dragon11 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Πώς μπορώ να απαλλαγώ απο αυτά; Βγαίνουν συνεχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Σας έχει έρθει σε όλους το hyper os; Εγώ έχω κολλήσει εδώ, και με το χέρι το update μου βαράει σφάλμα... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 33 minutes ago, vegos said: Σας έχει έρθει σε όλους το hyper os; Εγώ έχω κολλήσει εδώ, και με το χέρι το update μου βαράει σφάλμα... Εμένα εχει ερθει δυο-τρεις ημέρες. Θα την περασω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Παίρνω αυτό το μήνυμα όταν δοκιμάζω update με το χέρι. Συνήθως το βγάζει όταν πας να κάνεις downgrade, περίεργο... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/zircon/stable/V14.0.7.0.TNOEUXM/ Μήπως να περάσεις πρώτα 14.0.7.0 . Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Το δοκίμασα, χτυπάει κι αυτή... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την αναβάθμιση, την έκανα κατευθείαν και χωρίς να μου βγάλει κάποιο σφάλμα. Μήπως είναι αγορασμενη η συσκευή από κάνα σκρουτζομάγαζο που είναι παραεισαγωγής και γι' αυτό υπάρχει θέμα με το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Θα δοκιμάσω downgrade σε stock firmware, πάω να ξεκλειδώσω bootloader 🙂 Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Εγώ είμαι με την 14.0.2 ακόμα. Το που αγοράστηκε το κινητό τι ρόλο παίζει; Όλα μου τα xiaomi από σκρουτζομαγαζα τα έχω αγοράσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Εγώ από Vodafone, όλα καλά κατευθείαν την έκανα . Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 35 minutes ago, vegos said: Θα δοκιμάσω downgrade σε stock firmware, πάω να ξεκλειδώσω bootloader 🙂 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/zircon/stable/V14.0.5.0.TNOEUXM/ Πέρνα αυτήν πρώτα. Edited 29 Μαρτίου by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) 17 ώρες πριν, mantilas said: Εγώ είμαι με την 14.0.2 ακόμα. Το που αγοράστηκε το κινητό τι ρόλο παίζει; Όλα μου τα xiaomi από σκρουτζομαγαζα τα έχω αγοράσει. Κατά πρώτον, δεν είναι επίσημης εισαγωγής, με την έννοια ότι δεν τα προμηθεύονται από τον εισαγωγέα, προμηθεύονται από το εξωτερικό. Εκεί που σχετίζεται με τις αναβαθμίσεις, μπορεί το κινητό να είναι κάποιας περιοχής, στην οποία δεν έχει φτάσει ακόμα το update και επειδή παρόλες τις ρυθμίσεις, μπορεί να έχει περιοχή Ελλάδα, έχω την εντύπωση ότι πάει με βάση τις παρτίδες παραγωγής, άπαξ και ενεργοποιήσεις τη συσκευή, φαίνεται το serial number της επομένως και η περιοχή της συσκευής αλλά και επίσης, εφόσον δίνει τμηματικά το update η εταιρεία, πιθανόν έχει να κάνει και με αυτό, με την ημερομηνία αγοράς κτλ. Μην τρελαίνεστε πάντως, δεν έχει χαοτικές διαφορές το HyperOS με το MIUI, μόνο μέσω της χρήσης γίνονται αντιληπτές οι διαφορές, δεν είναι και τόσο μεγάλη αλλαγή, είναι κυρίως σε πράγματα τα οποία δεν είναι αντιληπτά δια γυμνού οφθαλμού, πρέπει να το δουλέψεις ως λογισμικό για να καταλάβεις. Προσωπικά μιλώντας, για μια πιο smooth και ραφιναρισμένη αίσθηση και ελαφρώς καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, δεν ξέρω προς τι όλη αυτή η τρέλα για αναβάθμιση, ίσως μελλοντικά φανούν πιο έντονα οι όποιες διαφορές, συγκριτικά με το MIUI 14 πάντως, οι μόνες εμφανείς διαφορές είναι στο interface και στα εικονίδια, είναι μια φυσική συνέχεια του MIUI, δεν είναι τόσο ριζοσπαστική εξέλιξη. Edited 30 Μαρτίου by tsimisde 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Την πέρασα και εγώ. Δεν βλέπω φοβερές διαφορές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros Petridis Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα,κατoχος και εγω πλεον εδω και μια εβδομαδα ενος redmi note 13 pro+, προερχομενος απο poco x3 nfc που δεν ειχα κανενα προβλημα, αδυνατω με καθε τροπο να λειτουργησω σωστα με to android auto! ενω στην οθονη του αυτοκινητου δειχνει οτι εχει συνδεθει, με το που ανοιγω περναει μονο ηχο απο εφαρμογη χωρις να με αφηνει να κανω τατσ και να επεξεργαστω εφαρμογες η ρυθμησεις! εχετε να προτεινε κατι ισως καποια ρυθμηση η αναβαθμηση ή? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Χαιρετίζω την ομάδα. Όσοι έχετε τη συσκευή, τι μεμβράνη η τζαμακι έχετε τοποθετήσει; Ξεκόλλησε η δική μου από τα πλάγια (ήταν η εργοστασιακή και είχε κάποιες χαρακιές συνεπώς, πήγαινε για αφαίρεση) και ψάχνω να τοποθετήσω άλλη. Έχω θήκη στυλ πορτοφόλι που προφυλάσσει την οθόνη, δεν θα με έβλαπτε όμως μια ακόμα προστασία. Ειχα βρει κάπου ένα tempered glass, ανέφερε όμως ότι ενδέχεται να μη λειτουργεί σωστά το δαχτυλικο αποτύπωμα συνεπώς, το απέφυγα.... Τι έχετε τοποθετήσει; Μέσω ίντερνετ αν υπάρχει κάτι που προτείνετε, είμαι υπόχρεος. Σημειωτέον, δεν θέλω να μπλέξω με AliExpress η TEMU, κατά προτίμηση Ελληνικό κατάστημα, έστω και μέσω skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 2 minutes ago, tsimisde said: Χαιρετίζω την ομάδα. Όσοι έχετε τη συσκευή, τι μεμβράνη η τζαμακι έχετε τοποθετήσει; Ξεκόλλησε η δική μου από τα πλάγια (ήταν η εργοστασιακή και είχε κάποιες χαρακιές συνεπώς, πήγαινε για αφαίρεση) και ψάχνω να τοποθετήσω άλλη. Έχω θήκη στυλ πορτοφόλι που προφυλάσσει την οθόνη, δεν θα με έβλαπτε όμως μια ακόμα προστασία. Ειχα βρει κάπου ένα tempered glass, ανέφερε όμως ότι ενδέχεται να μη λειτουργεί σωστά το δαχτυλικο αποτύπωμα συνεπώς, το απέφυγα.... Τι έχετε τοποθετήσει; Μέσω ίντερνετ αν υπάρχει κάτι που προτείνετε, είμαι υπόχρεος. Σημειωτέον, δεν θέλω να μπλέξω με AliExpress η TEMU, κατά προτίμηση Ελληνικό κατάστημα, έστω και μέσω skroutz. Φίλε εγώ έχω βάλει την madico στον Κωτσόβολο,20 € κόστος με έναν χρόνο εγγύηση.Βαλε στο YouTube αναζήτηση madico protection ultra 2 καί με ευχαριστείς οπότε μπορείς 😆 Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Στον Κωτσόβολο που έψαξα, μου βγάζει την παρακάτω. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/prostasia-othonis-kinitwn/300157-γυαλι-panzer-xiaomi-redmi-note-13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 54 minutes ago, tsimisde said: Στον Κωτσόβολο που έψαξα, μου βγάζει την παρακάτω. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/prostasia-othonis-kinitwn/300157-γυαλι-panzer-xiaomi-redmi-note-13 Όχι αδερφέ, ζητάς αυτή πού σού έγραψα. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Χαλκοκονδύλη 32,σου κόβει ζελατίνα για το τηλέφωνό σου και την τοποθετεί καλύτερα κι από εργοστασιακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Δυστυχώς μένω επαρχία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 8 ώρες πριν, antrenik said: Όχι αδερφέ, ζητάς αυτή πού σού έγραψα. https://www.kotsovolos.gr/ypiresies/prostasia-megisti-apodosi/prostasia-othonis/prostasia-othonis-smartphones/244817-μεμβρανη-προστας-ultra-2-με-τοποθετηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Ωραία, θα το ψάξω. Σας ευχαριστώ κύριοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Αυτό το xiaomi δεν με πάει... Ξεκλείδωσα bootloader, πέρασα 14.0.7, δεν έφερε το update. Ούτε manually. Ξανά, αυτή τη φορά όμως 14.0.2. Πάλι τα ίδια. Τώρα 14.0.5, πάλι δεν το έφερε, και manually βαράει με other reason. Πρώτη φορά με ταλαιπωρεί τόσο η Xiaomi... 1 Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Καλησπέρα, αυτή η ρημαδα η ζελατίνα πως βγαίνει; Νομίζω έχει κολλήσει πολύ καλά και δεν βγαίνει με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Δεν είχα δοκιμάσει να τη βγάλω με τον ίδιο φόβο, με τα πολλά όμως, κάποια στιγμή απλά ξεκόλλησε στα άκρα (πιθανό λόγω αυξημένης θερμοκρασίας της συσκευής) επομένως, βγήκε πανεύκολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts