nervous Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Δηλ, δεν υπαρχει κανεις τροπος να αλλαξουμε το default screen saver κ να μην επιβαρυνεται πολυ η μπαταρια; Αντιθετα, με το default screen saver, η μπαταρια δεν επιβαρυνεται , αυτος ειναι ο σκοπος του ,ελαχιστη καταναλωση . :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Ναι με τον default δεν υπαρχη επιβαρυνση, αν τον αλλαξουμε ομως; Γινεται να τον αντικαταστησουμε και να μην μειωνεται η αυτονομια του κινητου; Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Δεν ειναι το θεμα οτι ειναι ενα αλλο screensaver αλλα η εφαρμογη του αλλου screensaver που τρεχει στο παρασκηνιο, οποτε η απαντηση ειναι οχι... :O http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Υπομονη λοιπον με τον default... Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Υπομονη λοιπον με τον default... αν θες να βαλεις κινουμενη εικονα τοτε δε γινεται τιποτα. αν ομως βολευεσαι και με σταθερη εικονα τοτε το powerlock ειναι ιδανικο και δεν καιει μπαταρια, δοκιμασμενο πολυ απο εμενα ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 αν θες να βαλεις κινουμενη εικονα τοτε δε γινεται τιποτα. αν ομως βολευεσαι και με σταθερη εικονα τοτε το powerlock ειναι ιδανικο και δεν καιει μπαταρια, δοκιμασμενο πολυ απο εμενα ;) Οκ, thnx :) Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Υπαχει προγραμμα για να ηχογραφω κατευθειαν απο το ραδιοφωνο; Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Δεν νομιζω Μιχαλη... :( http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Υπαχει προγραμμα για να ηχογραφω κατευθειαν απο το ραδιοφωνο;Προσπαθησα να βαλω να ηχογραφει το power dictaphone και να παιζει το ραδιο, αλλα τζιφος...Σταματαει το ραδιο μολις αρχισει η ηχογραφηση... :( [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 ginete opoios exei full version to Total Remote gia 3230 na moy to steilei. e-mail:kotsoman2004@yahoo.gr Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 re cs tora pou eipate gia ixografisi. kana program spasmeno gia ixografisi kliseon uparxei? eixa vrei ena alla den eixa ***** :( Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Προσπαθησα να βαλω να ηχογραφει το power dictaphone και να παιζει το ραδιο, αλλα τζιφος...Σταματαει το ραδιο μολις αρχισει η ηχογραφηση... :( Εγω το ειχα δοκιμασει με τον built-in με το ιδιο αποτελεσμα δυστυχως. Αυτο ειναι ουσιαστικα "feature" του symbian...δηλαδη να μην επιτρεπει σε περισσοτερα απο ενα προγραμματα να χρησιμοποιουν τον ηχο,αλλα με το καταλληλο προγραμμα ολα γινονται. Δεν νομιζω Μιχαλη... :( Κριμα...Μακαρι να βγει κατι τετοιο. Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 παιδια με ποιο προγραμμα μπορω να αλλαξω λογοτυπο φορεα στο 6680? ευχαριστω προκαταβολικα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 παιδια με ποιο προγραμμα μπορω να αλλαξω λογοτυπο φορεα στο 6680? ευχαριστω προκαταβολικα!! Θα σου πρότεινα να κάνης την ερώτηση σου εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=59224&page=1&pp=20 http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 κατεβασα τα εξης προγραμματα. nokia data transfer,handydates,smartbirthday,smsface και τωρα μου βγαινει ενα φακελακι οτι εχω μηνυμα αλλα δεν εχω τιποτα στο inbox! τι σκατα ειχανε μεσα τα προγραμματα?κανεναν ιο?οταν μου ερχεται μηνυμα μου γραφει "there is nothing good to show" η κατι τετοιο!τι εχει γινει τωρα ρε γαμωτο?ξερει κανεις?οταν κανω επανεκκινηση του κινητου οταν ανοιγει μου δειχνει οτι εχω 3 νεα μηνυματα αλλα οταν κλικαρω να τα δω μου δειχνει οτι το inbox ειναι αδειο.το φακελακι παραμενει παντως!εννοειται οτι τα εχω ηδη σβησει τα προγραμματα αλλα μηπως παραμενει κατι ακομα μεσα στο κινητο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Προφανώς έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει και το προγραμμα MumSMS το οποίο είναι μάλιστα και ενεργο, οποτε ο,τι μηνυμα έρθει πηγαίνει κατευθείαν στο κρυφο inbox του προγράμματος. Ανοιξε το προγραμμα και δες το μηνυμα ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 το εχω ηδη απεγκαταστησει!να το ξανα εγκαταστησω και πως να το σβησω οριστικα?οκ αυτο που ειπες εφταιγε.ξανα εγκατεστησα το munsms το απενεργοποιησα πρωτα και μετα το εσβησα.τωρα δεν βγαινει το φακελακι :)ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Εχει κανεις κανενα λινκ για το Philips Camcoder Pro full *****ed για 3230 ??? CameraFX full *****ed για 3230 ?? ή μπορει κανεις να μου τα στελει στο jimmys324@yahoo.gr Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Εχει κανεις κανενα λινκ για το Philips Camcoder Pro full *****ed για 3230 ??? CameraFX full *****ed για 3230 ?? ή μπορει κανεις να μου τα στελει στο jimmys324@yahoo.gr :whistle: www.iphone-forum.org :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 re cs tora pou eipate gia ixografisi. kana program spasmeno gia ixografisi kliseon uparxei? eixa vrei ena alla den eixa ***** :( Εγώ (στο 6600) έχω το spy call. Δοκίμασε το. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Paidia xsafnika to Quick office mou zhtaei Unlock Code!Mhpws exei kaneis na mou steilei Keyg**or?? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Paidia xsafnika to Quick office mou zhtaei Unlock Code!Mhpws exei kaneis na mou steilei Keyg**or?? Δες εδώ www.iphone-forum.org :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Se eyxariste file ,tha koitaxsw an kai to iphone,einai ligo xasimo san forum!thanks! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Se eyxariste file ,tha koitaxsw an kai to iphone,einai ligo xasimo san forum!thanks! Με ένα search, βρίσκεις σχετικά εύκολα αυτό που ψάχνεις! Πιο λίγο χρόνο θα ξοδέψεις αν ψάξεις εκεί παρά σε όλο το ιντερνετ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Καλησπέρα. Το (SmartCom) είναι καλύτερο από το (FSCaller). Διάβασα ότι παρουσιάζει κάποια προβλήματα σχετικά με τις φωτογραφίες αληθεύει? http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts