Tasos19s Δημ. Παρασκευή στις 07:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:54 πμ 11 minutes ago, dimtz said: Πάντως εγώ παιδιά δεν έχω WIFICALL αλλά ούτε και volte, cosmote έχω, πολλά τηλέφωνα σε αυτούς και άκρη δε βγαίνει, συνέχεια υπομονή μου λένε Είναι κάτι από την cosmote στην γραμμή σου πιθανόν Πες να σου κάνουν μια επανεκκίνηση τις υπηρεσίες της sim σου Καποτε εμένα έτσι λύθηκε 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Παρασκευή στις 08:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:28 πμ Όπως είπαν οι @pavlidisc και @Tasos19s αυτά πάνε μαζί στην Cosmote. Σε φίλη δεν λειτουργούν γιατί είναι στη διαδικασία αλλαγής από καρτοκινητο σε συμβόλαιο και ευθύνεται ο πάροχος. Πάνε 2 μήνες σχεδόν και ακόμα για υπομονή της λένε...το αίτημα που έκανε μέσω Cosmote app είναι σε εκκρεμότητα από τότε. Δηλαδή καλησπέρα και καλή βραδιά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Παρασκευή στις 09:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:06 πμ Πχ στην Nova έχει επιλογή ξεχωριστή Ρυθμίσεις/κινητο δίκτυο/επιλογες/ομιλια και δεδομένα/volte Στην Cosmote δεν υπάρχει Στην Vodafone δεν θυμάμαι ακριβώς πως είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. Παρασκευή στις 10:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:53 πμ Καλημέρα,όταν δεν έχει σήμα και παίρνουν τηλέφωνο,μετά δεν έρχεται το sms που να λέει ποιος καλεσε.Cosmote. Έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αλλά δεν έρχεται το sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Παρασκευή στις 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:56 πμ 2 minutes ago, XronisRR said: Καλημέρα,όταν δεν έχει σήμα και παίρνουν τηλέφωνο,μετά δεν έρχεται το sms που να λέει ποιος καλεσε.Cosmote. Έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αλλά δεν έρχεται το sms Πρέπει να μιλήσεις με αυτούς Η συσκευή σου δεν έχει να πειράξεις κάτι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Παρασκευή στις 11:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:51 πμ 5 ώρες πριν, Tasos19s said: Ενεργό είναι δηλαδή από μόνο του χωρίς να πειράξεις τίποτα; Σωστά, και απενεργοποιείται μόνο από τον πάροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Παρασκευή στις 11:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:59 πμ 7 minutes ago, paanos said: Σωστά, και απενεργοποιείται μόνο από τον πάροχο Πιο πάνω έχω γράψει για Cosmote και για Nova Κάτι αντίστοιχο είναι και στην Vodafone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. Παρασκευή στις 02:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:46 μμ 6 ώρες πριν, pavlidisc said: Πώς ξέρεις ότι δεν έχεις VoLTE; Πού το καταλαβαίνεις; Μήπως επειδή δεν έχεις data εν ώρα ομιλίας; Υ.Γ Στην Cosmote αν δεν κάνω λάθος αυτά πάνε πακέτο. Με το που ενεργοποιείς το WiFiCalling κατευθείαν ενεργοποιείται και το VoLTE. Οταν με καλουν δεν εχω ιντερνετ , επισης ουτε wificall οταν το βαζω σε πτηση 6 ώρες πριν, Tasos19s said: Είναι κάτι από την cosmote στην γραμμή σου πιθανόν Πες να σου κάνουν μια επανεκκίνηση τις υπηρεσίες της sim σου Καποτε εμένα έτσι λύθηκε Την εχουν κανει φιλε αλλα παλι τιποτα 6 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Όπως είπαν οι @pavlidisc και @Tasos19s αυτά πάνε μαζί στην Cosmote. Σε φίλη δεν λειτουργούν γιατί είναι στη διαδικασία αλλαγής από καρτοκινητο σε συμβόλαιο και ευθύνεται ο πάροχος. Πάνε 2 μήνες σχεδόν και ακόμα για υπομονή της λένε...το αίτημα που έκανε μέσω Cosmote app είναι σε εκκρεμότητα από τότε. Δηλαδή καλησπέρα και καλή βραδιά Δηλαδη να μην ελπιζω; Που να οφειλετε αυτο; πχ πριν ενα 6μηνο ειχα , μετα πηγα nova που επισης ειχα και τωρα που το γυρισα σε whats up δεν εχω , οτι να ναι πραγματικα , αν ειναι δυνατον να μην μπορουν να κανουν τα αυτονοητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Παρασκευή στις 03:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:34 μμ 46 minutes ago, dimtz said: Οταν με καλουν δεν εχω ιντερνετ , επισης ουτε wificall οταν το βαζω σε πτηση Την εχουν κανει φιλε αλλα παλι τιποτα Δηλαδη να μην ελπιζω; Που να οφειλετε αυτο; πχ πριν ενα 6μηνο ειχα , μετα πηγα nova που επισης ειχα και τωρα που το γυρισα σε whats up δεν εχω , οτι να ναι πραγματικα , αν ειναι δυνατον να μην μπορουν να κανουν τα αυτονοητα Κλείσε την επιλογή Wi-Fi call Κάνε την συσκευή σου μια επανεκκίνηση Μετα από κάποιες ώρες άνοιξε ξανά την επιλογή Wi-Fi call Πρώτο πρώτο όμως στείλε μήνυμα WIFICALL στο 1313 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. Παρασκευή στις 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:09 μμ Λοιπόν έκλεισα το WIFICALL, έχω κάνει reboot και τώρα θα περιμένω καμιά ώρα και θα στείλω μήνυμα σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Παρασκευή στις 04:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:11 μμ Just now, dimtz said: Λοιπόν έκλεισα το WIFICALL, έχω κάνει reboot και τώρα θα περιμένω καμιά ώρα και θα στείλω μήνυμα σωστά; Το μήνυμα στείλε το τώρα Λιγο αργότερα άνοιξε ξανά την επιλογή Wi-Fi call Κολλάνε οι υπηρεσίες καμία φορά Οπως και αυτή της ενεργοποίησης iMessage Μπορεί να κολλήσει και να λέει αναμονή για ενεργοποίηση για πολύ καιρό Ιδια διαδικασία Κλεινεις Επανεκκινηση Μετα από κάποιες ώρες ξανά δοκιμάζεις 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. Παρασκευή στις 04:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:22 μμ Οκ το έστειλα, για να δούμε σε λίγο θα το ενεργοποιήσω, κανονικά πρέπει να έρθει sms ότι ενεργοποιήθηκε σωστά; Τελικά το έκανα και πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. Σάββατο στις 03:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:16 μμ (edited) Τελικά ως δια μαγείας ενεργοποιήθηκε το WIFICALL, έστειλα σήμερα μήνυμα και μετά από λίγο ήρθε και η απάντηση ενεργοποίησης, μάλλον θα το ξεμπλόκαρε το τεχνικό τμήμα Edited Σάββατο στις 03:17 μμ by dimtz 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk_46 Δημ. Κυριακή στις 02:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:03 μμ Εγώ πάλι στέλνω το μήνυμα και μου έρχεται απάντηση: H YΠHPEΣIA WIFICALL ΔEN BPEΘHKE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Κυριακή στις 02:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:04 μμ 1 minute ago, nk_46 said: Εγώ πάλι στέλνω το μήνυμα και μου έρχεται απάντηση: H YΠHPEΣIA WIFICALL ΔEN BPEΘHKE COSMOTE? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk_46 Δημ. Κυριακή στις 02:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:50 μμ 45 minutes ago, Tasos19s said: COSMOTE? Ναι ναι στην cosmote είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Κυριακή στις 03:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:05 μμ 15 minutes ago, nk_46 said: Ναι ναι στην cosmote είμαι. Στο 1333 το έστειλες σίγουρα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk_46 Δημ. Δευτέρα στις 08:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:21 μμ (edited) Πιο πάνω γράφεις Τάσο 1313. Μήπως το 1333 είναι το σωστό; Update τελικά 1333 είναι σωστό. Ενεργοποιηθηκε. Ευχαριστώ πολύ 😁 Edited Δευτέρα στις 08:23 μμ by nk_46 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Δευτέρα στις 08:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:38 μμ 17 minutes ago, nk_46 said: Πιο πάνω γράφεις Τάσο 1313. Μήπως το 1333 είναι το σωστό; Update τελικά 1333 είναι σωστό. Ενεργοποιηθηκε. Ευχαριστώ πολύ 😁 Συγνώμη δεν το κατάλαβα Ναι 1333 ήθελα να γράψω Τελος καλό όλα καλά 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts