johnnyman25 Δημ. Χθες στς 07:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:55 πμ Home app module ενημερώθηκε κ πλέον δουλεύει. Εαν δεν σας δουλέψει απευθείας διαγράψτε πρωτα το module απο τπ goodlock κ κάντε εγκατάσταση το apk απο το reddit. https://www.reddit.com/r/oneui/s/vaAy3fwjvG 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 07:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:56 πμ Sorry επαναφέρω λίγο αυτό γιατί καλα θυμόμουν τιμές smartec. On 25/1/2025 at 7:45 ΜΜ, challenge143 said: Το κόστος μπαταρίας δεν είναι 30 ευρώ αλλά 70 ευρώ όχι ότι είναι κάποιο τρομερό ποσό γι αυτή την συσκευή απλά καλό είναι να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Με αφορμή αλλαγή που έκανε μέλος σε S23u 2 ώρες πριν, Tips2022 said: Περιμένοντας το oneui 7.0, έκανα αλλαγή μπαταρίας στην Smartek μια εβδομάδα πριν την λήξη της διετίας με κόστος 27,40. Αποστολή με courier με έξοδα δικά τους. Έγινε μια άψογη εξυπηρέτηση από την εταιρία, θα την ήθελα όμως να κινείται και πιο γρήγορα! Περιμένω να το παραλάβω! 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 09:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:40 πμ 1 ώρα πριν, johnnyman25 said: Home app module ενημερώθηκε κ πλέον δουλεύει. Εαν δεν σας δουλέψει απευθείας διαγράψτε πρωτα το module απο τπ goodlock κ κάντε εγκατάσταση το apk απο το reddit. https://www.reddit.com/r/oneui/s/vaAy3fwjvG τι θέμα είχε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Χθες στς 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:49 πμ @OverClocker το παλικάρι αναφέρει ότι η μπαταρια αντικατασταθηκε εντός εγγύησης πριν κλείσει 2 χρόνια. Η συζήτηση που αναφερόμασταν ηταν εκτός εγγύησης. Οταν είμαστε μες στην εγγύηση δεν μας πιάνει τρεμούλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 12:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:26 μμ 1 ώρα πριν, challenge143 said: @OverClocker το παλικάρι αναφέρει ότι η μπαταρια αντικατασταθηκε εντός εγγύησης πριν κλείσει 2 χρόνια. Η συζήτηση που αναφερόμασταν ηταν εκτός εγγύησης. Οταν είμαστε μες στην εγγύηση δεν μας πιάνει τρεμούλα . Βρε, αν ήταν να σε καλύψει η εγγύηση, δεν πληρώνεις. Μετά το 6μηνο δεν καλύπτεται η μπαταρία. 😉 Απλά μέσα στη 2ετία έχεις μικρότερη χρέωση για κάποιο λόγο αν θυμάμαι καλά. Ε, πριν περάσει η 2ετία, αλλάζεις μια μπαταρία με 30ε και είσαι τζετ για άλλα 2 χρόνια 😉 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 12:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:43 μμ 15 minutes ago, OverClocker said: Βρε, αν ήταν να σε καλύψει η εγγύηση, δεν πληρώνεις. Μετά το 6μηνο δεν καλύπτεται η μπαταρία. 😉 Απλά μέσα στη 2ετία έχεις μικρότερη χρέωση για κάποιο λόγο αν θυμάμαι καλά. Ε, πριν περάσει η 2ετία, αλλάζεις μια μπαταρία με 30ε και είσαι τζετ για άλλα 2 χρόνια 😉 Καλά τα λέτε και οι δύο. Το θέμα είναι ότι πλέον δεν σου την αλλάζουν αν δεν έχει θέμα. Νομίζω είχε γραφτεί από 2 άτομα που πήγαν και τους είπαν "μια χαρά είσαι, δε χρειάζεται αλλαγή". Αυτό μόνο να διευκρινιστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 12:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:44 μμ 1 minute ago, Kostas_Ts_86 said: Καλά τα λέτε και οι δύο. Το θέμα είναι ότι πλέον δεν σου την αλλάζουν αν δεν έχει θέμα. Νομίζω είχε γραφτεί από 2 άτομα που πήγαν και τους είπαν "μια χαρά είσαι, δε χρειάζεται αλλαγή". Αυτό μόνο να διευκρινιστεί Για να κάνεις αλλαγή μπαταρίας με χρέωση δική σου? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Χθες στς 12:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:47 μμ 20 minutes ago, OverClocker said: Βρε, αν ήταν να σε καλύψει η εγγύηση, δεν πληρώνεις. Μετά το 6μηνο δεν καλύπτεται η μπαταρία. 😉 Απλά μέσα στη 2ετία έχεις μικρότερη χρέωση για κάποιο λόγο αν θυμάμαι καλά. Ε, πριν περάσει η 2ετία, αλλάζεις μια μπαταρία με 30ε και είσαι τζετ για άλλα 2 χρόνια 😉 Οκ τα ίδια λέμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 12:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:47 μμ Just now, OverClocker said: Για να κάνεις αλλαγή μπαταρίας με χρέωση δική σου? Αν δεν είναι προβληματική η μπαταρία και πας για αλλαγή λίγο πριν λήξει η 2ετια, ίσως να μη δέχονται πλέον. Τώρα...αν δεχτούν να σου την αλλάξουν αν τους πεις με δική μου χρέωση, είναι άλλο δεν το ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Χθες στς 12:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:52 μμ 2 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Αν δεν είναι προβληματική η μπαταρία και πας για αλλαγή λίγο πριν λήξει η 2ετια, ίσως να μη δέχονται πλέον. Τώρα...αν δεχτούν να σου την αλλάξουν αν τους πεις με δική μου χρέωση, είναι άλλο δεν το ξέρω Να ξέρεις ότι κ μετά την λήξη της εγγύησης αν πας για να ελέγξουν την μπαταρία θα σε ενημερώσουν αν ειναι καλή η όχι χωρίς κόστος. Τουλάχιστον όταν είχα πάει το s21u πέρσι μου την έβγαλαν καλή κ έφυγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 01:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:05 μμ (edited) 14 minutes ago, challenge143 said: Να ξέρεις ότι κ μετά την λήξη της εγγύησης αν πας για να ελέγξουν την μπαταρία θα σε ενημερώσουν αν ειναι καλή η όχι χωρίς κόστος. Τουλάχιστον όταν είχα πάει το s21u πέρσι μου την έβγαλαν καλή κ έφυγα. Γι'αυτό είπα πριν ότι πρέπει να διευκρινιστεί τι παίζει με την αλλαγή. Πέρυσι πήγα το S22U για αλλαγή μπαταρίας 5 μέρες πριν λήξη η εγγύηση και μου είπαν "μια χαρά είναι η υγεία της γιατί να την αλλάξεις?" Απάντησα "θέλω να το κρατήσω για άλλα 2-3 χρόνια. Πειράζει?" Και την άλλαξαν χωρίς άλλη κουβέντα. Δεν μου είχαν πει ποσοστό, αλλά να ήταν κάτω από 80% και το δέχτηκαν;;; Δεν ξέρω... Edited Χθες στς 01:07 μμ by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Χθες στς 01:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:11 μμ 5 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Γι'αυτό είπα πριν ότι πρέπει να διευκρινιστεί τι παίζει με την αλλαγή. Πέρυσι πήγα το S22U για αλλαγή μπαταρίας 5 μέρες πριν λήξη η εγγύηση και μου είπαν "μια χαρά είναι η υγεία της γιατί να την αλλάξεις?" Απάντησα "θέλω να το κρατήσω για άλλα 2-3 χρόνια. Πειράζει?" Και την άλλαξαν χωρίς άλλη κουβέντα. Δεν μου είχαν πει ποσοστό, αλλά να ήταν κάτω από 80% και το δέχτηκαν;;; Δεν ξέρω... Στην smartec εγινε η αντικατασταση? Στην περασαν στην εγγυηση? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 01:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:31 μμ 19 minutes ago, anergos13 said: Στην smartec εγινε η αντικατασταση? Στην περασαν στην εγγυηση? Ναι στη Smartec κανονικά από εγγυηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 12 ώρες πριν, johnnyman25 said: Home app module ενημερώθηκε κ πλέον δουλεύει. Εαν δεν σας δουλέψει απευθείας διαγράψτε πρωτα το module απο τπ goodlock κ κάντε εγκατάσταση το apk απο το reddit. https://www.reddit.com/r/oneui/s/vaAy3fwjvG Ξέρουμε να δουλεύει και στο S23U? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν τι θέμα έχει το homeup τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.... 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Μα καλά η samsung δεν άργησε για την ενημέρωση για να έρθει μαζί με το one ui 7. Ρε έχουμε γίνει πιο πρόβατα και από τα άλλα πρόβατα με το μήλο. Και μη μου πείτε δεν εξαρτάται η ζωή μου από μία ενημέρωση φυσικά και δεν εξαρτάται αλλά όταν η samsung πήγε την τιμολογιακή της πολιτική στο ίδιο με την apple το νούμερο ένα που σου πουλούσε ήτανε η γρήγορες ενημερώσεις. Edited 6 ώρες πριν by dkon84 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Καλημέρα Μάρτιο OneUI στην σειρά S24 να περπατήσει λίγο η σειρά S25 να πουλήσουν τα παιδιά 😂😂😂 Edited 6 ώρες πριν by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 13 minutes ago, vwbestakos said: Καλημέρα Μάρτιο OneUI στην σειρά S24 να περπατήσει λίγο η σειρά S25 να πουλήσουν τα παιδιά 😂😂😂 Μου αρεσει που λεγανε για της 7 του μηνα για την 7ui.. 2 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Καλημέρα.Μπεεε 🐑🐑🐑 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Τρολαρισμα απο την σαμμυ! Χαχαχαχ!! Λογικα το σκεπτικό της θα ειναι να αργήσει την 7αρα ισως!! Θα φανει! 7 του μηνα λεγανε για το s24u το ui7 . Για να δουμε!! Αλλα αυτο ειναι κλασικο συστημα σαμμυς χρονια τώρα. Δινει παντα αναβαθμίσεις γρήγορα πχ στο s24 μεχρι μα φτασει η παρουσίαση του επόμενου μοντέλο καλη ωρα s25 μετα γ****** ειναι! Παντα μεχρι μαξ 5-10 αρχες του μηνα ειχες την αναβάθμιση με security patch. ** και για μερικούς περίεργους εδω τριγύρω..ναι πληρώνω θα κράζω οσο θελω τις εταιρείες ουτε μετοχες εχω ουτε τιποτα οποτε οτι δεν μαρεσει θα το κράζω απλα! 😎😎 Edited 4 ώρες πριν by Livas 8 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Τα 7 χρονιά updates τους μάραναν.... Ότι κ να πεις είναι λίγο.... Την καλημέρα μου. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 21 minutes ago, johnnyman25 said: Τα 7 χρονιά updates τους μάραναν.... Ότι κ να πεις είναι λίγο.... Την καλημέρα μου. Τα 7 χρονια οπως τα δίνει η σαμμυ θα ειναι καθαρά 3-4 χρονια αναβαθμίσεων 😅 😅 3 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 18 minutes ago, Livas said: Τα 7 χρονια οπως τα δίνει η σαμμυ θα ειναι καθαρά 3-4 χρονια αναβαθμίσεων 😅 😅 Πλήρης απογοήτευση πραγματικά... 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Δεν ξέρουμε παιδιά ακόμα, πιστεύω θα την δώσει στο S24 ultra, διότι μας καθυστερήσε στο 6.1 και ακόμα δεν έχουμε γευτεί την χαρά πρώτης ενημέρωσης για ναυαρχίδα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή θήκη με Kickstand που να δουλεύει ασύρματη φόρτιση και S pen? Ιδανικά χωρίς Mag-Safe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts