάρτες SIM που έχω από άλλες χώρες δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα τον θέμα της κάμερας... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου 58 minutes ago, anastasiah said: Mετανιωσα που δεν πήρα μεγαλύτερης χωρητικότητας και με εκνευρίζει που ζεματάει προερχόμενη από s23plus μου φαίνεται κάπως.... Λογικό. Το S23+ είναι ανώτερη συσκευή. Ποτέ δεν θα το άλλαζα για μεσαίας τάξης συσκευή. Κι ας είναι πιο καινούριο το Α55. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 25 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 25 Αυγούστου Το s23 μου το εκλεψαν Με. Το GPS ti κάνετε που κολλάει και χάνει το σήμα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου Σκέπτομαι να το πάρω. Περιμένω να μάθω για το GPS που γράφετε, και θέλω να μάθω αν ανάβει όπως τα Xiaomi, και για αυτονομία της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου (edited) 21 ώρες πριν, anastasiah said: Το s23 μου το εκλεψαν Με. Το GPS ti κάνετε που κολλάει και χάνει το σήμα του; Ήταν θέμα της σαμσουνγκ αυτές τις μέρες γιατί το έκανε και ένα a33 το οποίο με επανεκκίνηση έστρωσε 1 ώρα πριν, D_G said: Σκέπτομαι να το πάρω. Περιμένω να μάθω για το GPS που γράφετε, και θέλω να μάθω αν ανάβει όπως τα Xiaomi, και για αυτονομία της μπαταρίας Παρτο χτες. Πολύ καλό σε όλα όσα γράφεις. Ενημερώσεις κάθε μήνα. Πήρε και τη καινούρια που έχουν τα s24 όπου κυκλωνεις ένα σημείο στο google και κάνει αναζητηση Edited 26 Αυγούστου by takpanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου Το πήρα και εγώ για δεύτερη συσκευή, αλλά έχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι ανακατασκευή. Μπορούμε να τσεκάρουμε κάπου το IMEI??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου 9 ώρες πριν, jimlost said: Το πήρα και εγώ για δεύτερη συσκευή, αλλά έχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι ανακατασκευή. Μπορούμε να τσεκάρουμε κάπου το IMEI??? https://www.imei.info/phonedatabase/samsung-galaxy-a55-5g/ 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου Καλησπέρα κι από εμένα. Το αγόρασα αρχές Αυγούστου για την σύζυγο. Της έχει σπάσει τα νεύρα το gps με τους χάρτες της google. Χάνει συνεχώς το σήμα, η αργεί να δώσει οδηγίες (λογικά γιατί δεν έχει σωστό σήμα gps) δοκίμασα τα πάντα που βρήκα στο διαδίκτυο. Επανεκκινήσεις, έσβησα τις ενημερώσεις, έδωσα στημ εφαρμογή φουλ δικαιώματα, να μην μπαίνει στην εξοικονόμηση μπαταρίας κτλ.... τίποτα. Το πρόβλημα παραμένει. Μίλησα με μια σαμσουνγκ και μου είπαν να το πάω εκεί να το βάλουν στο διαγνωστικό. Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει θέμα η κεραία του gps, αλλά κάτι παίζει με το software. Επειδή δεν μπορώ να ψάξω σε όλες αυτές τις σελίδες αν έχει λυθεί το θέμα, μπορεί κάποιος εν τάχει να μου πει? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts