bardull Δημ. April 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2024 Έχεις τα δικια σου, αλλά μάλλον έφτασε η ώρα και για wificall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2024 38 minutes ago, bardull said: Έχεις τα δικια σου, αλλά μάλλον έφτασε η ώρα και για wificall Ισως με το επομενο feature drop update...υποθετω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2024 On 8/4/2024 at 1:42 ΜΜ, bardull said: Λοιπόν, με κοσμοτε, σε σημεία που με s23 ultra έπιανα 1000+ ταχύτητες με 5G,με το Pixel 8 pro δεν πιάνω ούτε τα μισά, μήπως η 5G ένδειξη είναι μόνο ένδειξη και όχι πραγματικότητα? Δεν μπορεί να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά.. και σε εμενα σε μερικα σημεια το κανει αυτο και μαλλον ειναι επειδη δεν εχει αυτο ... https://www.rfwireless-world.com/Terminology/What-is-5G-EN-DC-Dual-Connectivity.html Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2024 Όντως είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει γιαυτό το λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2024 (edited) Παιδιά σας κάνει θέματα με το gps;; Μου κάνετε μια χάρη. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα GPS test (μέσω του app με το ίδιο όνομα) και να μου πει πόσους δορυφόρους πιάνει σε κλειστό χώρο;; (Όταν λέω κλειστό δεν εννοώ κανένα υπόγειο. Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας). Εμένα μου έχει 0.... Και το παλιό μου έχει 30+... Edited May 9, 2024 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2024 (edited) 17 minutes ago, alex21 said: Παιδιά σας κάνει θέματα με το gps;; Μου κάνετε μια χάρη. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα GPS test (μέσω του app με το ίδιο όνομα) και να μου πει πόσους δορυφόρους πιάνει σε κλειστό χώρο;; (Όταν λέω κλειστό δεν εννοώ κανένα υπόγειο. Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας). Εμένα μου έχει 0.... Και το παλιό μου Huawei έχει 30+... Όλα καλά εδώ. Edit; Βασικά απ' ότι καταλαβαίνω τους βλέπει, αλλά δεν κλειδώνει σε κάποιον; Edited May 6, 2024 by baiosss 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2024 (edited) Thanks. Σε σένα κάτι βρίσκει. Βέβαια και πάλι είναι λίγοι σε σχέση με το αρχαίο Huawei p30 Pro που είχα στο παρελθόν. Μέσα σε δευτερόλεπτα βλέπει 30 και λοκαρει κιόλας. Περίεργο. Μάλλον έχει θέμα η συσκευή μου και είναι και ολοκαίνουργια Edited May 6, 2024 by alex21 1 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2024 1 minute ago, alex21 said: Thanks. Σε σένα κάτι βρίσκει. Βέβαια και πάλι είναι λίγοι σε σχέση με το αρχαίο Huawei p30 Pro που είχα στο παρελθόν. Μέσα σε δευτερόλεπτα βλέπει 30 και λοκαρει κιόλας. Περίεργο. Μάλλον έχει θέμα η συσκευή μου και είναι και ολοκαίνουργια Μόλις βγω στο παράθυρο λίγα μέτρα από εκεί που κάθομαι, πιάνει καμπάνα. 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2024 Σε κλειστό χώρο GPS... Μάλιστα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, doganos said: Σε κλειστό χώρο GPS... Μάλιστα... Τι να πω. Τρομερά πράγματα. Να συγκρίνεις δύο κινητά κάτω από τις ίδιες συνθήκες! Είτε πρόκειται για κλειστό (δίπλα σε παράθυρο) είτε ανοιχτό χώρο είτε το οτιδήποτε....και το ένα να βρίσκει σαράντα δορυφόρους και το άλλο έναν. Επαναλαμβάνω. Κάτω από τίς ίδιες συνθήκες. Δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι για ψυχιατρείο 😜 Edit: με αγάπη το λέω και ως πλάκα Ε; Μη παρεξηγηθω. Απλά βρε παίδες το αναφέρω. Ότι το ένα βρίσκει και το άλλο όχι. Δίπλα δίπλα, υπό τίς ίδιες συνθήκες Edited May 7, 2024 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2024 25 minutes ago, alex21 said: Τι να πω. Τρομερά πράγματα. Να συγκρίνεις δύο κινητά κάτω από τις ίδιες συνθήκες! Είτε πρόκειται για κλειστό (δίπλα σε παράθυρο) είτε ανοιχτό χώρο είτε το οτιδήποτε....και το ένα να βρίσκει σαράντα δορυφόρους και το άλλο έναν. Επαναλαμβάνω. Κάτω από τίς ίδιες συνθήκες. Δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι για ψυχιατρείο 😜 Edit: με αγάπη το λέω και ως πλάκα Ε; Μη παρεξηγηθω. Απλά βρε παίδες το αναφέρω. Ότι το ένα βρίσκει και το άλλο όχι. Δίπλα δίπλα, υπό τίς ίδιες συνθήκες Αν κάνεις την δουλειά σου σε εξωτερικό χώρο δεν βλέπω τον λόγο να σε ανησυχεί αυτό 1 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2024 (edited) Ρε συ την κάνω αλλά σε εξωτερικό χώρο ανα διαστήματα χάνει για κάποια δευτερόλεπτα την τοποθεσία. Χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθεί κάπως (πχ να υπάρχουν ψηλά κτήρια δίπλα ή να περνάω από τούνελ κτλ). Edited May 13, 2024 by alex21 1 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2024 3 minutes ago, alex21 said: Ρε συ την "ψιλό" κάνω. Εννοώ πως και σε εξωτερικό χώρο ανα διαστήματα στο Google maps πετάει ένα "αναζήτηση GPS" και χάνει για κάποια δευτερόλεπτα την τοποθεσία. Χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθεί κάπως (πχ να υπάρχουν ψηλά κτήρια δίπλα ή να περνάω από τούνελ κτλ). Σε περίπτωση που είσαι πεζός βέβαια τα πράγματα δυσκολεύουν πιο πολύ. Για να καταλάβεις επισυνάπτω μια εικόνα με 3 κινητά δίπλα δίπλα. Αριστερά το Xiaomi mi mix 2 Στην μέση το Huawei p30 Pro Δεξιά το pixel 8 Pro Να σημειώσω πως την εφαρμογή την άνοιξα πρώτα στο pixel. Επέτρεψε στα google play services να βλεπουν την τοποθεσια σου και πες μας τα αποτελεσματα... 1 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2024 (edited) Ευχαριστώ για την βοήθεια. Έχουν ήδη άδεια να βλέπουν την τοποθεσία μου. Δοκίμασα και restart και clear cache αλλά δυστυχώς το ίδιο. Σε εξωτερικό χώρο χωρίς πολυκατοικίες και σε τέρμα ανοιχτό χώρο (χωριό) έπιασε 11 in view και 3 in use. Αλλά όπως είπα σε ανοιχτό χώρο με ορίζοντα Edit: Μετα την εγκατασταση του Android 15 Beta φαινεται να εφτιαξε το θεμα...... αρα λογικα καποιο προβλημα στο software με την τελευταια εκδοση του Android 14. Ποιος ξερει.... Edited May 13, 2024 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2024 (edited) Παίδια υπάρχει κάποιος καλός οδήγος για root? Κοίταξα στις πίσω σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι Edited May 9, 2024 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. May 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2024 Έχουμε κάποιο νέο για wifi calling - vowifi ? ενδιαφέρομαι για να πάρω 8 pro , αλλά χωρίς vowifi δεν έχω σήμα σπίτι μου Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritopst Δημ. May 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2024 3 ώρες πριν, baspats said: Έχουμε κάποιο νέο για wifi calling - vowifi ? ενδιαφέρομαι για να πάρω 8 pro , αλλά χωρίς vowifi δεν έχω σήμα σπίτι μου Δυστυχώς εγώ με Nova εκτός από volte τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2024 Αλλιώς, με Nova όλα καλά; 5G, κλήσεις; Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritopst Δημ. May 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2024 54 minutes ago, eklipsi said: Αλλιώς, με Nova όλα καλά; 5G, κλήσεις; Δεν έχω θέμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 Μια ερώτηση,έχω το 6 Pro και σκέφτομαι να πάω στο 8 Pro σε φωτογραφία έχει καλύτερο zoom??Γιατί σε σχέση με το 7Pro το δικό μου είναι καλύτερο στο ζουμαρισμα... Αν κάποιος είχε το 6Pro και πήγε στο 8 Pro θα ήθελα να απαντήσει... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 Άντε να δούμε 😄 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2024 Έχεις WiFi calling με τον πάροχο σου μήπως; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2024 3 ώρες πριν, doganos said: Έχεις WiFi calling με τον πάροχο σου μήπως; Όχι. Θέλει ακόμα shizuku, Pixel IMS και APN. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax_dent Δημ. May 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2024 Καλησπέρα. Μόλις πήρα Pixel 8 Pro και το σκαλίζω. Πείτε μου σας παρακαλώ ότι υπάρχει τρόπος να φύγει από την home screen του official launcher το "παλιό" at a glance widget και να μπει το νέο με τα εικονίδια και την διαφάνεια γιατί δεν βρίσκω τρόπο να το κλείσω εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2024 51 minutes ago, kax_dent said: Καλησπέρα. Μόλις πήρα Pixel 8 Pro και το σκαλίζω. Πείτε μου σας παρακαλώ ότι υπάρχει τρόπος να φύγει από την home screen του official launcher το "παλιό" at a glance widget και να μπει το νέο με τα εικονίδια και την διαφάνεια γιατί δεν βρίσκω τρόπο να το κλείσω εντελώς. Όχι. Αυτό το παντρεύεσαι. Μόνο με αλλαγή launcher. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts