Jump to content

OnePlus 12

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ώρες πριν, megatr0n said:

Στις κυρτες οθονες συνηθως δεν ειναι καλη λυση τα τζαμακια...
Παντως το κινητο και το android 15 ειναι απιστευτα smooth και snappy.
Προερχομενος απο iPhone 16 pro max, μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι δεν το ακουμπαει καν το OP.
Πώς αλλαζουν οι καιροι...

Μια χαρά είναι τα tmax που έβαζα. Πολύ καλό τζαμακι. 

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδη σκεφτομαι να αφαιρεσω τη μεμβρανη (με κουρασε και εξαλλου μονο απο γρατζουνιες προστατευει), υπαρχει καποιος που το δουλευει χωρις προστασια να μας πει για την ευαισθησια της οθονης σε γρατζουνιες απο καθημερινη χρηση; 

Πολυ καλυτερο το κινητο με τα Android 15 μεχρι στιγμης. Απο καθε αποψη... Με τη μπαταρια, δε, εκανα προσωπικο ρεκορ SOT 12 ωρες και 36 λεπτα! Απιστευτο. 

18 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Επειδη σκεφτομαι να αφαιρεσω τη μεμβρανη (με κουρασε και εξαλλου μονο απο γρατζουνιες προστατευει), υπαρχει καποιος που το δουλευει χωρις προστασια να μας πει για την ευαισθησια της οθονης σε γρατζουνιες απο καθημερινη χρηση; 

Αυτό θα το ήθελα να το μάθω και εγώ. Γιατί με τη μεμβράνη πολύ σκόνη μαζεύει. Χρησιμοποιώ το 12 και το OnePlus 8Pro ως δεύτερο στο οποίο έχω γυμνή την οθόνη και η αίσθηση είναι πολύ καλύτερη από του 12 (με την μεμβράνη).

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

3 ώρες πριν, ostvarivanje said:

Αυτό θα το ήθελα να το μάθω και εγώ. Γιατί με τη μεμβράνη πολύ σκόνη μαζεύει. Χρησιμοποιώ το 12 και το OnePlus 8Pro ως δεύτερο στο οποίο έχω γυμνή την οθόνη και η αίσθηση είναι πολύ καλύτερη από του 12 (με την μεμβράνη).

Διαβασα αυτο στο reddit το οποιο καταρχην μου φανηκε αρκετα περιεργο αλλα με επιπλεον αναζητηση βρηκα πως η Victus προστασια εχει κατασκευαστει ωστε να προστατευει απο θραυση αλλα εξαιτιας αυτου ειναι πιο ευαισθητο σε scratches. Επισης βρηκα πολλα cases στο ιντερνετ με πολυ ευκολα scratches σε διαφορα μοντελα με gorilla victus 2. Φαινεται πως ειναι ισως το χειροτερο Gorilla  για προστασια απο γρατζουνιες. Για τν ωρα θα αφησω τη μεμβρανη αν και η αισθηση ειναι αθλια. 

+++

i removed my screen protector bc lint would stick to it and it kept bubbling and the screen became like micro scratched all over the edges of the curved screen and stuff. It doesnt make sense though since this never happened with my OnePlus 8t and i owned it for years without a screen protector, it was in near pristine condition still.

+++

Edited by Mikepan_1

32 minutes ago, Mikepan_1 said:

Διαβασα αυτο στο reddit το οποιο καταρχην μου φανηκε αρκετα περιεργο αλλα με επιπλεον αναζητηση βρηκα πως η Victus προστασια εχει κατασκευαστει ωστε να προστατευει απο θραυση αλλα εξαιτιας αυτου ειναι πιο ευαισθητο σε scratches. Επισης βρηκα πολλα cases στο ιντερνετ με πολυ ευκολα scratches σε διαφορα μοντελα με gorilla victus 2. Φαινεται πως ειναι ισως το χειροτερο Gorilla  για προστασια απο γρατζουνιες. Για τν ωρα θα αφησω τη μεμβρανη αν και η αισθηση ειναι αθλια. 

+++

i removed my screen protector bc lint would stick to it and it kept bubbling and the screen became like micro scratched all over the edges of the curved screen and stuff. It doesnt make sense though since this never happened with my OnePlus 8t and i owned it for years without a screen protector, it was in near pristine condition still.

+++

Καλησπέρα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό με το ότι επειδή προστατεύει από θραύση είναι πιο επιρρεπές σε γρατσουνιές. Λίγο αντιφατικό μου φαίνεται. 

Από εκεί και πέρα, όλα τα προηγούμενα OnePlus που είχα (3Τ, 5Τ, 6Τ, 7Pro και 8Pro που τώρα το χρησιμοποιώ ως δεύτερο), μετά που άρχιζε να χαλάει η μεμβράνη, σε κάποια είχα βάλει κάποια άλλη, σε άλλα όχι και τα είχα όλα χωρίς προστασία. Ειδικά το 7Προ που σχεδόν για κάτι μέρες δε συμπλήρωσε πέντε χρόνια λειτουργίας δεν κατάλαβα κάποια γρατσουνιά στην οθόνη σε κανένα από αυτά (βέβαια αν είχαν κάποια γρατσουνιά που δεν την έβλεπα φυσικά και δε με απασχολεί).

Γενικά τα προσέχω πολύ τα κινητά (τα 2 που χρησιμοποιώ), πάντα μόνα τους και φυσικά χωρίς κλειδιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα μαζί. 

Όσο για το reddit, επειδή το διαβάζω κάθε μέρα, ειδικά το θέμα του 12 επειδή ήταν να το πάρω, δεν είδα κάτι τρελό από άτομα που το χρησιμοποιούσαν χωρίς θήκη. Πάντως με προβληματίζει αυτό που λέει ότι δεν του είχε παρουσιαστεί στο 8Τ και τώρα του παρουσιάστηκε...

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Αισθητά πιο γρήγορο και ταυτόχρονα smooth το κινητό με Android 15. Συνεχίζει το lag ενός δευτερολέπτου στις γρήγορες εναλλαγές των πρόσφατων εφαρμογών πάντως, που όπως φαίνεται δεν λύνεται.

Επίσης βρίσκω lag ενός δευτερολέπτου όταν στην γραμμή κατάστασης για τις γρήγορες ρυθμίσεις έχεις επιλέξει την επιλογή Σπλιτ. Όταν κατεβάζεις από δεξιά την γραμμή κατάστασης, μετά ανεβάζεις και κάνεις scroll up για να ανοίξει το συρτάρι εφαρμογών. Αντίθετα όταν κατεβάζεις από αριστερά για τις ειδοποιήσεις και μετά scroll up δεν υπάρχει lag

Ερώτηση. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει διάφανη θήκη tpu με υπερυψωμένες γωνίες για να μην βρίσκει μπρούμυτα η οθόνη;

Smile...

On 16/12/2024 at 5:27 ΜΜ, Gringo said:

Επίσης βρίσκω lag ενός δευτερολέπτου όταν στην γραμμή κατάστασης για τις γρήγορες ρυθμίσεις έχεις επιλέξει την επιλογή Σπλιτ. Όταν κατεβάζεις από δεξιά την γραμμή κατάστασης, μετά ανεβάζεις και κάνεις scroll up για να ανοίξει το συρτάρι εφαρμογών. Αντίθετα όταν κατεβάζεις από αριστερά για τις ειδοποιήσεις και μετά scroll up δεν υπάρχει lag

Αυτο υπαρχει απο τα 14. Απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο το εχω δει. Ειχα ατελειωτες συζητησεις με το support, αρνουνται να το λυσουν! Επισης δεν το κανει μονο στο scroll up, το κανει και στο scroll left/right. Κατεβασε τα quick settings, κλειστα κ μετα κανε δεξια αριστερα δεν πιανει για ενα δευτερολεπτο. Αλλα ειναι καπως βελτιωμενο απο τα 14 κι αυτο.

Να πω οτι εκανα ενα factory reset μετα το upgrade στην 15 γιατί ειχα καποια θεματακια (notifications που εξαφανίζονταν), και το κινητό πετάει πραγματικά. 

Το lag του ενός δευτερολέπτου εχει μειωθει (εως εξαλειφθεί) αισθητά, πλέον δεν το αντιλαμβάνομαι η είναι ανεπαίσθητο.

Γενικά πάρα πολύ καλη version μεχρι στιγμής, και τα AI εργαλεία στην επεξεργασία φωτογραφιών είναι αρκετά καλύτερα απ'ότι περίμενα. 

46 minutes ago, nikatapi said:

Να πω οτι εκανα ενα factory reset μετα το upgrade στην 15 γιατί ειχα καποια θεματακια (notifications που εξαφανίζονταν), και το κινητό πετάει πραγματικά. 

Το lag του ενός δευτερολέπτου εχει μειωθει (εως εξαλειφθεί) αισθητά, πλέον δεν το αντιλαμβάνομαι η είναι ανεπαίσθητο.

Γενικά πάρα πολύ καλη version μεχρι στιγμής, και τα AI εργαλεία στην επεξεργασία φωτογραφιών είναι αρκετά καλύτερα απ'ότι περίμενα. 

Αν εννοεις να φευγουν απο την lock screen αλλα να μενουν status bar, το ιδιο εχω κι εγω και ειχα και με την 14.

3 ώρες πριν, alanthast0s said:

Έσκασε νέο update CPH2581_15.0.0.406

Nαι μου ηρθε μεσω oxygen updater και το εβαλα!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

'Εχει κάνει κανείς αλλαγή από GLO σε EU? 

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12