Rospy7 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Καλησπέρα Παιδιά. "Το Samsung Galaxy S24 Ultra κυκλοφόρησε με την επίσημη εγγύηση της εταιρείας για 7 χρόνια ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος Android και 7 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας". Και γαμώ τα ανέκδοτα 😂🤣🤡. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comanche Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν On 5/6/2026 at 11:19 ΠΜ, kosnis said: Μετα την αναβαθμιση στην 8,5 εχω παρατηρησει μεγαλη μείωση της μέγιστης φωτεινοτητας κατω απο τον ηλιο. Εχω εγκαταστησει και το display assistant και στο brightness limit profile εχω επιλεξει το Light χωρις ομως αποτελεσμα. Πριν την αναβαθμιση δεν υπηρχε αυτο το προβλημα, ακομα και κατω απο τον ηλιο η φωτεινοτητα ηταν πολυ μεγαλη και μπουρουσες ανετα να δεις κατι στιγμιαια πεντακαθαρα. Δεν εχει να κανει με τη θερμοκρασια γιατι ακομα και με το τηλεφωνο κρυο το προβλημα ειναι το το ιδιο. Υπαρχει καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα? Και σε καποια ξενα forum βλεπω αναφορες. Το έχω παρατηρήσει κάποιες φορές. Όχι όμως πάντα. Αυτό που έχω παρατηρήσει επίσης είναι μειωμένη απόδοση της μπαταρίας ... 1 Παράθεση past --> Nokia 6110, 6310 & 8850 silver, Sony Ericsson K750i & W810i, Samsung DUAL B7722 & Samsung DUAL GRAND NEO, Samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, Redmi note 11 pro 5G current --> Samsung S24 Ultra, , Samsung Tab A9+ 11' , Samsung TabA T585 4G --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts