smyrali Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Όποιος έχει βάλει ez fit Spigen τζαμί μπορεί να μας επιβεβαιώσει αν η λειτουργία του αποτυπώματος επηρεάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Εγώ που έβαλα το τζάμι, ξαναπέρασα τα αποτυπώματα και δουλεύουν μια χαρά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Όποιος έχει βάλει το τζαμακι της spigen,τι κάλυψη έχει στην οθόνη? Για σε βίντεο που είδα φαίνεται να έχει αρκετό κενό γύρω γύρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, dkon84 said: Όποιος έχει βάλει το τζαμακι της spigen,τι κάλυψη έχει στην οθόνη? Για σε βίντεο που είδα φαίνεται να έχει αρκετό κενό γύρω γύρω Με το μάτι να σου πω... Πάνω κάτω ένα χιλιοστό από το σασί. Δεξιά αριστερά λίγο περισσότερο, 1.5-2 χιλιοστά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, kountoura said: Με το μάτι να σου πω... Πάνω κάτω ένα χιλιοστό από το σασί. Δεξιά αριστερά λίγο περισσότερο, 1.5-2 χιλιοστά. Ευχαριστώ πολύ. Γενικά εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, dkon84 said: Ευχαριστώ πολύ. Γενικά εντυπώσεις? Ένα τέτοιο τύπου και μάρκας tempered glass που πάντα ήθελα για την συσκευή μου και ποτέ δεν μπορούσα να έχω λόγο κυρτής οθόνης. Τώρα ήρθε η ώρα! Πολύ ευχαριστημένος σχεδόν από όλες τις απόψεις. Το μόνο που δεν μ αρέσει είναι ότι δεν έχει τρύπα ή κάποιο κενό στην σελφι. Την καλύπτει δηλαδή και αυτό με χαλάει λίγο. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 1 minute ago, kountoura said: Ένα τέτοιο τύπου και μάρκας tempered glass που πάντα ήθελα για την συσκευή μου και ποτέ δεν μπορούσα να έχω λόγο κυρτής οθόνης. Τώρα ήρθε η ώρα! Πολύ ευχαριστημένος σχεδόν από όλες τις απόψεις. Το μόνο που δεν μ αρέσει είναι ότι δεν έχει τρύπα ή κάποιο κενό στην σελφι. Την καλύπτει δηλαδή και αυτό με χαλάει λίγο. Thanks. Το μόνο που με χάλαγε έτσι όπως το έβλεπα ήταν τα κενά που αφήνει αλλά μάλλον από κοντά θα είναι κομπλέ.φτανει να βρω και κάπου ετοιμοπαραδοτο να πάρω γιατί όλοι το έχουν με παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, dkon84 said: φτανει να βρω και κάπου ετοιμοπαραδοτο να πάρω γιατί όλοι το έχουν με παραγγελία Βλέπω το έχει το Kinitorama μέσω Skroutz. Edited 9 Φεβρουαρίου by xalaros 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, xalaros said: Βλέπω το έχει το Kinitorama μέσω Skroutz. κανενας απο Θεσσαλονικη να του αγοράσω το δεύτερο τζαμάκι είτε σε spigen είτε σε esr???? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Έχει τοποθετηθεί κανένας το τζαμακι της esr να μας πει εντυπώσεις και κυρίως αν δουλεύει καλά το δακτυλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, dkon84 said: Έχει τοποθετηθεί κανένας το τζαμακι της esr να μας πει εντυπώσεις και κυρίως αν δουλεύει καλά το δακτυλικο Το εβαλα πριν καν ανοιξω για πρωτη φορα το κινητο. Μπηκε πανευκολα σε δευτερολεπτα. Αψογο. Δεν εχει φυσαλίδες, αισθηση τελεια, καλυπτει απολυτα ολη την οθονη, καμια παραμορφωση της μπροστινης καμερας, ταιριαζει απολυτα με την θηκη της Supcase UB MAG XT, εχει φαει τουμπες, ειναι σε τσεπες με κλειδια, γενικα εχει ταλαιπωρηθει. Υπαρχουν ανεπαισθητες γρατζουνιες που πρεπει να προσπαθησεις πολυ να τις δεις. Το δαχτυλικο δουλευει ελαχιστα καλυτερα απο το Whitestone που εχω στο 23 αλλα νομιζω ελαχιστα χειροτερα απο την γυμνη οθονη. Θελει λιγο περισσοτερο πιεση. Γενικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Οπως με ολα τα παρομοια προιοντα, το παν ειναι να προσεξεις στην εφαρμογη. Καλο καθαρισμα κτλ. Edited 10 Φεβρουαρίου by lefteriskoy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ πολύ. Το δακτυλικο με ενδιαφέρει περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc01319 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Παιδιά, έχει αγοράσει κάποιος την Spigen Cryo Back Cover για το S24 Ultra για να μου πει αν υπάρχει χώρος για τα προστατευτικά της κάμερας της ESR? Παράθεση 1.Dell G7 7790||Intel Core i7-9750H 12MB 2.60GHz - 4.50GHz||16GB DDR4 2666MHz||512GB SSD||17.3" FHD 144Hz IPS Anti-Glare 300 nits||Nvidia GeForce RTX 2070 8GB GDDR5||W10 Pro 64-bit|| 2.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G||12GB RAM||512GB ROM||Black|| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Δες εδώ στο 2.42 δε φαίνεται να υπάρχει χώρος: https://www.youtube.com/watch?v=xMlNI_jJkt0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc01319 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, netgeo said: Δες εδώ στο 2.42 δε φαίνεται να υπάρχει χώρος: https://www.youtube.com/watch?v=xMlNI_jJkt0 Σε ευχαριστώ, όντως δεν υπάρχει χώρος Παράθεση 1.Dell G7 7790||Intel Core i7-9750H 12MB 2.60GHz - 4.50GHz||16GB DDR4 2666MHz||512GB SSD||17.3" FHD 144Hz IPS Anti-Glare 300 nits||Nvidia GeForce RTX 2070 8GB GDDR5||W10 Pro 64-bit|| 2.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G||12GB RAM||512GB ROM||Black|| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου (edited) Λοιπόν εγώ αφού το έψαξα αρκετά κατέληξα στο tempered-glass της panzerglass. Το τζαμάκι πιάνει σχεδόν από άκρης άκρη αφήνει ελάχιστα σχεδόν καθόλου έχει μαύρο πλαίσιο το οποίο δεν καταλαβαίνω να καλύπτει καθόλου από το μέρος της οθόνης και είναι καλό γιατί δεν φαίνεται και το όποιο χνούδι πιάνει γύρω-γύρω. Έχει οπή για την κάμερα.ειναι πολυ λεπτό οπότε και η θήκη της spigen πού το φόρεσα πάνω από το τζαμάκι οπότε δεν έχει κανένα θέμα το δακτυλικό αποτύπωμα χωρίς να το ξαναπεράσω δουλεύει ακαριαία χωρίς να το πιέσω περισσότερο είναι λίγο ακριβότερο αλλά νομίζω αξίζει τα λεφτά του Edited 11 Φεβρουαρίου by dkon84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου η μεμβράνη της Samsung μόνο στο σάιτ τς υπάρχει; δεν έχω καταλήξει αν θέλω να χάσω το πλεονέκτημα της οθόνης με το να βάλω τζαμακι και λέω να πάω σε μεμβράνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, sakis88888 said: η μεμβράνη της Samsung μόνο στο σάιτ τς υπάρχει; δεν έχω καταλήξει αν θέλω να χάσω το πλεονέκτημα της οθόνης με το να βάλω τζαμακι και λέω να πάω σε μεμβράνη Για δες εδώ πάνω-πάνω τι γράφω... https://myphone.gr/forum/topic/200571/?do=findComment&comment=7239954 18 ώρες πριν, dkon84 said: Λοιπόν εγώ αφού το έψαξα αρκετά κατέληξα στο tempered-glass της panzerglass. Το τζαμάκι πιάνει σχεδόν από άκρης άκρη αφήνει ελάχιστα σχεδόν καθόλου έχει μαύρο πλαίσιο το οποίο δεν καταλαβαίνω να καλύπτει καθόλου από το μέρος της οθόνης και είναι καλό γιατί δεν φαίνεται και το όποιο χνούδι πιάνει γύρω-γύρω. Έχει οπή για την κάμερα.ειναι πολυ λεπτό οπότε και η θήκη της spigen πού το φόρεσα πάνω από το τζαμάκι οπότε δεν έχει κανένα θέμα το δακτυλικό αποτύπωμα χωρίς να το ξαναπεράσω δουλεύει ακαριαία χωρίς να το πιέσω περισσότερο είναι λίγο ακριβότερο αλλά νομίζω αξίζει τα λεφτά του Ακριβώς το αντίθετο λέει χρήστης εδώ στο skroutz... "Ξεχνάτε το αποτύπωμα και έχει αντανάκλαση μεγάλη σε σχέση με την οθόνη χωρίς την προστασία. Σήμερα το έβαλα και το μετάνιωσα ήδη. Στα συν...Εφαρμογή, Τοποθέτηση, Προστασία, Αντοχή Στα πλην...Επηρεάζει το χειρισμό, Αλλοιώνει την εικόνα" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου (edited) 48 minutes ago, xalaros said: Για δες εδώ πάνω-πάνω τι γράφω... https://myphone.gr/forum/topic/200571/?do=findComment&comment=7239954 Ακριβώς το αντίθετο λέει χρήστης εδώ στο skroutz... "Ξεχνάτε το αποτύπωμα και έχει αντανάκλαση μεγάλη σε σχέση με την οθόνη χωρίς την προστασία. Σήμερα το έβαλα και το μετάνιωσα ήδη. Στα συν...Εφαρμογή, Τοποθέτηση, Προστασία, Αντοχή Στα πλην...Επηρεάζει το χειρισμό, Αλλοιώνει την εικόνα" Πραγματικά ανάκουγα του skroutz μάλλον δεν θα είχα πάρει ούτε το τηλέφωνο. Ειλικρινά αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το πόσο ωραία έκατσε αποτύπωμάτο είναι ακαριαίο και χωρίς να το ξαναπεράσω. Τώρα για την αντανάκλαση τζαμάκι είναι θα έχει αντανάκλαση όπως είχε και το κανονικό τζάμι στα samsung τηλέφωνα πριν μάθουμε το καινούργιο gorilla glass armor. Κάτι χάνεις κάτι παίρνεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα εγώ απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας εμένα μου ταίριαξε πολύ καλά 11 minutes ago, dkon84 said: Πραγματικά ανάκουγα του skroutz μάλλον δεν θα είχα πάρει ούτε το τηλέφωνο. Ειλικρινά αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το πόσο ωραία έκατσε αποτύπωμάτο είναι ακαριαίο και χωρίς να το ξαναπεράσω. Τώρα για την αντανάκλαση τζαμάκι είναι θα έχει αντανάκλαση όπως είχε και το κανονικό τζάμι στα samsung τηλέφωνα πριν μάθουμε το καινούργιο gorilla glass armor. Κάτι χάνεις κάτι παίρνεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα εγώ απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας εμένα μου ταίριαξε πολύ καλά Όπως επίσης νομίζω πως στο skroutz δεν έχει κριτικές για το s24 έχει για παλιότερα με κυρτή οθόνη που στη θέση του δακτυλικού είχαν ένα θάμπωμα μία κόλλα αυτό δεν το έχει γιατί φαντάζομαι δεν το χρειάζεται ίσως εκεί να είναι η διαφορά. Νομίζω για το s24 όχι μία κριτική σε πάντζεργκλας αλλά όχι στο τζαμάκι σ ένα flex κάτι που έχει βγάλει Edited 12 Φεβρουαρίου by dkon84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Σημερα μου ηρθε το full cover skin απο Ultra skins. Καλη εφαρμογη, αλλα οχι τελεια. Θελει λιγο δουλιτσα για να κατσει καλα, οπως ολα βεβαια. Την δουλεια του την κανει παντως η οποια ειναι να προστατευει το φινιρισμα μεσα απο την θηκη. Εχει λιγο καλυτερη εφαρμογη απο το αντιστοιχο που εχω στο 23U. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, lefteriskoy said: Σημερα μου ηρθε το full cover skin απο Ultra skins. Καλη εφαρμογη, αλλα οχι τελεια. Θελει λιγο δουλιτσα για να κατσει καλα, οπως ολα βεβαια. Την δουλεια του την κανει παντως η οποια ειναι να προστατευει το φινιρισμα μεσα απο την θηκη. Εχει λιγο καλυτερη εφαρμογη απο το αντιστοιχο που εχω στο 23U. Συγνώμη που θα το πω αλλά χάλασες όλη την αισθητική του τηλεφώνου.. Titanium και δε συμμαζεύεται και εσύ πήγες και έβαλες δερμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, Gorge said: Συγνώμη που θα το πω αλλά χάλασες όλη την αισθητική του τηλεφώνου.. Titanium και δε συμμαζεύεται και εσύ πήγες και έβαλες δερμα; Ουτως η αλλως στην θηκη ειναι. Δεν φαινεται. Ο μονος λογος που το εβαλα ειναι να προστατευσω το φινιρισμα του τηλεφωνου εσωτερικα. Ακομα και με θηκη σε πεσιμο το πλαστικο της θηκης μπορει να σου γραζουνισει και το γυαλι πισω αλλα περισσοτερο το βαμμενο αλουμινιο ή τιτανιο ειδικα αν εχουν παγιδευτει σωματιδια μεσα. Εχω μπολικες γραζουνιες σε ολες τις συσκευες που δεν ειχαν βγει ποτε απο θηκη. Ειδικα εκει που μπαινει ο φορτιστης αργα ή γρηγορα θα βγει το χρωμα. Στο 23U περασα απο την πρωτη μερα skin και το κινητο ειναι σαν να βγηκε σημερα απο την κουτα. Ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα. Δεν με νοιαζει πως φαινεται το κινητο, αρκει να ξερω πως ειναι προστατευμενο και αψογο απο μεσα. Δες ποση διαφορα εχει το Note 9 με το s23u στην υποδοχη φορτισης. Εχει φυγει ολο το φινιρισμα. Edited 13 Φεβρουαρίου by lefteriskoy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου On 4/2/2024 at 11:06 ΜΜ, Geo_F1 said: Μαλιστα. Και γω για αυτη θα παω τη δερματινη. Προσωρινα εβαλα αυτη https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/galaxy-s24-ultra-silicone-case-violet-ef-ps928tvegww/ Καλη ειναι. προστατευει καθολου η ετσι και ετσι,σκεφτομουν για την ασπρη Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου πήρα αυτή τη θήκη που μου άρεσε πολύ και τη μεμβράνη της Samsung Ως άσχετος έχει δύο μικρές φουσκάλες πάνω δεξιά και στο πλάι που με ανοιχτή την οθόνη δεν φαίνονται ευτυχώς αλλά το ocd μου με κάνει να με ενοχλεί Ελπίζω όταν περάσω τη δεύτερη να γίνει τέλεια Όντως είναι αυτό που λέει η μεμβράνη οπότε μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου https://galacase.com/products/samsung-s24?variant=47697752392000 την εχει δοκιμασει κανεις η ειναι μουφα? Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts