zaharakis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Τα αποτελέσματα λένε: Windows Size: 114.64mb Contains: 2293 files, 66 folders 76.70% 56,0 mb Φωτογραφίες εχω στην κάρτα μνήμης. ψαξε στα my documents programe files windows/rings στην μνημη της συσκευης για μεγαλα αρχεια κανε και καμια εκκαθαριση με καποιο απο τα mem maid,pocket mechanic,sk tools για σαβουρα... αλλα καθαρισε και τα cookies,internet explorer history. δεν μπορει ρε φιλε..δεν ειναι λογικο :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Εσβησα κάποιους ήχους από τα ring tones και έχει πάει Storage Memory 75% 41.89mb από 56 Program Memory 71% 34.93mb από 48.4 Storage card 49% Είναι λογικό τώρα; Δημήτρη ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Εσβησα κάποιους ήχους από τα ring tones και έχει πάει Storage Memory 75% 41.89mb από 56 Program Memory 71% 34.93mb από 48.4 Storage card 49% Είναι λογικό τώρα; Δημήτρη ευχαριστώ για τις απαντήσεις. παλι ειναι πολυ φορτωμενο το τηλ μιχαλη...και απο ρομ αλλα και απο ραμ διαθεσιμη... κανε μια επανεκινηση και κοιτα την ραμ ποση σου αφηνει ελευθερη ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Ελεύθερα 14.07mb Αποθήκευση 27.89mb Προγράμματα. Ελεύθερα :worry: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Ελεύθερα 14.07mb Αποθήκευση 27.89mb Προγράμματα. Ελεύθερα :worry: μαικ απο ραμ(προγραμματα) καλα πας ;) η ελευθερη ρομ (αποθηκευση) μυριζει ασχημα.....:lol: ψαξε φιλε γιατι δεν ειναι λογικο με μονο αυτα που λες εγκατεστημενα στην μνημη του τηλ να εχεις τοσο λιγο ελευθερο χωρο :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 giotamike, μήπως έχεις περάσει και κανένα .NET Compact Framework ? Αυτό περνιέται στην κύρια μνήμη και γίνεται κομμάτι του συστήματος (και πιάνει αρκετό χώρο). Φαίνεται όμως και στα εγκατεστημένα προγράμματα, οπότε μπορείς να δεις αν το έχεις ή όχι. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Γεια σας και απο εμενα,ειμαι νεος χρηστης οσον αφορα τον Τιτανα(εκδοση Vodafone), Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα που να δουλευει ως τηλεχειριστηριο? Ευχαριστω Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Γεια σας και απο εμενα,ειμαι νεος χρηστης οσον αφορα τον Τιτανα(εκδοση Vodafone), Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα που να δουλευει ως τηλεχειριστηριο? Ευχαριστω Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το NoviiRemote Deluxe αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ κοντά στην τηλεόραση για να πιάσει. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Γεια σας και απο εμενα,ειμαι νεος χρηστης οσον αφορα τον Τιτανα(εκδοση Vodafone), Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα που να δουλευει ως τηλεχειριστηριο? ΕυχαριστωΗδη το δοκιμασα αλλα δυστυχως οσο κοντα και να παω,τιποτα...με το Jamin που ειχα λειτουργουσε αψογα! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Παναγιώτη εγώ πρωτείνω να μην βάλεις τέτοιο πρόγραμμα. Έχω και εγώ Vodafone και το μεν NoviiRemote Deluxe δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τις υπέρυθρες το δε remote control 2, έπιανε από 2 μέτρα αλλά από τότε άρχισαν τα προβλήματα στη συσκευή που κατέληξε στην αλλάγή της. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Δουλεύει το NOviiRemote αλλά θέλει πολύ προσπάθεια και φυσικά, να το επιχειρήσετε από πολύ κοντινή απόσταση. Πρακτικά είναι άχρηστο, αφού ακυρώνει την έννοια του τηλεχειριστηρίου... :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 ok,σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Αποφασισα να μην εγκαταστησω τετοιο προγραμμα!:) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 καλυτερα φιλε μου,το συγκεκριμενο ειναι για την συσκευη μας αχρηστο,τζαμπα φορτωνεις την συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apanalat Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Παρακολυθώ το myphone πολλά χρόνια, αλλά έχω γράψει λίγες φορές , αφού είναι τόσο πλήρες που πάντα βρίσκω την άκρη με τις απαντήσεις που δίνετε και έτσι πραγματικά συμβάλλετε στην διάδοση της γνώσης. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την φιλικότητα και την προμηθεία που δείχνετε, keep the good work :) Μόλις παρήγγειλα και εγώ τον Τιτάνα, και από Τρίτη- Τετάρτη θα τον έχω. Πήρα την Orange edition και ο πωλητής μου είπε ότι έχει περασμένα τα wm6 αγγλικά και δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Εγώ από roms και firmwares δεν έχω ιδέα , οπότε ελπίζω να βγάζω κάποια άκρη όταν με το καλό έλθει :) . Θα κάνω σίγουρα πολλές ερωτήσεις στο μέλλον στο thread αυτό. :D Προκαταβολικά, θα ήθελα να ρωτήσω, όταν βγουν τα official wm6 αν θα μπορώ να τα περάσω και να έχω ελληνική υποστήριξη και επίσης αν πάθει κάτι η συσκευή (φτου-φτου) αν θα μπορώ να την φτιάξω στην αντιπροσωπεία πληρώνοντας το αντίτιμο φυσικά. Τέλος, επειδή πρόσεξα ότι η orange version έχει διαφορετικά hardware buttons από την ελληνική, αυτό δεν σημαίνει πως διαφέρουν ή ότι θα έχω επιπρόσθετα προβλήματά, έτσι? Σας ευχαριστώ, να είστε καλά για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Παρακολυθώ το myphone πολλά χρόνια, αλλά έχω γράψει λίγες φορές , αφού είναι τόσο πλήρες που πάντα βρίσκω την άκρη με τις απαντήσεις που δίνετε και έτσι πραγματικά συμβάλλετε στην διάδοση της γνώσης. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την φιλικότητα και την προμηθεία που δείχνετε, keep the good work :) Μόλις παρήγγειλα και εγώ τον Τιτάνα, και από Τρίτη- Τετάρτη θα τον έχω. Πήρα την Orange edition και ο πωλητής μου είπε ότι έχει περασμένα τα wm6 αγγλικά και δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Εγώ από roms και firmwares δεν έχω ιδέα , οπότε ελπίζω να βγάζω κάποια άκρη όταν με το καλό έλθει :) . Θα κάνω σίγουρα πολλές ερωτήσεις στο μέλλον στο thread αυτό. :D Προκαταβολικά, θα ήθελα να ρωτήσω, όταν βγουν τα official wm6 αν θα μπορώ να τα περάσω και να έχω ελληνική υποστήριξη και επίσης αν πάθει κάτι η συσκευή (φτου-φτου) αν θα μπορώ να την φτιάξω στην αντιπροσωπεία πληρώνοντας το αντίτιμο φυσικά. Τέλος, επειδή πρόσεξα ότι η orange version έχει διαφορετικά hardware buttons από την ελληνική, αυτό δεν σημαίνει πως διαφέρουν ή ότι θα έχω επιπρόσθετα προβλήματά, έτσι? Σας ευχαριστώ, να είστε καλά για τον χρόνο σας. Καλημέρα φίλε μου. Την ίδια έκδοση έχω και εγώ. Το τηλέφωνο είναι πολύ μουράτο και όλα τα πλήκτρα παιζουν χωρίς προβλήματα, απλά πρόσεξε το εξής: Τα πλήκτρα προεξέχουν με αποτέλεσμα να μπορεί να πάρεις κανά τηλέφωνο ή να στείλεις κάποιο μύνημα άθελά σου, Το πρόβλημα είναι υπαρκτό - το τηλέφωνο έστειλε 70 σχεδόν μυνήματα στο κινητό της γυναίκας μου ενώ το είχα στην τσέπη μου. Πλέον, όταν το βάζω στην τσέπη μου και δεν μπορώ να το ελέγξω - όταν είμαι στην μηχανή - απλά το βάζω στο flight mode... Πάντως είναι κορυφαία επιλογή... P.S.: Με το SPV M3100 ποστάρω αυτό το μύνημα! Το πληκτρολόγιο είναι όλα τα λεφτά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 επισης επειδη ειναι Orange edition δεν εχεις σερβις απο την ace η οποια υποστηριζει μονο htc brand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Καλημέρα φίλε μου. Την ίδια έκδοση έχω και εγώ. Το τηλέφωνο είναι πολύ μουράτο και όλα τα πλήκτρα παιζουν χωρίς προβλήματα, απλά πρόσεξε το εξής: Τα πλήκτρα προεξέχουν με αποτέλεσμα να μπορεί να πάρεις κανά τηλέφωνο ή να στείλεις κάποιο μύνημα άθελά σου, Το πρόβλημα είναι υπαρκτό - το τηλέφωνο έστειλε 70 σχεδόν μυνήματα στο κινητό της γυναίκας μου ενώ το είχα στην τσέπη μου. Πλέον, όταν το βάζω στην τσέπη μου και δεν μπορώ να το ελέγξω - όταν είμαι στην μηχανή - απλά το βάζω στο flight mode... Πάντως είναι κορυφαία επιλογή... P.S.: Με το SPV M3100 ποστάρω αυτό το μύνημα! Το πληκτρολόγιο είναι όλα τα λεφτά! Και γιατί δεν κλειδώνεις τα πλήκτρα ? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Καλημέρα φίλε μου. Την ίδια έκδοση έχω και εγώ. Το τηλέφωνο είναι πολύ μουράτο και όλα τα πλήκτρα παιζουν χωρίς προβλήματα, απλά πρόσεξε το εξής: Τα πλήκτρα προεξέχουν με αποτέλεσμα να μπορεί να πάρεις κανά τηλέφωνο ή να στείλεις κάποιο μύνημα άθελά σου, Το πρόβλημα είναι υπαρκτό - το τηλέφωνο έστειλε 70 σχεδόν μυνήματα στο κινητό της γυναίκας μου ενώ το είχα στην τσέπη μου. Πλέον, όταν το βάζω στην τσέπη μου και δεν μπορώ να το ελέγξω - όταν είμαι στην μηχανή - απλά το βάζω στο flight mode... Πάντως είναι κορυφαία επιλογή... P.S.: Με το SPV M3100 ποστάρω αυτό το μύνημα! Το πληκτρολόγιο είναι όλα τα λεφτά! Sorry ρε παιδιά... αλλά πως μπορείς να στείλεις 70 μηνύματα SMS με ένα Pocket PC από την τσέπη σου; Εδώ καλά καλά θέλει γραφίδες ή δύο χέρια στο πληκτρολόγιο για να στείλει ένα... και αυτό με το Θεό βοηθό. Πως έστειλες 70? :X :worry: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Και γιατί δεν κλειδώνεις τα πλήκτρα ? Με το τηλέφωνο κλειστό από το δεξιό κουμπί, όταν σκάσει κάποιο μύνημα ή μια υπενθύμιση αρχίσει να βαράει, τότε τα πλήκτρα παίζουν κανονικά... Υπάρχει τρόπος να έχεις ανοικτό το τηλέφωνο αλλά να μην παίζουν τα πλήκτρα; Tnx... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Sorry ρε παιδιά... αλλά πως μπορείς να στείλεις 70 μηνύματα SMS με ένα Pocket PC από την τσέπη σου; Εδώ καλά καλά θέλει γραφίδες ή δύο χέρια στο πληκτρολόγιο για να στείλει ένα... και αυτό με το Θεό βοηθό. Πως έστειλες 70? :X :worry: Αν πας στα μυνήματα θα δεις πως για να απαντήσεις σε κάποιο μύνημα με κάποιο κενό μύνημα είναι υπόθεση 2 πατημάτων. Στην τσέπη μου ένας Θεός ξέρει πόσες φορές πατήθηκαν άθελά μου τα μπροστινά κουμπιά... P.S.: Και στα μυνήματα πάλι με κουμπί πηγαίνεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Με το τηλέφωνο κλειστό από το δεξιό κουμπί, όταν σκάσει κάποιο μύνημα ή μια υπενθύμιση αρχίσει να βαράει, τότε τα πλήκτρα παίζουν κανονικά... Υπάρχει τρόπος να έχεις ανοικτό το τηλέφωνο αλλά να μην παίζουν τα πλήκτρα; Tnx... Ναι, πήγαινε Settings > Personal > Today > Items και επέλεξε να εμφανίζεται το Device Lock. Εάν πατήσεις να κλειδώσει η συσκευή δεν θα δουλεύουν τα πλήκτρα, θα πρέπει να πατήσεις πρώτα ξεκλείδωμα ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 μαικ απο ραμ(προγραμματα) καλα πας ;) η ελευθερη ρομ (αποθηκευση) μυριζει ασχημα.....:lol: ψαξε φιλε γιατι δεν ειναι λογικο με μονο αυτα που λες εγκατεστημενα στην μνημη του τηλ να εχεις τοσο λιγο ελευθερο χωρο :O Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Δημήτρη και nixx. Έσβησα ότι μπορούσα και το αποτέλεσμα είναι το εξής: Αποθήκευση: Σύνολο 55.97ΜΒ Χρήση: 35.76ΜΒ Ελεύθερα: 20,21ΜΒ Πρόγράμματα 48.80ΜΒ 21.58ΜΒ 27,22ΜΒ Στο start up των Windows ύπάρχουν τα: Handy Menu Handy Switcher KDMonitor Launcher poutlook sddaemon Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innuendo Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Καλησπέρα, έχω εγκατεστημένο το Destinator 6 Traffic Sam στο ΤΥΤΝ μαζί με το add in για τις κάμερες της Ελλάδας. Το πιο ενοχλητικό όμως είναι η φωνή της Ελληνίδας που προειδοποιεί για τις κάμερες.Είναι αργή και συνήθως μπλέκεται με το voice guiding που ενημερώνει για την επόμενη στροφή με αποτέλεσμα να έχω χάσει αρκετές όταν είμαι πάνω στη μηχανή που περισσότερο ακούω παρά βλέπω τις οδηγίες. Ξέρει κανείς που θα βρω αγγλική voice για τις speedcams? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Ναι, πήγαινε Settings > Personal > Today > Items και επέλεξε να εμφανίζεται το Device Lock. Εάν πατήσεις να κλειδώσει η συσκευή δεν θα δουλεύουν τα πλήκτρα, θα πρέπει να πατήσεις πρώτα ξεκλείδωμα ;) Έχω 18 μήνες PPC και αυτό δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ!!! Tnx!!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepros Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Ξέρει κανείς να με βοηθήσει και να μου πεί που μπορώ να βρώ πρόσοψη για το spv m3100-Tytn γιατί έχει κάτι γρατουνιές??Δεν ξέρω πού να ψάξω!! Έχω την έκδοση της Orange(black) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts