unwise Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Είσαι ο καλύτερος. Μπράβο. Μου έγραφε για permissions όταν έκλεινε η εφαρμογή, αλλά είχα βάλει allow σε όλα. Δε είχα προσέξει και το ξυπνητήρι και υπενθυμίσεις. Επιτέλους. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Το ξυπνητήρι δουλευει με τη συσκευή κλειστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 hour ago, kostis2001 said: Το ξυπνητήρι δουλευει με τη συσκευή κλειστή? Οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 3 ώρες πριν, kostis2001 said: Το ξυπνητήρι δουλευει με τη συσκευή κλειστή? Υπάρχει συσκευή που να είναι κλειστή και να λειτουργεί το ξυπνητήρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 28 minutes ago, anastasg said: Υπάρχει συσκευή που να είναι κλειστή και να λειτουργεί το ξυπνητήρι; Ναι, παλιά είχα huawei προ ban και λειτουργούσε το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό. Άναβε μόνο του λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. 2 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 13 minutes ago, vastegial_74 said: Ναι, παλιά είχα huawei προ ban και λειτουργούσε το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό. Άναβε μόνο του λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Huawei δούλευε όπως λες πριν ban, samsung όόόχχχιιι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 hour ago, anastasg said: Υπάρχει συσκευή που να είναι κλειστή και να λειτουργεί το ξυπνητήρι; Xiaomi και realme δουλεύει επίσης. 2 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Και στο 3310 επισης😛 3 1 6 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet1 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου (edited) Μια ερώτηση από εφαρμογές health ποια προτιμάτε την google fit ή samsung health? και αυτές πώς τις έχετε με βελτιστοποίηση μπαταρίας η να λειτουργούνε συνέχεια στο background? Edited 6 Απριλίου by godjet1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 hour ago, godjet1 said: Μια ερώτηση από εφαρμογές health ποια προτιμάτε την google fit ή samsung health? και αυτές πώς τις έχετε με βελτιστοποίηση μπαταρίας η να λειτουργούνε συνέχεια στο background? Τώρα έχω το Garmin connect. Ναι συνέχεια λειτουργεί στο background. Παλιότερα είχα το Samsung Health και αυτό συνέχεια και το Samsung ρολόι. Πολύ καλύτερο από το Garmin ως smart watch αλλά δεν έχει τις δυνατότητες για τρέξιμο που έχει το Garmin γι αυτό και άλλαξα. Καμιά φορά φοράω και τα δύο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 6 ώρες πριν, anastasg said: Υπάρχει συσκευή που να είναι κλειστή και να λειτουργεί το ξυπνητήρι; Ναι το oneplus nord που είχα πριν.Περιςργο να μη το κάνει το s24. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 23 ώρες πριν, unwise said: Τώρα έχω το Garmin connect. Ναι συνέχεια λειτουργεί στο background. Παλιότερα είχα το Samsung Health και αυτό συνέχεια και το Samsung ρολόι. Πολύ καλύτερο από το Garmin ως smart watch αλλά δεν έχει τις δυνατότητες για τρέξιμο που έχει το Garmin γι αυτό και άλλαξα. Καμιά φορά φοράω και τα δύο! Εχω garmix fenix 4 χρονια.Αλλο το smartwatch κι αλλο ενα polar ή ενα garmin που ειναι αθλητικα ρολογια με καποιες λειτουργιες smart.Αν καποιος ασχολειτε σοβαρα ή καπως σοβαρα μ αθλητισμο και θελει και ζωνη καρδιακων παλμων ή candence ή γενικα σενσορες που συνδεονται με ble ή ant+,τ αθλητικα ρολογια ειναι μονοδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Όπως κι αν το δει κανείς τα garmin δεν νοούνται ως smartwatch. Παρότι έχω το fenix δεν το συνδέω ποτέ με το κινητό γιατί δεν έχει νόημα. Σαν αθλητικό ρολόι βέβαια είναι κορυφαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) On 3/4/2024 at 7:39 ΜΜ, giannismal said: Την κατέβασα αλλά δεν δουλεύει δεν μου βγάζει την μπάρα για να αυξήσω την φωτεινότητα του AOD Απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα (Always On Display Auto Brightness) και θα εμφανισθεί η μπάρα. Πρέπει να έχεις AOD v8.7.99.11 και LockStar v6.1.00.11 https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/always-on-display/always-on-display-8-7-99-11-release/ https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/lockstar/lockstar-6-1-00-11-release/ Edited 9 Απριλίου by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου ποιες είναι οι διαφορές του Samsung Galaxy S24 Ultra με την έκδοση Enterprise Edition ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 8 minutes ago, agriniopk said: ποιες είναι οι διαφορές του Samsung Galaxy S24 Ultra με την έκδοση Enterprise Edition ? https://www.google.com/amp/s/techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s23-s23-ultra-enterprise-edition/%3famp Το ίδιο λογικά ισχύει και το 24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 1 hour ago, xalaros said: Απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα (Always On Display Auto Brightness) και θα εμφανισθεί η μπάρα. Πρέπει να έχεις AOD v8.7.99.11 και LockStar v6.1.00.11 https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/always-on-display/always-on-display-8-7-99-11-release/ https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/lockstar/lockstar-6-1-00-11-release/ Πως απενεργοποιώ την αυτόματη φωτεινότητα ? δεν μου το βγάζει αυτό πουθενά, τις εφαρμογές τις έχω αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 1 minute ago, giannismal said: Πως απενεργοποιώ την αυτόματη φωτεινότητα ? δεν μου το βγάζει αυτό πουθενά, τις εφαρμογές τις έχω αυτές. Κατέβασε την κουρτίνα. Μόλις δεις την μπάρα της φωτεινότητας δεξιά έχει 3 τελείες πάτα εκεί και απενεργοποιησε. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 5 minutes ago, mips said: Κατέβασε την κουρτίνα. Μόλις δεις την μπάρα της φωτεινότητας δεξιά έχει 3 τελείες πάτα εκεί και απενεργοποιησε. Την κατέβασα αλλά δεν μου βγαζει τίποτα δεν έχω την αυτόματη φωτειν'οτητα ενεργοποιημένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, giannismal said: Την κατέβασα αλλά δεν μου βγαζει τίποτα δεν έχω την αυτόματη φωτειν'οτητα ενεργοποιημένη Στην φωτογραφία που ανέβασες δεν φενεται να ειναι ενεργοποιημενη η αυτόματη φωτεινότητα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 5 ώρες πριν, mips said: Στην φωτογραφία που ανέβασες δεν φενεται να ειναι ενεργοποιημενη η αυτόματη φωτεινότητα. Ποιά αυτόματη φωτεινότητα εννοείς? Γιατί δεν καταλαβαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 26 minutes ago, giannismal said: Ποιά αυτόματη φωτεινότητα εννοείς? Γιατί δεν καταλαβαίνω Εννοώ την προσαρμοσιμη φωτεινότητα στην ουσία το ίδιο είναι. Άμα είναι κλικαρισμενη ο φωτισμός της οθονης μεταβάλλεται ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Γνωρίζει κάποιος γιατί το εφέ οταν ακούς μουσική από εφαρμογές σταμάτησε και πλέον είναι όπως στις παλιότερες εκδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) 18 ώρες πριν, giannismal said: Πως απενεργοποιώ την αυτόματη φωτεινότητα ? δεν μου το βγάζει αυτό πουθενά, τις εφαρμογές τις έχω αυτές. Μέσα στο LockStar θα έπρεπε να σου δίνει την επιλογή χειροκίνητης αλλαγής φωτεινότητας στο AOD. Δυστυχώς δουλεύει αυτή η μέθοδος στα Samsung που έχουν πάρει One UI 6.1 π.χ. S23 αλλά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ στο S24. https://www.youtube.com/watch?v=B8os4cNG4cM Άρα προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αναμονή μέχρι να επαναφέρουν την ρύθμιση πίσω. Edited 10 Απριλίου by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) 4 ώρες πριν, xalaros said: Μέσα στο LockStar θα έπρεπε να σου δίνει την επιλογή χειροκίνητης αλλαγής φωτεινότητας στο AOD. Δυστυχώς δουλεύει αυτή η μέθοδος στα Samsung που έχουν πάρει One UI 6.1 π.χ. S23 αλλά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ στο S24. https://www.youtube.com/watch?v=B8os4cNG4cM Άρα προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αναμονή μέχρι να επαναφέρουν την ρύθμιση πίσω. Ναι τελικά αυτό κατάλαβα ότι δεν δουλεύει τελικά στο S24Ultra. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου. Edited 10 Απριλίου by giannismal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts