Jump to content

(MSN) Windows Live Messenger 8.0 (Beta)

Demis_CY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο που μπορουμε να την εφοδιαστουμε???:) :)

Στην προηγούμενη σελίδα το ανέφερα! ;)

Κοίτα εδώ :)

• Απαντήσεις 321
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά εσείς που δίνετε το λινκ για την ελληνική έκδοση, που το βρίκατε?

Εγώ όταν κάνω λογκιν στο ideas.live.com μου βγάζει μερικά ελληνικά και τα υπόλοιπα κάτι σαν ρώσικα. Αυτά με λογαριασμό yahoo. Αν κάνω λογκιν με τον hotmail λογαριασμό με βγάζει σε αγγλικό μενού με πολλές επιλογές για beta προγράμματα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Ξέρει κανείς από που αλλάζει η γλώσσα? Και τέλος ξαναρωτώ που βρήκατε την ελληνική έκδοση αφού δεν είναι στο site.

Εχθές όταν πήγα να κατεβάσω την τελευταία έκδοση από το site την κατέβασε στα ρώσικα :)

Εγώ όταν κάνω λογκιν στο ideas.live.com μου βγάζει μερικά ελληνικά και τα υπόλοιπα κάτι σαν ρώσικα. Αυτά με λογαριασμό yahoo. Αν κάνω λογκιν με τον hotmail λογαριασμό με βγάζει σε αγγλικό μενού με πολλές επιλογές για beta προγράμματα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Ξέρει κανείς από που αλλάζει η γλώσσα? Και τέλος ξαναρωτώ που βρήκατε την ελληνική έκδοση αφού δεν είναι στο site.

Εχθές όταν πήγα να κατεβάσω την τελευταία έκδοση από το site την κατέβασε στα ρώσικα :)

Και σε μένα το κάνει με τσέχικα... Ότι νά'ναι...

Κατέβασε από εδώ την ελληνική ;)

Edit: Μην κάνεις το λάθος και το κατεβάσεις από εκεί... Μόλις το δοκίμασα κ ενώ μπαίνω κ είναι όλα κανονικά μετά από λιγα δευτερόλεπτα με πεταει έξω. Δοκίμασα να ξαναβάλω την αγγλική και πάλι τα ίδια.. Ελπίζω με απεγκατάσταση και εγκατασταση του αγγλικού ξανά να στρώσει :( (Πάντως από το επίσημο site ήταν από εκεί που σου είπα να το κατεβάσεις..)

Edit: Τελικά όλα καλά με την ελληνική έκδοση. Έγω είχα το πρόβλημα στο pc μου. Το έβαλα και σε άλλο pc και δούλευε κανονικά, και στο δικό μου τώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα αυτό που με ενόχλησε αρκετά είναι ότι πέρασε στο Messenger όλες τις επαφές απο το MS Outlook κ έγινε έχει ψιλομπάχαλο.. Απο κει που είχα 100 msn contacts ξαφνικά απέκτησα 250 κ αν τα έσβηνα τα έσβηνε κ από το Outlook... :(

Kαι εμένα ακριβώς το ίδιο, πολύ ενοχλητικό να βλέπεις άκυρα και άκαιρα ονόματα. Τουλάχιστον βάζεις οι offline επαφές να μη φαίνονται και ησυχάζεις από αισθητικής άποψης.

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Kαι εμένα ακριβώς το ίδιο, πολύ ενοχλητικό να βλέπεις άκυρα και άκαιρα ονόματα. Τουλάχιστον βάζεις οι offline επαφές να μη φαίνονται και ησυχάζεις από αισθητικής άποψης.

Νομίζω έχει μια επιλογή να σου δείχνει μόνο τις επαφές του MSN ή όλες τις επαφές του mail...

re paidia emene mou sunevi to eksis parakseno. eno eixa tin aggliki ekdosi msn 7.5 eno milousa me ena filo leo as egkatastiso to WLM pou diafimizan sunexos kato apo to parathuro. etsi mou kanei egkatastasi alla tora pleon einai ellinika kai den thelo. mipos kserei kaneis pos mporo na to allakso i an mporei kaneis na dosei link na katevaso tin aggliki ekdosi?

euxaristo

re paidia emene mou sunevi to eksis parakseno. eno eixa tin aggliki ekdosi msn 7.5 eno milousa me ena filo leo as egkatastiso to WLM pou diafimizan sunexos kato apo to parathuro. etsi mou kanei egkatastasi alla tora pleon einai ellinika kai den thelo. mipos kserei kaneis pos mporo na to allakso i an mporei kaneis na dosei link na katevaso tin aggliki ekdosi?

euxaristo

H αγγλική είναι εδώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Messenger Plus! Live 4.0.0226 Beta

Download here!

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

ποια ειναι για εσας η καλυτερη λειτουργια του νεου Messenger Plus!live?

εμενα μου αρεσει πολυ..που εχει να κανεις δικο σου..<status>

το <messenger lock> επισης ειναι αρκετα καλο..και φυσικα το <tabbed chats>..

ωραίο το plus για το beta, τόσο καιρό το περίμενα.

ξέρετε αν έχει βγει και το γνωστό patch για την beta έκδοση?

έχει πολλά χρήσιμα εργαλεία:)

ρε παιδιά

Υπάρχουν 2 εκδόσεις msn?

εγώ έχω Msn live massenger Beta 8.τι λέτε για plus?

το Plus είναι μια επεκταση, πρέπει να έχεις ήδη τον messenger και να βάλεις και το PLus, το οποίο προσθέτει κάποιες (χρήσιμες) λειτουργίες :)

ωραίο το plus για το beta, τόσο καιρό το περίμενα.

ξέρετε αν έχει βγει και το γνωστό patch για την beta έκδοση?

έχει πολλά χρήσιμα εργαλεία:)

Εδώ και πάτα A-Patch for Windows Live Messenger 8.0.0689.00_Branches (build 34)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί να μην τα ανοίγει? Εμένα τα ανοίγει με όλες τι version που είχα ως τώρα. Τουλάχιτον με τις beta που είναι πιο πρόσφατες και θυμάμαι.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε κανείς να κατεβάσει το plus μέσω του update απο το μενού του στο msn;Αν ναι σας δουλεύει;Υπάρχει μάλλον; :confused:

Νομίζω έχει μια επιλογή να σου δείχνει μόνο τις επαφές του MSN ή όλες τις επαφές του mail...

Έχεις δίκιο, υπάρχει αυτή η επιλογή :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Εδώ και πάτα A-Patch for Windows Live Messenger 8.0.0689.00_Branches (build 34)

Είναι και στα ελληνικά?

Έχει επιλογή να φαίνεται τι τραγούδι ακούς αν χρησιμοποιείς το winamp?

Δοκίμασε κανείς να κατεβάσει το plus μέσω του update απο το μενού του στο msn;Αν ναι σας δουλεύει;Υπάρχει μάλλον; :confused:

Απ' ότι διάβαζα στο forum του plus η έκδοση αυτη δεν πρόκειται για public beta. Προσωπικά την είχα εντοπίσει λίγες μέρες πριν στο internet ως leaked version. Μάλιστα ο Patchou έχει επανηλημένα γράψει ότι η έκδοση για το κοινό θα διατεθεί περίπου την ίδια περίοδο με την κυκλοφορία τις τελικής έκδοση του WLM.

Συνεπώς, δε μου κάνει εντύπωση που δεν γίνεται auto update. Με μια πρώτη ματιά δεν υπάρχει άλλωστε και στο http://www.msgplus.net/download.php . Αντίθετα μου κάνει εξαιρετική εντύπωση που βρέθηκε στο softpedia.:blink:

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

@clarco5 την εχει αυτη τη δυνατοτητα με το winamp :)

κατι αλλο..υπαρχει το WML ελληνικο??αν ναι που??

απ οτι ειδα εχει βγει και msgPLUS στα ελληνικα..αλλα φοβαμαι οτι δεν θα συνεργαζεται με το αγγλικο WML..:confused:

@clarco5 την εχει αυτη τη δυνατοτητα με το winamp :)

κατι αλλο..υπαρχει το WML ελληνικο??αν ναι που??

απ οτι ειδα εχει βγει και msgPLUS στα ελληνικα..αλλα φοβαμαι οτι δεν θα συνεργαζεται με το αγγλικο WML..:confused:

WML: Ελληνική έκδοση

To msgPLUS στα ελληνικά που το βρήκες?

εδω --> http://www.msgplus.net/global.php?lang=he

να προτιμησω τα αγγλικα η τα ελληνικα?φοβαμαι πως τα update για τα αγγλικα θα ειναι πιο συχνα-πολλα..:confused:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...