oregon Δημ. Χθες στς 10:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:38 πμ Βγήκε ενημέρωση για Google play services. Ημερομηνία έκδοσης παρέμεινε η 1 Νοεμβρίου. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. Χθες στς 06:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:04 μμ (edited) Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα εδώ στην παρέα!! Καλή χρονιά!!!!! Μεταπηδήση από s23u!! Τώρα που βγαίνει το s25 σε μια βδομάδα,, γιατί θα μου πει κάποιος...??? Γιατί δεν κρατιέμαι!!!! Και για την οθόνη του που έχω δει αρκετά μεγάλη διαφορά από το s23.. Το Βρήκα από γνωστό tech forum την enterprise έκδοση 512 ελληνικό και το χτύπησα χωρίς δεύτερη σκέψη . Η πρώτη εντύπωσή σε σχέση με το s23 είναι η οθόνη που έχει πιο ζεστά χρώματα και αρκετά φωτεινότερο και έχει και μια επιλογή τυπου true tone όπως τα μηλαρακια που πολύ μ αρέσει .. Γενικά είναι το απόλυτο εργαλείο, θα επανέλθω γιατί μόλις σήμερα το άνοιξα και το έστησα!!!! Edited Χθες στς 06:05 μμ by dan81 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Χθες στς 06:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:31 μμ Samsung.com Ξεκίνησαν οι εγγραφές (χωρίς όμως να είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις) Στο ενημερωτικό/διαφημιστικό email που έλαβα λένε για 50Ε έξτρα έκπτωση +5% members έκπτωση. Ελπίζω αυτό να είναι έξτρα +5% στην preorder έκπτωση και στο τέλος να βγάζει μια μεγάλη έκπτωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. Χθες στς 06:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:42 μμ 36 minutes ago, dan81 said: Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα εδώ στην παρέα!! Καλή χρονιά!!!!! Μεταπηδήση από s23u!! Τώρα που βγαίνει το s25 σε μια βδομάδα,, γιατί θα μου πει κάποιος...??? Γιατί δεν κρατιέμαι!!!! Και για την οθόνη του που έχω δει αρκετά μεγάλη διαφορά από το s23.. Το Βρήκα από γνωστό tech forum την enterprise έκδοση 512 ελληνικό και το χτύπησα χωρίς δεύτερη σκέψη . Η πρώτη εντύπωσή σε σχέση με το s23 είναι η οθόνη που έχει πιο ζεστά χρώματα και αρκετά φωτεινότερο και έχει και μια επιλογή τυπου true tone όπως τα μηλαρακια που πολύ μ αρέσει .. Γενικά είναι το απόλυτο εργαλείο, θα επανέλθω γιατί μόλις σήμερα το άνοιξα και το έστησα!!!! Μας έκαψες τώρα. Η εγώ δεν κατάλαβα καλά η εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. Χθες στς 06:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:51 μμ 7 minutes ago, dkon84 said: Μας έκαψες τώρα. Η εγώ δεν κατάλαβα καλά η εσύ. Τι δεν κατάλαβες αδερφέ μου? Μόλις πήρα το s24 (προερχόμενος από s23) και ανέβασα τις πρώτες εντυπώσεις μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 ώρα πριν, dan81 said: Τι δεν κατάλαβες αδερφέ μου? Μόλις πήρα το s24 (προερχόμενος από s23) και ανέβασα τις πρώτες εντυπώσεις μου... Καλά κάνεις Έχει 2 βδομάδες τώρα που το πήρα (512). Είχα το galaxy s7 απ το 2017. Άλλος κόσμος μετά την αναβάθμιση 😅. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, dan81 said: Τι δεν κατάλαβες αδερφέ μου? Μόλις πήρα το s24 (προερχόμενος από s23) και ανέβασα τις πρώτες εντυπώσεις μου... Sorry κάτι στον τρόπο που το διατύπωσες με έκανε να καταλάβω πως μιλάς για s25. Μάλλον πριν το edit. Anyway,Καλορίζικο Edited 21 ώρες πριν by dkon84 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, dan81 said: Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα εδώ στην παρέα!! Καλή χρονιά!!!!! Μεταπηδήση από s23u!! Τώρα που βγαίνει το s25 σε μια βδομάδα,, γιατί θα μου πει κάποιος...??? Γιατί δεν κρατιέμαι!!!! Και για την οθόνη του που έχω δει αρκετά μεγάλη διαφορά από το s23.. Το Βρήκα από γνωστό tech forum την enterprise έκδοση 512 ελληνικό και το χτύπησα χωρίς δεύτερη σκέψη . Η πρώτη εντύπωσή σε σχέση με το s23 είναι η οθόνη που έχει πιο ζεστά χρώματα και αρκετά φωτεινότερο και έχει και μια επιλογή τυπου true tone όπως τα μηλαρακια που πολύ μ αρέσει .. Γενικά είναι το απόλυτο εργαλείο, θα επανέλθω γιατί μόλις σήμερα το άνοιξα και το έστησα!!!! Καλωσόρισες φίλε στην παρέα! Και εγώ ήμουν σε σκέψη για το s25u αλλά δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα με περισσότερο απ'ολα την οθόνη που από ότι φαίνεται δεν θα είναι flat 100% και με χαλάγανε αυτές οι κυρτές γωνίες όπως είναι τα i-phone.. Προτίμησα και εγώ το s24u... Ήμουν και πολλά χρόνια μακριά από samsung... Εδώ και 2 μήνες απόλυτα ευχαριστημένος και πιστεύω θα το ευχαριστηθείς και εσύ αν και δεν ξέρω πόσο μεγάλες διαφορές θα δεις από το s23... Εγω προερχόμενος από Xiaomi συσκευές είδα πολλά καινούρια πράγματα και ακόμα το μαθαίνω ενώ και το s-pen δίνει και αυτό το κάτι παραπάνω... Αν και 1 έτους η συσκευή πιστεύω αξίζει ακόμα και τώρα αρκεί να το βρει κάποιος σε καλή τιμή αλλιώς κάνει υπομονή λίγες μέρες και πάει σε s25u που θα έχει και ανώτερα χαρακτηριστικά... Edited 21 ώρες πριν by UNEXPECTEDGR 3 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 ώρα πριν, UNEXPECTEDGR said: Καλωσόρισες φίλε στην παρέα! Και εγώ ήμουν σε σκέψη για το s25u αλλά δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα με περισσότερο απ'ολα την οθόνη που από ότι φαίνεται δεν θα είναι flat 100% ... Από τη στιγμή που στο amazon.de εχουν ήδη κυκλοφορήσει Tempered Glass για s25u 7Ε τα 2 , σίγουρα θα είναι 100% flat η οθόνη, όπως ήταν και στο s24u. https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0DK397GXC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2UD6ZKLURYNN7&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgood Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Καλή χρονιά! Μπορώ όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο και ανοίγει το android auto, να ενεργοποιήτε το gps; Έφτιαξα μια ρουτίνα, αλλά δεν το ενεργοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Γιατί κλείνεις την τοποθεσία;; Άσε την μόνιμα ανοιχτή. 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotrek Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, chios said: Γιατί κλείνεις την τοποθεσία;; Άσε την μόνιμα ανοιχτή. εγώ την είχα μόνιμα ανοιχτή και σε συνδυασμό με ασύρματο android auto μου καταπίνει την μπαταρία. δημιούργησα ρουτίνα ποιες εφαρμογές να ανοίγουν την τοποθεσία και ξεχωριστά ρουτίνα για την σύνδεση αυτοκίνητου. εντάξει πάλι καταπίνει την μπαταρία αλλά είναι κουραστικό να προσέχεις την μπαταρία!ποια είναι η άποψη σας; για την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgood Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 14 minutes ago, piotrek said: εγώ την είχα μόνιμα ανοιχτή και σε συνδυασμό με ασύρματο android auto μου καταπίνει την μπαταρία. δημιούργησα ρουτίνα ποιες εφαρμογές να ανοίγουν την τοποθεσία και ξεχωριστά ρουτίνα για την σύνδεση αυτοκίνητου. εντάξει πάλι καταπίνει την μπαταρία αλλά είναι κουραστικό να προσέχεις την μπαταρία!ποια είναι η άποψη σας; για την μπαταρία; Τι ρουτίνα έφτιαξες για το αυτοκίνητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 13 ώρες πριν, sattack said: Από τη στιγμή που στο amazon.de εχουν ήδη κυκλοφορήσει Tempered Glass για s25u 7Ε τα 2 , σίγουρα θα είναι 100% flat η οθόνη, όπως ήταν και στο s24u. https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0DK397GXC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2UD6ZKLURYNN7&psc=1 Μένει να το δούμε λοιπόν στην παρουσίαση αυτό σε λίγες μέρες... Αλλά ακόμα και αυτά τα tempered glass που λες δεν είναι εντελώς επίπεδα... Σχηματίζουν γωνίες αν προσέξεις... Edited 6 ώρες πριν by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotrek Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 48 minutes ago, tasosgood said: Τι ρουτίνα έφτιαξες για το αυτοκίνητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts