Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, UNEXPECTEDGR said:

Παρέλαβα σήμερα 3 από τις καλύτερες θήκες πιστεύω για την συσκευή ... Οι 2 είναι από UAG, της βρήκα δύσκολα μιας και έχουν εξαντληθεί... Monarch Pro CARBON FIBER συμβατή με μαγνήτη σε μαύρο χρώμα και η άλλη Monarch Pro Kevlar σε μπλε χρώμα επίσης συμβατή με μαγνήτη Polish_20250128_201224622.thumb.jpg.9a6c206f8c44ed112ab554813393dc8d.jpgSmartSelect_20250128_202037_Gallery.thumb.jpg.d326baeef1a60231df4ee0e69353d199.jpgπου ειναι και η ποιο εντυπωσιακή θεωρώ... Κάθονται πολύ καλά στο χέρι, δίνουν λίγο όγκο επιπλέον στην συσκευή αλλά σου δίνουν την αίσθηση ότι προστατεύουν πολύ καλά το κινητό... Άλλωστε όπως το διαφημίζουν έχουν δοκιμαστεί σε πτώση από 7.6m...Στα αρνητικά τους η δυσκολία λίγο στο βάλε βγάλε αλλά αυτό από την άλλη ίσως να είναι και καλο γιατί έτσι φαίνεται ότι η θήκη "σφραγίζει" καλά το κινητό καθώς επίσης και η τιμή τους που είναι ακριβές αλλά πιστεύω αξίζουν τα λεφτά τους... Η 3η θήκη είναι από Supcase - MAG XT-TiGray πολύ άνετη στο χέρι και λιγότερο βαριά από της UAG με κύριο χαρακτηριστικό της το προστατευτικό καπάκι για τους φακούς της κάμερας... Έχω και της Spigen την αντίστοιχη άλλες της SUPCASE θεωρώ ότι είναι ανώτερη και ποιο premium... 😎

SmartSelect_20250128_201621_Gallery.jpg

SmartSelect_20250128_201658_Gallery.jpg

Καλοριζικες! Ο μαγνήτης είναι δυνατός? Επηρεάζει το spen με κάποιο αξεσουάρ?

37 minutes ago, Johnny_Johnny said:

Καλοριζικες! Ο μαγνήτης είναι δυνατός? Επηρεάζει το spen με κάποιο αξεσουάρ?

Ευχαριστώ φίλε! Είναι πολύ καλές, αρκετά ποιοτικές και κάθονται καλά στο χέρι..Ο μαγνήτης ναι πολύ δυνατός.. Ειδικά με το ring τη UAG δεν ξεκολλάει με τίποτα... 😎💪 Εάν χρησιμοποιείς κάποιον μαγνήτη και παράλληλα το s-pen ναι το επηρεάζει... Τουλαχιστον αυτό διαπιστωσα με το μαγνητικό ring της UAG όπου δεν ανταποκρίνεται σωστά το s-pen... Σε κάποια σημεία γράφει κανονικά πάνω στην οθόνη όμως στα σημεία που ειναι περιμετρικά ο μαγνήτης αφήνει κενά...Προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό γιατί δεν πρόκειται να χρησιμοποιω παράλληλα την μαγνήτικη ιδιότητα της θήκης μαζί με το s-pen... Αν δεν την βάλεις πάντως πάνω σε μαγνήτη όλα καλά... Δεν είδα κάποιο πρόβλημα και το s-pen λειτουργεί μια χαρά... Οι ίδιες θήκες ή παρόμοιες αν δεν κάνω λάθος τις βγάζει η UAG και χωρίς την μαγνητική ιδιότητα... 

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Καλημέρα. Έχω τη μπλε την monarch, φοβερή θήκη. Ο μαγνήτης είναι έξτρα αξεσουάρ; μου δίνεις ένα link σε παρακαλώ; γιατί πάνω στη θήκη δεν είχε κάτι. 

Νέα ενημέρωση Google play system. 74MB

Edited by DjTony

5 ώρες πριν, DjTony said:

Καλημέρα. Έχω τη μπλε την monarch, φοβερή θήκη. Ο μαγνήτης είναι έξτρα αξεσουάρ; μου δίνεις ένα link σε παρακαλώ; γιατί πάνω στη θήκη δεν είχε κάτι. 

Νέα ενημέρωση Google play system. 74MB

Καλημέρα φίλε. Ναι το ring της UAG είναι extra... Είναι ένας πολύ ισχυρός μαγνήτης και κολλάει πολύ καλά πάνω στης θήκες ενω μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν stand σε διάφορες επιφάνειες. Η μπλε θήκη θα συμφωνήσω είναι καταπληκτική και αξίζει τα λεφτά της όπως και η μαύρη αλλά επειδή έχω μαύρο χρώμα την συσκευή το μπλε ταιριάζει καλύτερα πιστεύω. Της 2 θήκες και το ring της UAG τα αγορασα μέσο e-bay από έμπιστο γερμανό  dealer με υψηλές αξιολογήσεις... Μέσα σε 7-8 μέρες τα είχα παραλάβει στα κουτιά τους και σε πολύ προσεγμένες συσκευασίες... 

https://www.ebay.com/itm/405353425116?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=hvbv8rfsstq&sssrc=4429486&ssuid=iMQUksIvS0y&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

https://www.ebay.com/itm/405141114032?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=hvbv8rfsstq&sssrc=4429486&ssuid=iMQUksIvS0y&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

https://www.ebay.com/itm/405465509611?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=hvbv8rfsstq&sssrc=4429486&ssuid=iMQUksIvS0y&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Έχω αυτή της torras και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ούτε ογκο δίνει και δεν ενοχλεί σε τίποτα ο μαγνήτης πίσω. Το φορτίζω και σε magsafe ασύρματο.. https://torraslife.com/collections/samsung-s-series/products/samsung-s24-ultra-guardian-rotatable-stand-case

https://m.gsmarena.com/the_samsung_galaxy_s25_ultra_display_resolves_the_graininess_issues_improves_color_rendering-news-66303.php

Χωρίς να θέλω να ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά αλλά κατά τ άλλα η Sammy προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι "φυσιολογικό".. 3 συσκευές έπεσαν στα χέρια μου κ όλες το είχαν σε σε μεγάλο βαθμό και όχι μόνο σε χαμηλή φωτεινότητα. 

Ας ελπίσουμε μόνο να έβαλαν μυαλό και να μην επαναληφθεί το σκηνικό.. 

Καλησπέρα, μια ερώτηση εάν γνωρίζεις κάποιος είμαι σε διαδικασία αγοράς νέου φοριστη και θα πάω στον αυθεντικό 45w, αγορά από το πλαίσιο απλώς επειδή έχει 2 45w και δε ξέρω ποια είναι η διαφορά τους. Ο πρώτος είναι αυτος: 

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/fortistes/samsung-gan-charger-45w-cable-ubc-black_4546415

Και ο δεύτερος αυτος: 

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/fortistes/samsung-fortistis-spitiou-1-thesis-mauros-usb-c-45w-me-kalodio-type-c_3886247

2 minutes ago, theo7ashm said:

Καλησπέρα, μια ερώτηση εάν γνωρίζεις κάποιος είμαι σε διαδικασία αγοράς νέου φοριστη και θα πάω στον αυθεντικό 45w, αγορά από το πλαίσιο απλώς επειδή έχει 2 45w και δε ξέρω ποια είναι η διαφορά τους. Ο πρώτος είναι αυτος: 

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/fortistes/samsung-gan-charger-45w-cable-ubc-black_4546415

Και ο δεύτερος αυτος: 

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/fortistes/samsung-fortistis-spitiou-1-thesis-mauros-usb-c-45w-me-kalodio-type-c_3886247

Ο GaN. Αυτόν έχω και εγώ. Εχει και καλώδιο μέσα 1.5 μέτρο 5Α

παρατήρησα πάλι ότι από κάποιες εφαρμογές ότι και να κάνω (hard reset ,wipe cache partition ,ενεργοποιημενοι όλοι οι κατάλληλοι διακόπτες για να έχουν ειδοποίηση ) δεν έρχονται ειδοποιήσεις . ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω

μήπως έχει κανείς ιδέα κάτι γιαυτό το σοβαρό  θέμα που είχα βέβαια και στο προηγούμενο κινητό το s21 fe;  αλλά με άλλες εφαρμογές πχ viber ! 

το έχει άλλος αυτό;

25 minutes ago, ilka71 said:

παρατήρησα πάλι ότι από κάποιες εφαρμογές ότι και να κάνω (hard reset ,wipe cache partition ,ενεργοποιημενοι όλοι οι κατάλληλοι διακόπτες για να έχουν ειδοποίηση ) δεν έρχονται ειδοποιήσεις . ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω

μήπως έχει κανείς ιδέα κάτι γιαυτό το σοβαρό  θέμα που είχα βέβαια και στο προηγούμενο κινητό το s21 fe;  αλλά με άλλες εφαρμογές πχ viber ! 

το έχει άλλος αυτό;

Με την εφαρμογή της Alpha Bank αντιμετωπίζω κάτι αντίστοιχο... Το είχε αναφέρει κάποιος φίλος στο παρελθόν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα και αυτός με τις ειδοποιήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής...Το επιβεβαιώνω και εγώ, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν έχω βρει λύση... Ευτυχώς δεν με πειράζει και τόσο γιατί άλλες εφαρμογές άλλων τραπεζών λειτουργούν κανονικά οι ειδοποιήσεις τους οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων δικών μου ή της συσκευης... Και προηγούμενη συσκευή Xiaomi πάλι είχα θέμα με την εφαρμογή της Alpha Bank και της ειδοποιησεις...Τωρα τι μπορεί να φταίει και εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω... Όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες μου στέλνουν κανονικά ειδοποιήσεις... 

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

1 hour ago, theo7ashm said:

Και ο δεύτερος αυτος: 

O GAN είναι πιο καινούριος, πιο μαζεμένος, καταναλώνει λιγότερο στην αναμονή αλλά είναι ελάχιστα πιο αργός στη φόρτιση.

23 minutes ago, UNEXPECTEDGR said:

Με την εφαρμογή της Alpha Bank αντιμετωπίζω κάτι αντίστοιχο... Το είχε αναφέρει κάποιος φίλος στο παρελθόν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα και αυτός με τις ειδοποιήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής...

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εφαρμογή της Alpha.

53 minutes ago, UNEXPECTEDGR said:

Με την εφαρμογή της Alpha Bank αντιμετωπίζω κάτι αντίστοιχο... Το είχε αναφέρει κάποιος φίλος στο παρελθόν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα και αυτός με τις ειδοποιήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής...Το επιβεβαιώνω και εγώ, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν έχω βρει λύση... Ευτυχώς δεν με πειράζει και τόσο γιατί άλλες εφαρμογές άλλων τραπεζών λειτουργούν κανονικά οι ειδοποιήσεις τους οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων δικών μου ή της συσκευης... Και προηγούμενη συσκευή Xiaomi πάλι είχα θέμα με την εφαρμογή της Alpha Bank και της ειδοποιησεις...Τωρα τι μπορεί να φταίει και εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω... Όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες μου στέλνουν κανονικά ειδοποιήσεις... 

με την άλφα είχα θέμα αλλά το έφτιαξαν.πετάει ένα pop up αλλά εξαφανίζεται και εάν δεν το προλάβεις δεν μένει στην μπάρα όπως οι άλλες τράπεζες!εγώ έχω ενεργές τις brief pop up ειδοποιήσεις .όχι τις detailed 

48 minutes ago, Athkatla said:

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εφαρμογή της Alpha.

Το έχω παρατήσει και δεν το χρησιμοποιώ πλέον το app της Alpha...Όσο το δούλευα πάντως μέχρι πριν κάποιους μήνες ποτέ δεν λάμβανα ειδοποιήσεις... Τώρα αν έκαναν κανένα update και το λύσανε το θέμα ok! 

Edited by UNEXPECTEDGR

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

35 minutes ago, gepa04 said:

Ερώτηση παιδιά έχω.Τα εικονίδια μέγεθός δεν αλλάζουν με κάποιο τρόπο;

Good lock - Home up

Το s21u μου, πήρε την ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου. 

Βρε, σίγουρα διαβάσαμε τα ψηλά γράμματα για το s24; Μπας και δεν έχει άλλη ενημέρωση σε εμάς;

41 minutes ago, gepa04 said:

Ευχαριστώ.Γραμματοσειρά μπορω να βάλω δικιά μου με κάποιο τρόπο;

εννοείς εκτός από αυτές στο Galaxy store;

39 minutes ago, gepa04 said:

Nαι.Θέλω να βάλω τη γραμματοσειρά των Pixel 

Λογικά θα υπάρχει τρόπος αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ.

Την πιθανοτητα οτι το κινητο μας ειναι το πιο ασφαλες που υπαρχει και ετσι δεν υπαρχει λογος για ενημέρωση ασφαλείας δεν την σκέφτηκε κανεις μας...

3 ώρες πριν, Athkatla said:

Λογικά θα υπάρχει τρόπος αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ.

Υπάρχει (τουλάχιστον για το s23u), αλλα δεν ξερω αν θα δουλέψει με το νεο UI. 

Λίγο υπομονη να παω σπιτι για να δωσω likns για οδηγιες....

ThaBull

17 ώρες πριν, thabull said:

Υπάρχει (τουλάχιστον για το s23u), αλλα δεν ξερω αν θα δουλέψει με το νεο UI. 

Λίγο υπομονη να παω σπιτι για να δωσω likns για οδηγιες....

Υπάρχει τρόπος να δούμε ποια γραμματοσειρά υποστηρίζει και τα ελληνικά πριν την εγκατάσταση και βασικά πριν την αγοράσουμε ?