Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

fisika oxi... patwntas to koumpaki katw apo to til me to stylus alla kai ta 2 soft buttons panw sto til... pios alliws na to pw?

Μέχρι πόσα Hard Reset αντέχει ο Τιτάνας? Ή δεν υπάρχει όριο?

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους τους φίλους εδώ μέσα!

Παρακολουθώ πολύ καιρό αυτό το φόρουμ και πραγματικά χαίρομαι που βλέπω όλους όσους εχουν όρεξη και μεράκι να βοηθήσουν αρχάριους και μη!Ο Τιτάνας μου με έχει μεχρι στιγμής ικανοποιήσει στο επακρο αν και είμαι σιγουρος πως δεν έχω εκμεταλεφτεί εγώ στο έπακρον τις δυνατότητες του.

Επειδή είχα πρόβλημα με το χώρο στη μνήμη 1gb για να βάζω τα mp3 και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έψαξα να βρώ κάποιο φορμάτ που στον ίδιο χρόνο δεν θα μου αλλοίωνε την ποιότητα του ήχου και θα μου μετρίαζε αισθητά τα mbytes στο ελάχιστο.Έτσι τουλάχιστον για τα mp3 ένας δίσκος στα 221 mb μου μετατράπηκε στα 47,9 mb μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και έτσι απέκτησα χώρο χωρίς να χάνω σε ποιότητα.Το ίδιο πράγμα θα ήθελα να επιτύχω για avi αρχεία αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω ενα πρόγραμμα που να το κάνει.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι που να είναι σχετικά γρήγορο και να έχει απόδωση ως προς την ποιότητα και το χώρο ας προσφέρει τα φώτα του!

Χρησιμοποίησα τα :

1.dBpoweramp converter

2.dBpoweramp-Codec-OggVorbis όπου το ίδιο το πρόγραμμα σου δείχνει αν έχεις τους codecs στο συστημά σου και σε πετάει στη σελίδα του για να το κατεβάσεις τζαμπέ.

Χρήση :

Πολύ απλά πηγαίνεις πάνω στο mp3 αρχείο/α που θέλεις να μετατρέψεις δεξί κλίκ>convert to>ogg vobbis format>τιμή για bit rate(48kbps για το μικότερο αποτέλεσμα σε mb)>convert και το παιχνίδι έγινε!

Ελπίζω να ωφέλησε το μύνημά μου όσους ακούν μουσική με τον Τιτάνα τους!

Guest lagoudakis
Μέχρι πόσα Hard Reset αντέχει ο Τιτάνας? Ή δεν υπάρχει όριο?
δεν νομιζω να υπαρχει καποιο συγκεκριμενο οριο,αλλα μην του κανεις και 2 την ημερα:D :D

Αν καποιος μπερδεψει το soft reset με το hard reset τοτε.................σιγουρα θα εχει προβλημα :lol: χιχιχιχιχιχιχι

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

παιδια μια μικρη διορθωση στις πληροφοριες που σας εδωσα σχετικα με τις black ρομς.

δεν υπηρχε κανενα προβλημα με τα bl hands free μιας και οσα δοκιμασα φιλων μου τα διαβασε αλλα και συνδεθηκε κανονικοτατα μαζι τους.το δικο μου ηταν προβληματικο και το τσεκαρα με αλλα τηλ που δεν το διαβασε κανενα τελικα :blink:ακομα κι αν το βρισκανε δεν μπορουσαν να συνδεθουν μαζι του ...εβγαζε συνεχως λαθος ερρορ :)αυτο δηλαδη που εκανε και σε μενα...

ετσι πηγα και πηρα ενα καινουριο και ολα δουλευουν κανονικοτατα :)

και κατι αλλο...θα γυρισω στην 2.5 μιας και την βλεπω πολυ πιο σταθερη τελικα απο την 3.0...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Για σας....

Μόλις αγόρασα την συσκευή και είμαι κατανθουσιασμένος, αλλά έχω κάποια δυσκολία στο να βρω software...

Αν κάποιος από εσάς ξέρει καποια ιστοσελίδα που να έχει freewares.... και μπορεί να μου συνηστήσει μερικά χρήσιμα λογισμικά.... πλιζ :D

Συγκεκριμένα, αρχικά θέλω ένα προγραμματάκι που να μετατρέπει το τηλέφωνο μου σε τηλεχηριστήριο τηλεωράσεως...

Επίσης, θέλω να έχω την δυνατότητα να στίλω μαζικά ένα μήνυμα σε όλες μου τις επαφές με το πάτημα ενώς κουμπιού. Οι επαφές μου όμως, είναι γύρω στις 2000 χιλιάδες και έχω την εντύπωση ότι το τηλέφωνο θα κρασάρει. Υπάρχει κανένα λογισμικό ή κάτι.

Ευχαριστώ...

Για σας....

Μόλις αγόρασα την συσκευή και είμαι κατανθουσιασμένος, αλλά έχω κάποια δυσκολία στο να βρω software...

Αν κάποιος από εσάς ξέρει καποια ιστοσελίδα που να έχει freewares.... και μπορεί να μου συνηστήσει μερικά χρήσιμα λογισμικά.... πλιζ :D

Συγκεκριμένα, αρχικά θέλω ένα προγραμματάκι που να μετατρέπει το τηλέφωνο μου σε τηλεχηριστήριο τηλεωράσεως...

Επίσης, θέλω να έχω την δυνατότητα να στίλω μαζικά ένα μήνυμα σε όλες μου τις επαφές με το πάτημα ενώς κουμπιού. Οι επαφές μου όμως, είναι γύρω στις 2000 χιλιάδες και έχω την εντύπωση ότι το τηλέφωνο θα κρασάρει. Υπάρχει κανένα λογισμικό ή κάτι.

Ευχαριστώ...

φιλε μου επιασες τα ακρα αμεσως μολις πηρες τον τιτανα ?:D

κανε μια βολτα κατα εκει iPmart® forum - Powered by our members!

;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Guest lagoudakis
evolish στα βαθια αμεσως ε;:D αυτο που λες για τις επαφες δεν νομιζω να μπορεις να το κανεις,βουλευτης εισαι;:Dστο site που σου ειπε ο ζαχαρακης πρεπει να κανεις εγγραφη για να μπορεις να ''αγοραζεις''

evolish στα βαθια αμεσως ε;:D αυτο που λες για τις επαφες δεν νομιζω να μπορεις να το κανεις,βουλευτης εισαι;:Dστο site που σου ειπε ο ζαχαρακης πρεπει να κανεις εγγραφη για να μπορεις να ''αγοραζεις''

και το τηλεκοντρολ γιαννη ...δεν στα wm5..που ειναι οι παλιες καλες φαρσες που καναμε με τα pxxx με το irremote control :rolleyes:

Guest lagoudakis
οντως δεν παιζει καθολου!!!πιανει στους 3 ποντους μονο!!!α μπραβο,θυμαμε που εκανα μπαχαλο μια καφετερια πριν χρονια με το Ρ800 που ειχε μπαλα:D

οντως δεν παιζει καθολου!!!πιανει στους 3 ποντους μονο!!!α μπραβο,θυμαμε που εκανα μπαχαλο μια καφετερια πριν χρονια με το Ρ800 που ειχε μπαλα:D

Και φυσικά το all-time classic, να στέκεσαι αδιάφορα απ' έξω και να ανεβάζεις τέρμα τον ήχο στις τηλεοράσεις της βιτρίνας καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών ! :D

nixx

Χμ, βρήκα ένα προγραμματάκι, αλλά πως βάζεις σε λυτουργία τις υπέρυθρες; Δεν υπάρχει ούτε μια γραμμή σχετικά με τις υπέρηθρες στο ενχειρύδιο...

παρτε και ενα cabaki που εφτιαξα με phone skin + today theme Myphone style για WM6 rom!!!

Μετα την εγκατασταση κανετε restart, και εχετε Myphone dialer+today theme!!!

enjoy :)

Καταλληλο και για 3600 και tyTn :)

"elliniko xt9" απο που θα το "αγορασουμε" ? :cool:

Τι ακριβως κανει?

Ελληνικη εισαγωγη κειμενου (και στα sms)? :O

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Η επιθυμία μου να βάλω WM6 με τόσα που διαβάζω ειναι πιά πολύ μεγάλη και απο οτι φαίνεται δύσκολα θα αποφύγω την "αποκοτιά". Ομως αναρωτιέμαι όλα τα προγράμματα μου θα τρέχουν με τα καινούργια windows, σημειωτέον χρησιμοποιώ τα γνωστά προγράμματα που χρησιμοποιούμε όλοι. Ποιά έκδοση WM6 να βάλω και που θα την βρώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε συμβουλή.

"elliniko xt9" απο που θα το "αγορασουμε" ? :cool:

Τι ακριβως κανει?

Ελληνικη εισαγωγη κειμενου (και στα sms)? :O

γιωργο μην εγκαταλειπεις ακομη το interkey keybord που δουλευεις με τα leng;)

Η επιθυμία μου να βάλω WM6 με τόσα που διαβάζω ειναι πιά πολύ μεγάλη και απο οτι φαίνεται δύσκολα θα αποφύγω την "αποκοτιά". Ομως αναρωτιέμαι όλα τα προγράμματα μου θα τρέχουν με τα καινούργια windows, σημειωτέον χρησιμοποιώ τα γνωστά προγράμματα που χρησιμοποιούμε όλοι. Ποιά έκδοση WM6 να βάλω και που θα την βρώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε συμβουλή.

φιλε μου κοιτα εκει που ειναι και η πηγη για ολους μας :)

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Hermes

αλλα πριν ξεκινησεις να κανεις οτιδηποτε ...διαβασε ...και διαβασε καλα για να εισαι σιγουρος τι πας να κανεις πριν καν το ξεκινησεις ;)

οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε :)

αν αυτο σε βοηθαει εγω ( εχω δοκιμασει οτι ρομ υπαρχει cooked για τον τιτανα απο wm6) επιμενω στην black 2.5 pro ;)

Χμ, βρήκα ένα προγραμματάκι, αλλά πως βάζεις σε λυτουργία τις υπέρυθρες; Δεν υπάρχει ούτε μια γραμμή σχετικά με τις υπέρηθρες στο ενχειρύδιο...

μην παιδευεσαι φιλε μου τσαμπα..δυστυχως ολα ειναι αποτυχια για αυτην την δουλεια στα wm :O

Ίσως να ακουστεί χαζό αλλά όταν αλλάζεις το ROM στην συσκευή τι ακριβώς αλλάζεις και ποιες οι διαφορές από το προηγούμενο; (Φυσικά αυτό εξαρτάτε από το ROM version, αλλα για παραδειγμα;)

Δάσκαλε Zaharakis, αγαπητοί φίλοι,

Το TyTN μου εδώ και μία ώρα έχει WM6, συγκεκριμένα την Black 3.0.1. Χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν, εχω να πώ ¨

Ταχύτητα - απίστευτη (παίζω με μηχανάκια καθημερινά τα τελευταία 3 χρόνια)

Μνήμη - επιτέλους ανάσανα

Εμφάνιση - άψογη.

και συνεχίζω

Ευχαριστώ.

Ίσως να ακουστεί χαζό αλλά όταν αλλάζεις το ROM στην συσκευή τι ακριβώς αλλάζεις και ποιες οι διαφορές από το προηγούμενο; (Φυσικά αυτό εξαρτάτε από το ROM version, αλλα για παραδειγμα;)

δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις φιλε μου:)

κοιτα και εσυ στο λινκ που εδωσα παραπανω..καθε ρομ που παρουσιαζεται απο τα παιδια που τις φταχνουν ακολουθειται με πληρη αναλυση στοιχειων που περιλαμβανονται η οχι στην εκαστοτε ρομ,μαζι με πληροφοριες που μπορουν να μας προλαβουν απο οποιο λαθος μας ;)

Δάσκαλε Zaharakis, αγαπητοί φίλοι,

Το TyTN μου εδώ και μία ώρα έχει WM6, συγκεκριμένα την Black 3.0.1. Χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν, εχω να πώ ¨

Ταχύτητα - απίστευτη (παίζω με μηχανάκια καθημερινά τα τελευταία 3 χρόνια)

Μνήμη - επιτέλους ανάσανα

Εμφάνιση - άψογη.

και συνεχίζω

Ευχαριστώ.

αριστα μιλτο :D:D

αντε και με το καλο στην επομενη :)

για οτι αλλο χρειαστεις μιλα :!:

Άλλος ένας με φρέσκια Black 3.0.1.

Νομίζω ότι κάποιος μου έκλεψε το κινητό και μου το αντικατέστησε με το μοντέλο που θα βγει σε 2 χρόνια :lol:

Όμως, εχω τα εξής προβληματάκια.

Όταν πατάω το επάνω δεξιά κουμπάκι για τα μηνύματα, αντί να βγάζει κατευθείαν τους φακέλους, ξαναπατώντας το κουμπάκι να επιλέγεις τι είδους θες, και με το αριστερό hotkey να γράφεις νέο, τώρα θέλει, ένα πάτημα στην οθόνη στα text messages, και μετά μενού και New. Ποοοολυ σπάσιμο ρε αδερφάκι μου.

Ακόμα, πως διάολο περνάω τα στοιχεία του χρήστη στο live messenger???

Τέλος, μη έχοντας ελληνικά, δεν έχω πια το smart dialing και στα contacts τα κουτάκια αβγ-δεζ είναι πλέον abc-def οπότε δεν γίνονται sort τα ελληνιά ονόματα. Υπάρχει κάνα πρόγραμμα smart dialin σαν του ETEN M700?

Αν δω κάτι άλλο, θα σας πω.

HTC Desire Root User