ilka71 Δημ. Σάββατο στις 03:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:31 μμ πως βλέπουμε εάν έχει update τα google play services ;έτυχα κάνει uninstall τα updates του,έφτιαξε το battery drain με το contacts storage αλλά μου έσβησε τις κάρτες από το google wallet οπότε έπρεπε να ξανά κάνω ενημέρωση των services αλλά επανήλθε το drain απο το contact storage ! τρέλα ! 25.09.34 είναι τώρα τα services . έχει βγει νέα έκδοση ;και πως την περνάμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. Σάββατο στις 04:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:34 μμ 1 hour ago, ilka71 said: πως βλέπουμε εάν έχει update τα google play services ;έτυχα κάνει uninstall τα updates του,έφτιαξε το battery drain με το contacts storage αλλά μου έσβησε τις κάρτες από το google wallet οπότε έπρεπε να ξανά κάνω ενημέρωση των services αλλά επανήλθε το drain απο το contact storage ! τρέλα ! 25.09.34 είναι τώρα τα services . έχει βγει νέα έκδοση ;και πως την περνάμε ; Apkmirror αλλά είναι η τελευταία αυτή από όσο ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Σάββατο στις 04:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:57 μμ 22 minutes ago, Andreaszel said: Apkmirror αλλά είναι η τελευταία αυτή από όσο ειδα άρα αυτή τα μαμησε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Σάββατο στις 06:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:00 μμ https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-25-11-32-release/ Αυτήν έχω εγώ στο s22u, αναβαθμίζεται μόνη της ποτέ δεν ασχολήθηκα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Σάββατο στις 06:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:38 μμ 2 ώρες πριν, Andreaszel said: Apkmirror αλλά είναι η τελευταία αυτή από όσο ειδα στο apkmirror έχει και μια 25.10.61 αυτή είναι πιο καινούργια;και μια 25.10.34. τι γίνεται τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. Σάββατο στις 06:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:51 μμ 11 minutes ago, ilka71 said: στο apkmirror έχει και μια 25.10.61 αυτή είναι πιο καινούργια;και μια 25.10.34. τι γίνεται τελικά; Πας με τις ημερομηνίες λογικά https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/variant-{"arches_slug"%3A["armeabi-v7a"]}/ Εδώ η πιο πρόσφατη είναι χθεσινή ημερομηνία αυτη που έχεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. Χθες στς 06:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:15 πμ (edited) Καλημέρα! για ποιόν λόγο ασχολείστε με τα Google Services δεν μπορώ να καταλάβω αυτά αναβαθμίζονται αυτόματα. Edited Χθες στς 06:15 πμ by vwbestakos 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Χθες στς 06:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:46 πμ Έλα μου ντε κ εγώ αυτό έχω παρατηρήσει ότι αυτόματα μου τα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts