Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάσει νομοθεσίας δεν θα έπρεπε να είναι ενεργό, ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε σε προηγούμενα μοντέλα, ωστόσο με αλλαγή CSC ενεργοποιείται η επιλογή.

3 ώρες πριν, lefteris112 said:

Εμένα δεν μου το εμφανίζει αυτό. Έχεις τις στάνταρ επιλογές που είχε πριν .

Στα ελληνικά το έχω το τηλέφωνο. 

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? 

Δεν ξερω αν παιζει ρολο να εχεις το voice record της Samsung εγκατεστημένο στο τηλέφωνο.  Αν δεν το εχεις κατεβασε το και δες στο τηλέφωνο τις 3 τελιτσες πανω δεξια ρυθμίσεις και δες εκει αν εχει επιλογή για εγγραφή κλήσεων 

Μετα θελει μολις πας να το χρησιμοποιήσεις πρωτη φορα να κατεβάσεις την γλωσσα ελληνική Samsung TTS Greek default voice.

Screenshot_20250412_222816_Call(1).jpg

Screenshot_20250412_222825_Call(2).jpg

1 ώρα πριν, Sofos_5 said:

Βάσει νομοθεσίας δεν θα έπρεπε να είναι ενεργό, ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε σε προηγούμενα μοντέλα, ωστόσο με αλλαγή CSC ενεργοποιείται η επιλογή.

Βαση νομοθεσίας πλεον ειναι ενεργο απλα με την διαφορά θα υπαρχει ενα ηχητικο μήνυμα οτι η κλήση καταγράφεται και οταν τελειώνει η καταγραφή. 

Την επιλογή για εγγραφή στην βγαζει μετα που θα το σηκώσει ο συνομιλητής σου.

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Καλημέρα στην παρέα. Όσοι έχετε αλλάξει το CSC αντιμετωπίζεται θέμα με τις ενημερώσεις ή γενικότερα έχετε κάποιο άλλο πρόβλημα χάνοντας κάποια άλλη λειτουργία του τηλεφώνου; Υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η εγγύηση; Ενδιαφέρει έναν φίλο μου το κομμάτι της ηχογράφησης κλήσεων λόγω δουλειάς και επειδή έχει δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές ακόμα και το Cube που λέγεται ότι λειτουργεί δυστυχώς δεν δούλεψε καμία τελικά και επειδή διαβάζω στο Internet για χρήστες που σταμάτησαν να παίρνουν τα update όταν άλλαξαν το CSC είμαι επιφυλακτικός στο να του κάνω αυτή την διαδικασία. Προσωπικά δεν έχω θέμα με τα update και ούτε βιάζομαι να τα κάνω άμεσα εκείνος όμως τα κάνει από την 1 μέρα... Επίσης διάβασα και για δυσλειτουργίες σε samsung και google wallet αλλάζοντας το CSC... Ισχύει κάτι τέτοιο; Επαναφορά στο αρχικό CSC μπορεί να γίνει; 

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History2.jpg

51 minutes ago, UNEXPECTEDGR said:

Καλημέρα στην παρέα. Όσοι έχετε αλλάξει το CSC αντιμετωπίζεται θέμα με τις ενημερώσεις ή γενικότερα έχετε κάποιο άλλο πρόβλημα χάνοντας κάποια άλλη λειτουργία του τηλεφώνου; Υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η εγγύηση; Ενδιαφέρει έναν φίλο μου το κομμάτι της ηχογράφησης κλήσεων λόγω δουλειάς και επειδή έχει δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές ακόμα και το Cube που λέγεται ότι λειτουργεί δυστυχώς δεν δούλεψε καμία τελικά και επειδή διαβάζω στο Internet για χρήστες που σταμάτησαν να παίρνουν τα update όταν άλλαξαν το CSC είμαι επιφυλακτικός στο να του κάνω αυτή την διαδικασία. Προσωπικά δεν έχω θέμα με τα update και ούτε βιάζομαι να τα κάνω άμεσα εκείνος όμως τα κάνει από την 1 μέρα... Επίσης διάβασα και για δυσλειτουργίες σε samsung και google wallet αλλάζοντας το CSC... Ισχύει κάτι τέτοιο; Επαναφορά στο αρχικό CSC μπορεί να γίνει; 

Κοιτα για αλλαγή csc εκει που την πατανε ολοι και δεν παιρνουν αναβαθμίσεις ειναι οτι , οταν πανε να αλλαξουν csc απο eux eur σε thl πχ δεν κοιτανε το build number των εκδόσεων, αν διαφερει μεταξυ τους δεν θα παίρνεις αναβαθμίσεις απλα. Πρεπει να ταιριαζει στην τελευταία εκδοση το build number και των δυο για να μπορείς να κανεις την αλλαγη και μετα θα παίρνεις αναβαθμίσεις οταν παιρνει το THL (Ταϊλάνδη δλδ). 

Αλλιως αν θελεις σώνει και καλα να αλλάξεις θα πρέπει να φλασαρεις ολη την ρομ του THL και προτεινόμενο με factory reset .

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

7 ώρες πριν, Livas said:

Δεν ξερω αν παιζει ρολο να εχεις το voice record της Samsung εγκατεστημένο στο τηλέφωνο.  Αν δεν το εχεις κατεβασε το και δες στο τηλέφωνο τις 3 τελιτσες πανω δεξια ρυθμίσεις και δες εκει αν εχει επιλογή για εγγραφή κλήσεων 

Μετα θελει μολις πας να το χρησιμοποιήσεις πρωτη φορα να κατεβάσεις την γλωσσα ελληνική Samsung TTS Greek default voice.

Screenshot_20250412_222816_Call(1).jpg

Screenshot_20250412_222825_Call(2).jpg

Βαση νομοθεσίας πλεον ειναι ενεργο απλα με την διαφορά θα υπαρχει ενα ηχητικο μήνυμα οτι η κλήση καταγράφεται και οταν τελειώνει η καταγραφή. 

μπα και εμένα δεν υπάρχει αυτό .έχω την εφαρμογή voice recorder εάν έχει σημασία 

4 ώρες πριν, DjTony said:

Εμένα δε μου το εμφανίζει πάντως 

4 ώρες πριν, panos_rho said:

Ούτε στο δικό εμφανίζεται αυτό 

2 minutes ago, ilka71 said:

μπα και εμένα δεν υπάρχει αυτό .έχω την εφαρμογή voice recorder εάν έχει σημασία 

Παραξενο ρε παιδια! Δεν εχω κανει κατι αλλο. Επισης επειδη μαλλον συνεργάζονται αυτα απο τις ρυθμίσεις Galaxy AI ενεργοποιήσετε την επιλογη βοηθος μεταγραφής (αυτοματος εντοπισμός γλωσσας).

Γιατι και στο changelist που κοιταξα πριν την εγκατάσταση το έγραφε ξεκαθαρα για εγγραφή κλήσεων. 

Screenshot_20250413_095931_Call settings.jpg

Screenshot_20250413_095936_Call settings.jpg

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

26 minutes ago, Livas said:

Παραξενο ρε παιδια! Δεν εχω κανει κατι αλλο. Επισης επειδη μαλλον συνεργάζονται αυτα απο τις ρυθμίσεις Galaxy AI ενεργοποιήσετε την επιλογη βοηθος μεταγραφής (αυτοματος εντοπισμός γλωσσας).

Γιατι και στο changelist που κοιταξα πριν την εγκατάσταση το έγραφε ξεκαθαρα για εγγραφή κλήσεων. 

Προφανώς έχεις συσκευή που δεν προοριζόταν για την αγορά της ευρωπαϊκής Ένωσης 

8 minutes ago, oregon said:

Προφανώς έχεις συσκευή που δεν προοριζόταν για την αγορά της ευρωπαϊκής Ένωσης 

Προφανώς έχω κινητό κανονικότατο ευρωπαϊκής αγοράς. 

AISelect_20250413_103730_Settings.jpg

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

43 minutes ago, Livas said:

Screenshot_20250413_095931_Call settings.jpg

Screenshot_20250413_095936_Call settings.jpg

Εσένα φίλε τώρα είναι αλλαγμένο το CSC και για αυτό σου εμφανίζει την επιλογή για `Εγγραφή κλήσεων" ή το άλλαξες προσωρινά σε CSC Ταυλάνδης και μετά το επανέφερες στο αρχικό και παρέμεινε η επιλογή για ηχογράφηση κλήσεων; Έχω την εντύπωση ότι αν αλλάξεις το CSC από Ταυλάνδης για παράδειγμα και το επαναφέρεις στο αρχικό χάνεις την επιλογή της ηχογράφησης... Ισχύει κάτι τέτοιο; 

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History2.jpg

Για αυτούς που τους ενδιαφέρει η ηχογράφηση κλήσης ΧΩΡΙΣ να μπούνε στην διαδικασία να αλλάξουνε το CSC δοκίμασα να κατεβάσω την εφαρμογή Cube ACR στο κινητό του φίλου μου όχι από το Play Store αλλά από το Galaxy Store της Samsung... Αν το είχατε κατεβασμένο από το Play Store κάντε απεγκατάσταση της εφαρμογής και νέα εγκατάσταση από το Galaxy Store της Samsung... Δώστε όλα τα permission που θα σας ζητηθούν εκτός από την άδεια για gps... Σε δοκιμές που κάναμε με κανονική κλήση ή βάζοντας και σε ανοιχτή ακρόαση την επικοινωνία φαίνεται να λειτουργεί κανονικά η ηχογράφηση... Δεν έχω δοκιμάσει με bluetooth ή hands free με αντάπτορα... Εκεί φαντάζομαι είναι η μόνη πιθανότητα να μην λειτουργεί σωστά... 

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History2.jpg

Δεν υπαρχει περιπτωση τηλεφωνο απο κανονικη αγορα και χωρις αλλαγη csc να εμφανιζει εγγραφη κλησεων δεδομενου οτι αυτο απαγορευετε και μαλιστα αυστηρα απο τους νομους οχι μονο της Ελλαδας αλλα και απο την ευρωπαικη ενωση διαφορετικα ολες οι εφαρμογες στο google play θα δουλευανε μια χαρα απεναντιας τιποτε δεν δουλευει σωστα.

Σε οσους το εμφανιζει προφανως κατι παιζει ή με την αλλαγη csc ή με την προελευση.

15 ώρες πριν, Livas said:

Εχει μια χαρα call recording! Οταν το σηκώσει ο συνομιλητής σου θα σε βγαλει ενα εικονίδιο record πατας εκει και γραφει.

** προϋπόθεση να έχεις κατεβάσει την ελληνική γλωσσα πρωτα .

10 ώρες πριν, Livas said:

Έχω και το voice record κτλ αλλά και πάλι δεν μου το εμφανίζει.

Ενεργοποίησα και τη μετάφραση αλλά δεν τα κατάφερα να το εμφανίσει. 

Ελληνικά δεν μου εμφανίζει στις επιλογές της μετάφρασης. 

Εχεις κάνει clean install η απλό update ?

Csc τι έχει το τηλέφωνο σου ? Εμένα ειναι eux.

Edited by lefteris112

12 minutes ago, zorbas100 said:

Δεν υπαρχει περιπτωση τηλεφωνο απο κανονικη αγορα και χωρις αλλαγη csc να εμφανιζει εγγραφη κλησεων δεδομενου οτι αυτο απαγορευετε και μαλιστα αυστηρα απο τους νομους οχι μονο της Ελλαδας αλλα και απο την ευρωπαικη ενωση διαφορετικα ολες οι εφαρμογες στο google play θα δουλευανε μια χαρα απεναντιας τιποτε δεν δουλευει σωστα.

Σε οσους το εμφανιζει προφανως κατι παιζει ή με την αλλαγη csc ή με την προελευση.

μια χαρα παιζει σε ευρωπαικο κινητο ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ CSC  .  Αποτι φαινεται δεν το δωσανε ελλαδα δεν ξερω γιατι ! γερμανια που ειμαι ...που αποτι βλεπω μπορει να υπαρχει ενα γενικο CSC EUX αλλα λογικα εχω EUX/DBT εδω το εχουν δωσει κανονικοτατα !!! αγορασμενο απο MediaMarkt Γερμανιας με 2 σιμ μεσα (κανονικη σιμ Cosmote και eSim με γερμανικο νουμερο) ,δεν ξερω τι και πως ! αλλα σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ που ειναι παιζει κανονικα !!!

επισης απο την στιγμη που ενημερωνει τον συνομιλητη σου ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ κανονικα απο νομοθεσια ! 
το ιδιο ειναι εδω και καιρο με το iPhone που εχει η γυναικα εχει ΕΠΙΣΗΜΗ ηχογραφηση κλησεων με ειδοποιηση στον συνομιλητη οτι ξεκιναει η κληση να καταγραφεται ...!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

7 minutes ago, Livas said:

μια χαρα παιζει σε ευρωπαικο κινητο ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ CSC  .  Αποτι φαινεται δεν το δωσανε ελλαδα δεν ξερω γιατι ! γερμανια που ειμαι ...που αποτι βλεπω μπορει να υπαρχει ενα γενικο CSC EUX αλλα λογικα εχω EUX/DBT εδω το εχουν δωσει κανονικοτατα !!! αγορασμενο απο MediaMarkt Γερμανιας με 2 σιμ μεσα (κανονικη σιμ Cosmote και eSim με γερμανικο νουμερο) ,δεν ξερω τι και πως ! αλλα σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ που ειναι παιζει κανονικα !!!

επισης απο την στιγμη που ενημερωνει τον συνομιλητη σου ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ κανονικα απο νομοθεσια ! 
το ιδιο ειναι εδω και καιρο με το iPhone που εχει η γυναικα εχει ΕΠΙΣΗΜΗ ηχογραφηση κλησεων με ειδοποιηση στον συνομιλητη οτι ξεκιναει η κληση να καταγραφεται ...!

Δεν ειναι οτι δεν πιστευω οπως τα λες ειναι δοκιμασα και εγω απο το store και λειτουργει μια χαρα αλλα και 10€ το εξαμηνο που ζηταει για μενα ειναι πολλα τωρα οσο για την συσκευη το οτι εισαι Γερμανια αυτο λεει πολλα εδω Ελλαδα δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο τουλαχιστον σε μενα ...