atillas24 Δημοσιεύτηκε November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2023 Ενδιαφέρεται να το πάρει ένας φίλος μου και είπα να ψάξω λίγο πριν το πάρει. Έχει κανείς αυτή τη συσκευή να μας κάποιο αρνητικό/bug που έχει ΑΝ έχει...; Προσωπικά τη θεωρώ τη καλύτερη συσκευή στη κατηγορία τιμής "μέχρι 300€"... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Εβαλα παραγγελια. Το βρηκα στα 141€. Δεν μπορεσα να κρατηθω😂 Εντυπωσεις οταν παραλαβω σε 2 εβδομαδες περιπου😀 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Που το βρήκες τόσο αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Το G84 μόνο €141; Είσαι σίγουρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου (edited) Στο best price, χωρίς ΦΠΑ τόσο βγαίνει. Τόσο έβγαινε προχθές τουλάχιστον. Νομίζω ότι δεν είναι προσφορά που μπορείς να αρνηθείς για συσκευή με snapdragon και 12/256. Edited 12 Φεβρουαρίου by nininikos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου (edited) 17 minutes ago, nininikos said: Στο best price, χωρίς ΦΠΑ τόσο βγαίνει. Τόσο έβγαινε προχθές τουλάχιστον. Νομίζω ότι δεν είναι προσφορά που μπορείς να αρνηθείς για συσκευή με snapdragon και 12/256. Σωστά..... Παρέλαβα πριν λίγες μέρες από το ίδιο μαγαζί ( JMC tech ) το Motorola edge 40 με απαλλαγή ΦΠΑ στα 202€ , δεν υπάρχει αυτή η τιμή . Προχώρα άφοβα. Το μόνο αρνητικό είναι η μεγάλη αναμονή ( γύρω στις 25 ημέρες ) , αξίζει όμως τον κόπο . Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα Edited 12 Φεβρουαρίου by Polson 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Δεν υπάρχει βιασυνη συνήθως. Να ειναι καλά οι άνθρωποι που μπορούν και πουλάνε τόσο φθηνά. Αξίζει και να τους στηρίξουμε, δεδομένου ότι είναι στο Καρπενήσι. Το edge40 σε ικανοποίησε; Ήταν αυτό που περίμενες; Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα και σε εσένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, nininikos said: Δεν υπάρχει βιασυνη συνήθως. Να ειναι καλά οι άνθρωποι που μπορούν και πουλάνε τόσο φθηνά. Αξίζει και να τους στηρίξουμε, δεδομένου ότι είναι στο Καρπενήσι. Το edge40 σε ικανοποίησε; Ήταν αυτό που περίμενες; Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα και σε εσένα. Πολύ καλό το Edge 40, στα χρήματα δε που το πήρα είναι τζάμπα !!! Καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Να κάνω μια ερώτηση Κάπου είχα διαβάσει παλαιότερα ότι ορισμένα μοντέλα της motorola δεν είναι συμβατά με το 5g δίκτυο της nova...ισχύει αυτό σήμερα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 17 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Σε προσφορά, για 1 εβδομάδα, από το γνωστό κίτρινο μαγαζί στα 240€ (ξεκινάει από 248€ στο Skroutz) http://www.e-shop.gr/kinito-motorola-moto-g84-256gb-12gb-5g-dual-sim-midnight-blue-p-TEL.095576 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Απο 230€ στο bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) Όλα καλά παίδες άλλα δε βλέπω υποστήριξη για το τηλέφωνο ούτε καν εδώ στο συγκεκριμένο φόρουμ. Το έχω εδώ και δύο μήνες, από αξεσουάρ άσε μη μιλήσω ούτε διεθνώς δε παίζει κάτι της προκοπής πόσο μάλλον Ελλάδα. Πάρα ταύτα, το κινητό είναι πολύ καλό, γρήγορο χωρίς bloatware, καλές κάμερες (βίντεο με OIS), αναμένεται από μέρα σε μέρα android 14 και πιστεύω το απόλυτο value for money. Edited 19 Μαρτίου by Andrgry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 19 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 52 minutes ago, Andrgry said: Όλα καλά παίδες άλλα δε βλέπω υποστήριξη για το τηλέφωνο ούτε καν εδώ στο συγκεκριμένο φόρουμ. Το έχω εδώ και δύο μήνες, από αξεσουάρ άσε μη μιλήσω ούτε διεθνώς δε παίζει κάτι της προκοπής πόσο μάλλον Ελλάδα. Πάρα ταύτα, το κινητό είναι πολύ καλό, γρήγορο χωρίς bloatware, καλές κάμερες (βίντεο με OIS), αναμένεται από μέρα σε μέρα android 14 και πιστεύω το απόλυτο value for money. Το θέμα των αξεσουάρ είναι γνωστό, δυστυχώς, χρόνια τώρα. Πόσο μάλλον εδώ στην Ελλάδα που η Motorola δεν είναι καθόλου δημοφιλής. Συνήθως εδώ στο φόρουμ αναφέρουμε προβλήματα οπότε από τη στιγμή που δε βλέπεις αναρτήσεις για συσκευές είναι καλό! 😉 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, atillas24 said: Το θέμα των αξεσουάρ είναι γνωστό, δυστυχώς, χρόνια τώρα. Πόσο μάλλον εδώ στην Ελλάδα που η Motorola δεν είναι καθόλου δημοφιλής. Συνήθως εδώ στο φόρουμ αναφέρουμε προβλήματα οπότε από τη στιγμή που δε βλέπεις αναρτήσεις για συσκευές είναι καλό! 😉 Συμφωνώ εν' μέρη.. όμως στο φόρουμ συζητούνται και θέματα αναβαθμίσεων και εμπειριών ή διάφορα tips κλπ. πέραν τούτου προβλήματα με τη συσκευή υπάρχουν και είμαστε αναγκασμένοι να παρακολουθούμε ξένα φόρα επί αυτών πχ. υπάρχουν θέματα με την αυτόματη φωτεινότητα που απενεργοποιείται αυτόματα όποτε γουστάρει ή πέφτει απότομα στην χαμηλότερη βαθμίδα φωτισμού κ.α. γενικά όμως είναι ένα καλό τηλέφωνο σε σχέση με άλλα της ίδιας τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 19 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 57 minutes ago, Andrgry said: Συμφωνώ εν' μέρη.. όμως στο φόρουμ συζητούνται και θέματα αναβαθμίσεων και εμπειριών ή διάφορα tips κλπ. πέραν τούτου προβλήματα με τη συσκευή υπάρχουν και είμαστε αναγκασμένοι να παρακολουθούμε ξένα φόρα επί αυτών πχ. υπάρχουν θέματα με την αυτόματη φωτεινότητα που απενεργοποιείται αυτόματα όποτε γουστάρει ή πέφτει απότομα στην χαμηλότερη βαθμίδα φωτισμού κ.α. γενικά όμως είναι ένα καλό τηλέφωνο σε σχέση με άλλα της ίδιας τιμής. Να σε ρωτήσω, αν ξέρεις, το hotspot σου δουλεύει; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) 30 minutes ago, atillas24 said: Να σε ρωτήσω, αν ξέρεις, το hotspot σου δουλεύει; Ναι δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα, σε G32 φίλου μου δεν δουλεύει!!! Edited 19 Μαρτίου by Andrgry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 19 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 27 minutes ago, Andrgry said: Ναι δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα, σε G32 φίλου μου δεν δουλεύει!!! Και σε μένα, με G32, δε λειτουργεί... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Andrgry said: Συμφωνώ εν' μέρη.. όμως στο φόρουμ συζητούνται και θέματα αναβαθμίσεων και εμπειριών ή διάφορα tips κλπ. πέραν τούτου προβλήματα με τη συσκευή υπάρχουν και είμαστε αναγκασμένοι να παρακολουθούμε ξένα φόρα επί αυτών πχ. υπάρχουν θέματα με την αυτόματη φωτεινότητα που απενεργοποιείται αυτόματα όποτε γουστάρει ή πέφτει απότομα στην χαμηλότερη βαθμίδα φωτισμού κ.α. γενικά όμως είναι ένα καλό τηλέφωνο σε σχέση με άλλα της ίδιας τιμής. Η αυτόματη φωτεινότητα αυξομειώνεται αυτόματα ανάλογα με το πόσο φωτεινότητα υπάρχει στο χώρο. Συμβαίνει και σε συσκευές άλλων εταιριών. Απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα και βάλε χειροκίνητα εκεί που θέλεις εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) 14 ώρες πριν, CaptainChris said: Η αυτόματη φωτεινότητα αυξομειώνεται αυτόματα ανάλογα με το πόσο φωτεινότητα υπάρχει στο χώρο. Συμβαίνει και σε συσκευές άλλων εταιριών. Απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα και βάλε χειροκίνητα εκεί που θέλεις εσύ Φίλε μου, γνωρίζω πως λειτουργεί η αυτόματη φωτεινότητα δεν είμαι νέος στο "άθλημα". Έχω και άλλες συσκευές, συνήθως ως πρώτη την εκάστοτε ναυαρχίδα της Samsung, επίσης ασχολούμαι πολλά χρόνια με smartphones και customisation από εποχή symbian. Στο δια ταύτα, στη συγκεκριμένη συσκευή, όπως αναφέρεται και σε ξένα φόρουμ, η αυτόματη φωτεινότητα δεν λειτουργεί σωστά σύμφωνα με τη φωτεινότητα του χώρου. Είτε κάνει υπερβολικό dimming είτε απενεργοποιείται από μόνη της και πάει στο χειροκίνητο. Αν θέλεις την άποψη μου είναι θέμα software. Τη λειτουργία αυτή την χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια κατά κόρον και μου λύνει τα χέρια. Αν ήταν να το κάνω χειροκίνητα, πολλές φορές ανάλογα την κατάσταση είναι αδύνατο κιόλας, δεν θα έπαιρνα τέτοιο κινητό. Εξάλλου ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του, αλλά εν έτη 2024 δεν νοείται smartphone χωρίς αυτόματη φωτεινότητα, εδώ έχουμε πάει σε εποχή AI δυνατοτήτων. Το συγκεκριμένο κινητό βέβαια το χρησιμοποιώ ελάχιστα ως τρίτο, πιστεύω όμως ότι σε επερχόμενο update, που είναι το android 14 έχει αρχίσει ήδη το rolling out, θα στρώσει. Κατά τα λοιπά όπως ήδη έχω πει το κινητό συνολικά είναι πολύ καλό και value for money, αν λάβεις υπόψη ότι το έχω πάρει black friday στα 190 ευρώ τελική τιμή. Edited 20 Μαρτίου by Andrgry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) Ερώτηση προς όσους έχουν περάσει από τα χέρια τους οι δύο συσκευές .... Moto g84 η edge 40 neo ? Σημειώνεται ότι τώρα έχω ένα realme master edition και 100% ευχαριστημένη ! Ψάχνω κάτι λίγο καλύτερο ... Edited 24 Μαρτίου by Arinapac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Η σειρά Edge είναι η πιο premium σειρά κινητών της Motorola. Παρόλο που το G84 έχει πολύ καλή και φωτεινότατη οθόνη και πολύ ποιοτική κατασκευή. Τα Edge 40 και 40 neo έχουν πιο ποιοτική κατασκευή, καλύτερη κάμερα, ειδικά το σκέτο/απλό 40 που βγάζει πολύ φωτεινές φωτογραφίες νυχτερινές μιας και έχει f stop μόλις 1.4, Επίσης έχουν ένα χρόνο παραπάνω σε ενημερώσεις και αναβαθμίσεις. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) 9 ώρες πριν, CaptainChris said: Η σειρά Edge είναι η πιο premium σειρά κινητών της Motorola. Παρόλο που το G84 έχει πολύ καλή και φωτεινότατη οθόνη και πολύ ποιοτική κατασκευή. Τα Edge 40 και 40 neo έχουν πιο ποιοτική κατασκευή, καλύτερη κάμερα, ειδικά το σκέτο/απλό 40 που βγάζει πολύ φωτεινές φωτογραφίες νυχτερινές μιας και έχει f stop μόλις 1.4, Επίσης έχουν ένα χρόνο παραπάνω σε ενημερώσεις και αναβαθμίσεις. Είσαι της γνώμης να προτιμήσω το edge 40 από τα δύο μοτορολα ?Ήμουν στο τσακ για το ΝΕΟ .... Σημειώνω πάλι ότι έχω ένα realme master edition ! Edited 25 Μαρτίου by Arinapac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 11 ώρες πριν, CaptainChris said: Η σειρά Edge είναι η πιο premium σειρά κινητών της Motorola. Παρόλο που το G84 έχει πολύ καλή και φωτεινότατη οθόνη και πολύ ποιοτική κατασκευή. Τα Edge 40 και 40 neo έχουν πιο ποιοτική κατασκευή, καλύτερη κάμερα, ειδικά το σκέτο/απλό 40 που βγάζει πολύ φωτεινές φωτογραφίες νυχτερινές μιας και έχει f stop μόλις 1.4, Επίσης έχουν ένα χρόνο παραπάνω σε ενημερώσεις και αναβαθμίσεις. Πόσα χρόνια δίνει αναβαθμίσεις η motorola στα Edge 40 και 40 neo; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Εγώ θα επερνά το απλό 40 έχει καλύτερο επεξεργαστή, ποιο φωτεινή κάμερα και χρήστες λένε ότι παρόλο που έχει μικρότερη μπαταρία από το neo κρατάει περισσότερο. Στην σειρά G η Motorola δείνει 2 αναβαθμίσεις λογισμικού και 3 χρόνια ενημερώσεις. Στην σειρά Edge 3 αναβάθμισης λογισμικού και 4 χρόνια ενημερώσεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Τελικά το G84 που είχα παραγγείλει, δεν ήρθε ποτέ. Μάλλον καταργηθηκε. Με βλέπω για G54, που επίσης είναι πολύ φθηνό. Το θέλω για δεύτερο και βασικά για το 5G μόντεμ του. Το έχει πάρει κανείς; Στο νήμα του δεν υπάρχει καμμία πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts