Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως δώσουν και τα seamless updates;

Αυτή θα ήταν μια πραγματικά πολύ καλή αναβάθμιση για το κινητό μας...

Edited by jimmis11
Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Το κόστος μπαταρίας δεν είναι 30 ευρώ αλλά 70 ευρώ όχι ότι είναι κάποιο τρομερό ποσό γι αυτή την συσκευή απλά καλό είναι να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.

Screenshot_20250125_193956_Samsung Internet.jpg

4 ώρες πριν, dan81 said:

Παιδιά καλησπέρα. Αληθεύει ότι τα S25 δείχνουν στις πληροφορίες μπαταρίας την υγεία, κυκλους φόρτισης και ημέρα ενεργοποίησης? 

Θα το δώσουν και σε εμάς αυτό με την νέα αναβάθμιση? 

3 ώρες πριν, Athkatla said:

ναι με one ui 7

Δημ. 4 λεπτά πριν

Μήπως δώσουν και τα seamless updates;

Τι εννοείτε ότι δείχνει και την υγεία της μπαταρίας, κάτι σαν του iphone ας πούμε, σε ποσοστό;

Edited by jimmis11
Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

32 minutes ago, jimmis11 said:

Δημ. 4 λεπτά πριν

Μήπως δώσουν και τα seamless updates;

Τι εννοείτε ότι δείχνει και την υγεία της μπαταρίας, κάτι σαν του iphone ας πούμε, σε ποσοστό;

Seamless updates όχι.

Αν πας στο Battery information θα μπορείς να βλέπεις επιπλέον 

Battery Health

Cycle count

ημ/νια κατασκευής

και ημ/νια πρώτης χρήσης

33 minutes ago, jimmis11 said:

Ναι

35 minutes ago, challenge143 said:

Το κόστος μπαταρίας δεν είναι 30 ευρώ αλλά 70 ευρώ όχι ότι είναι κάποιο τρομερό ποσό γι αυτή την συσκευή απλά καλό είναι να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.

Screenshot_20250125_193956_Samsung Internet.jpg

Αν και όντως έγραψα το κόστος στη τύχη τελείως, και πάλι νομίζω ότι αυτή έιναι η μέγιστη τιμή χρέωσης και μαγαζια όπως smartec χρεώνουν λιγότερο.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Δεν είναι τόσο σημαντική η προσθήκη, αλλά είναι και πάλι ευπρόσδεκτη για δύο λόγους: Πρώτον, μπορείς να δεις πόσο έπεσε η υγεία της μπαταρίας σου και να πας για αντικατάσταση και δεύτερον, όταν αγοράζεις μεταχειρισμένη μια συσκευή βλέπεις εδώ πραγματικά πόση χρήση του έχει κάνει ο άλλος.  

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Με την προσθήκη της υγείας της μπαταρίας θα πέσει πολύ γέλιο και πολύ κλάψα. Δεν φτάνει ο ψυχαναγκασμός ορισμένων με την φόρτιση, έρχεται να προστεθεί άλλος ένας 😂😂😂

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

31 minutes ago, vastegial_74 said:

Με την προσθήκη της υγείας της μπαταρίας θα πέσει πολύ γέλιο και πολύ κλάψα. Δεν φτάνει ο ψυχαναγκασμός ορισμένων με την φόρτιση, έρχεται να προστεθεί άλλος ένας 😂😂😂

Αυτό ακριβώς...

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

21 ώρες πριν, Athkatla said:

Seamless updates όχι.

Αν πας στο Battery information θα μπορείς να βλέπεις επιπλέον 

Battery Health

Cycle count

ημ/νια κατασκευής

και ημ/νια πρώτης χρήσης

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνουν τα Seamless updates και στα S24 & S23 series αφού αν δεν κάνω λάθος είναι θέμα software και όχι hardware. 

Εδώ μέχρι στο Α55 το έδωσαν και από ότι φαίνεται πήγε πολύ καλά. 

31 minutes ago, jimmis11 said:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνουν τα Seamless updates και στα S24 & S23 series αφού αν δεν κάνω λάθος είναι θέμα software και όχι hardware. 

Εδώ μέχρι στο Α55 το έδωσαν και από ότι φαίνεται πήγε πολύ καλά. 

Είναι θέμα διαμόρφωσης της μνήμης, πρέπει να έχει 2 bootable partitions.

29 minutes ago, Athkatla said:

Είναι θέμα διαμόρφωσης της μνήμης, πρέπει να έχει 2 bootable partitions.

Στο a55 το είχανε βάλει δοκιμαστικά επίσης

Μόλις παράγγειλα και εγώ το S24 Ultra. Βλέποντας το νέο μοντέλο και τις ελάχιστες διαφορές π έχει το θεώρησα ευκαιρία στην τιμή που το βρίσκεις. Δεν ξέρω αν έκανα καλα, το ελπιζω.. Ως κάτοχος του a52s και έχοντας μικρά χέρια θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με το μέγεθος;;

Ναι αν έχεις μικρά χέρια θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο κράτημα.  Αλλά πιστεύω να το συνηθίσεις. 

21 ώρες πριν, panakart said:

Μόλις παράγγειλα και εγώ το S24 Ultra. Βλέποντας το νέο μοντέλο και τις ελάχιστες διαφορές π έχει το θεώρησα ευκαιρία στην τιμή που το βρίσκεις. Δεν ξέρω αν έκανα καλα, το ελπιζω.. Ως κάτοχος του a52s και έχοντας μικρά χέρια θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με το μέγεθος;;

Και εγώ έχω μικρά χέρια αλλά με την θήκη spigen που έβαλα,  δεν έχω κάποιο θέμα. Κάθεται καλά το κινητό στο χέρι μου. Θα το συνηθίσεις όπως είπε και ο challenge143

Edited by Johnny_Johnny