Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Και για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά... εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nethon Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 http://ae.inc.ru/aekmap.php Ευχαριστώ θερμά, και συγχαρητήρια για τη πολύτιμη προσφορά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nethon Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Και για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά... εδώ. Ευχαριστώ θερμά, και συγχαρητήρια για την πολύτιμη προσφορά σας. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Υπάρχει τρόπος στις κλήσεις μέσω skype απο το tytn ο ήχος να ακούγετε απο το ακουστικό και όχι απο το μεγάφωνο?Ευχαριστώ Αν παρατηρήσεις ακόμη και bluetooth handsfree να έχεις, μουσική κτλ ακούς από το μεγάφωνο. Γενικά ήχους από το ακουστικό ακούγονται μόνο αυτοί που έχουν άμεση σχέση με κλήσεις. Υ.γ.: Δοκίμασε ωστόσο το πρόγραμμα music bt ----------- Μια απορία, υπότιθετε ότι η έκδοση 1.2.2 του CorePlayer λύνει τελείως το πρόβλημα με τα video; δλδ μπορώ να δω και avi 1GB με 600 ανάλυση; edit: από ότι πρόσεξα, ακόμη και τώρα έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμό ήχου και εικόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Το windows mobile 6.1 θα βγει και για τον τιτάνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 επισημα δεν νομιζω,ανεπισημα εχουν βγει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 αξίζει να κανουμε καμια αναβάθμιση αν γνωρίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 φιλε μου θα σε γελασω γιατι δεν την εχω την συσκευη πια:Oαλλα προσωπικα με την επισημη 6 που ειχα η συσκευη μου ηταν μια χαρα,δεν ειχα κανενα προβλημα,την ειχα μονο με αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 αξίζει να κανουμε καμια αναβάθμιση αν γνωρίζεις; Πρέπει να ρίξεις λίγο έως αρκετό διάβασμα εδώ για να αποφασίσεις εσύ ο ίδιος εάν αξίζει. Εάν δεν τρώγεσαι με τα ρούχα σου όπως πολλοί από μας και δεν έχεις πρόβλημα με τη συσκευή σου, θα σου συνιστούσα να μη την πειράξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 αξίζει να κανουμε καμια αναβάθμιση αν γνωρίζεις; φίλε προσωπική μου άποψη είναι ότι τα + που θα δεις δεν θα είναι παραπάνω απ την εγγύηση που θα χάσεις εκτός αν έχει ήδη λήξει οπότε μπορείς να διαβάσεις και να "παίξεις" ή καλύτερα να μαγειρέψεις τη συσκευή σου όπως ακριβώς την θέλεις Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 ή καλύτερα να μαγειρέψεις τη συσκευή σου όπως ακριβώς την θέλεις Den einai toso aplo... thelei poly testing mia ROM gia na ginei "opws akribws theleis"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Μια ερώτηση..Στο Tytn μου με WM6 όσον αφορά το ρολόι στο Ρυθμίσεις -> Συσκεύη ->Ρολόγια & Ξυπνητήρια στην τοπική ώρα γράφει GMT +2 Μίνσκ.. Το αλλάζω σε GMT +2 Αθήνα,Κωνσταντινούπολη και δεν αποθηκεύει την αλλαγή όσες φορες και αν το αλλάξω...Μήπως ξέρει κανείς πως θα γίνει να αποθηκεύσει την ρύθμιση?:confused: Τhanx! Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Αφού κάνεις enable το παρακάτω, θα πας στο μενού settings\phone\timechange tab και θα ξετσεκαρεις το enable auto time change AUTO TIMEZONE FEATURE enable - disable Enable the TimeZones Page in PHONE OPTIONS: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\PhoneSetting] "ShowNITZPage"=dword:00000001 Disable the TimeZones Page in PHONE OPTIONS: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\PhoneSetting] "ShowNITZPage"=dword:00000000 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smoker Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 ρε μάγκεσ μια ερωτηση, υπαρχει ελλινικο λεξικό για το word? και πωσ μπορω να δω υποτιτλουσ στο ppc μου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Αφού κάνεις enable το παρακάτω, θα πας στο μενού settings\phone\timechange tab και θα ξετσεκαρεις το enable auto time change AUTO TIMEZONE FEATURE enable - disable Enable the TimeZones Page in PHONE OPTIONS: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\PhoneSetting] "ShowNITZPage"=dword:00000001 Disable the TimeZones Page in PHONE OPTIONS: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\PhoneSetting] "ShowNITZPage"=dword:00000000 Σ'ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου.:)Το έκανα αυτό που μου είπες αλλά το enable auto time change δεν ήταν τσεκαρισμένο.Και πάλι δεν άλλαξε σε Αθήνα..Παραμένει Μινσκ..Μήπως μετα από την αλλαγή στην registry πρέπει να κάνω την συσκευή επανεκκίνηση?:confused: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Μήπως μετα από την αλλαγή στην registry πρέπει να κάνω την συσκευή επανεκκίνηση?:confused: Πάντα αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Τελευταία φορά μου εμφάνισε GMT+3 Μόσχα!Το αλλάζω σε GMT+2 Αθήνα και την κρατάει την αλλαγή ευτυχώς,επειδή με ρώτησε αν θέλω να αποθηκευτούν οι αλλαγές(δεν μου το είχε ξαναρωτήσει άλλη φορά)!Τέσπα,τελικά τα κατάφερα!:pΣας ευχάριστω πολύ για την βοήθεια σας!:) Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Σόρρυ και παλι!Αλλά τελικά δεν άλλαξε..Άλλαξε δηλαδή από Μινσκ σε Μόσχα που είναι GMT +3.Χειρότερα δηλαδή..Στην αρχή είχε παραμείνει Αθήνα,αλλά μετά από επανεκκίνηση του κινητού άλλαξε σε Μόσχα πάλι...:( Καμιά άλλη λύση? Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Κοιτα εαν ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη ρυθμιση ωρας απο το δικτυο.Εαν ειναι τοτε απενεργοποιησε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfakianakis Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Παιδιά πουλάω το HTC TyTn μαζί με 2Gb memory. Είναι σε αριστη κατάσταση και έχει ακόμα εγγύηση. Το δίνω 300 Euro. (η τιμή είναι συζητήσιμη - έχω άμεση ανάγκη από χρήματα λόγο υγείας ). Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει P.M. Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Μπορείς να το βάλεις και εδώ εάν σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 παιδια καλημερα θελω βοηθεια ο τιτανας μου κανει κατι κουλα σημερα μου χτυπα ειδοποιηση οτι μπαταρια ειναι χαμηλα και το βαζω για φορτιση μετα απο μιση ωρα με καλουν και οταν αναψε η οθονη το πρασινο εγινε κεραμυδ,ι και αλλου ειναι πρασινο και αλλου κεραμιδι το τηλεφωνο ειναι παντα στην θηκη και οχι δεν μου εχει πεσει ποτε κατω,τι να κανω,εκανα soft reset,εβγαλα την μπαταρια για μια ωρα και παλι τιποτα:(:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Hard reset.τιποτα μια απο τα ιδια :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Exeis balei cooked ROM? Ean exeis tin official kai eksakoloutheis na exeis problima meta apo hard reset... fobamai gia hardware problima. Mipws na dokimaseis alli mpataria? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts