koutsis Δημ. Παρασκευή στις 06:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:49 πμ 8 ώρες πριν, patrik said: Καλησπερα παιδιά. Πρώτη φορά και εγώ σε iPhone 15 pro max από αύριο. Να δω πως θα είναι η συμβίωση μετα από τόσα χρόνια Android. Θήκη τζαμάκι σκέφτομαι spigen. Απο φόρτιστη όμως τι να πάρω ; με πόσα βατ φορτίζει το τηλέφωνο ; ευχαριστώ Κράτα αν έχεις από προηγούμενο τηλέφωνο. Μην ξοδευεσαι τζάμπα 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. Παρασκευή στις 10:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:15 πμ 12 ώρες πριν, patrik said: Καλησπερα παιδιά. Πρώτη φορά και εγώ σε iPhone 15 pro max από αύριο. Να δω πως θα είναι η συμβίωση μετα από τόσα χρόνια Android. Θήκη τζαμάκι σκέφτομαι spigen. Απο φόρτιστη όμως τι να πάρω ; με πόσα βατ φορτίζει το τηλέφωνο ; ευχαριστώ και εγω προερχομαι απο σαμσουνγ. χρησιμοποιω τον φορτιστη απο note 10 plus που ειχα (το s21 ultra kai s23 ultra δεν ειχαν φορτιστη) και πηρα και ενα απλο φορτιστη 20 αρι για το γραφειο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. Παρασκευή στις 02:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:48 μμ Μέχρι πόσα βατ φορτιστή παίρνει; Εχω ένα 25 wat της unigreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. Παρασκευή στις 05:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:41 μμ 2 ώρες πριν, patrik said: Μέχρι πόσα βατ φορτιστή παίρνει; Εχω ένα 25 wat της unigreen Ότι καλύτερο , μια χαρά είσαι . Ugreen anker original apple αυτά να προτιμάς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos88 Δημ. Παρασκευή στις 09:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:08 μμ On 17/12/2024 at 1:10 ΜΜ, stamos88 said: Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν έχετε παρατηρήσει το κουμπί backspace να μην πιάνει καλά κάποιες φορές όταν γράφετε. Το κινητό το πήρα μόλις χθες. Iphone 15 pro max Κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 11 ώρες πριν, stamos88 said: Κάνεις; Έχεις βάλει γυαλί προστασίας; Εάν ναι ίσως είναι αυτό. Γενικά όμως κι εγώ εγώ θέματα με το πληκτρολόγιο της Apple. Εάν θες δοκίμασε ένα άλλο πληκτρολόγιο και δες εάν έχεις κι εκεί θέμα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts