Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, έχει κάποιος υπόψη του για την ποιότητα των μηχανισμών slide-up της Nokia??? Τι παίζει με τα άλλα καινούργια slide-up κινητά της Nokia, όπως τα 6270 και 6280??? Να ξέρουμε τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε και με το Ν80.

Σκέψου πως χρησιμοποιώ το Νόκια 7650 και δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό.Αν λοιπόν ο ''παππούς'' 7650ας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα,δε νομίζω να τίθεται θέμα ποιότητας και στο Ν80...:) .Βέβαια τα 6270 και 6280 δεν τα έχω χρησιμοποιήσει καθόλου για να ξέρω.Κρίνοντας απο τα παλιά όμως...;) .

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί το λες αυτό; Μακάρι να είναι κοντά στο Ν70 είναι το ποιοτικότερο κινητό που έχω πιάσει ποτέ στο χέρι μου, έχει πέσει κάτω πολλές φορές και δεν έχει κάνει γρατζουνιά και γενικότερα από ποιότητα έχει ανεβάσει το πύχη ψηλά σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα (6600, 6260 κλπ). Μόνο το ελαφρύ τρίξιμο στο καπάκι της κάμερας που παρουσιάζεται σε κάποιους που δε το θεωρώ και σπουδαίο, τα περισσότερα nokia τρίζουν ολόκληρα (πχ το 6260 μου)

Το Ν90 να πεις οτι έχει ποιότητα κατασκευσης, ναι. Καλά υλικα, στιβαρότητα, ναι. Αλλά το Ν70 ειναι πλακιστουρα και μαλιστα άσχημη. Το κρατάς, το πιέζεις λίγο και νιώθεις ότι θα διαλυθεί.

Ελπίζω το Ν80 να ειναι σαν το Ν90

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Σκέψου πως χρησιμοποιώ το Νόκια 7650 και δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό.Αν λοιπόν ο ''παππούς'' 7650ας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα,δε νομίζω να τίθεται θέμα ποιότητας και στο Ν80...:) .Βέβαια τα 6270 και 6280 δεν τα έχω χρησιμοποιήσει καθόλου για να ξέρω.Κρίνοντας απο τα παλιά όμως...;) .

θα υπαρχει παντα και το 8800 να μας καταδιωκει με την ποιοτητα του :p

Είχα έρθει πιο παλιά σε επαφή με ένα 7650 ενός φίλου που το είχε για αρκετό καιρό και αρκετά ταλαιπωρημένο. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ο μηχανισμός slide-up παρουσίαζε μια χαλάρωση (όμως μόνο κατά τον άξονα κίνησης, δηλαδή δεν είχε χαλαρώσει προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να σου δίνει την εντύπωση ότι με λίγη ακόμα ταλαιπωρία θα "ξεκαρφωθεί" από τη θέση του), δηλαδή ανεβοκατέβαινε αρκετά πιο εύκολα από ότι θα περίμενα. Και μάλιστα σε σημείο που ότν το κρατούσες αιωρούμενο μόνο από το μπροστά τμήμα του κινητού, που είναι ελαφρύτερο, το πίσω μέρος του να γλιστράει σιγά-σιγά προς τα κάτω. Ελπίζω να έχει βελτιωθεί η κατάσταση από τότε, ώστε με το Ν80 η Nokia να μας δώσει έναν πιο ανθεκτικό slide-up μηχανισμό.

Edit:

θα υπαρχει παντα και το 8800 να μας καταδιωκει με την ποιοτητα του :p

Αυτό μας έλειπε, με τόσα χρήματα που καλείται να βγάλει από την τσέπη του ο υποψήφιος αγοραστής του προκειμένου να το κάνει δικό του, να μην είναι αξεπέραστο στον τομέα της ποιότητας και της πολυτέλειας.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω το Ν80, απο ηχειο πως πανε τα καινουρια ΝΟΚΙΑ? Ειχα ακουσει του 6630 και μου φανηκε απαισιο (εχω καλομαθει τωρα με το Ρ910). Στη σειρα Ν εχει βελτιωθει?

Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω το Ν80, απο ηχειο πως πανε τα καινουρια ΝΟΚΙΑ? Ειχα ακουσει του 6630 και μου φανηκε απαισιο (εχω καλομαθει τωρα με το Ρ910). Στη σειρα Ν εχει βελτιωθει?

Πάρα πολύ! Καμμία σχέση με παλαιότερα μοντέλα... ;)

Όπως και να έχει η Νόκια έχει βελτιωθεί αρκετά και πιστεύω πως θα συνεχίσει να βελτιώνεται.Βέβαια ομολογώ πως σε σχέση με τα 3230 και 6630,η αναπαραγωγή mp3 είναι απλώς καλή σε σχέση με το Sony Ericsson K750i.Αναρωτιέμαι,η σειρά Ν τι λέει σε θέμα αναπαραγωγικής ποιότητας;Συνεχίζω ρωτώντας...Το Ν80 πέρα απο τη πληθώρα χαρακτηριστηκών που θα διαθέτει,θα μας κάνει την έκπληξη και στον προαναφερώμενο τομέα ή όχι :worry: ;

Όπως και να έχει η Νόκια έχει βελτιωθεί αρκετά και πιστεύω πως θα συνεχίσει να βελτιώνεται.Βέβαια ομολογώ πως σε σχέση με τα 3230 και 6630,η αναπαραγωγή mp3 είναι απλώς καλή σε σχέση με το Sony Ericsson K750i.Αναρωτιέμαι,η σειρά Ν τι λέει σε θέμα αναπαραγωγικής ποιότητας;Συνεχίζω ρωτώντας...Το Ν80 πέρα απο τη πληθώρα χαρακτηριστηκών που θα διαθέτει,θα μας κάνει την έκπληξη και στον προαναφερώμενο τομέα ή όχι :worry: ;

αν ειναι στα επιπεδα του Ν70 ειναι πολυ καλα, μην ανησυχεις. και θα'ναι τουλαχιστον παραλογο να'ναι χειροτερο απ'το Ν70. αν ειναι στα επιπεδα του 6270, αντε γεια....:lol: :music:

http://www.endusersupport.nokia.com/phones/n80/nokia_n80_en.html :blink:

Πλησιάζει?????????:shifty:

Είδα μέσα στο επίσημο manual!!!! >>>>

That amount changes depending on a number of factors such as how close you are to a network base station. The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 0.68 W/kg.

Καλη φαση! Αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι μια απο τις χαμηλοτερες SAR ενδειξεις της αγορας!

Δεν θα το ελεγα.Υπαρχουν και πολυ χαμηλοτερες σε πολλα κινητα.Ριξε μια ματια ΕΔΩ.;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

τι λεει εδω;; :wacko:

http://img426.imageshack.us/img426/3644/14nf.jpg

απο εδω http://www.s60.com/pics/pdf/Series_60_Platform_3rd_Edition_Overview_Jan06.pdf

http://img208.imageshack.us/img208/1185/14td4.jpg http://img208.imageshack.us/img208/7595/17wx1.jpg

λεμε τωρα...:)

Τι εγινε ρε παιδια? Ετσι θα ειναι το N80? Πολυ καλο! Δηλαδη αν καταλαβα καλά θα εχουμε την δυνατοτητα να επιλεγουμε ποιο στυλ μενου θα εχει (κλασσικο ή κυκλικο)?

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Τι εγινε ρε παιδια? Ετσι θα ειναι το N80? Πολυ καλο! Δηλαδη αν καταλαβα καλά θα εχουμε την δυνατοτητα να επιλεγουμε ποιο στυλ μενου θα εχει (κλασσικο ή κυκλικο)?

:p οχι, γι'αυτο εγραψα "λεμε τωρα". δε νομιζω οτι θα'χουμε τετοια δυνατοτητα στο Ν80. απλα το νεο λειτουργικο τη δινει γενικα. εκτος αν οφειλεται στο θεμα και μονο. :)

στο μηνυμα ομως μπορει, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.

KALO IOUNH MAGKES DISTIXOS KLAPS KLAPS KLAPS! ! !

Έχεις επίσημη ενημέρωση για αυτό που λες??? Όχι, για να μη λέμε ότι θέλουμε...

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τι να την κανουμε την επισημη ενημερωση? Φαινεται το πραγμα, καλο Δεκεμβρη ετσι οπως το παει η νοκια! Παντως χωρις πλακα πρεπει να εχουν χοντρο προβλημα με το symbian 9 γιατι ουτε απο την αλλη μερια (βλ. errickson) εχουν κυκλοφορησει ακομα το P990. Εγω απο μερια μου ειμαι επιφυλακτικη για το N80 φοβαμαι οτι θα μας ερθει γεματο προβληματα. Anyway, μακαρι να βγει το Πασχα οπως λενε "επισημα".
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παντως χωρις πλακα πρεπει να εχουν χοντρο προβλημα με το symbian 9 γιατι ουτε απο την αλλη μερια (βλ. errickson) εχουν κυκλοφορησει ακομα το P990. Εγω απο μερια μου ειμαι επιφυλακτικη για το N80 φοβαμαι οτι θα μας ερθει γεματο προβληματα.

Ναι, παίζει κι αυτή η περίπτωση. Εγώ πάντως αν αποφασίσω να το αγοράσω, δε θα σπεύσω μόλις βγει. Θα περιμένω να ακούσω ενυπώσεις και σχόλια (κυρίως από το myphone.gr:up: ).

Δεν είμαστε για λάθος επιλογές κόστους ~600 Ευρώ. Έτσι έκανα και με το 3230, βιάστηκα να το αγοράσω και δεν ήξερα ότι έχει μονοφωνικό ήχο :wacko: .

Παντως μην φοβαστε για bugs του λειτουριγικου οταν κυκλοφορησει. Τωρα υπαρχει και η αναβαθμιση "over-the-air":p

... Φυσικά, ΟΠΟΤΕ θα το αποφασίζει η μαμα ΝΟΚΙΑ να την κυκλοφορεί... :lol: :lol:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Πριν λίγες μέρες είχα γράψει για την ποιότητα του Ν70 και του Ν90 συγκρίνοντας τα και τι θέλω από το Ν80.

Ειχα χρόνο να παιξω με ένα Ν70 από ένα γνωστό.

Πρέπει να παραδεχθώ ότι έκανα λάθος και ότι η ποιότητα του Ν70 είναι πολύ καλή αλλά και το πληκτρολόγιο του είναι επίσης πάρα πολύ καλό.

Αρα πιστεύω ότι και το Ν80 θα έχει καλή ποιότητα κατασκευής.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Πριν λίγες μέρες είχα γράψει για την ποιότητα του Ν70 και του Ν90 συγκρίνοντας τα και τι θέλω από το Ν80.

Ειχα χρόνο να παιξω με ένα Ν70 από ένα γνωστό.

Πρέπει να παραδεχθώ ότι έκανα λάθος και ότι η ποιότητα του Ν70 είναι πολύ καλή αλλά και το πληκτρολόγιο του είναι επίσης πάρα πολύ καλό.

Αρα πιστεύω ότι και το Ν80 θα έχει καλή ποιότητα κατασκευής.

Μα ήταν προφανές ότι δεν είχες χρησιμοποιήσει το Ν70 αφού είναι γνωστό σε όλους ότι το Ν70 από ποιότητα κατασκευής είναι από τις καλύτερες συσκευές της nokia και δείχνει αρκετά στιβαρό και πολυτελείας!!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...