OverClocker Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 54 minutes ago, Gorge said: και αν το εχει πουλησει; Δε γινετε να μπλοκαρουν το κινητο... Αντε να τον παρουν δικηγόροι κλπ. Να μπλοκαρουν την συσκευή οχι.. Δεν έχει σημασία. Η φώτο που έβαλα πιο πάνω είναι από τέτοιο σκηνικό. Αυτός που την είχε στην κατοχή του την είχες αγοράσει από μαρκετπλεϊς. 51 minutes ago, DjTony said: Τη συσκευή σαν ΙΜΕΙ εννοώ, να μη μπορεί να δουλέψει με κανέναν παροχο. Θυμάμαι πριν χρόνια να παίζει αυτό με συσκευές που δηλωνόντουσαν κλοπή. Σε τοπικό επίπεδο τότε. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Ρε παιδιά έχω στήσει στα 800ε Το 24u 512 και ούτε μήνυμα έλεος... Μιλάμε τέτοια συσκευαρα τι τρελό ξεβρακωμα έχει φάει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Ρε παίδες τι έχω πειράξει ,ενώ μου ανάβει σε όλα τα μηνύματα η οθόνη viber messenger κτλ ενώ στο Gmail έρχεται κανονικά το email κ ο ήχος αλλά δεν ανάβει η οθόνη. Το aod δεν το έχω ενεργώ. Απλά μόνο σε αυτή την εφαρμογή δεν ανάβει η οθόνη. Καμία ιδέα κανείς; τα έχω ελέγξει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 6 ώρες πριν, DjTony said: Και τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; το κινητό να πω ότι ειναι αγορασμένο από ευρωπαϊκή χώρα, όχι από Ελλάδα. Παρε το βρε. Δεν υπάρχει πρόβλημα. 1 ώρα πριν, redcom7 said: Ρε παιδιά έχω στήσει στα 800ε Το 24u 512 και ούτε μήνυμα έλεος... Μιλάμε τέτοια συσκευαρα τι τρελό ξεβρακωμα έχει φάει...... Τι ξεβρακωμα έχει φάει; Με εξαίρεση 5 ενθουσιώδεις με τα κινητά, ποιος αλλος αγόρασε s24 ή 25 Ultra σε πληρη τιμή μετρητά; Κανένας. Στα λεφτά που ζητας παει ο καθενας και το αγοραζει καινούργιο με αποφορολόγηση που ειναι της μοδας. Το 512 δεν λέει τίποτα οταν πουλας μεταχειρισμένο, πες 30 ευρώ πιο πανω ΑΝ καποιος ψάχνει 512 και οχι το φτηνότερο s24 Ultra που μπορεί να βρει. Ή ακόμα καλύτερα, αγοράζει S25 Ultra με λίγο παραπάνω. Λογικα θα πρέπει να περιμένεις για να πουληθεί, με κίνδυνο να πεσει κι άλλο σε τιμή το S25 Ultra, ή να πουλήσεις φθηνότερα. Αν ολα πανε οπως καθε φορα, σε πολυ λίγο καιρο το s25 ultra θα κάνει οσο το s24 ή θα εχει παλι promotion και θα εχει και εκπτώσεις και δώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 26 minutes ago, stamatis3133 said: Παρε το βρε. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι ξεβρακωμα έχει φάει; Με εξαίρεση 5 ενθουσιώδεις με τα κινητά, ποιος αλλος αγόρασε s24 ή 25 Ultra σε πληρη τιμή μετρητά; Κανένας. Στα λεφτά που ζητας παει ο καθενας και το αγοραζει καινούργιο με αποφορολόγηση που ειναι της μοδας. Το 512 δεν λέει τίποτα οταν πουλας μεταχειρισμένο, πες 30 ευρώ πιο πανω ΑΝ καποιος ψάχνει 512 και οχι το φτηνότερο s24 Ultra που μπορεί να βρει. Ή ακόμα καλύτερα, αγοράζει S25 Ultra με λίγο παραπάνω. Λογικα θα πρέπει να περιμένεις για να πουληθεί, με κίνδυνο να πεσει κι άλλο σε τιμή το S25 Ultra, ή να πουλήσεις φθηνότερα. Αν ολα πανε οπως καθε φορα, σε πολυ λίγο καιρο το s25 ultra θα κάνει οσο το s24 ή θα εχει παλι promotion και θα εχει και εκπτώσεις και δώρα. Να ρωτήσω φίλε μου λες πηγαίνει ο καθένας είναι της μόδας. Δηλαδή το άρθρο 39α δίνει δώρο τον ΦΠΑ σε όλους τους επαγγελματίες? Η απλά συν- ψηφίζεται ο ΦΠΑ με την δήλωση ΦΠΑ κάθε τρίμηνο? Τότε ουσιαστικά βάλει δεν βάλει κάποιος αποφορολόγηση είναι το ίδιο, απλός το πληρώνεις αργότερα? Για να καταλάβω μπορεί κάποιος που γνωρίζει το θέμα να απαντήσει τι ακριβώς παίζει εδώ ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 5 minutes ago, nikosaek2121 said: Να ρωτήσω φίλε μου λες πηγαίνει ο καθένας είναι της μόδας. Δηλαδή το άρθρο 39α δίνει δώρο τον ΦΠΑ σε όλους τους επαγγελματίες? Η απλά συν- ψηφίζεται ο ΦΠΑ με την δήλωση ΦΠΑ κάθε τρίμηνο? Τότε ουσιαστικά βάλει δεν βάλει κάποιος αποφορολόγηση είναι το ίδιο, απλός το πληρώνεις αργότερα? Για να καταλάβω μπορεί κάποιος που γνωρίζει το θέμα να απαντήσει τι ακριβώς παίζει εδώ ? Γιατί με λατινικά ερωτηματικά;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 40 minutes ago, nikosaek2121 said: Να ρωτήσω φίλε μου λες πηγαίνει ο καθένας είναι της μόδας. Δηλαδή το άρθρο 39α δίνει δώρο τον ΦΠΑ σε όλους τους επαγγελματίες? Η απλά συν- ψηφίζεται ο ΦΠΑ με την δήλωση ΦΠΑ κάθε τρίμηνο? Τότε ουσιαστικά βάλει δεν βάλει κάποιος αποφορολόγηση είναι το ίδιο, απλός το πληρώνεις αργότερα? Για να καταλάβω μπορεί κάποιος που γνωρίζει το θέμα να απαντήσει τι ακριβώς παίζει εδώ ? Ουσιαστικά έτσι όπως το λες είναι. Η "αποφορολόγιση" έχει αυτό το νόημα. Είναι ο συμψηφισμός του ΦΠΑ. Δεν δίνεται δώρο ο ΦΠΑ. Δηλαδή δεν αφαιρείται στο ταμείο και θα ξανασυμψηφιστρεί στην εκκαθάριση. Μόνο μια φορά θα αφαιρεθεί Είτε στον αφαιρούν απευθείας στο ταμείο Υσυνολικη_τιμη_κιν - ΦΠΑ_κιν = Αυτό_που_πληρώνεις (με αποφορολόγιση) και όταν έρθει η ώρα για την απόδοση του ΦΠΑ θα πληρώσεις Χ €, είτε θα τον πληρώσεις στο ταμείο με Υσυνολικη_τιμη_κιν και όταν έρθει η ώρα του ΦΠΑ θα πληρώσεις ΦΠΑ = Χ - ΦΠΑ_κιν Σε κάθε περίπτωση "γλιτώνεις" το ΦΠΑ του κινητού (αλλά 1 φορά) Edited 4 ώρες πριν by thabull 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 21 ώρες πριν, vastegial_74 said: Με προβλημάτισε η ανάρτηση σου, θα ήθελες να εξηγήσεις γιατί θέλεις να αποφύγεις αυτόν της google; εγω αυτόν χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια και είναι απίστευτα πρακτικός. Δεν χρησιμοποιώ chrome αλλά μόνο firefox, γι αυτό αποφεύγω τον Chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 14 minutes ago, thabull said: Ουσιαστικά έτσι όπως το λες είναι. Η "αποφορολόγιση" έχει αυτό το νόημα. Είναι ο συμψηφισμός του ΦΠΑ. Δεν δίνεται δώρο ο ΦΠΑ. Δηλαδή δεν αφαιρείται στο ταμείο και θα ξανασυμψηφιστρεί στην εκκαθάριση. Μόνο μια φορά θα αφαιρεθεί Είτε στον αφαιρούν απευθείας στο ταμείο Υσυνολικη_τιμη_κιν - ΦΠΑ_κιν = Αυτό_που_πληρώνεις (με αποφορολόγιση) και όταν έρθει η ώρα για την απόδοση του ΦΠΑ θα πληρώσεις Χ €, είτε θα τον πληρώσεις στο ταμείο με Υσυνολικη_τιμη_κιν και όταν έρθει η ώρα του ΦΠΑ θα πληρώσεις ΦΠΑ = Χ - ΦΠΑ_κιν Σε κάθε περίπτωση "γλιτώνεις" το ΦΠΑ του κινητού (αλλά 1 φορά) Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση, και πάλι εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Τι εννοείς 1 φορά γλυτώνεις; Δηλαδή δικαιούται κάποιος 1 κινητό τον χρόνο να πάρει με αποφορολόγηση; Ας πάρουμε ένα παράδειγμα με κάποιον που είναι ελεύθερος επαγγελματίας & δηλώνει 0 φπα για αυτό το έτος & αγοράζει το S24 ultra με αποφορολόγηση. Σε αυτή την περίπτωση τι ακριβώς γίνεται; Edited 4 ώρες πριν by nikosaek2121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 hour ago, stamatis3133 said: Παρε το βρε. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι ξεβρακωμα έχει φάει; Με εξαίρεση 5 ενθουσιώδεις με τα κινητά, ποιος αλλος αγόρασε s24 ή 25 Ultra σε πληρη τιμή μετρητά; Κανένας. Στα λεφτά που ζητας παει ο καθενας και το αγοραζει καινούργιο με αποφορολόγηση που ειναι της μοδας. Το 512 δεν λέει τίποτα οταν πουλας μεταχειρισμένο, πες 30 ευρώ πιο πανω ΑΝ καποιος ψάχνει 512 και οχι το φτηνότερο s24 Ultra που μπορεί να βρει. Ή ακόμα καλύτερα, αγοράζει S25 Ultra με λίγο παραπάνω. Λογικα θα πρέπει να περιμένεις για να πουληθεί, με κίνδυνο να πεσει κι άλλο σε τιμή το S25 Ultra, ή να πουλήσεις φθηνότερα. Αν ολα πανε οπως καθε φορα, σε πολυ λίγο καιρο το s25 ultra θα κάνει οσο το s24 ή θα εχει παλι promotion και θα εχει και εκπτώσεις και δώρα. Δεν είμαστε όλοι ελεύθεροι επαγγελματίες για να κάνουμε απαλλαγή φπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 ώρες πριν, redcom7 said: Ρε παιδιά έχω στήσει στα 800ε Το 24u 512 και ούτε μήνυμα έλεος... Μιλάμε τέτοια συσκευαρα τι τρελό ξεβρακωμα έχει φάει...... μα αυτη τη στιγμη 983 στο σκρουτζ καινουριο το 256 ! ελαχιστη σημασια εχει 512 η 256 .και εγω 1000αρικο εδωσα για το s23 και αυτη τη στιγμη το βρισκεις καινουριο 550.ετσι ειναι αυτα τα πραγματα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 27 minutes ago, nikosaek2121 said: Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση, και πάλι εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Τι εννοείς 1 φορά γλυτώνεις; Δηλαδή δικαιούται κάποιος 1 κινητό τον χρόνο να πάρει με αποφορολόγηση; Ας πάρουμε ένα παράδειγμα με κάποιον που είναι ελεύθερος επαγγελματίας & δηλώνει 0 φπα για αυτό το έτος & αγοράζει το S24 ultra με αποφορολόγηση. Σε αυτή την περίπτωση τι ακριβώς γίνεται; απλα το παιρνεις χωρις ΦΠΑ, αρα πιο φθηνα. επομενως ταμειακα εισαι κερδισμενος. Σε μια επιχειρηση που πληρωνει ΦΠΑ, που δειχνει εσοδα δηλαδη, δεν θα ειχε διαφορα ειτε πληρωνε το ΦΠΑ κατα την αγορα και το συμψηφιζε μετα ειτε το γλιτωνε κατα την αγορα, διοτι θα πληρωνε παραπανω ποσο κατα την αποδοση του ΦΠΑ. Μια επιχειρηση ομως που ειναι πιστωτικη, δηλαδη δεν αποδιδει ΦΠΑ, ειτε επειδη δεν κοβει ειτε επειδη εχει κανει επενδυσεις κτλ και ειναι μειον...τοτε η αγορα του κινητου εκεινη τη στιγμη του ερχεται φθηνοτερα γιατι απλα πληρωνει λιγοτερο αφου δεν πληρωνει το ΦΠΑ, ενω αν το πληρωνε και περιμενε να το γλιτωσει στη δηλωση ΦΠΑ, αυτο δε θα γινοταν αφου σε αυτη την περιπτωση δεν εχει ΦΠΑ να πληρωσει.. Επομενως πολλοι αγοραζουν ετσι, αγροτες, μικρες επιχειρησεις κτλ κτλ και γλιτωνουν το ΦΠΑ αρα ερχεται πιο φθηνα το κινητο 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts