Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μετά από άνοιγμα του multitasking  με 7 - 8 εφαρμογές πάγωσε με OneUI 7.0 και με έκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο μόνο του. 

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ τέτοιο πράγμα από τότε που έχω το τηλέφωνο. 

Ειλικρινά η απογοήτευση είναι τεράστια για μια τέτοια εταιρία να παραδίδει μετά από 5 μήνες ημιτελές λογισμικό πραγματικά απαράδεκτο.

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Εμένα επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα pop up παράθυρα για να κάνω το update Μαρτίου μου έρχετε να αλλάξω το CSC μπας και γλυτώσω από τα update μια και καλή... Σώνει και καλά να κάνουμε με το ζόρι τα update??? 😅😅😅

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History2.jpg

22 ώρες πριν, xrhstos1974 said:

Την πέρασα Σχεδόν 500mb.

Expand  

Πες μας εντυπωσεις....πες μου οτι εμφανισε πληροφοριες μπαταριας....

22 ώρες πριν, MAFAdo said:

Πες μας εντυπωσεις....πες μου οτι εμφανισε πληροφοριες μπαταριας....

Expand  

Δεν είδα κάτι ουαου... 

Για πληροφορίες μπαταρίας ούτε λόγος... 

Screenshot_20250417_180654_Settings.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

22 ώρες πριν, xrhstos1974 said:

Δεν είδα κάτι ουαου... 

Για πληροφορίες μπαταρίας ούτε λόγος... 

Screenshot_20250417_180654_Settings.jpg

Expand  

Καταλαβα  α ρε sammy πως τα εχεις κανει ετσι μονο στα απλα s24 το εδωσες και αυτο σε επιλεγμενες αγορες....Σε ευχαριστω καλε μου φιλε καλο πασχα να εχεις και καλη ανασταση...

22 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said:

Εμένα επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα pop up παράθυρα για να κάνω το update Μαρτίου μου έρχετε να αλλάξω το CSC μπας και γλυτώσω από τα update μια και καλή... Σώνει και καλά να κάνουμε με το ζόρι τα update??? 😅😅😅

Expand  

Κλεισε την υπεύθυνη εφαρμογή συστήματος με το ADB AppControl για να μη σου τα κάνει τσουρέκια (είναι και επίκαιρα)

22 ώρες πριν, MAFAdo said:

Καταλαβα  α ρε sammy πως τα εχεις κανει ετσι μονο στα απλα s24 το εδωσες και αυτο σε επιλεγμενες αγορες....Σε ευχαριστω καλε μου φιλε καλο πασχα να εχεις και καλη ανασταση...

Expand  

Το έχει δώσει στα s24 και όχι στο ultra???ποια η λογική σε αυτό??παράξενο μου φενεται.είσαι σίγουρος?

Πάντως, δεν ξέρω γιατί έχετε κάποιοι τόσο μεγάλο θέμα με την μπαταρία, χωρίς φυσικά να θέλω να σας αμφισβητήσω. Δεν είχα ούτε έχω. Είναι εξαιρετική η μπαταρία και παραμένει.

Καλό Πάσχα εύχομαι σε όλους.

Screenshot_20250417_194438_Device care.jpg

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

21 ώρες πριν, Andreaszel said:

Το έχει δώσει στα s24 και όχι στο ultra???ποια η λογική σε αυτό??παράξενο μου φενεται.είσαι σίγουρος?

Expand  

Αυτο αναρωτιεμαι και εγω και δεν ειναι μονο αυτο αλλα και στο fold εχει δωσει....σου ανεβαζω 2 screenshot απο την μπαταρια καταλαβαινεις οτι ειναι το απλο μοντελο αμα θελεις μπορω να σου στειλω και το σχετικο post σε ενα ξενο γνωστο forum που το σχολιαζουν...

Messenger_creation_1599AC92-0087-45A4-B484-6EE99108A1FA.jpeg

Messenger_creation_E8F7B818-D4ED-46D4-8B17-D3CA2E8510E5.jpeg

Όντως αν κ ακόμα δεν έχω περάσει την τελευταία ενημέρωση ή μπαταρία είναι τρομερή όπως ανέφερε και το άλλο παλικάρι με όλα ανοιχτά κ δεδομένα είναι πάνω από 7 ώρες οθόνης.  Γενικά η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή κ δυνατή. 

20 ώρες πριν, MAFAdo said:

Αυτο αναρωτιεμαι και εγω και δεν ειναι μονο αυτο αλλα και στο fold εχει δωσει....σου ανεβαζω 2 screenshot απο την μπαταρια καταλαβαινεις οτι ειναι το απλο μοντελο αμα θελεις μπορω να σου στειλω και το σχετικο post σε ενα ξενο γνωστο forum που το σχολιαζουν...

Messenger_creation_1599AC92-0087-45A4-B484-6EE99108A1FA.jpeg

Messenger_creation_E8F7B818-D4ED-46D4-8B17-D3CA2E8510E5.jpeg

Expand  

Όχι σε πιστεύω. Δεν έχεις λόγο να μου λες ψέματα..τη samsung δε πιστεύω με τη λαλακια που τη δέρνει .εντελώς αψυχολογητο αυτο

Μπορεί η μπαταρία να μην το υποστηρίζει.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

18 ώρες πριν, Andreaszel said:

Όχι σε πιστεύω. Δεν έχεις λόγο να μου λες ψέματα..τη samsung δε πιστεύω με τη λαλακια που τη δέρνει .εντελώς αψυχολογητο αυτο

Expand  

Μακαρι να ελεγα εγω ψεματα...εχει χασει την μπαλα...και ετοιμαζεται σε λιγοτερο απο 3 μηνες να βγαλει τα νεα fold με το one ui 8 android 16 ειναι να μην γελας....

Έχει τύχει να κλείνει σε κανέναν η εφαρμογή συλλογή (αυτή που βλέπουμε τις φωτογραφίες)?

Σε άσχετα σημεία μου κι ενώ έχω μια φωτογραφία για λίγη ώρα και τη κοιτάζω με πετάει έξω. 

Κατά τα άλλα το κινητό είναι πιο αεράτο πιο smooth αλλά υπάρχουν σημεία που δε μου αρέσουν καθόλου όπως πχ το μικρό δυσδιάκριτο νούμερο του ποσοστού της μπαταρίας στο notification.

Ή η πιο μικρή γραμματοσειρά όταν έρχεται μήνυμα ή ειδοποίηση στο notification bar.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

18 ώρες πριν, OverClocker said:

Μπορεί η μπαταρία να μην το υποστηρίζει.

Expand  

Τι να μην υποστηρίζει η μπαταρία??το health κ τους κύκλους φόρτισης??και το υποστηρίζε στην 6.1??στο s25 ultra αν δε κανω  λάθος δείχνει..οπότε δεν ειναι θέμα μπαταρίας.

16 ώρες πριν, manan69t said:

υπάρχουν σημεία που δε μου αρέσουν καθόλου όπως πχ το μικρό δυσδιάκριτο νούμερο του ποσοστού της μπαταρίας στο notification.

Expand  

Πράγματι, είναι αίσχος, αν βρεθεί κάνας τρόπος να αλλαχθεί πείτε. 

Μηπως γίνεται μέσω GOODLOCK ξέρουμε? 

Καλημέρα.Μπορείτε να μου πείτε σε ποία επιλογή είναι σε εσάς;Εμένα μετα την αναβάθμιση σε ui 7.0 ειναι στην πρώτη.Πηγαίνοντας Ρυθμισεις-Μπαταρια-Χρήση μπαταρίας το "Αρχική One UI" ειναι σχεδόν πάντα πρώτο στην κατανάλωση μπαταρίας.Μπηκα στο recovery mode εκανα wipe cache partition επίσης και στο One Home UI εκανα Clear Cache αλλα τίποτα εκεί πάλι ειναι υψηλά στην κατανάλωση.

Screenshot_20250418_082431_Settings.jpg

7 ώρες πριν, Rospy7 said:

Καλημέρα.Μπορείτε να μου πείτε σε ποία επιλογή είναι σε εσάς;Εμένα μετα την αναβάθμιση σε ui 7.0 ειναι στην πρώτη.Πηγαίνοντας Ρυθμισεις-Μπαταρια-Χρήση μπαταρίας το "Αρχική One UI" ειναι σχεδόν πάντα πρώτο στην κατανάλωση μπαταρίας.Μπηκα στο recovery mode εκανα wipe cache partition επίσης και στο One Home UI εκανα Clear Cache αλλα τίποτα εκεί πάλι ειναι υψηλά στην κατανάλωση.

Expand  

Σε s23 ultra one ui 7 ειναι στο δεύτερο. Με 0.5 % κατανάλωση 

Screenshot_20250418_084415_Device care.jpg

Screenshot_20250418_084418_Device care.jpg

Screenshot_20250418_084613_Settings.jpg

Edited by Andreaszel

8 ώρες πριν, kek said:

Πράγματι, είναι αίσχος, αν βρεθεί κάνας τρόπος να αλλαχθεί πείτε. 

Μηπως γίνεται μέσω GOODLOCK ξέρουμε? 

Expand  

Κάπου διάβασα ότι στην επόμενή ενημέρωση για το s25 θα το βελτιώσουν.

Εγώ με το quickstar το έχω αφαιρέσει και έχω βάλει battery widget.

Expand  

Σε s25 είναι χωρίς περιορισμό και 2,2% χρληση τις τελευταίες 7 μέρες.

7 ώρες πριν, Andreaszel said:

Σε s23 ultra one ui 7 ειναι στο δεύτερο. Με 0.5 % κατανάλωση 

Screenshot_20250418_084415_Device care.jpg

Screenshot_20250418_084418_Device care.jpg

Screenshot_20250418_084613_Settings.jpg

Expand  

Ευχαριστώ θα το γυρισω στο βελτιστοποιημένη.Λογικα έχεις βάλει beta 2 στο S23 Ultra.Περιμένω και κάποια παιδιά με S24 Ultra αν μπορούν να απαντήσουν γιατι πριν με Android 14 και ui 6.1.1 δεν είχα τέτοιο θέμα.Επισης εκανα full reset πριν και μετά την αναβάθμιση σε Android 15 με ui 7.0.

Edited by Rospy7

Ευχαριστώ θα το γυρισω στο βελτιστοποιημένη.Λογικα έχεις βάλει beta 2 στο S23 Ultra.Περιμένω και κάποια παιδιά με S24 Ultra αν μπορούν να απαντήσουν γιατι πριν με Android 14 και ui 6.1.1 δεν είχα τέτοιο θέμα.Επισης εκανα full reset πριν και μετά την αναβάθμιση σε Android 15 με ui 7.0.

Expand  

Beta 1 έχω.ειχα θέμα και εγω ..ήταν δεύτερο τρίτο στη κατανάλωση...εκανα επαναφορά και έστρωσε. Δεν εκανα επαναφορά μονο γι αυτο βέβαια...το βάζεις βελτιστοποιημενη φορτίζεις..κανεις κ μια εκκαθάριση στην αρχική και πιστεύω θα φτιάξει.θα εχει φάει κολλημα 

Edited by Andreaszel