Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia exw to n70 kai skeftomai otan bgei to n80 na to dwsw gia na to parw.pisteuete oti axizei na kanw kati tetoio?monadiko meionekthma tou n80 i version tou bluetooth 1.2 enw to n70 exei 2 .kai to lew meionekthma giati stelnw kai pernw mesw bluetooth sfaira enw me to sx1 pou eixa palia(version 1.2) itan polu pio argh h metafora.de katalavainw giati den evala version 2.logikeuthke i nokia alla exakolouthei na kanei psila alla koufa pramata gia na aporeis giati.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά , δεν έχει μηχανισμό υποβοήθησης για το πορτακι :confused:

το διάβασα σε ένα μικρό review στο gsmarena

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Τελικά , δεν έχει μηχανισμό υποβοήθησης για το πορτακι :confused:

το διάβασα σε ένα μικρό review στο gsmarena

Έλεος, τόσο πίσω μείνανε...

3 χρόνια μετά το 7650 θα μπορούσαν να το έχουν εξελίξει.

δεν νομιζω να εχουν μεινει τοσο πισω.σιγουρα κατι θα παιζει......

ισως και το review να εχει λαθος.δυσκολο ειναι?

Έτσι όπως το βλέπω στις photos ούτε εμένα μου κάνει να έχει μηχανισμό.

Στο samsung που έχω τώρα το πίσω μέρος δεν είναι επίπεδο όπως του Ν80, κάτι λείπει...

Με μηχανισμό ή χωρίς , σημασία έχει να είναι αξιόπιστο :O

Αυτό μετράει για μένα.

Του 7650 ο μηχανισμός είχε βγάλει προβλήματα???

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

To 7650 όχι μόνο ήταν τέρας αξιοπιστίας αλλά και τέρας ποιότητας. Όχι,ποτέ δεν είχαν ακουστεί προβλήματα για το πορτάκι,αλλά δεν ήταν πολύ smooth η κύλιση,κακά τα ψέματα.

Εγώ πιστεύω ότι απλά δεν έβαλαν αυτόν το μηχανισμό στο pre-release μοντέλο κ είμαι 99% σίγουρος ότι στο τελικό μοντέλο θα υπάρχει!

το Ν70 μου θα αντικατασταθεί τόσο γρήγορα.... :D :D :D ;)

απότο Ν80

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Το κινητο ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!Σε μαυρο θα κυκλοφορησει Ελλαδα? γιατι λεει πολυ!!

Λογικα και τα δυο θα ερθουν Ελλαδα . :) :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παντως οσο αφορα τις φωτο που τραβαει,δεν ειναι και οτι καλυτερο για τα 3ΜΡ που διαθετει.... :(

Φανταζει μακρια ακομα απο τον ανταγωνισμο σε καμερες η ΝΟΚΙΑ..

Το μονο καλο που διαθετει σε σχεση με την καμερα του ειναι η αναλυση του βιντεο(και αυτο με ερωτηματικο διοτι μπορει να υπερπιξελιαζει).. ;)

Αυτό θα το κρίνουμε μόνο όταν πιάσουμε στα χέρια μας το μεντέλο παραγωγής. Κάτι που θα αργήσει τουλάχιστον 3 μήνες να γίνει. ότι δείγματα υπάρχουν μεχρι στιγμής, είναι απο μοντέλα προπαραγωγής (προτότυπα) τα οποία σε πάρα πολλές περιπτώσεις, απέχουν απο τα τελικά προιόντα.

Paidia einai poly oraio. Poso tha kanei omos?

580-600 ευρώ να υπολογίζεις. ;)

Ante giati thelo me kati nantikatastiso to xazoS65 moy. Moy tin exei dosei teleytaia.

Χεχεχε, ομοιοπαθής! :D Εμένα να δεις πόσο μου την έχει δώσει το ηλίθιο το S65. :angry: Αφού σκέφτομαι σοβαρά αν είναι προτιμότερο να το δώσω για 50-60 ευρώ ή να το κρατήσω και να το διαλύσω (αρχικά κάτω από τη ρόδα του αυτοκινήτου, στη συνέχεια με βαριοπούλα, κατόπιν λούσιμο με βενζίνη και μετά σπίρτο... :devil: ).

580-600 ευρώ να υπολογίζεις. ;)

Χεχεχε, ομοιοπαθής! :D Εμένα να δεις πόσο μου την έχει δώσει το ηλίθιο το S65. :angry: Αφού σκέφτομαι σοβαρά αν είναι προτιμότερο να το δώσω για 50-60 ευρώ ή να το κρατήσω και να το διαλύσω (αρχικά κάτω από τη ρόδα του αυτοκινήτου, στη συνέχεια με βαριοπούλα, κατόπιν λούσιμο με βενζίνη και μετά σπίρτο... :devil: ).

offtopic: Νομιζω οτι υπαρχει καπου ενα βιντεακι που κανει το ιδιο ενας σε ενα siemens :X Και εγω μισω ενα Κ300 που εχω αλλα οχι και τοση βια ρε παιδι μου :D

Αυτο που μου κανει εντυπωση πλεον με την Nokia ειναι οτι με το που ανακοινωνει ενα νεο μοντελο ηδη εχει δωσει πρωτοτυπα σε δοκιμαστες. Πχ εγω θυμαμαι οτι το 3230 εκαναν μηνες για να δειξουν live φωτος και τωρα το N80 εχουν τη δυνατοτητα να το βαζουν διπλα διπλα με αλλα μοντελα και να τεσταρουν και την ποιοτητα κατασκευης. Σε μαυρακι ειναι κουκλι παντως :)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

offtopic: Νομιζω οτι υπαρχει καπου ενα βιντεακι που κανει το ιδιο ενας σε ενα siemens :X Και εγω μισω ενα Κ300 που εχω αλλα οχι και τοση βια ρε παιδι μου :D

:offtopic: Το έχω δει το video, το είχα ποστάρει και στο Funny Photos & Videos πριν από καιρό. Κάτι παρόμοιο με τον τύπο σκέφτομαι να κάνω. Το S65 είναι μακράν το πιο ηλίθιο και δυσλειτουργικό κινητό που είχα στη ζωή μου. Αν αρχίσω να αναφέρω μειονεκτήματα και bugs θα τελειώσω αύριο το βράδυ... Μετά από αυτό έχω σιχαθεί τόσο τα κινητά της Siemens, που και το καλύτερο μοντέλο της εταιρίας να μου χαρίσεις, δε θα το δεχτώ (κι αν το δεχτώ θα το κάνω για να το πουλήσω και να βγάλω φράγκα... :p) :offtopic:

Το N80 δείχνει το πληρέστερο μοντέλο της Nokia, σε μαύρο χρώμα είναι ασυναγώνιστο (σε σχέση με το design των υπόλοιπων smartphones) και πιστεύω ότι είναι μοντέλο που θα κρατήσει στο χρόνο. Καλύτερα μοντέλα από αυτό θα βγουν σίγουρα μετά από ένα εξάμηνο, αλλά κάτι που να αποτελεί πραγματικά ανώτερο μοντέλο (δηλαδή όχι απλά οθόνη με περισσότερα χρώματα ή κάμερα με 1MP παραπάνω) πιστεύω ότι θα αργήσει να έρθει... ;)

Παιδια εμενα δεν μου φαινεται να ειναι και πολυ πιο παχυ απο το N70 λιγουλακι μονο.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι αλλο, τελικα η οθονη του ειναι μεγαλυτερη εκτος απο την αναλυση και σε μεγεθος απο αυτη του N70 ή οχι? Στις φωτογραφιες δεν μπορω να καταλαβω δεν φαινεται καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ν70 - Display Size: 176 x 208 pixels

Dimensions: 108.8 x 53.0 x 22.8 mm,Weight: 126.0 g

Ν80 -Display Size: 352x416 pixels

Dimensions: 95.4 x 50.0 x 23.4 mm ,Weight: 134.0 g

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδια εμενα δεν μου φαινεται να ειναι και πολυ πιο παχυ απο το N70 λιγουλακι μονο.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι αλλο, τελικα η οθονη του ειναι μεγαλυτερη εκτος απο την αναλυση και σε μεγεθος απο αυτη του N70 ή οχι? Στις φωτογραφιες δεν μπορω να καταλαβω δεν φαινεται καλα.

Οχι φιλε μου, μονο η αναλυση ειναι μεγαλυτερη!!!

Κατα τα αλλα και οι 2 οθονες ειναι 2,1 ιντσες!!!

Το Ν71 εχει 2,4 ιντσες αν σε ενδιαφερει να εχεις μεγαλη διαγωνιο στο κινητο σου!!! (Το Ν92 εχει 2,8 αλλα ειναι αλλη κατηγορια) ;) :)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Εγώ πιστεύω ότι απλά δεν έβαλαν αυτόν το μηχανισμό στο pre-release μοντέλο κ είμαι 99% σίγουρος ότι στο τελικό μοντέλο θα υπάρχει!

Προφανώς θα αστειεύεσαι...

Δεν λέμε να του αλλάξουν κάποιο πρόβλημα στο λειτουργικό του, ούτε κανέναν κουμπάκι, αλλά να προσθέσουν ολόκληρο μηχανισμό από πίσω που προυποθέτει επανασχεδιασμό!

Το κινητό φαίνεται πραγματικά πολυ καλό.

Με προβληματίζει όμως ή μεγάλη ανάλυση σε μικρό μέγεθος οθόνης.

Στην ουσία τι θα κερδίσω? Μαλλόν μόνο ευκρίνεια.

Εχω το SX1 και το N70 και N80 έχουν το ιδιο μέγεθος οθόνης (2.1").

Βάζοντας π.χ. το route66 το πρόβλημα που έχω δεν είναι της ευκρίνειας αλλά του ότι δεν χωράει πολυ πληροφορία μεσ'την οθόνη.

Με το N80 θα εχει στην ουσία περισσότερα pixel άρα λεπτομέρεια στο ίδιο μέγεθος οθόνης. Ολα δηλαδή θα φαίνονται μικρότερα από πριν μέσα στην οθόνη. Π.χ. ένα κείμενο word ή στο route66. Θα δείχνει μεγαλύτερο μέρος του χάρτη αλλά με μικρότερα γράμματα και σχήματα.

Τελικά πόσο ευανάγνωστα θα είναι?

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...