Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θα το βρεις πουθενά γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Υπέρυθρες και WM5 δεν πάνε μαζί.. αντιπαθεί το ένα το άλλο.

Θες να πεις όμως ότι βρήκες tv remote που δουλεύει στον τιτάνα; Ποιο είναι ρε μεγάλε, και από πια απόσταση λειτουργεί;

(Και προσπάθησε με ελληνικούς χαρακτήρες την επόμενη φορά... αχ αυτά τα βάρβαρα τα greeklish)

Το tv remote 2 λειτουργεί από 2,5 με 3 μέτρα. Όμως δεν το προτείνω γιατί μετά από 2 μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα το ΤyTN με την οθόνη.Δεν ξέρω αν έφτεγε το πρόγραμμα ή ήταν τυχαίο αλλά εγώ δεν το ξαναέβαλα.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και παλι στα προβληματα.ουτε αν χρησιμοποιω μονο gprs λυθηκε το προβλημα.μολις πριν λιγο παλι "No GSM" και χωρις σημα...

ειδωμεννν....

και τωρα κατα τη διαρκεια αναβαθμισης του ραδιο κολλησε στο 0%...

χωρις λογια

Εγώ του έκανα και δύο hard resets, αλλά και πάλι τίποτα. Κάποτε που λέει ότι έχει λήψη αλλά δεν έχει στ' αλήθεια, και τώρα απλός δεν έχει τίποτα.. Έχω εκνευριστεί αφάνταστα! Έχω δώσει πολλά λεφτά για αυτό το PPC και το περιμένω να δουλεύει. Θα το πάρω αύριο πίσω από εκεί που το αγόρασα και να ζητήσω είτε να μου το φτιάξουν είτε άλλο με την εγγύηση που έχω για δυο χρόνια.

Guest lagoudakis
Καινούργιο το πήρα ναι, αλλά όχι δεν του έχω βάλει εξάρια...!
κανε υπομονη μεχρι τελος του μηνα που θα βγουν τα 6αρια,πιθανοτατα θα εισαι οκ,ακουω καλα λογια,μακαρι να ειναι ετσι,εκτος αν μπορεις να κανεις αντικατασταση συσκευης

Εγώ του έκανα και δύο hard resets, αλλά και πάλι τίποτα. Κάποτε που λέει ότι έχει λήψη αλλά δεν έχει στ' αλήθεια, και τώρα απλός δεν έχει τίποτα.. Έχω εκνευριστεί αφάνταστα! Έχω δώσει πολλά λεφτά για αυτό το PPC και το περιμένω να δουλεύει. Θα το πάρω αύριο πίσω από εκεί που το αγόρασα και να ζητήσω είτε να μου το φτιάξουν είτε άλλο με την εγγύηση που έχω για δυο χρόνια.

φιλε μου ειναι προβλημα hardware και οχι software.να το πας στην ace για αντικατασταση δεκτη (κεραιας).το ιδιο προβλημα ειχε ενας φιλος μου ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Guest lagoudakis
αν το εχει συνεχεια αυτο το προβλημα τοτε ειναι αυτο που λεει ο δημητρης,δεν εχω καταλαβει,μια πιανει και μια οχι;δοκιμασες και καρτα αλλου παροχου;τα ιδια κανει;το παιδι ειναι στην κυπρο οποτε ισως δεν ειναι ace η συσκευη,παντως κανε μια προσπαθεια για αντικατασταση

Φίλε, κάποτε δείχνει ότι έχει λήψη αλλά ακόμα και τότε δεν έχει.. Έχω δοκιμάσει με άλλη κάρτα και πάλι τα ίδια έτσι είμαι σίγουρος ότι είναι πρόβλημα της συσκευής. Μέσα στο κουτί έχω δυο χρόνια γραπτή εγγύηση, έτσι πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.. Θα δοκιμάσω αύριο αν βρω χρόνο από εκεί που το αγόρασα και θα σας ενημερώσω..

Ευχαριστώ.

Όσο για τα εξάρια.. κάπου είχα διαβάσει ότι αν κάνω modify ROM κτλ δεν θα μετράει η εγγύηση έτσι δεν θα το ρισκάρω..

Guest lagoudakis
τοτε ειναι αυτο που λεει ο δημητρης,προσπαθησε να σου το αλλαξουνε σε πρωτη φαση,αλλιως ας το φτιαξουνε,προσωπικα αν δεν εισαι σιγουρος τι ακριβως κανεις με τις μαγειρεμενες ρομ περιμενε την επισημη για σιγουρια,λογικα κοντα ειμαστε

ρε παιδια και σε μενα το ιδιο τελικα συμβαινει μετα απο 1-2 μερες δειχνει πως εχει σημα αλλα στην τελικη δεν εχει.τι να κανω??? αλλαξα 5 ραδιο μεχρι τωρα

παιζει να ειναι και εμενα hardware προβλημα??

το εχω παρει απο expansys αλλα δεν με καλυπτει η εγγυηση γιατι εχω spl1.40

που να το παω??? ποσο περιπου θα μου στοιχισει το ... "προβλημα"??? αν ειναι προβλημα στην τελικη?

και να παραθεσω επισης πως δεν γινεται να ειναι προβλημα του ραδιο γιατι καποτε το φορτωνει στην αρχη καποτε λεει "No GSM".

αν ηταν προβλημα ραδιο τοτε λογικα 8α ελεγε παντα "No GSM" ετσι???

οτι προεριστε παιδες δεκτο!!!

αλλα?τι να κανω τοτε? και το γεγονος ειναι πως δεν μου βγαζει και ολες τις φορες "no gsm". το παω στη ace?? και δεν εχω εγγυηση? ακουω προτασεις

Guest lagoudakis
αποψη μου ειναι να το πας,ειναι με ονομασια htc;εναν ελεγχο θα του κανουν στο σημα,δεν πιστευω να σου παρουν το κεφαλι

Τώρα μπορείται να μου πείτε γιατί όταν βάζω το Desti μετά από λίγο κλείνει η οθόνη και πρέπει να πατήσω το πλαινό για να ξανανοίξει;

Στις ρυθμίσεις έχω απενεργοποιήσει το κλείσιμο της οθόνς...γρρρρρρρρρρρρρρρρ

ZRX1200S

Τώρα μπορείται να μου πείτε γιατί όταν βάζω το Desti μετά από λίγο κλείνει η οθόνη και πρέπει να πατήσω το πλαινό για να ξανανοίξει;

Στις ρυθμίσεις έχω απενεργοποιήσει το κλείσιμο της οθόνς...γρρρρρρρρρρρρρρρρ

Το Destinator 7 ; Γιατί και άλλοι αναφέρουν ότι το κάνει αυτό, οπότε ίσως είναι κάτι στο συγκεκριμμένο software, όχι στη συσκευή σου. Αν μιλάς για το 6, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι :(

nixx

Γεια σας και απο μενα. Αν και παρακολουθω το φορουμ πολυ καιρο, ειναι σπανιο να γραψω κατι...γενικα με τα οσα λεγονται εδω καλυπτομαι σε πολλους τομεις και ευχαριστω ολους οσους φροντιζουν για αυτο.

Εχω το Μ3100 (απο Αγγλια αγορασμενο). Καποια στιγμη με WM5 επαψε να μου λειτουργει σωστα το Bluetooth. Εβρισκε συσκευες, οχι παντα ομως, και ενω εδειχνε να συνδεεται, εβγαινε εκτος λειτουργιας! Στο αυτοκινητο εχω ενα Parrot bluetooth για ανοιχτη συνομιλια, το βρισκει στην αρχη, βαζω τον κωδικο για ενεργοποιηση της συνδεσης, μου λεει πως ειναι λαθος (δεν υπαρχει τετοια περιπτωση) και μετα απο λιγο βλεπω πως ενω το λαμπακι ειναι μπλε, το bluetooth ειναι κλειστο (μεσα απο το comm manager).

Δοκιμαζω WM6, πολλες εκδοσεις, τα ιδια!

Λυνεται με καποιο τροπο το προβλημα?

Υπαρχει περιπτωση ειναι θεμα hardware/radio version/bluetoth drivers η κατι αλλο?

Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις σας.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψιλά.. :ninja: εκεί που ήμουν έτοιμος να πάρω το τηλέφωνο πίσω για επισκευή, σκέφτηκα να το ξαναδοκιμάσω.. Ε δεν το πιστεύω.. το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικότατα... και τώρα είναι η δεύτερη μέρα που είναι μια χαρά... (Το μόνο που πρόσεξα ήταν το γεγονός ότι έστειλε ένα μήνυμα τρεις φορές αντί για μία - από ότι μου είπε ο παραλήπτης τουλάχιστον)

Όπως και να έχει.. δεν μπορώ να παραπονιέμαι και που φτιάχτηκε από μόνο του.. :X

ΥΓ: Περίεργα πράγματα...

Edit: Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να βάλουμε το "touch technology" πάνω σ' αυτή την συσκευή ή οποιαδήποτε συσκευή WM PPC;

μετα απο απεγνωσμενες προσπαθειες και πολλα "πειραματα" τωρα ο τιτανας λειτουργει κανονικα τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ!!! εχω κανει supercid τη συσκευη μου αφου ηταν η μονη λυση να ξαναζωντανεψει ο τιτανας.ο θεος ειναι μεγαλος... δεν νομιζω να ειναι hardware problem εμενα γιατι τωρα δουλευει "κανονικοτατα".

ακυρο το κανονικοτατα, μολις εκανα μια κληση στο σταθερο μου και δεν εκλεινε με τπτ μετα ο τιτανας την κληση.αναγκαστηκα να κανω soft reset.

και τωρα παλι λεει πως εχει σημα... τι να πιστεψω???

παντως τωρα που μιλαμε δεχεται κλησεις και μου τις βγαζει κιολας...

τι να πω???

Καλησπερα...

Εφτιαξα μια Wm6 rom για tytn στα Ελληνικα.

Θελω να πω ενα μεγαλω ευχαριστώ στον v@gelis που πηρε το ρισκο κ τεσταρε την rom αυτη.

(Διοτι δεν εχω την συγκεκριμενη συσκευη)

Link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311105

Ευχαριστώ.... :D

καλησπέρα και απο εμένα,είμαι ο ευτυχής κάτοχος που μόλις σήμερα αγόρασε το τηλεφωνάκι απο τον V@gelis!τώρα ausdim θα πετάξω και την νέα σου rom.thanks και απο εμένα λοιπόν :happy:
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Καλησπερα...

Θελω να πω ενα μεγαλω ευχαριστώ στον v@gelis που πηρε το ρισκο κ τεσταρε την rom αυτη.

Link:

Εμεις σε ευχαριστουμε φιλε Δημητρη, για τη διαθεση να βοηθησεις ολους οσοι ενδιαφερονται για ελληνικα WM6 στον τιτανα τους και τον κοπο σου για τη δουλεια αυτη. Εγω το εδωσα ηδη το τηλεφωνακι (το γνωστο μικροβιο :) ), αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα χαρουν με την εξελιξη αυτη.

Να πω μοναχα, πως σε γενικες γραμμες η ROM αυτη φαινεται να ειναι αρκετα σταθερη και γρηγορη (ενα-δυο κολληματα σε μια μερα χρησης, που ισως να οφειλονται στις απαιτητικες δοκιμες που εκανα), οποτε οσοι ενδιαφερονται...:)

Καλησπερα...

Link:

δημητρη συγχαρητηρια φιλε :)

η προσφορα σου ειναι τεραστια και ελπιζω οτι θα εκτιμηθει απο ολα τα παιδια που ηθελαν ελληνικα στα wm6 για τον τιτανα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μια καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Μέτα από 3 βδομάδες παραμονής του τιτάνα στην αντιπροσωπία (αλλαγή καλωδίωσης οθόνης) τον παρέλαβα πριν 1 βδομάδα και μόλις χθες βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Κι απειδή είμαι σχετικά..άσχετος :lol: σε σε σχέση με το επίπεδο σας , παρακαλώ για την βοήθεια σας.

΅Εχω εγκαταστήσει μονό το resco explorer και το spb backup. Επειδή για μενα είναι δύσκολη δουλειά η εγκατάσταση εξωτερικών εφαρμογών δίχως την βοήθεια τρίτων (ονόματα δεν λέμε, οκ zaxarakis, lagoudakis?:lol: ) λέω να περιμένω την έλευση των wm 6 απο αντιπροσωπεία , προσπερνώντας ως υπερβολή την πληροφορία που μου έδωσαν στην ace οτι θα τους 'έρθουν τον Σεπτέμβρη!!!

Επειδή όμως μέχρι να περιμένω χρειάζομαι καποια σχετική βοήθεια.. έσω την ανάγκη ενος task manager (αν το λέω σωστά ) μια και αυτός που υπάρχει ενσωματωμένος είναι ..αλακια...

Ενα αρκετα καλο προγραματακι που εμπεριέχει κατι τέτοιο είναι το handy menu ή το handy switcher. Εχω και τα δύο αλλα δίχως βοήθεια δεν θυμάμαι να τά εγκαταστήσω ξανά. Δημήτρη αν έχεις την υπομονή για άλλη μια φορά....

Επίσης ενα αρχειακι για να μετατρέψω το μενου του spb backup απο αγγλικα σε Ελληνικά ( και λίγα λόγια για σε ποιόν φάκελο το αντικαθιστώ )

Για υπόλοιπα θα περιμένω μετα τα wm6.

Παντός μετά απο 3 βδομάδες με ένα samsung D500 , τώρα καταλαβαίνω

τι εργαλείο έχουμε ;) ;)

Σας ευχαριστώ