vchristod84 Δημ. December 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2024 On 20/10/2024 at 7:30 ΜΜ, petraKOS07 said: Καλησπέρα στην παρέα... Ξέρουμε πως μπορούμε να ενεργοποιηθεί το. WiFi calling Στο κινέζικο μοντέλο? Εγώ έχω το ευρωπαϊκό και όλα καλά αλλά ο κουμπάρος μου που έχει το κινέζικο δεν του το εμφανίζει... Υπάρχει τρόπος Την ίδια απορία έχω κι εγώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 Καλήμερα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω. Έχω βρει σε κατάστημα το https://gr.etoren.com/products/honor-magic-7-pro-5g-ptp-an10-dual-sim-1tb-blue-16gb-ram-china-version Απλά δεν ξέρω τι παίζει με το κατάστημα και δεν ξέρω τι παίζει με τις κινέζικες εκδόσεις. Οποίος μπορεί να ενημερώσει ας το κάνει.... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 (edited) 10 ώρες πριν, kouskous13 said: Καλήμερα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω. Έχω βρει σε κατάστημα το https://gr.etoren.com/products/honor-magic-7-pro-5g-ptp-an10-dual-sim-1tb-blue-16gb-ram-china-version Απλά δεν ξέρω τι παίζει με το κατάστημα και δεν ξέρω τι παίζει με τις κινέζικες εκδόσεις. Οποίος μπορεί να ενημερώσει ας το κάνει.... ευχαριστώ Για το συγκεκριμένο κινητό δε γνωρίζω, Όμως συνήθως δεν αξίζει, έχει καλές τιμές σε ορισμένα προιόντα, τα οποία έχουν μικρότερη εγγύηση και ιδιαίτερη προσοχή, να υποστηρίζουν πλήρως τα ελληνικά. Εκτός κι αν δε σε ενδιαφέρει. Ένα κινητό που είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια είχε μεν ελληνικά σε πρώτο επίπεδο, όταν όμως έπρεπε να μπω στα πιο βαθιά στις λειτουργίες δεν υποστήριζε ελληνικά. Η διαφορά στον κωδικό του κινητού ήταν ένα γράμμα γι αυτό πρόσεχε. Kαι ένα άλλο πρόβλημα, είναι που δεν υποστήριζε όλες τις συχνότητες 5G Επίσης έχει άλλη ιστοσελίδα, για την Ευρώπη και άλλη για την Αμερική και Ασία. Edited December 28, 2024 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Συνοψιζοντας, αμα το κινητο ειναι ευρωπαϊκό εχει κανονικα voWiFi, voLTE, 5G κατευθείαν? e-sim υποστηριζει κανονικα? Επισης αμα ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα, το επισκευαζει η Procodia? Ειμαι σε S23 Ultra και σκέφτομαι αμα θα παω σε S25 Ultra ή αυτο (σημερα το ανακαλυψα) Τελος, απο τζαμακια υπαρχει τίποτα της προκοπης ή ελπιζουμε στις μαγικες ιδιοτητες του NanoShield Glass? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosgstyle Δημ. Τετάρτη στις 08:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:42 μμ Καλησπέρα παιδιά, αγοραστέ το άφοβα και σε κινεζική έκδοση. Θα λειτουργούν όλα μια χαρά, ΔΕΝ υποστηρίζει e-sim, ΔΕΝ θα λειτουργεί το android auto, ΚΑΙ θα έχει μερικές εφαρμογές κινεζικές που άλλες μπορείς να τις διαγράψεις και άλλες απλά τις βάζεις σε ένα φάκελο και δεν τις ανοίγεις ποτέ. Volte, 5g κτλ ενεργοποιούνται πανευκολα με ένα μικρό κολπακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν On 30/12/2024 at 11:35 ΜΜ, mobrol said: Ειμαι σε S23 Ultra και σκέφτομαι αμα θα παω σε S25 Ultra ή αυτο (σημερα το ανακαλυψα) Τι δε σου άρεσε στο s23 ultra και θες να πας σε αυτό? Το λέω γιατί βρίσκομαι σε αγορά κινητού και είμαι ανάμεσα σε s23 ultra , honor magic 6 pro και το 7 που μόλις είδα. Έχω τις ίδιες σκέψεις για το honor , εγγύηση σέρβις κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 2 ώρες πριν, PanosXar said: Τι δε σου άρεσε στο s23 ultra και θες να πας σε αυτό? Το λέω γιατί βρίσκομαι σε αγορά κινητού και είμαι ανάμεσα σε s23 ultra , honor magic 6 pro και το 7 που μόλις είδα. Έχω τις ίδιες σκέψεις για το honor , εγγύηση σέρβις κτλ. Δεν υπαρχει κατι που δεν μου αρεσε περα απο το αβολο (κατα τη γνωμη μου) σχημα που θα διορθωθει στο s25 ultra. Το S23 Ultra ειναι εκπληκτικο! Απλα κοιταγα εναλλακτικές για αλλαγη. 1 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts