Jump to content

[Επίσημο] Nokia N71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 878
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν εχει βγει αναβαθμιση για ν71 και αν βγει και κανεις θα χασεις οτι εχει η μνημη της συσκευης:) :)

Εξαρτάται από το τι έκδοση είναι το firmware του φίλου μας για να πούμε οτι δεν έχει βγεί αναβάθμιση για N71. Μπορεί να έχει παλαιότερη έκδοση από αυτή που "παίζει" τώρα.

Αμα κάνω αναβάθμιση λογισμικου μέσα από το internet, θα σβηστουν όλα τα αρχεία μου? τη διαφορές θα έχει?

1ον: Τις διαφορές τις μαθαίνουμε σε λίγες ημέρες από τη στιγμή που "βγαίνει" η αναβάθμιση (όταν θα αρχίσουν να γράφουν τις εντυπώσεις τους όλοι όσοι κάναν την αναβάθμιση).

2ον: Και βέβαια θα σβηστούν γι' αυτό κρατάς ένα backup όλων των δεδομένων που έχεις στη μνήμη του τηλεφώνου, στην κάρτα μνήμης ή στο PC, κάνεις άνετα την αναβάθμισή σου και μετά τα επαναφέρεις κανονικά.

3ον: Δύο τρόποι υπάρχουν για να μάθεις αν υπάρχει αναβάθμιση για σένα: ο ένας είναι να μας γράψεις την έκδοσή σου (*#0000#) και να σου πεί κάποιος από μας και ο άλλος είναι να επιχειρήσεις να την κάνεις από το site της NOKIA με το γνωστό πλέον τρόπο και να ενημερωθείς από το σύστημα την ίδια στιγμή.

Εξαρτάται από το τι έκδοση είναι το firmware του φίλου μας για να πούμε οτι δεν έχει βγεί αναβάθμιση για N71. Μπορεί να έχει παλαιότερη έκδοση από αυτή που "παίζει" τώρα.

1ον: Τις διαφορές τις μαθαίνουμε σε λίγες ημέρες από τη στιγμή που "βγαίνει" η αναβάθμιση (όταν θα αρχίσουν να γράφουν τις εντυπώσεις τους όλοι όσοι κάναν την αναβάθμιση).

2ον: Και βέβαια θα σβηστούν γι' αυτό κρατάς ένα backup όλων των δεδομένων που έχεις στη μνήμη του τηλεφώνου, στην κάρτα μνήμης ή στο PC, κάνεις άνετα την αναβάθμισή σου και μετά τα επαναφέρεις κανονικά.

3ον: Δύο τρόποι υπάρχουν για να μάθεις αν υπάρχει αναβάθμιση για σένα: ο ένας είναι να μας γράψεις την έκδοσή σου (*#0000#) και να σου πεί κάποιος από μας και ο άλλος είναι να επιχειρήσεις να την κάνεις από το site της NOKIA με το γνωστό πλέον τρόπο και να ενημερωθείς από το σύστημα την ίδια στιγμή.

φιλε ολοι εχουμε το ιδιο firmware απο οταν βγηκε η συσκευη δεν εχει βγει αλλο πως γινετε να εχει διαφορετικο!εκτος απο αυτο και εγω ν71 εχω και εχω παει στο site της NOKIA με το γνωστό πλέον τρόπο και εχω δει οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση!!!!:cool: :D

και 2ον:απο το site της NOKIA με το γνωστό πλέον τρόπο ελεγε οτι μονο απο την μνημη της συσκευης χανονται ολα!!τορα για την καρτα μνημης ας τα κρατησει για να μη γινει πες καμια στραβη αλλα απο το pc πως υα σβηστουν??δε νομιζω το βλεπω πολυ δυσκολο εκτος και αν κανει φορματ στο pc:)

φιλε ολοι εχουμε το ιδιο firmware απο οταν βγηκε η συσκευη δεν εχει βγει αλλο πως γινετε να εχει διαφορετικο!εκτος απο αυτο και εγω ν71 εχω και εχω παει στο site της NOKIA με το γνωστό πλέον τρόπο και εχω δει οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση!!!!:cool: :D

και 2ον:απο το site της NOKIA με το γνωστό πλέον τρόπο ελεγε οτι μονο απο την μνημη της συσκευης χανονται ολα!!τορα για την καρτα μνημης ας τα κρατησει για να μη γινει πες καμια στραβη αλλα απο το pc πως υα σβηστουν??δε νομιζω το βλεπω πολυ δυσκολο εκτος και αν κανει φορματ στο pc:)

gasmanian83 κινέζικα μιλάω; :wacko:

Ποιό format στο PC και χαζά; Απλά είπα οτι η μνήμη του τηλεφώνου backup-άρεται με 2 τρόπους: 1. Στην κάρτα μνήμης του κινητού και 2. Στο PC μέσω NOKIA PC Suite.

Τι από όλα αυτά κατάλαβες λάθος; Μήπως δεν διατύπωσα εγώ σωστά; Τι να πώ; :blink:

Είδα ότι η F-Secure έβγαλε antivirus με firewall στην τιμή των 34,95€.

Εγώ που αγοράσα από την F-Secure πρίν 2 μήνες μόνο το antivirus, θα πρέπει τώρα να ξαναδώσω και άλλα 34,95€ για το firewall?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο δικό μου εχει ξεθωριασει η εσωτερικη καμερα (εχει φυγει λιγο απο το ασημι χρωμα) και το καπακι της καρτας ανοιγει πανευκολα και ετσι παει στο default theme. Σας παρουσιαζει εσας κατι αναλογο?
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Καλησπερα επειδη πρωτη φορα γραφω στο φορουμ μπορει να κανω καποια λαθη και ζητω συγνωμη, διορθωστε με αν χρειαστει.

Εχω ενα Ν71 εδω και 2 βδομαδες και εχω εγκαταστησει το route66 το οποιο λειτουργει μια χαρα με εξαιρεση το gps receiver (Holux gps 236) το οποιο αρνειται πεισματικα να συνδεθει με το κινητο. Ξερει κανεις το λογο;

Τελικά στο update του antivirus της F-Secure στο αναβαθμίζει αυτόματα σε F-Secure με το firewall.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο δικό μου εχει ξεθωριασει η εσωτερικη καμερα (εχει φυγει λιγο απο το ασημι χρωμα) και το καπακι της καρτας ανοιγει πανευκολα και ετσι παει στο default theme. Σας παρουσιαζει εσας κατι αναλογο?

Εμένα έχει ένα σημάδι στο κέντρο της εσωτερικής οθόνης, φαίνεται σαν 'πανάδα' και γυαλίζει εκνευριστικά στο φως και μάλλον έχει δημιουργηθεί από τα τα πλήκτρα:(

Εμένα έχει ένα σημάδι στο κέντρο της εσωτερικής οθόνης, φαίνεται σαν 'πανάδα' και γυαλίζει εκνευριστικά στο φως και μάλλον έχει δημιουργηθεί από τα τα πλήκτρα:(

Aδερφε...και απο εδω το ιδιο...τα εχουμε πει δυστυχως...μεγαλη μαμακια και απροσεξια της Νοκια αυτο που εκανε...:(

Εχω παστει με αυτο...μαλλον θα παρω καμι ζελατινα προστασιας...αν και το κακο εχει γινει

Για κάποιο λόγο εδώ και καιρό (δεν ξέρω πόσο κανένα μήνα μάλλον) έχει κάπως απενεργοποιηθεί η δυνατότητα voice dial. Οι φωνητικές εντολές είναι ενεργοποιημένες και δουλεύουν μια χαρά αλλά δεν μπορώ να καλέσω καμία επαπφή με voice command. Τελευταίο που θυμάμαι να πείραξα είναι στις Ρυθμίσεις/Φωνητικές εντολές/Επιλογές πάτησα το "Αφαίρεση προσαρμ." αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι από τότε απενεργοποιήθηκε το voice dial.

Επίσης στο manual του κινητού λέει πως στην σελίδα της επαφής υπάρχει στο μενού Επιλογές/Αναπαραγ. Φράσης. Στο δικό μου δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Τί γινεται;

Aδερφε...και απο εδω το ιδιο...τα εχουμε πει δυστυχως...μεγαλη μαμακια και απροσεξια της Νοκια αυτο που εκανε...:(

Εχω παστει με αυτο...μαλλον θα παρω καμι ζελατινα προστασιας...αν και το κακο εχει γινει

Ρε παιδιά τι να πω. Εμένα η εσωτερική οθόνη είναι μια χαρά. Από e-shop το πήρα. Εμένα έχει μόνο μια γρατσουνιά οριζόντια στην οθόνη γιατί το πήρε η μικρή μου κόρη και το σούταρε ανοιχτό σε μια καρέκλα. Κατά τα άλλα ούτε θαμπάδα ούτε σημάδια από πλήκτρα. :rolleyes:

Απο ποιά μαγαζιά τα πήρατε τα δικά σας;

xaxa σωστη η κορουλα σου tsts!!!:p :lol: :happy:

Το δικο μου το πηρα...δεν θυμαμαι...βασικα ημουν Ιταλια τους εστειλα τα λεφτα και το πηραν απο τον Κωτσοβολο νομιζω.

Αλλα και ο κολλητος μου που η αδερφη του το πηρε απο την Αθηνα απο καταστημα του γερμανου παλι το ιδιο εχει...:(

Γενικα στο δικο μου 2 και μονο "κακα" εχει.Το ενα ειναι αυτο με το συγκεκριμενο σημειο στην οθονη που ακουμπα στα πληκτρα και το αλλο που το μερος της συσκευης οπου ειναι η οθονη εχει"τζογο".

Δηλαδ οταν ειναι κλειστο (διπλωμενη η συσκευη) πηγαινει λιγο περα-δωθε.

Απο εκει και περα πληκτρα,χρψμα καμερα κτλ κτλ ειναι σε αψογη κατασταση.

Αααα, μόλις κατάλαβα τι εννοείς ρε συ mario_fit. Φέρνοντάς το στην ευθεία του ματιού βλέπω ότι προεξέχει η μεσαία τριάδα το μολύβι το κουμπί του μενού και το "C". Αυτά έχουν αφήσει μια απειροελάχιστη θαμπάδα στο εσωτερικό τζάμι. Αυτή φαίνεται μόνο όταν πέφτει το φως κατευθείαν πάνω της.

Εντάξει δεν είναι και για θάνατο ρε συ. Ούτε καν το είχα προσέξει και δεν φαίνεται αλλιώς, αλλά τώρα που το είπατε μου φαίνεται θα το προσέχω συνέχεια. :(

Πάντως το τζογάρισμα τζογάρισμα. Και μένα όταν είναι κλειστό κάνει λίγο πέρα-δώθε.

Μια ερωτησουλα να κανω.

Δεχεται αλλα ακουστικα απο αυτα που εχει στο πακετο?

Εχω το w800 το οποιο δεχεται διαφορετικα και ρωταω μηπως συμβαινει κατι αναλογο με το N71?

Y.Γ sorry αν εχει ξαναπαντηθει η ερωτηση.:O

Ευχαριστω.:)

Ρε παιδιά τι να πω. Εμένα η εσωτερική οθόνη είναι μια χαρά. Από e-shop το πήρα. Εμένα έχει μόνο μια γρατσουνιά οριζόντια στην οθόνη γιατί το πήρε η μικρή μου κόρη και το σούταρε ανοιχτό σε μια καρέκλα. Κατά τα άλλα ούτε θαμπάδα ούτε σημάδια από πλήκτρα.

Απο ποιά μαγαζιά τα πήρατε τα δικά σας;

Από το Πλαίσιο, πρώτη παρτίδα, τελικά παρουσίασε γρατσουνιές στο κέντρο της οθόνης μετά από μερικούς μήνες χρήσης όπως και στους υπόλοιπους (στην αρχή ήλπιζα ότι θα την γλιτώσω) ενώ φθάρθηκαν και τα πλήκτρα!

Πάντως εξακολουθώ να την θεωρώ καλή συσκευή καθώς τα αμιγώς τεχνικά της προβλήματα είναι ελάχιστα εξαιρουμένων πάντα των θεμάτων ποιότητας κατασκευής, προς το παρόν λοιπόν σκοπεύω να βγάλω μαζί της άλλον έναν χρόνο.

Υ.Γ.

GiorgosH αν την αλλάξεις σε ποίο μοντέλο λες να πας ύστερα; (να πάρουμε και εμείς καμία ιδέα).. :)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Μια ερωτησουλα να κανω.

Δεχεται αλλα ακουστικα απο αυτα που εχει στο πακετο?

Εχω το w800 το οποιο δεχεται διαφορετικα και ρωταω μηπως συμβαινει κατι αναλογο με το N71?

Y.Γ sorry αν εχει ξαναπαντηθει η ερωτηση.:O

Όλα τα καινούρια NOKIA φίλε μου δέχονται πλέον "κανονικά" ακουστικά (jack 3.5 mm) με τη βοήθεια ενός ειδικού αντάπτορα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία τους.

Υ.Γ.: Τουλάχιστον τα N71 και N72 που έχω εγώ είχαν και τα δυο αντάπτορα στη συσκευασία τους.

Ξέρει κάνεις άμα γίνεται με κάποιο τρόπο να μπώ στο vodafone live! με NOKIA N71, γιατί το WAP site της vodafone είναι εντελώς, για τα μπάζα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όλα τα καινούρια NOKIA φίλε μου δέχονται πλέον "κανονικά" ακουστικά (jack 3.5 mm) με τη βοήθεια ενός ειδικού αντάπτορα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία τους.

Υ.Γ.: Τουλάχιστον τα N71 και N72 που έχω εγώ είχαν και τα δυο αντάπτορα στη συσκευασία τους.

Υ.Γ.

GiorgosH αν την αλλάξεις σε ποίο μοντέλο λες να πας ύστερα; (να πάρουμε και εμείς καμία ιδέα).. :)

Πάλι σε σύμπιαν σε Ν72 (Edit) λογικά γιατί τελικά δεν με πολυψήνει το 3G (δεν το χρησιμοποιώ κι όλας) ή κανένα Ε50 που το είδα στο μαύρο και είναι σούπερ..

Κοινώς βαρέθηκα τις 'παντόφλες' όταν δε σου προσφέρουν ουσιαστικά παραπάνω από τα υπόλοιπα

Πάλι σε σύμπιαν σε Ν70 λογικά γιατί τελικά δεν με πολυψήνει το 3G (δεν το χρησιμοποιώ κι όλας) ή κανένα Ε50 που το είδα στο μαύρο και είναι σούπερ..

Κοινώς βαρέθηκα τις 'παντόφλες' όταν δε σου προσφέρουν ουσιαστικά παραπάνω από τα υπόλοιπα

Μιας και το N70 δεν είναι 3G! Καταλάβατε; :O