baiosss Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, vastegial_74 said: Ο τύπος είναι επικίνδυνος για κάποιους που δεν ασχολούνται και πολύ, δηλαδή για το 80+%. Εδώ έλεγε πως δεν είναι πρόβλημα που δεν έχει google services και κατά συνέπεια google Wallet γιατί μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα μέσα από την εφαρμογή της εκάστοτε τράπεζας, όταν όλες οι τράπεζες είχαν κόψει αυτή την παροχή και είχαν μεταφέρει το ανέπαφο σε google wallet και apple wallet αντίστοιχα. Από την άλλη όλο παρουσιάζει τρόπους πως να περάσεις εύκολα εφαρμογές google σε huawei συσκευή. Ότι να 'ναι.... Και εγώ είχα συσκευές huawei αλλά μετά το ban δεν ασχολήθηκα ξανά. Κι όλο αυτό το παρουσίαζε ως την "λογική επιλογή". Δηλαδή συσκευές των 1200€ (Pura 70) και 1400€ (Pura 70 Ultra) χωρίς Google services, με CPU 7nm, χειρότερη από Tensor, χωρίς 5G εκτός Κίνας αλλά επειδή είναι Huawei και επιμένει μετά τον πόλεμο που έχει δεχθεί από την Δύση, είναι το καλύτερο. Στα ίδια ακριβώς σημεία όμως για τα Pixels, έχει ρίξει το κράξιμο του αιώνα. Για τον επεξεργαστη θες; Για τις επιδόσεις του (που δεν φαίνονται πουθενά στην καθημερινότητα) θες; Για την μη υποστήριξη μέχρι πρόσφατα στα ελληνικά δίκτυα θες; Για την τιμή τους θες; Για το AI; Πριν από μερικούς μήνες τον είχα ξεφτιλίσει με επιχειρήματα στα σχόλια κι αυτός έριχνε "ευχές" και μπινελίκια. Έλεγε διαρκώς το ίδιο ψέμα, ότι τάχα τα Google Pixels όσο περνούν τα χρόνια, με τις ενημερώσεις γίνονται χειρότερα και πιο αργά. Κάτι που φυσικά όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά αντιθέτως στην πραγματικότητα γίνονται καλύτερα και πιο σταθερά. Και όλο αυτό το αφήγημα το στήριζε σε κάποιες αναφορές που είχει διαβάσει στο ίντερνετ. Φυσικά ο τύπος δεν έχει κρατήσει Pixel συσκευή πάνω από μήνα στα χέρια του, αλλά είχε άποψη ότι γίνονται χειρότερες στο πέρας του χρόνου, επειδή το έλεγαν κάποιες αναφορές. Οπότε του γράφω κι εγώ, "αααα το λένε οι αναφορές κι όχι εσύ από προσωπική εμπειρία!". "Κάνε του λέω μια βόλτα στο Sammobile, στις κοινότητες της Xiaomi, της Oneplus, της Apple και θα βρεις χιλιάδες τέτοιες αναφορές. Τι σημαίνει αυτό;" Εκεί άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα και απαντούσε με κάτι σεντόνια χωρίς νόημα και με εξυπνάδες του τύπου "άλλος ένας μλκς επιστήμονας του πληκτρολογίου" και δίαφορα τέτοια φληναφήματα. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω. Το χειρότερο (η αστείο) δεν είναι όμως ότι έχει αυτή την εμπάθεια με την Google και αυτές τις απόψεις. Το χειρότερο είναι τα πρόβατα που τον ακολουθούν και συμφωνούν μαζί του από κάτω. Edited 12 Νοέμβριος by baiosss 3 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Από amazon.co.uk παραγγέλνουμε άφοβα; Στα 620 βγαίνει η έκδοση με τα 256GB. Εγγύση 2 χρόνια. Έχει παραγγείλει κανένας να μου πει πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει Ελλάδα(Αθήνα) και με ποια μεταφορική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsirasn Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Καλησπέρα, καλύτερα να μην παραγγείλεις από Μεγάλη Βρετανία νομίζω θα επιβαρυνθείς με δασμούς καλύτερα από Γερμανία, Γαλλία κλπ 1 Παράθεση ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 38 minutes ago, kotsirasn said: Καλησπέρα, καλύτερα να μην παραγγείλεις από Μεγάλη Βρετανία νομίζω θα επιβαρυνθείς με δασμούς καλύτερα από Γερμανία, Γαλλία κλπ To amazon.co.uk υπολογίζει τους δασμούς στην τελική τιμή. Αυτή τη στιγμή η τιμή είναι πιο χαμηλή από Γερμανία-Γαλλία μαζί με μεταφορικά και τελωνείο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 1 hour ago, Vangie said: Από amazon.co.uk παραγγέλνουμε άφοβα; Στα 620 βγαίνει η έκδοση με τα 256GB. Εγγύση 2 χρόνια. Έχει παραγγείλει κανένας να μου πει πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει Ελλάδα(Αθήνα) και με ποια μεταφορική; Σου το γράφει πότε θα παραλάβεις, σου λέει ημερομηνία συγκεκριμένη. Από Αγγλία δεν έχω πάρει ποτέ αλλά από Γερμανία αν θυμάμαι καλά γιατί πάει καιρός από την τελευταία φορά, ήταν με την dhl (courier) με κάθε επιφύλαξη. Ίσως αλλάζει ανάλογα τη χώρα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 35 minutes ago, vastegial_74 said: Σου το γράφει πότε θα παραλάβεις, σου λέει ημερομηνία συγκεκριμένη. Από Αγγλία δεν έχω πάρει ποτέ αλλά από Γερμανία αν θυμάμαι καλά γιατί πάει καιρός από την τελευταία φορά, ήταν με την dhl (courier) με κάθε επιφύλαξη. Ίσως αλλάζει ανάλογα τη χώρα. Ναι γράφει τέλος Νοεμβρίου, αλλά πιστεύω είναι το αργότερο που θα κάνει να έρθει. Έλεγα μήπως κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος εσκασε update μικρο πριν 2-3 μερες Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 10 ώρες πριν, Vangie said: Έχουμε εικόνα πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει; Το παρήγγειλα πριν λίγο το 256 και μου λέει παράδοση 27/11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 29 minutes ago, miskin said: Το παρήγγειλα πριν λίγο το 256 και μου λέει παράδοση 27/11 Κι εγώ, δε κρατήθηκα. Εμένα 28/11 είναι παράδοση. Για να δούμε πως θα πάει... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Καινόυρια QPR2 Beta 1, με μεγάλο αρχείο αναβάθμισης, σχεδόν 3 gB 1 Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 1 hour ago, baspats said: Καινόυρια QPR2 Beta 1, με μεγάλο αρχείο αναβάθμισης, σχεδόν 3 gB Ξέρουμε τι περιλαμβάνει; Pixel watch έχει κάποιος από την ομάδα εδώ; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 41 minutes ago, hariskar said: Ξέρουμε τι περιλαμβάνει; Pixel watch έχει κάποιος από την ομάδα εδώ; Νομίζω άλλαξε η γραμματοσειρά. Βλέπω βίντεο να δω αν έχει κάποια σοβαρή αλλαγή Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 6 ώρες πριν, hariskar said: Ξέρουμε τι περιλαμβάνει; Pixel watch έχει κάποιος από την ομάδα εδώ; Για αγορά ; Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 30 minutes ago, alelo said: Για αγορά ; Όχι, για ανταλλαγή απόψεων. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts