Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάλε 00000 ή 12345

Simfono...vale 5 midenika (00000) i 12345 kai des an ola einai ok...

allios tha pas stin selida tin ericson na vreis to modelo tou bluetooth sou kai na katevaseis to manual tou se pdf (acrobat reader) na deis ton kodiko pou thelei...

nomizo oti me auta tha vreis akri :)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

iha ena bluetooth hands free apo palia to ericson hbh-600 enw to vriskei to tytn mou zitaei kodiko, omos den ehw kratisei tin siskevasia tou kai den thimame ti vazw... evala kai 1234 kai 0000 ala tipota. mporei na voithisei kapios?

Ο κωδικός είναι πράγματι 0000 (4 μηδενικά) απλά, την πρώτη φορά που ζητάει κωδικό σου δίνει και επιλογή "επόμενο" κάτω δεξιά, πάτα επόμενο ΧΩΡΙΣ να δώσεις κωδικό. Μετά θα σου ξαναζητήσει κωδικό χωρίς να έχεις επιλογή "επόμενο" κάτω δεξιά, τότε πρέπει να δώσεις 0000. (Ο πρώτος κωδικός είναι αυτός που ζητάει το ΤΥΤΝ από το ΗΒΗ... και φυσικά το ΒΤ δεν μπορεί να απαντήσει... το αφήνεις κενό και μετά ζητάει το ΒΤ κωδικό από το ΤΥΤΝ, τότε δίνεις το "0000").

Για δοκίμασέ το.

agorasa to zyxel 660HW , enw me to robotics 9106 sindeotan me wifi kanonika kai amesos me to zyxel den mporesa akoma.enw to vriskei grafei sineheia sindesi kai den sindeete. to laptop mou to vriskei kanonika ara malon kapia rithmisi fteei gia to tytn. to diktio ine elefthero hwris klidoma. opios mporei as voithisei parakalw.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχεια μεσω Bluetooth πως στελνουμε? Απαραδεκτο να μην υπαρχει αυτη η δυνατοτητα!

Φυσικά υπάρχει ! Από το file explorer, "tap-and-hold" στο αρχείο που θέλεις να στείλεις, και "beam file" από το menu που θα δεις.

nixx

agorasa to zyxel 660HW , enw me to robotics 9106 sindeotan me wifi kanonika kai amesos me to zyxel den mporesa akoma.enw to vriskei grafei sineheia sindesi kai den sindeete. to laptop mou to vriskei kanonika ara malon kapia rithmisi fteei gia to tytn. to diktio ine elefthero hwris klidoma. opios mporei as voithisei parakalw.

Διαβασε στα παρακατω link οπυ υπαρχει θεμα μονο για το wifi και θα βρεις λυση.

Αν οχι τοτε στειλε μου pm.

http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=2409

http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=1857

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

iha ena bluetooth hands free apo palia to ericson hbh-600 enw to vriskei to tytn mou zitaei kodiko, omos den ehw kratisei tin siskevasia tou kai den thimame ti vazw... evala kai 1234 kai 0000 ala tipota. mporei na voithisei kapios?

Συνήθως είναι τα 4 πρώτα νούμερα (άλλοτε τα 4 τελευταία) από κάποιο αριθμό που έχει τυπωμένο πάνω στην μπαταρία του μπλέ δοντιού. Βγάλε την μπαταριούλα του και δες αν έχει πάνω της νούμερα. Σημείωσέ τα σε ένα κομμάτι χαρτί και μετά άρχισε να δοκιμάζεις κωδικούς με τα 4 πρώτα (η τελευταία) ψηφία. Εγώ έτσι τη βρήκα τη λύση...

Αλλά όταν το συντόνισα, το μπλέ δόντι ήταν πια παλαιάς σχετικά τεχνολογίας με τον τιτάνα, και στις συνομιλίες είχα έκο. Ίσως τελικά χρειαστεί να πάρεις καινούριο...

Παίδες,

συνεχίζοντας τον εξοπλισμό του TyTN με τα απαραίτητα (για μένα) και μη εργαλεία, χρειάζομαι πάλι τη βοήθειά σας...

Κατ'αρχήν χρειάζομαι ένα καλό ftp client. Κατά προτίμηση μόνο αυτό, και όχι κάποιο πρόγραμμα "ελβετικό σουγιά" που ανάμεσα στα 30 άλλα πράγματα που κάνει, έχει και ftp ! Ξέρει κανείς κανένα καλό, αξιόπιστο και (όπως πάντα) "φιλικό" προς το TyTN (να παίζουν καλά μαζί σαν καλά παιδιά, και όχι με προβλήματα) ;

Επίσης, υποθέτω ότι θα ήταν καλό να έχω και ένα registry editor, ποτέ δεν ξέρεις πού και πότε θα χρειαστεί... Καμιά καλή πρόταση εδώ ;

Τέλος, για video playback, τι προτείνετε ; PocketTV ή Coreplayer ?

Α, και κάτι άλλο, μια και είπα για video : Έχει δοκιμάσει κανείς στον Τιτάνα το CoolCamera ; Δουλεύει καλά ; Αξίζει τον κόπο (κυρίως για λήψη video) ;

θενκς γκάιζ :p

nixx

Κατ'αρχήν χρειάζομαι ένα καλό ftp client. Κατά προτίμηση μόνο αυτό, και όχι κάποιο πρόγραμμα "ελβετικό σουγιά" που ανάμεσα στα 30 άλλα πράγματα που κάνει, έχει και ftp ! Ξέρει κανείς κανένα καλό, αξιόπιστο και (όπως πάντα) "φιλικό" προς το TyTN (να παίζουν καλά μαζί σαν καλά παιδιά, και όχι με προβλήματα) ;

Επίσης, υποθέτω ότι θα ήταν καλό να έχω και ένα registry editor, ποτέ δεν ξέρεις πού και πότε θα χρειαστεί... Καμιά καλή πρόταση εδώ ;

θα σου προτεινα το Resco file explorer 2005 που εκτος των αλλων εχει και FTP client και registry editor...βεβαια ειναι λιγο ελβετικο σουγιας αλλα ειναι must application για καθε ppc

Παίδες,

συνεχίζοντας τον εξοπλισμό του TyTN με τα απαραίτητα (για μένα) και μη εργαλεία, χρειάζομαι πάλι τη βοήθειά σας...

Τέλος, για video playback, τι προτείνετε ; PocketTV ή Coreplayer ?

Α, και κάτι άλλο, μια και είπα για video : Έχει δοκιμάσει κανείς στον Τιτάνα το CoolCamera ; Δουλεύει καλά ; Αξίζει τον κόπο (κυρίως για λήψη video) ;

θενκς γκάιζ :p

nixx

Ο Resco Explorer κάνει για όσα θες. Συνεργάζονται σα να γεννήθηκαν από την ίδια μάνα ένα πράγμα. :p

Για video playback ε ο καλύτερος και πιο παραμετροποιήσιμος είναι ο Core player. Την cool camera την έχω βάλει, αλλά νταξ δε με έχει συναρπάσει να σου πω την αλήθεια. Το framerate είναι απλά καλό, χωρίς να εντυπωσιάζει με την ταχύτητά του και η ποιότητα των video clips καλή.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Ζητάω συγγνώμη εάν είμαι off topic αλλά δεν ξέρω που πρέπει να γράψω.Πουλάω το HTC TyTn που έχω με την κάρτα Τransflash 1Gb 600,00€.

Είναι αγορασμένο από Cosmote στις 19/09/2006.Εννοείται ότι έχω την απόδειξη αγοράς και ότι το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση.Δυστυχώς ενώ είναι πολύ καλό εργαλείο τελικά δεν με βόλεψε και κυριώς γιατί η μπατάρία του κρατάει περίπου 40 ώρες με την δικιά μου χρήση.Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm στο manos77@lam.forthnet.gr.

θα σου προτεινα το Resco file explorer 2005 που εκτος των αλλων εχει και FTP client και registry editor...βεβαια ειναι λιγο ελβετικο σουγιας αλλα ειναι must application για καθε ppc

Ο Resco Explorer κάνει για όσα θες. Συνεργάζονται σα να γεννήθηκαν από την ίδια μάνα ένα πράγμα. :p

:lol: Θενκς παίδες ! Θα το δοκιμάσω λοιπόν, και ας είναι σουγιάς... Κανείς δεν με υποχρεώνει ούτε να χρησιμοποιώ όλα όσα έχει, ούτε να το έχω συνέχεια ανοιχτό... σωστά ; :)

Για video playback ε ο καλύτερος και πιο παραμετροποιήσιμος είναι ο Core player.

Λοιπόν τον πέρασα και τον κύριο Coreplayer... Δεν είναι καθόλου άσχημος, αλλά κάνει κάτι μικρά τσαλίμια αν κάνεις fullscreen από hardware πλήκτρο και όχι από το on-screen κουμπάκι, και επίσης αν κάνεις pause και μετά ξανά play, κλπ... Οπότε μπήκε και το PocketTV Pro για τα mpeg, και έμεινε ο CP για ...όλα τα υπόλοιπα !

Την cool camera την έχω βάλει, αλλά νταξ δε με έχει συναρπάσει να σου πω την αλήθεια. Το framerate είναι απλά καλό, χωρίς να εντυπωσιάζει με την ταχύτητά του και η ποιότητα των video clips καλή.

Ξανά-λοιπόοοον... κατά σύμπτωση, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε η τελευταία έκδοση, την οποία και πέρασα... Πρώτη παρατήρηση, εγγραφή σε AVI δεν παίζει καν στον Τιτάνα, παίζει όμως σε mp4... Και μπορώ να πω ότι από τις πρώτες (λίγες) δοκιμές που έκανα, σε καλές συνθήκες φωτισμού (φυσικό φως, εξωτερική λήψη) γράφει άνετα και άψογα 25fps σε 352x288 ! Έστω και υπό προϋποθέσεις, νομίζω είναι καλή περίπτωση !

Θενκς και πάλι για τις γνώμες και τις προτάσεις σας παίδες ! (μη χαίρεστε... θα επανέλθω σύντομα δρυμύτερος, με νέες συγκλονιστικές αποκαλ... εεε, ερωτήσεις !)

nixx

Ζητάω συγγνώμη εάν είμαι off topic αλλά δεν ξέρω που πρέπει να γράψω.Πουλάω το HTC TyTn που έχω με την κάρτα Τransflash 1Gb 600,00€.[...]

Μάνο ίσως καλύτερα να κάνεις ένα post και εδώ : Buy and Sell (Mobiles)

nixx

Καλημερα σε ολους !!

αρκετες φορες το tytn μου κολλαει και θελει reset (αυτο γινεται τουλαχιστον 2 - 3 φορες καθε μερα minimum).

εχω εγκαταστησει τα παρακατω προγραμματα ολα σχεδον στην storage card :

phone dashboard, audio notes, magic button, destinator, mort player, sktools, resco explorer, nonigpsplot, pocket keeper, weather watcher, im+, opera browser, pc anywhere, pocket streamer, pocket irc, real player, skype, gs player, pocket player, pocket streamer, one note mobile, softmaker, resco photo viewer, photogenics, closeall, psShutXp, pocketXpdf and SJphone

επισης εχω εγκατεστημενα στην καρτα τα παρακατω τα οποια τα εχω καi στο today (today plugins) :

spb pocket plus, spb time, spb weather, spb backup and spb diary

ξερει μηπως κανεις αν καποιο απο τα παραπανω το κολλαει η εχει κατι παρομοιο στο δικο του???

LG G2 32GB D800 LTE

Καλημερα σε ολους !!

αρκετες φορες το tytn μου κολλαει και θελει reset (αυτο γινεται τουλαχιστον 2 - 3 φορες καθε μερα minimum).

εχω εγκαταστησει τα παρακατω προγραμματα ολα σχεδον στην storage card :

phone dashboard, audio notes, magic button, destinator, mort player, sktools, resco explorer, nonigpsplot, pocket keeper, weather watcher, im+, opera browser, pc anywhere, pocket streamer, pocket irc, real player, skype, gs player, pocket player, pocket streamer, one note mobile, softmaker, resco photo viewer, photogenics, closeall, psShutXp, pocketXpdf and SJphone

επισης εχω εγκατεστημενα στην καρτα τα παρακατω τα οποια τα εχω καi στο today (today plugins) :

spb pocket plus, spb time, spb weather, spb backup and spb diary

ξερει μηπως κανεις αν καποιο απο τα παραπανω το κολλαει η εχει κατι παρομοιο στο δικο του???

αντωνη με τοσα today pluggins:blink: και καποια προγραμματα που εχεις πιο πανω που χρησιμοποιουν αρκετη ram...(πχ phone dashboard-magic button-weather watcher-closeall-psShutXp-και οχι μονο αυτα.....)

ειναι πολυ καλα ο τιτανας :blink: :blink:

που κολαει μονο 2-3 φορες την ημερα:!: :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ενταξει δεν εχεις αδικο αλλα δεν τρεχουν ολα αυτα μαζι την ιδια στιγμη. εγω υποθετω οτι επειδη αυτα που εχω στο today ειναι εγκατεστημενα στην καρτα, μηπως και καποιες φορες κολλαει στη διαδικασια αναγνωσης απο την καρτα ...

παντως καποια στιγμη θα φαει ενα hard reset και θα εγκαταστησω μονο τα ...βασικα :p

LG G2 32GB D800 LTE

ενταξει δεν εχεις αδικο αλλα δεν τρεχουν ολα αυτα μαζι την ιδια στιγμη. εγω υποθετω οτι επειδη αυτα που εχω στο today ειναι εγκατεστημενα στην καρτα, μηπως και καποιες φορες κολλαει στη διαδικασια αναγνωσης απο την καρτα ...

παντως καποια στιγμη θα φαει ενα hard reset και θα εγκαταστησω μονο τα ...βασικα :p

σκεψου καλα τι εχεις αναγκη και χρειαζεσαι και μετα βρες τα αναλογα προγραμματα που δοκιμαζοντας τα θα πετυχεις σταθεροτητα-αξιοπιστια και λειτουργικοτητα στο τηλεφωνο σου;)

ποτε μην ξεχνατε ...ενα καλο backup πριν απο καθε πειραμα μας γλυτωνει απο πολλους μπελαδες :!::!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

μαλλον τα μισα δεν τα χρειαζομαι και θα τα βγαλω :)

μπορεις να μου πεις αν σου ειναι ευκολο, ποια απο τα παραπανω πιστευεις οτι πρεπει να εγκατασταθουν στην καρτα του τηλεφωνου και οχι στην storage card???

θα με βοηθουσες επισης αν μου εδινες μια λιστα με προγραμματα που απο την εμπειρια σου δεν δημιουργουν προβλημα στο tytn :)

σιγουρα και αλλοι το χρειαζονται αυτο...

πολλα ευχαριστω εκ'των προτερων...

LG G2 32GB D800 LTE

μαλλον τα μισα δεν τα χρειαζομαι και θα τα βγαλω :)

μπορεις να μου πεις αν σου ειναι ευκολο, ποια απο τα παραπανω πιστευεις οτι πρεπει να εγκατασταθουν στην καρτα του τηλεφωνου και οχι στην storage card???

θα με βοηθουσες επισης αν μου εδινες μια λιστα με προγραμματα που απο την εμπειρια σου δεν δημιουργουν προβλημα στο tytn :)

σιγουρα και αλλοι το χρειαζονται αυτο...

πολλα ευχαριστω εκ'των προτερων...

εγω εχω καταληξει στα

PM handy menu

PM handy switcher

PM mem maid

PM batery status

MC weather panel

PM wisbar advance

PM wisbar desctop

MC pocket mechanic

MC resco file explorer

MC resco photo viewer

MC spb backup

MC spb time(οχι και πολυ απαραιτητο αλλα καλο)

MC Destinator 6

MC pocket tv

MC slovoed 2005 gr-eng

PM screen capture (εγκαθισταται μαζι με το handy menu)

PM sipchange

MC hellenic callendar (του δημητρη παπαδημητριου )

PM XCPUscalar

MC pocket snow(λογω των ημερων:lol:)

εχω και καποια παιχνιδια αλλα εκει δεν τιθεται τι ειναι καλο η οχι, μιας και ειναι καθαρα θεμα γουστου τι σου αρεσει να παιζεις:X:lol::p

οπου PM μνημη τηλεφωνου

και MC καρτα μνημης

πολυ συχνα :worry::worry: δοκιμαζω αρκετα προγραμματα ,μιας και οι πειρασμοι ειναι πολλοι ,αλλα καποια στιγμη αποφασιζεις οτι πρεπει να δουλευει κι ολας εκτος απο το να ειναι ""τουμπανο"" απο τις εφαρμογες που βαζουμε αλλα και ""ομορφο"" σε θεματα customizing;)

TonyK, μην το αναβάλλεις... Κάνε ένα full backup με το SPB, ώστε να είσαι καλυμμένος και να μπορείς να ξαναγυρίσεις στην κατάσταση που το άφησες (κι ας κολλάει !), και κάνε το hard reset. Αφού ξανασυγχρονίσεις και τελειώσεις με τις επαφές σου, τα ημερολόγια, τις ρυθμίσεις της συσκευής, κλπ, ξεκίνα να εγκαθιστάς ένα-ένα τα προγράμματα που χρειάζεσαι. Ακόμα κι αν δεν στο ζητάει, κάθε 1-2 εγκαταστάσεις κάνε κι ένα restart (ουπς, σόρρυ, "soft reset" ;)).

Εγώ προσωπικά εγκαθιστώ πάντα στη μνήμη της συσκευής αυτά που θεωρώ απαραίτητα/συμπληρωματικά εργαλεία για τη λειτουργία της συσκευής (viewers, players, system utilities, κλπ) ενώ στη storage card βάζω καθαρά, "αυτόνομα" προγράμματα που δεν πολυανακατέυονται με το σύστημα, ή δεν "ενσωματώνονται" σε αυτό.

Ακόμα, σκέψου τι πραγματικά χρειάζεσαι στο Today screen σου. Π.χ. χρειάζεσαι πραγματικά να βλέπεις με μια ματιά, πότε έκανες το τελευταίο σου backup (spb backup today plugin) ;

Και τέλος... προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά προγράμματα με παρόμοιες ή ίδιες λειτουργίες. Αν ας πούμε έχεις περάσει δύο-τρία προγράμματα τα οποία εκτός των άλλων, έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν τις εφαρμογές απο το [x], τότε ...πας γυρεύοντας :p. Διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και κράτα μόνο αυτό για την κάθε δουλειά. Αυτό ισχύει κυρίως για τα προγράμματα που όπως είπα παραπάνω, "ανακατεύονται" ή ενσωματώνονται στο λειτουργικό.

Αυτά τα ολίγα από την απειροελάχιστη μέχρι στιγμής εμπειρία μου στο TyTN και τα WM5 ! Αν μάθεις να του συμπεριφέρεσαι γλυκά, προσεκτικά και με σεβασμό... όλα θα δουλεύουν ρολόι (σαν τις γυναίκες ένα πράγμα ! :lol:) Αυτό κατά την εγκατάσταση των εφαρμογών - από εκεί και πέρα, αν περάσουν όλες καλά και παίζουν καλά μεταξύ τους, άλλαξέ τους τα φώτα άφοβα και κάνε τη δουλειά σου, να αξιοποιείς και το φοβερό μηχάνημα που έχεις !

ουφ... σε κούρασα φίλε, σόρρυ. Ελπίζω να βοήθησα λίγο τουλάχιστον.

nixx

Σας ευχαριστω πολυ πολυ και τους δυο Zaharakis και Nixx που ασχοληθηκατε με το προβλημα μου....

νομιζω οτι κατι με επιασε τελευταια (οχι μονο εμενα πιστευω..:p) και εβαζα συνεχεια προγραμματα και καλουδια στην συσκευη μου.

τωρα ομως ειναι καιρος να το στησω απο την αρχη και προσεκτικα για να ευχαριστηθω πια την αξιοπιστια και την αποδοση του σαν συσκευη :p

μια που το ανεφερες Zaharakis, το XCPUscalar ειναι καλο? ειναι ακινδυνο? γιατι γενικως με overclocking δεν εχω ασχοληθει (αν και ειμαι και πληροφορικαριος..lol)

αν ειναι καλο να το βαλω και αυτο τωρα που θα στησω ξανα το Τιτανακι μου..(:p)

LG G2 32GB D800 LTE

Zaharakis, το XCPUscalar ειναι καλο? ειναι ακινδυνο? γιατι γενικως με overclocking δεν εχω ασχοληθει (αν και ειμαι και πληροφορικαριος..lol)

αν ειναι καλο να το βαλω και αυτο τωρα που θα στησω ξανα το Τιτανακι μου..(:p)

αντωνη δεν μου εχει κανει ακομα καμια ""παρενεργεια"":O

το εχω 2-3 μερες μεχρι στιγμης ,και εγω δεν το κλεινω ποτε το τηλ.(μονο στα backup-restore :p)

οποτε ολο και κατι κουφο θα μου ειχε δειξει...επιφυλασσομαι ομως ακομα.μην βιαζεσαι θα το μαθεις αν μου κανει τπτ :lol::lol:

Σας ευχαριστω πολυ πολυ και τους δυο Zaharakis και Nixx που ασχοληθηκατε με το προβλημα μου....

και εσυ το ιδιο θα κανεις καποια στιγμη για καποιους αλλους!!

οπως κανανε και κανουνε καποιοι για εμας στις αρχες η ακομα και τωρα!!!

ολοι μας καποιες φορες εχουμε γινει "πειραματοζωα", δοκιμαζωντας καινουργιες εφαρμογες αλλα ειναι καλο γιατι γλιτωνουμε μετα αμα δεν ειναι καλη εφαρμογη καποιους αλλους ενημερωνοντας τους οτι δεν λειτουργει καλα...

οποτε απο σημερα παυω να σε φωναζω με το zaharakis...

αλλα...XCPUscalar-πειραματοζωο...lol (πλακα κανω βεβαια :lol: :p )

LG G2 32GB D800 LTE

εγω εχω καταληξει στα

PM handy menu

PM handy switcher

PM mem maid

PM batery status

MC weather panel

PM wisbar advance

PM wisbar desctop

MC pocket mechanic

MC resco file explorer

MC resco photo viewer

MC spb backup

MC spb time(οχι και πολυ απαραιτητο αλλα καλο)

MC Destinator 6

MC pocket tv

MC slovoed 2005 gr-eng

PM screen capture (εγκαθισταται μαζι με το handy menu)

PM sipchange

MC hellenic callendar (του δημητρη παπαδημητριου )

PM XCPUscalar

MC pocket snow(λογω των ημερων:lol:)

εχω και καποια παιχνιδια αλλα εκει δεν τιθεται τι ειναι καλο η οχι, μιας και ειναι καθαρα θεμα γουστου τι σου αρεσει να παιζεις:X:lol::p

οπου PM μνημη τηλεφωνου

και MC καρτα μνημης

πολυ συχνα :worry::worry: δοκιμαζω αρκετα προγραμματα ,μιας και οι πειρασμοι ειναι πολλοι ,αλλα καποια στιγμη αποφασιζεις οτι πρεπει να δουλευει κι ολας εκτος απο το να ειναι ""τουμπανο"" απο τις εφαρμογες που βαζουμε αλλα και ""ομορφο"" σε θεματα customizing;)

Εκείνος ο ακυρωθέν καφές προς Χαλκίδα μεριά λέω να τον πιω σύντομα.. Τι με συμβουλεύεις Δημήτρη? :) :) :)