Jump to content

iPhone 15

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 ώρες πριν, arasparadiser said:

Κι όμως. Κάποια στιγμή θα πέσει και το 15αρι ή θα το βάλουν με άτοκες δόσεις. Ίδωμεν.

πιθανον.Αλλα ποτε θα γιινει αυτο? σε 1 χρονοι η σε περισσοτερο? Απλα αναρωτιεμαι καθως δεν βλεπω τις μεγαλες αλυσιδες να κανουν τετοια εδω..

Θυμάμαι το 2022 κοντά στο Πάσχα , έβγαλε ο Germanos (και η Cosmote) το νέο τότε Iphone 13 σε προσφορά (-100€ πείπου) + επιστροφή 15% με κάρτες eurobank. Απίστευτη προσφορά, και για αυτό και ενέδωσα και πήρα το πρώτο μου iPhone. Από τότε δεν έχω ξαναδεί κάτι εφάμιλλο σε προσφορά για το τρέχον μοντέλο της εταιρίας. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Γενικά, ο Γερμανός κάνει τέτοιες γενναιόδωρες εκπτώσεις, χαρακτηριστικό ότι το Σεπτέμβρη είχε σε προσφορά το 14αρι και το έδινε στα 599€ από τα 769€ που κόστιζε, πιθανόν κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο 15αρι. Συνήθως γίνονται εκπτώσεις πριν την έλευση του καινούριου μοντέλου, πιθανόν κατά το καλοκαίρι να παίξει κάτι καλό….

• 9 months later...

Καλησπέρα, το είχα από τον Μάιο μέχρι και προχθές που πέρασα την 26. Μέχρι και προχθές ήταν ανενεργό. Απλά το είχα και ξεφόρτιζε και το ξαναφόρτιζα αφού περίμενα να λυθεί το θέμα με το RCS και την Cosmote ελέω γυναίκας με android. Αφού λοιπόν λύθηκε το θέμα, περάστηκε και η 26, παρατηρώ το εξής. Καλά τη ζέστη δεν το συζητάμε είναι προφανώς νέα η εγκατάσταση οπότε μάλλον πρέπει να πάρει λίγο καιρό να στρώσει. Η μπαταρία ρε παιδιά, σας φαίνεται φυσιολογικό να γράφει τα εξής; Το φόρτισα το βράδυ μέχρι το 90%. Τώρα που μιλάμε έχει γράψει 1ωρα browsing, 50λεπτά reddit, 36λ ρυθμίσεις, 55λ τηλέφωνα, 40λ μηνύματα, 20λ μουσική και στο άλλη χρήση μπαταρίας κάτω κάτω γράφει 1ω 3λ. Σύνολο αναφέρει, Ενεργή οθόνη 5ω και ανενεργή οθόνη 1ω 2λ. Αυτή τη στιγμή η μπαταρία μου είναι στο 39%. 

Για πείτε λίγο γιατί νομίζω πως πέφτει γρήγορα ή είναι ιδέα μου; 

5 minutes ago, pickup said:

Καλησπέρα, το είχα από τον Μάιο μέχρι και προχθές που πέρασα την 26. Μέχρι και προχθές ήταν ανενεργό. Απλά το είχα και ξεφόρτιζε και το ξαναφόρτιζα αφού περίμενα να λυθεί το θέμα με το RCS και την Cosmote ελέω γυναίκας με android. Αφού λοιπόν λύθηκε το θέμα, περάστηκε και η 26, παρατηρώ το εξής. Καλά τη ζέστη δεν το συζητάμε είναι προφανώς νέα η εγκατάσταση οπότε μάλλον πρέπει να πάρει λίγο καιρό να στρώσει. Η μπαταρία ρε παιδιά, σας φαίνεται φυσιολογικό να γράφει τα εξής; Το φόρτισα το βράδυ μέχρι το 90%. Τώρα που μιλάμε έχει γράψει 1ωρα browsing, 50λεπτά reddit, 36λ ρυθμίσεις, 55λ τηλέφωνα, 40λ μηνύματα, 20λ μουσική και στο άλλη χρήση μπαταρίας κάτω κάτω γράφει 1ω 3λ. Σύνολο αναφέρει, Ενεργή οθόνη 5ω και ανενεργή οθόνη 1ω 2λ. Αυτή τη στιγμή η μπαταρία μου είναι στο 39%. 

Για πείτε λίγο γιατί νομίζω πως πέφτει γρήγορα ή είναι ιδέα μου; 

IMG_0050.PNG

Edited by pickup

Όντως, πέφτει γρήγορα έτσι όπως το περιγράφεις. Δώσε λίγο χρόνο μέχρι να "κάτσει" η αναβάθμιση και το βλέπεις....

Καλησπέρα παιδιά. 
Πέρασα κι εγώ την 26 και παρατήρησα σήμερα ότι στο gps η οθόνη σβήνει μετά από κάποια ώρα. Θυμάστε που μπορώ να την ενεργοποιήσω ώστε να μην σβήνει όσο το gps λειτουργεί;

μιλάω πάντα για το google maps

ευχαριστώ 

Edited by kles

9 minutes ago, kles said:

Καλησπέρα παιδιά. 
Πέρασα κι εγώ την 26 και παρατήρησα σήμερα ότι στο gps η οθόνη σβήνει μετά από κάποια ώρα. Θυμάστε που μπορώ να την ενεργοποιήσω ώστε να μην σβήνει όσο το gps λειτουργεί;

μιλάω πάντα για το google maps

ευχαριστώ 

Δεν υπάρχει κάτι να πειράξεις 

Αναμενόμενα προβλήματα πάντα κάθε χρόνο σε τέτοιες μεγάλες αναβαθμίσεις ειδικά τους πρώτους 2-3 πρώτους μήνες 

Nokia 8800 Scirocco

• 5 months later...

προερχομενος απο android χρονια χρηστης, αλλα και παλιοτερα χρηστης iphone 3g, 3gs και 6s, εχω να πω οτι εκανα την ανβαθμιση σε 26 και εκτοτε έχω τον φορτιστή συνεχεια μαζι μου ή το powerbank οπου και να παω...  μεγαλη αποτυχια δυστυχως... ξερει καποιος να μου πει ποσο περιπου θελει  να πατησει καλα η αναβαθμιση στο τηλεφωνο για να αρχισει να δουλευει καλα και σωστα η μαπαταρια ή αυτο ηταν τελικα? μεγαλη απογοητευση!!! samsung a55 το προηγουμενο 2+ χρονων κι ακομα η μπαταρια σκοτωνει εχοντας κανει ολες τις αναβαθμισεις....

Edited by pappoulis_7

24 minutes ago, pappoulis_7 said:

προερχομενος απο android χρονια χρηστης, αλλα και παλιοτερα χρηστης iphone 3g, 3gs και 6s, εχω να πω οτι εκανα την ανβαθμιση σε 26 και εκτοτε έχω τον φορτιστή συνεχεια μαζι μου ή το powerbank οπου και να παω...  μεγαλη αποτυχια δυστυχως... ξερει καποιος να μου πει ποσο περιπου θελει  να πατησει καλα η αναβαθμιση στο τηλεφωνο για να αρχισει να δουλευει καλα και σωστα η μαπαταρια ή αυτο ηταν τελικα? μεγαλη απογοητευση!!! samsung a55 το προηγουμενο 2+ χρονων κι ακομα η μπαταρια σκοτωνει εχοντας κανει ολες τις αναβαθμισεις....

Δυστυχώς δεν είναι το θέμα να πατήσει 

Αν έχεις προβλήματα κάνε μια πλήρη επαναφορά 

Εγω δεν αναβάθμισα ακόμα γιατί κάνα 2 συσκευές φίλων που έπιασα στο χέρι δεν είδα να δουλεύουν σωστά 

Nokia 8800 Scirocco

On 30/11/2024 at 12:11 ΜΜ, panoszavra said:

Θυμάμαι το 2022 κοντά στο Πάσχα , έβγαλε ο Germanos (και η Cosmote) το νέο τότε Iphone 13 σε προσφορά (-100€ πείπου) + επιστροφή 15% με κάρτες eurobank. Απίστευτη προσφορά, και για αυτό και ενέδωσα και πήρα το πρώτο μου iPhone. Από τότε δεν έχω ξαναδεί κάτι εφάμιλλο σε προσφορά για το τρέχον μοντέλο της εταιρίας. 

Εγώ είχα πάρει με τέτοια προσφορά το 14 Pro στη μητέρα μου καινούργιο. Γενικα Cosmote & Vodafone και Κωτσόβολος κάνουν γενναιόδωρες εκπτώσεις για να ξεστοκαρουν.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24