zaharakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ." ειχα την black satin οταν τους το ειχα δωσει γινεται αυτο που κανουν??? φυσικα και γινεται και ειναι περα για περα λογικο και επομενο αλλα και φυσιολογικοτατο!! που πας και συ ρε ****το με αλλη ρομ το τηλ στο σερβις???:blink: φλασαρισε μια την γνησια και μετα ουτε γατα ουτε ζημια.... επειδη βαρεθηκες να αφιερωσεις μιση ωρα απο την ζωη σου(10 λεπτα να φλασαρεις την γνησια ρομ,10 λεπτα αφου το παραλαβεις απο το σερβις να ξαναφλασαρεις την satin και αλλα δεκα λεπτα να κανεις ενα restore ) εχασες την εγγυηση σου ;) δεν σου φταιει κανεις ...ειλικρινα...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 ok... :( ti na pw... IGIA PANW APO OLA !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 ok... :( ti na pw... IGIA PANW APO OLA !!! δεν στα ειπαμε για να σε παρει απο κατω :lol::D εμεις να μαστε καλα και αυτα φτιαχνονται :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 ok... :( ti na pw... IGIA PANW APO OLA !!! :lol::lol::lol: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Παιδιά εσείς πια ROM έχετε στον Τιτανα σας?Βασικά έχω δοκιμάσει πολλές κατα καιρούς αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου...Τώρα είμαι με την official αλλά και πάλι την βρίσκω λίγο "γυμνή"!Με είχαν καλομάθει οι xda φαίνεται!Ποια προτείνετε εσείς? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Παιδιά εσείς πια ROM έχετε στον Τιτανα σας?Βασικά έχω δοκιμάσει πολλές κατα καιρούς αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου...Τώρα είμαι με την official αλλά και πάλι την βρίσκω λίγο "γυμνή"!Με είχαν καλομάθει οι xda φαίνεται!Ποια προτείνετε εσείς? black satin normal-medium-light και μονο αυτες ;) προκειται για 3 παραλλαγες της ιδιας ρομ απλα διαλεγεις και παιρνεις. η normal εχει πολλες εφαρμογες ηδη μεσα και δεν χρειαζεται κατι απο official adds. η medium ειναι πολυ πιο ελαφρωμενη και η αγαπημενη μου μιας και ειναι οτι καλυτερο,ταχυτερο αλλα και σταθεροτερο εχω δοκιμασει στον τιτανα μου(και εχω δοκιμασει τα παντα...πιστεψε με) και η πιο κυρια διαφορα της απο την light ειναι οτι εχει και τα office μεσα;) η light ειναι αυτο που λεει το ονοματης και τπτ παραπανω! αδεια απο εφαρμογες,ταχυτατη οπως και η medium, και ετοιμη να την στησεις οπως εσυ θελεις με οτι add εσυ επιθυμεις :) το σπιτι των black roms για τον τιτανα εχει τα παντα που αυτες -αλλα και καθε χρηστης τους-θα χρειαστουν ;) HTC TyTN II - 4WinMobile.com :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Την έχω δοκιμάσει την black satin αλλά δεν τρελλάθηκα κι όλας...Κάτι ακόμα να προτείνεις? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Την έχω δοκιμάσει την black satin αλλά δεν τρελλάθηκα κι όλας...Κάτι ακόμα να προτείνεις? με το να πεταξεις μια ρομ μεσα σε ενα τηλ δεν παει να πει οτι λυθηκαν και ολα τα προβληματα σου...υπαρχουν προγραμματα,ρυθμισεις και παραμετροποιησεις (κοινως tweaks)που εκμεταλευονται τις καλες ρομ και κανουν τα pda μας πιο γρηγορα...εκει ειναι η ολη δουλεια μετα απο ενα φλασαρισμα μιας καλης ρομ ;) πρεπει να πειραματιστεις,δοκιμασεις.....ισως και να χαλασεις λιγο.....ωστε να δεις πως και τι κανει κατι την διαφορα.... τελος φιλε μου αν δεν σε ικανοποιησε και αυτη η ρομ,τοτε νομιζω πως απο εκει και μετα μια ειναι η λυση....:O:O αλλαξε pda :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Χαχαχαχα!Σωστός!Τελευταία είχα βολευτεί με τις roms του Schaps!Δεν ξέρω αν τις έχεις δοκιμάσει αλλά είναι καλές!Πάντως θα περάσω την Black Satin μέσα...Ταιριάζει και με τη νέα μου πρόσοψη που είναι μαύρη!Έχω να την βάλω και πολύ καιρό και δεν θυμάμαι τα βασικά... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Καλησπέρα, μια γρήγορη ανακαιφαλαίωση...περι ελληνικών ο λόγος. Άλλαξα την official wm6 gr με την Schaps 4.01. Δεν θέλω ελληνικό περιβάλλον αλλά όπως στο 9100 ελληνικά μυνήματα 160.Πάλι βάζω μόνο το ΑΕΚmap? Βρήκα από ausdim μια rom στο XDA αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει ακριβώς. Μπορώ να βάλω το ελληνικό patch από ACE? χλωμό εε? Εκτός από AEKmap . Για να έχω ελληνικό τηλ. κατάλογο και να κάνει το γρήγορο search με τους χαρακτήρες του αλφαβήτου ή να έχω ελληνικές διορθώσεις σε λέξεις έχει βρεθεί καμιά λύση? Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 απο οτι μου ειπε ο ζαχαρακης(και το διαπιστωσα)το ΑΕΚ κανει μια χαρα!!για πληκτρολογιο στην οθονη βαζεις το resco keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Καλησπέρα, μια γρήγορη ανακαιφαλαίωση...περι ελληνικών ο λόγος. Άλλαξα την official wm6 gr με την Schaps 4.01. Δεν θέλω ελληνικό περιβάλλον αλλά όπως στο 9100 ελληνικά μυνήματα 160.Πάλι βάζω μόνο το ΑΕΚmap? Βρήκα από ausdim μια rom στο XDA αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει ακριβώς. Μπορώ να βάλω το ελληνικό patch από ACE? χλωμό εε? Εκτός από AEKmap . Για να έχω ελληνικό τηλ. κατάλογο και να κάνει το γρήγορο search με τους χαρακτήρες του αλφαβήτου ή να έχω ελληνικές διορθώσεις σε λέξεις έχει βρεθεί καμιά λύση? Βάλε το Sunnysoft Contacts και έχεις Ελληνικό κατάλογο με search όπως της ACE αλλά και με Τ9. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 παιδες καλησπερα και παλι αλλη μια ερωτησουλα να κανω ετσι για να εξηγομαστε να μν παρεξηγομαστε... η γνωστη ιστορια... που πηγα το ppc στην ace γιατι δν ειχα δονηση... που στην τελικη λογω ηλιθιοτητας μου εχασα και την εγγυηση που ειχα αφου το πηγα με "παρανομο λογισμικο" συμφωνα και με την ace... μου ειχαν πει πως το ειχαν φτιαξει και ναι οταν το πηρα και εβαλα μπαταρια και καρτα sim η δονηση ειχε δουλεψει εκεινη τη στιγμη απο τοτε ομως... τπτ... μονο αν του ριξω hard reset και το βαλω στ δονηση μου "δονειται" 2 φορες και μετα .... τπτ και παλι δν λεει να ξαναδονηθει... τι κανω? το ξαναπαω και μου το "ξαναφτιαχνουν" εκτος εγγυησης η διεκδικω με την αποδειξη που μου ειχαν δωσει πως το ειχαν φτιαξει επανεξεταση?? (επανεξεταση... λες και κανω αιτηση στ διοικητη μου για αδεια απο τη μοναδα και δν μου τ δινει....) ακουω προτασεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Δοκίμασες κάποια άλλη ROM? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avatar Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Μπορειτε να με βοηθησετε λιγακι με τα πακετα του HTC TyTN ΙΙ που κυκλοφορουν? Στα μαγαζια εδω βλεπω κυκλωφορει γυρο στα 800ευρο. τι περιλαμβανει μεσα το πακετο ? Ειναι το ιδιο με το πακετο του expansys(εκτος οτι ειναι αγγλικη εκδοση το οποιο δεν με ενοχλει)? Στο expansys oi τιμες ειναι λιγο μπερδεμενες. σκετο πακετο εχει 650 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=154149 αλλα το ιδιο εχει και το πακετο με το car kit. http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=155840. Ti πεζει εκει; Κατι ακομα, με λογισμηκο gps τι γινετε; απο το expansys exei χαρτες για ελλαδα; το πακετο στην ελλαδα? ευχομε να μην ειμαι κουραστικος, αλλα ελπιζω να με καταλαβενετε! Μονο απο εσας μπορω να παρω εγκυρες πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Ρώτα καλύτερα στο thread του Κaiser...Εδώ είναι του TyTN! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 ΝΕΑ COOKED ROM ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΤΝ. ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΔΩ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191078 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 ΝΕΑ COOKED ROM ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΤΝ. ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΔΩ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191078 αξιος!! πολυ καλη κινηση :) εντυπωσεις απο οποιον την δοκιμασε θα βοηθησουν και οποιους ενδιαφερονται να την δοκιμασουν και ειναι διστακτικοι...;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 παιδες καλησπερα και παλι αλλη μια ερωτησουλα να κανω ετσι για να εξηγομαστε να μν παρεξηγομαστε... η γνωστη ιστορια... που πηγα το ppc στην ace γιατι δν ειχα δονηση... που στην τελικη λογω ηλιθιοτητας μου εχασα και την εγγυηση που ειχα αφου το πηγα με "παρανομο λογισμικο" συμφωνα και με την ace... μου ειχαν πει πως το ειχαν φτιαξει και ναι οταν το πηρα και εβαλα μπαταρια και καρτα sim η δονηση ειχε δουλεψει εκεινη τη στιγμη απο τοτε ομως... τπτ... μονο αν του ριξω hard reset και το βαλω στ δονηση μου "δονειται" 2 φορες και μετα .... τπτ και παλι δν λεει να ξαναδονηθει... τι κανω? το ξαναπαω και μου το "ξαναφτιαχνουν" εκτος εγγυησης η διεκδικω με την αποδειξη που μου ειχαν δωσει πως το ειχαν φτιαξει επανεξεταση?? (επανεξεταση... λες και κανω αιτηση στ διοικητη μου για αδεια απο τη μοναδα και δν μου τ δινει....) ακουω προτασεις.... δοκιμασες να φλασαρεις την official rom και να το τσεκαρεις? μου φαινεται περιεργο που στο κανει μετα απο HR και επειτα τπτ...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 δοκιμασες να φλασαρεις την official rom και να το τσεκαρεις? μου φαινεται περιεργο που στο κανει μετα απο HR και επειτα τπτ...:O μετα απο φλασαρισμα και της official rom... τζιφος... παλι χωρις δονηση ειμαι!!! παλι να το παω στ ace??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 μετα απο φλασαρισμα και της official rom... τζιφος... παλι χωρις δονηση ειμαι!!! παλι να το παω στ ace??? Ean me oles tis ROMs pou tou exeis perasei kai ola ta hard reset pou tou exeis kanei... xanei ti donisi, dyxtyxws nomizw oti einai monodromos i episkepsi sto service tis ACE. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 μετα απο φλασαρισμα και της official rom... τζιφος... παλι χωρις δονηση ειμαι!!! παλι να το παω στ ace??? σαν υστατη προσπαθεια,δοκιμασε κανα ραδιο πριν καταφυγεις στην λυση του σερβις... αν και οπως τα λες μαλλον ειναι τελικα προβλημα hardware και οχι software :( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 σαν υστατη προσπαθεια,δοκιμασε κανα ραδιο πριν καταφυγεις στην λυση του σερβις... αν και οπως τα λες μαλλον ειναι τελικα προβλημα hardware και οχι software :( τελικα το πηγα... το πιο πιθανο να ειναι προβλημα hardware... μου ειπαν αυριο μαλλον θα το παρω... ειδωμεν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 τελικα το πηγα... το πιο πιθανο να ειναι προβλημα hardware... μου ειπαν αυριο μαλλον θα το παρω... ειδωμεν!!! αντε με το καλο να ησυχασεις...πες μας νεα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Παιδιά, αν είναι να δώσω τον τιτάνα μου μέσα για πούληση τώρα.. πόσα πιστεύεται ότι πηγαίνει; Έιναι μια χαρά, με μόνο ένα γδαρσαματάκι στην αριστερή κάτω γονία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts