zaharakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Άλλος ένας με φρέσκια Black 3.0.1. Νομίζω ότι κάποιος μου έκλεψε το κινητό και μου το αντικατέστησε με το μοντέλο που θα βγει σε 2 χρόνια :lol: Όμως, εχω τα εξής προβληματάκια. Όταν πατάω το επάνω δεξιά κουμπάκι για τα μηνύματα, αντί να βγάζει κατευθείαν τους φακέλους, ξαναπατώντας το κουμπάκι να επιλέγεις τι είδους θες, και με το αριστερό hotkey να γράφεις νέο, τώρα θέλει, ένα πάτημα στην οθόνη στα text messages, και μετά μενού και New. Ποοοολυ σπάσιμο ρε αδερφάκι μου. Ακόμα, πως διάολο περνάω τα στοιχεία του χρήστη στο live messenger??? Τέλος, μη έχοντας ελληνικά, δεν έχω πια το smart dialing και στα contacts τα κουτάκια αβγ-δεζ είναι πλέον abc-def οπότε δεν γίνονται sort τα ελληνιά ονόματα. Υπάρχει κάνα πρόγραμμα smart dialin σαν του ETEN M700? Αν δω κάτι άλλο, θα σας πω. καλοριζικο φιλε μου :) για τα ελληνικα παρε αυτο http://www.penreader.com/download/LEng_national_Greek_HTC_TyTN.exe κανε εγκατασταση σε μορφη custom και αφαιρεσε τις εχτρα επιλογες του interface translation και του char map.. μετα θα σου ζητηθει επανεκινηση και μολις ανοιξει το τηλ σου πηγαινε ρυθμισεις/ρυθμισεις λενγκ και προσθεσε τις επιλογες greek & english στα options του hardware πληκτρολογιου. αν ενεργοποιησεις το disable sκin phone στο pimp my black και κανεις επανεκινηση ανοιγοντας μετα το πληκτρολογιο του τιτανα και πατωντας το space θα εεχις την αναζητηση στον τηλεφωνικο καταλογο σου και στις επαφες σου ελληνικα και γρηγορα! συν οτι υποστηριζει ελληνικα+αγγλικα+sms :) για την συνεχεια εχεις πμ ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 zaharakis ευχαριστω πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Έχω ένα θέμα ακόμα, ενώ το 3g gprs δουλεύει κανονικά, έχω IE κλπ, το live messegner δεν συνδέεται. Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν σας το παραπάνω πρόβλημα; Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 καλοριζικο φιλε μου :) για τα ελληνικα παρε αυτο http://www.penreader.com/download/LEng_national_Greek_HTC_TyTN.exe κανε εγκατασταση σε μορφη custom και αφαιρεσε τις εχτρα επιλογες του interface translation και του char map.. μετα θα σου ζητηθει επανεκινηση και μολις ανοιξει το τηλ σου πηγαινε ρυθμισεις/ρυθμισεις λενγκ και προσθεσε τις επιλογες greek & english στα options του hardware πληκτρολογιου. αν ενεργοποιησεις το disable sκin phone στο pimp my black και κανεις επανεκινηση ανοιγοντας μετα το πληκτρολογιο του τιτανα και πατωντας το space θα εεχις την αναζητηση στον τηλεφωνικο καταλογο σου και στις επαφες σου ελληνικα και γρηγορα! συν οτι υποστηριζει ελληνικα+αγγλικα+sms :) για την συνεχεια εχεις πμ ;) Δυο ερωτήσεις ακόμα. Που είναι το disable skin phone στο pimp my black?? Τι κάνουμε για χρήση με το ένα χέρι χωρίς άνοιγμα του πληκτρολογίου;;; Αυτο δεν μπορούμε να το βρούμε; http://www.etencorp.com/products/Communication/software.php?sid=15 Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 zaharakis ευχαριστω πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Έχω ένα θέμα ακόμα, ενώ το 3g gprs δουλεύει κανονικά, έχω IE κλπ, το live messegner δεν συνδέεται. Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν σας το παραπάνω πρόβλημα; εβαλες τις ρυθμισεις του provider σου? σε ποια εταιρεια εισαι? ;) παρτες απο εκει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1843307#post1843307 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Δυο ερωτήσεις ακόμα. Που είναι το disable skin phone στο pimp my black?? Τι κάνουμε για χρήση με το ένα χέρι χωρίς άνοιγμα του πληκτρολογίου;;; δυστυχως η αναζητηση των επαφων στα ελληνικα χωρις ανοιγμα του πληκτρολογιου δεν ειναι και οτι καλυτερο στα wm6 που βαζουμε τωρα ολοι... εκτος κι αν γραψεις τις επαφες σου στα αγγλικα :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 εβαλες τις ρυθμισεις του provider σου? σε ποια εταιρεια εισαι? ;) παρτες απο εκει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1843307#post1843307 Ναι, ίντερνετ έχω στις υπόλοιπες εφαρμογές. Μόνο το live messenger δεν συνδέεται. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Σε radio rom ποια προτιμάτε; Εγώ ακόμα με την 1.38 ειμαι. Λέω να δοκιμάσω 1.40.30 Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ModysseasF Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Exei dokhmasei kaneis to Photo Contacts Pro ??? Rixte mia matia edw...http://www.pocketx.net/products/photocontactspro_ppc/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ναι μου δουλευει τελεια.αλλα βαλτο στην μνημη του τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Από ότι διαβάζω εδώ στο φόρουμ πολλοί από εσάς έχετε ήδη βάλει τα WM6... Αν δεν κάνω λάθος, έχω διαβάσει κάπου ότι η HTC θα προσφέρει δωρεάν αναβάθμισει μέσο της ιστοσελίδας τους για το TyTN για WM6 το καλοκαίρι. :ninja: Άκουσε κάποιος άλλος από εσάς τίποτα, και αν είναι έτσι όπως λέω δεν είναι πιο ασφαλές παρά να πειραματιστώ με την Rom κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Από ότι διαβάζω εδώ στο φόρουμ πολλοί από εσάς έχετε ήδη βάλει τα WM6... Αν δεν κάνω λάθος, έχω διαβάσει κάπου ότι η HTC θα προσφέρει δωρεάν αναβάθμισει μέσο της ιστοσελίδας τους για το TyTN για WM6 το καλοκαίρι. :ninja: Άκουσε κάποιος άλλος από εσάς τίποτα, και αν είναι έτσι όπως λέω δεν είναι πιο ασφαλές παρά να πειραματιστώ με την Rom κτλ; φιλε μου αν δεν βιαζεσαι κανε υπομονη (πανω κατω κανα μηνα) ωστε να περασεις κατευθειαν τα official wm6 ;) οταν ερθει εκεινη η ωρα εδω ειμαστε για οτι χρειαστεις:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Σε radio rom ποια προτιμάτε; Εγώ ακόμα με την 1.38 ειμαι. Λέω να δοκιμάσω 1.40.30 η μονη που εχουν ακουστει εντονα παραπονα οτι ρουφαει την μπαταρια ειναι η 1.41. εγω και με την 1.38 αλλα και με την 1.40 ειμαι ευχαριστημενος . με την 1.40 δουλευω το τηλ τωρα και ολα πανε μια χαρα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Καλημέρα παιδιά... Είχα ρωτήσει πριν από μερικές ημέρες αν για να περάσω WM6 χρειάζεται μετά να ξαναστήσω τα προγράμματά μου εξ' αρχής. Είναι πράγματι έτσι; Εγώ έχω το SPV M3100. Θα μπορέσω να περάσω την επίσημη ελληνική version των WM6; Tnx... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ναι τα περνας παλι απο την αρχη,γιατι το τηλεφωνο θα ειναι οπως το αγορασες,για επισημα εληνικα δεν μπορεις να βαλεις,αλλα μπορεις να κανεις αρκετα καλα τη δουλεια σου με το leng http://www.penreader.com/download/LE...k_HTC_TyTN.exe και για το οκ στον ζαχαρακη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Καλημέρα παιδιά... Είχα ρωτήσει πριν από μερικές ημέρες αν για να περάσω WM6 χρειάζεται μετά να ξαναστήσω τα προγράμματά μου εξ' αρχής. Είναι πράγματι έτσι; Εγώ έχω το SPV M3100. Θα μπορέσω να περάσω την επίσημη ελληνική version των WM6; Tnx... ολα γινονται μην ανυσηχεις;) κατεβασε αυτο που σου ειπε ο λαγουδακης και θα το κανεις εγκατασταση (αφου δεις το πμ μου;)) custom και οχι full.κατα την εγκατασταση αφαιρεσε τις επιλογη να εγκατασταθουν τα interface translation και to charmap. δεν χρειαζονται μιας και δεν δουλευουν στα wm6. μην ξεχνας οτι τα leng τα βαζουμε στην μνημη του τηλ και ΟΧΙ στην storage card για να δουλεψουν ;) κανεις επανεκινηση αφου τελειωσει η εγκατασταση και μετα πας ρυθμισεις/ρυθμισεις leng και ρυθμιζεις το hardware keybord να εχει και ελληνικα αλλα και αγγλικα. :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ModysseasF Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 8a h8ela na mou peite an gnwrizete ena programa gia metatroph dvix se format pou na paizei ston titana kai an einai na dinei oso to dunato mikrotero apotelesma se mb apo to arxiko. Epishs an gnwrizei kaneis kanena programma pou na mporeis na diabazeis euanagnwsta ta e-books sto titana xwris na xreiazetai na peirazeis megen8useis ktl. Sas euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ModysseasF Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ναι μου δουλευει τελεια.αλλα βαλτο στην μνημη του τηλ Mallon prepi na to exw balei sthn storage kai an kai mou douleuei 8a elega pws kapou mplokarei se kapoious hxous kai mou petaei ton proka8orismeno hxo apo ton Titana(to default tou,eleos polu spastikos hxos).Idiws otan me pernei kapoios thl me kryfo h agnwsto noumero kai sta settings exw balei sygkekrimeo hxo gia tis duo periptwseis, mou akougetai panta o default tou titana...Ti kanw la8os? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 προφανως το εχεις βαλει στην καρτα για αυτο τα κανει αυτα,βγαλτο και περασε το ξανα στην εσωτερικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 8a h8ela na mou peite an gnwrizete ena programa gia metatroph dvix se format pou na paizei ston titana kai an einai na dinei oso to dunato mikrotero apotelesma se mb apo to arxiko. Epishs an gnwrizei kaneis kanena programma pou na mporeis na diabazeis euanagnwsta ta e-books sto titana xwris na xreiazetai na peirazeis megen8useis ktl. Sas euxaristw Φίλε, εγώ χρησιμοποιώ το Windows Movie Maker που είναι στα XP. Απλός βάζεις μέσα το αρχείο σου για να το κάνεις edit, και μετά χωρίς να κάνεις αλλαγές κάνεις save το αρχείο σου για να παίζει στον τιτάνα. (Μπορείς να διαλέξεις σε πιο φορματ να το κάνει save). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ModysseasF Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Φίλε, εγώ χρησιμοποιώ το Windows Movie Maker που είναι στα XP. Απλός βάζεις μέσα το αρχείο σου για να το κάνεις edit, και μετά χωρίς να κάνεις αλλαγές κάνεις save το αρχείο σου για να παίζει στον τιτάνα. (Μπορείς να διαλέξεις σε πιο φορματ να το κάνει save). Apo apopsh mege8ous kai poiothtas...? Se eyxaristw ek twn proterwn! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v4g0s Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 kalhmera paides, eimai neos xristis,katafera kai diavasa olo to thread alla mou fenontai ligo mplegmena ta pragmata. shmera to apogevma tha exw sta xeria mou to p3600 kai tha hthela ti voitheia sas sto stishmo tou. mporei kapoios na parathesei enan odhgo gia "arxarious" eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 kalhmera paides, eimai neos xristis,katafera kai diavasa olo to thread alla mou fenontai ligo mplegmena ta pragmata. shmera to apogevma tha exw sta xeria mou to p3600 kai tha hthela ti voitheia sas sto stishmo tou. mporei kapoios na parathesei enan odhgo gia "arxarious" eyxaristw Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum, και με γεια :) Εδώ όμως είναι το thread για το TyTN, το οποίο έχει πολλά κοινά αλλά και πολλές διαφορές με το 3600, οπότε το thread που θα σε βοηθήσει είναι μάλλον αυτό. Επίσης, μόλις το πάρεις πέρνα και από εδώ, κάνε registration με το ΙΜΕΙ σου και δες τα αντίστοιχα θέματα για τη συσκευή σου. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 ναι τα περνας παλι απο την αρχη,γιατι το τηλεφωνο θα ειναι οπως το αγορασες,για επισημα εληνικα δεν μπορεις να βαλεις,αλλα μπορεις να κανεις αρκετα καλα τη δουλεια σου με το leng http://www.penreader.com/download/LE...k_HTC_TyTN.exe και για το οκ στον ζαχαρακη:D ολα γινονται μην ανυσηχεις;) κατεβασε αυτο που σου ειπε ο λαγουδακης και θα το κανεις εγκατασταση (αφου δεις το πμ μου;)) custom και οχι full.κατα την εγκατασταση αφαιρεσε τις επιλογη να εγκατασταθουν τα interface translation και to charmap. δεν χρειαζονται μιας και δεν δουλευουν στα wm6. μην ξεχνας οτι τα leng τα βαζουμε στην μνημη του τηλ και ΟΧΙ στην storage card για να δουλεψουν ;) κανεις επανεκινηση αφου τελειωσει η εγκατασταση και μετα πας ρυθμισεις/ρυθμισεις leng και ρυθμιζεις το hardware keybord να εχει και ελληνικα αλλα και αγγλικα. :) Να σας ευχαριστήσω και τους δύο. Δεν θέλω να έχω ελληνικό μενού και για πληκτρολόγιο και 160 χαρακτήρες SMS χρησιμοποιώ Resco & AEKeyboard. Απλά το μόνο που με απασχολεί είναι η εγκατάσταση ξανά όλων των εφαρμογών που έχω - και είναι πάνω από 100. Λέω να περιμένω και να δοκιμάσω μέσα στο καλοκαίρι όταν θα έχω πιο πολύ χρόνο... Take care... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Apo apopsh mege8ous kai poiothtas...? Se eyxaristw ek twn proterwn! Χμ, μπορείς να διαλέξεις το μέγεθος αν δεν λανθάνομαι, και η ποιότητα είναι αρκετά καλή όταν είναι για full screen η ποιότητα που διαλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Να σας ευχαριστήσω και τους δύο. Δεν θέλω να έχω ελληνικό μενού και για πληκτρολόγιο και 160 χαρακτήρες SMS χρησιμοποιώ Resco & AEKeyboard. Απλά το μόνο που με απασχολεί είναι η εγκατάσταση ξανά όλων των εφαρμογών που έχω - και είναι πάνω από 100. Λέω να περιμένω και να δοκιμάσω μέσα στο καλοκαίρι όταν θα έχω πιο πολύ χρόνο... Take care...100:blink: αμαν!!σε καταλαβαινω φιλε μου τοτε!!!εγω εχω 25 και τρωω ενα 2ωρο μετα απο φορματ για να σεταρω!!!με 100 θελεις μια βδομαδα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts