symplektis Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (21 Σεπ. 2004 , 19:46) Κυκλοφορησε επιτελους η νεα εκδοση του Gina v 1.47 στο #aivanet. :D EDIT: Μην κανετε τον κοπο να κατεβασετε το advanced call manager 2[1].00.rar γιατι απ'οτι ειδα δεν ειναι για Series 60 αλλα για UIQ. Μολις διαβασα οτι βγηκε μπηκα για να το βρω και μαζι του βρηκα και την εκδοση 1.49! Και οι δυο βγηκαν την ιδια μερα.. .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (23 Σεπ. 2004 , 23:44) Αυτο ακριβως θα ανεφερα μολις τωρα sequent_c.Το προγραμμα τελικα δεν τρεχει σωστα.Αφου μου ειπε incorrect password πηγα και εσβησα απο το C:\System\Apps\MediaSafe το MediaSafe.ini και ορισα παλι νεο κωδικο.Πηγα να κανω import ενα βιντεο για να μην μπορει να το δει αλλος και αφου παταω import μου βγαζει οτι υπαρχει ηδη και αν θελω να το εγκαταστησω.Δεν με αφηνε να προστατεψω κανενα αρχειο.Αφου βγαινω απο την εφαρμογη παω να ξαναμπω και μου λεει παλι για incorrect password.Η εφαρμογη τελικα δεν τρεχει. :( Ακριβως τα ιδια και σε εμενα :( κριμα παντως Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xagios (24 Σεπ. 2004 , 14:01) Ακριβως τα ιδια και σε εμενα :( κριμα παντως Mην απελπιζεστε ,ολο και καποια διορθωμενη εκδοση θα βγει :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Εχω κάνει εγκατάσταση το smartmovie και το ultra mp3, και όταν πάω να τα ανοίξω κλείνουν σχεδόν αμέσως. Εχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις, επίσης έχω κάνει και deep reset χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει λύση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobo (25 Σεπ. 2004 , 13:58) Εχω κάνει εγκατάσταση το smartmovie και το ultra mp3, και όταν πάω να τα ανοίξω κλείνουν σχεδόν αμέσως. Εχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις, επίσης έχω κάνει και deep reset χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει λύση? ψάξε να βρείς κάποιες από τις τελευταίες εκδόσεις και δεν θα έχεις πρόβλημα φιλε μου... ήταν θέμα της lonely cat games όχι του κινητού σου.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Νεο *.nfo απο oWnPDA για το Photo Twister: Install photo twister Go to Messaging, option, settings, text message ,message centres Create a random message centre and use it Choose buy full version in phototwister DONE Και το ευχαριστω ειναι οτι πετυχε και πλεον το PhotoTwister ειναι full. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (25 Σεπ. 2004 , 20:35) Νεο *.nfo απο oWnPDA για το Photo Twister: Install photo twister Go to Messaging, option, settings, text message ,message centres Create a random message centre and use it Choose buy full version in phototwister DONE Και το ευχαριστω ειναι οτι πετυχε και πλεον το PhotoTwister ειναι full. ;) :o Και τι κανει αυτο το προγραμμα ? :o Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (25 Σεπ. 2004 , 18:33) ψάξε να βρείς κάποιες από τις τελευταίες εκδόσεις και δεν θα έχεις πρόβλημα φιλε μου... ήταν θέμα της lonely cat games όχι του κινητού σου.. ;) Ευχαριστώ sequent αλλα δεν απέφυγα το format της κάρτας. Τώρα παίζουν μια χαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Σε παλιότερο post μου είχα αναφέρει ότι το MumSms v 3.14 μου δούλευε κανονικά...Ξέρετε, χτύπαγε ήχος σε όλα τα μηνύματα αλλά τα προστατευμένα δεν τα έδειχνε στα εισερχόμενα,ούτε τις αναπάντητες.Ήμουν ευτυχισμένος :D Μετά από ένα restart σταμάτησε να χτυπάει σε οποιοδήποτε μήνυμα είτε βρισκόταν στο mumsms είτε όχι η επαφή και σταμάτησε να εμφανίζει το κουτάκι "παραδόθηκε" όταν έστελνα μηνύματα... :cry: Αποτέλεσμα: Delete από το κιν. οπότε όσοι δεν σας δουλεύει, μη στεναχωριέστε...και 'γώ μαζί σας :) Άν έχει κάποιος νεότερα για νέα version παρακαλώ να κάνει κανα post :cool: Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xagios (25 Σεπ. 2004 , 22:21) :o Και τι κανει αυτο το προγραμμα ? :o Με το Photo Twister μπορεις να παραμορφωσεις τις φωτογραφιες με διαφορα effects.Για λεπτομερειες ριξε μια ματια ΕΔΩ . :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Ξερει καποιος να μου πει τι κανουν τα προγραματα Spy και SpyCall ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nippon (26 Σεπ. 2004 , 05:42) Ξερει καποιος να μου πει τι κανουν τα προγραματα Spy και SpyCall ? To Spy είναι για να βγάζεις φωτογραφίες στέλνοντας ένα μήνυμα από άλλο κινητό, στο κινητό σου. Το SpyCall καταγράφει τις συνομιλίες σου, όταν καλέις κάποιον σε ρωτάει αν θες να την αποθηκεύσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazexa Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 GIA POU THA BRO FREE PROGRAMS GIA SIEMENS CX65.EYXARISTO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bazexa (26 Σεπ. 2004 , 18:49) GIA POU THA BRO FREE PROGRAMS GIA SIEMENS CX65.EYXARISTO μηπως ρωτας σε λαθος φορουμ; :o :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Βγήκε το νέο mobiclip 2.72 pro στο #aivanet. πλέον υποστιρίζει και το 7610!!!! The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Μηπως ξέρετε τι κάνει το "mobileways.remote.s60.professional.v2.0";Το πέτυχα στο Mirc και επειδή δεν έχω χώρο για να το βάλω θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς τι κάνει και αν αξήζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 qqqqqaa με αυτη την εφαρμογη που λες μπορεις να χειριστεις το κινητο σου απο το pc.Εχει αρκετες δυνατοτητες.Για λεπτομερειες ριξε μια ματια ΕΔΩ . ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Στο 7610 ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιειτε για να κάνετε Restart το κινητό; Εγώ χρησιμοποιούσα System tools και SeleQ αλλά τώρα στο 7610 κανένα δεν δουλεύει. :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jparalias Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Το Fexplorer (τελευταία έκδοση 1.11 και δωρεάν από την ιστοσελίδα http://www.gosymbian.com) με υπερκαλύπτει και ως file manager και για το restart του 7610! :) jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jparalias (27 Σεπ. 2004 , 13:16) Το Fexplorer (τελευταία έκδοση 1.11 και δωρεάν από την ιστοσελίδα http://www.gosymbian.com) με υπερκαλύπτει και ως file manager και για το restart του 7610! :) Οκ, ευχαριστώ! :) Πολύ καλό πρόγραμμα και freeware. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (27 Σεπ. 2004 , 13:01) Στο 7610 ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιειτε για να κάνετε Restart το κινητό; Εγώ χρησιμοποιούσα System tools και SeleQ αλλά τώρα στο 7610 κανένα δεν δουλεύει. :o http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=569867#post569867 hehe [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (27 Σεπ. 2004 , 14:01) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=569867#post569867 hehe Πράγματι και αυτό κάνει. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (27 Σεπ. 2004 , 01:56) Βγήκε το νέο mobiclip 2.72 pro στο #aivanet. πλέον υποστιρίζει και το 7610!!!! Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργεί ο converter στο pc, γιατί το κατέβασα(3,6mb από #aivanet) και δεν βρίσκω πως εγκαθίσταται. Ευχαριστώ. Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 akisakis πρεπει να κατεβασες λαθος αρχειο γιατι ο converter που εχω εγω ειναι 20Mb. :o http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewko Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Υπαρχει τροπος να παιξω στο κινητο μου (6600) βιντεο κωδικοποιημενο σε φορμα wmv? H αν υπαρχει τροπος να το μετατρεψω σε καποιο φορμα που να παιζει? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts