arxontas2323 Δημ. May 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2024 4 ώρες πριν, xabos said: Το φθηνότερο …. Η μπαταρία συμπεριφέρεται λίγο καλύτερα με την νέα έκδοση … μικρή διαφορά .. αλλά είναι γεγονός . Καλοδεχούμενη Θα συμφωνήσω...θα σαε οω αύριο που είναι ζορικη μέρα όπως καθε Παρασκευή!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2024 Εγώ δεν είδα ορατή διαφορά. Θα τσεκάρω και τις επόμενες μέρες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2024 Θέλω να κάνω μια ερώτηση...θέλω να συνδέσω το κινητό με τ αυτοκίνητο αλλα μόνο για να παίζει μουσική,γίνεται;; και αν ναι πως; Θέλω να μιλάω απο το ηχείο του αιφον και οχι να το επιλέγω σε καθε κλήση... (Εχει τραγικό μικρόφωνο το αυτοκίνητο) Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. May 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2024 29 minutes ago, arxontas2323 said: Θέλω να κάνω μια ερώτηση...θέλω να συνδέσω το κινητό με τ αυτοκίνητο αλλα μόνο για να παίζει μουσική,γίνεται;; και αν ναι πως; Θέλω να μιλάω απο το ηχείο του αιφον και οχι να το επιλέγω σε καθε κλήση... (Εχει τραγικό μικρόφωνο το αυτοκίνητο) Δεν νομίζω να γίνεται. Πρέπει να επιλέγεις κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2024 11 minutes ago, koutsis said: Δεν νομίζω να γίνεται. Πρέπει να επιλέγεις κάθε φορά. Άλλη μια χαζομάρα του αιφον δηδ; ελπίζω κάποιος να έχει βρει τρόπο και λύση εύκολα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2024 6 ώρες πριν, arxontas2323 said: Θέλω να κάνω μια ερώτηση...θέλω να συνδέσω το κινητό με τ αυτοκίνητο αλλα μόνο για να παίζει μουσική,γίνεται;; και αν ναι πως; Θέλω να μιλάω απο το ηχείο του αιφον και οχι να το επιλέγω σε καθε κλήση... (Εχει τραγικό μικρόφωνο το αυτοκίνητο) Bluetooth έχει το αυτοκίνητο σου; Αν ναι τότε θα συνδεθείς και θα στέλνει την μουσική ασύρματα Μετα μέσα στις ρυθμίσεις του Bluetooth θα βρεις την συσκευή που είναι συνδεμένη με το κινητό Εκει έχει κάτι επιλογές που λέει τύπος συσκευής - Στερεοφωνικό αυτοκινήτου, ηχείο, ακουστικό Δοκιμασε κάποια από αυτά μήπως κανείς την δουλειά σου Επισης αν θέλεις να μιλάς από το τηλέφωνο νομίζω αν απαντήσεις από αυτό, αυτόματα μιλάς μόνο από αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. May 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2024 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Bluetooth έχει το αυτοκίνητο σου; Αν ναι τότε θα συνδεθείς και θα στέλνει την μουσική ασύρματα Μετα μέσα στις ρυθμίσεις του Bluetooth θα βρεις την συσκευή που είναι συνδεμένη με το κινητό Εκει έχει κάτι επιλογές που λέει τύπος συσκευής - Στερεοφωνικό αυτοκινήτου, ηχείο, ακουστικό Δοκιμασε κάποια από αυτά μήπως κανείς την δουλειά σου Επισης αν θέλεις να μιλάς από το τηλέφωνο νομίζω αν απαντήσεις από αυτό, αυτόματα μιλάς μόνο από αυτό Δεν ισχύει αυτό που λες. Πρέπει κάθε φορά που απαντάς να το στέλνεις στο κινητό αλλιώς πάει αυτόματα στο Bluetooth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2024 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Bluetooth έχει το αυτοκίνητο σου; Αν ναι τότε θα συνδεθείς και θα στέλνει την μουσική ασύρματα Μετα μέσα στις ρυθμίσεις του Bluetooth θα βρεις την συσκευή που είναι συνδεμένη με το κινητό Εκει έχει κάτι επιλογές που λέει τύπος συσκευής - Στερεοφωνικό αυτοκινήτου, ηχείο, ακουστικό Δοκιμασε κάποια από αυτά μήπως κανείς την δουλειά σου Επισης αν θέλεις να μιλάς από το τηλέφωνο νομίζω αν απαντήσεις από αυτό, αυτόματα μιλάς μόνο από αυτό Δοκίμασα τς διαφορετικές συσκευές αλλα τίποτα... Ειναι ford φορτηγάκι οπότε οι επιλογές ελάχιστες Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. May 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2024 Σε car transmitter που έχω, σε iPhone 12 βέβαια, θυμάμαι ότι αυτομάτως μιλούσες με το τηλέφωνο, ανεξάρτητα που ήταν συνδεδεμένο με το Bluetooth, έπρεπε να επιλέξεις το μικρόφωνο του αυτοκινήτου με το που ξεκινούσε η κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2024 46 minutes ago, koutsis said: Δεν ισχύει αυτό που λες. Πρέπει κάθε φορά που απαντάς να το στέλνεις στο κινητό αλλιώς πάει αυτόματα στο Bluetooth... Το έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. May 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2024 (edited) 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Το έχεις δοκιμάσει; Ναι, συνδεεται το bluetooth στο αυτοκίνητο και μετά στέλνει τις κλήσεις εκει. Μπορείς να το αλλαξεις μόλις απαντήσεις αλλά δεν γίνεται μόνιμα, πρέπει να το κάνεις σε κάθε κλήση. Τουλάχιστον ετσι ήταν σε εμένα... Edited May 17, 2024 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2024 9 ώρες πριν, koutsis said: Ναι, συνδεεται το bluetooth στο αυτοκίνητο και μετά στέλνει τις κλήσεις εκει. Μπορείς να το αλλαξεις μόλις απαντήσεις αλλά δεν γίνεται μόνιμα, πρέπει να το κάνεις σε κάθε κλήση. Τουλάχιστον ετσι ήταν σε εμένα... Μπορεί να είναι έτσι Νομιζα ότι αν απαντήσεις από το τηλέφωνο τότε μιλάς με αυτό άσχετα αν είσαι συνδεμένος στο bluetooth Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 Τελικά πως βλέπετε την μπαταρία με την 17.5; Εγώ βλέπω πτώση ενώ διαβάζω για έστω μικρή βελτίωση. Για πείτε γνώμες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 1 hour ago, montoya_42 said: Τελικά πως βλέπετε την μπαταρία με την 17.5; Εγώ βλέπω πτώση ενώ διαβάζω για έστω μικρή βελτίωση. Για πείτε γνώμες. Συνήθως αυτές οι X.X δεν έχουν καλή μπαταρία Τα πράγματα διορθώνονται στις X.X.x 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 4 ώρες πριν, montoya_42 said: Τελικά πως βλέπετε την μπαταρία με την 17.5; Εγώ βλέπω πτώση ενώ διαβάζω για έστω μικρή βελτίωση. Για πείτε γνώμες. Εγω την ειδα λίγο καλύτερα απο την 17.4.1 Και την δοκίμασα και Παρασκευή πουνεχω πατα πολλά τηλεφωνήματα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 2 ώρες πριν, arxontas2323 said: Εγω την ειδα λίγο καλύτερα απο την 17.4.1 Και την δοκίμασα και Παρασκευή πουνεχω πατα πολλά τηλεφωνήματα Εγώ 2 μέρες τώρα δεν μου έφτασε μέχρι το βράδυ. Και είναι η πρώτη φορά μιας και η αυτονομία του 15 pm είναι πολύ καλή. 5 ώρες πριν, Tasos19s said: Συνήθως αυτές οι X.X δεν έχουν καλή μπαταρία Τα πράγματα διορθώνονται στις X.X.x Αρα περιμένω την επόμενη. Εσύ Τάσο πως βλέπεις τη αυτονομία σου; Για να δω μήπως φταίει κάτι άλλο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 Εγώ δε βλέπω κάτι που βγάζει μάτι. Ενα τικ καλύτερη αυτονομία θα έλεγα. Το ίδιο ισχύει και κατά τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2024 13 ώρες πριν, montoya_42 said: Εγώ 2 μέρες τώρα δεν μου έφτασε μέχρι το βράδυ. Και είναι η πρώτη φορά μιας και η αυτονομία του 15 pm είναι πολύ καλή. Αρα περιμένω την επόμενη. Εσύ Τάσο πως βλέπεις τη αυτονομία σου; Για να δω μήπως φταίει κάτι άλλο. Εγώ έβαλα εχθές για πρώτη φορά iOS 17 στην συσκευή μου Ομως έχω παλιά συσκευή δεν αποτελεί ένδειξη η δίκη μου περίπτωση Μεχρι στιγμής δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα Φοβομουν να μεταβώ στο νέο iOS από όταν βγήκε 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 Ξαφνικά σήμερα μου εμφάνισε σβησμένα μηνύματα 3-4 μηνών πριν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Ξαφνικά σήμερα μου εμφάνισε σβησμένα μηνύματα 3-4 μηνών πριν Bug της 17.5 έχει αναφερθεί σε πολλά σιτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 22 minutes ago, fotisbasm_ said: Bug της 17.5 έχει αναφερθεί σε πολλά σιτε Ναι το κατάλαβα ότι είναι bug Απλά το ανέφερα και για τους υπόλοιπους Επισης ένα ακόμα ήταν στην οθόνη με τα widgets, αυτό με τις μπαταρίες (κινητού, ρολογιού) το εμφάνιζε μαύρο χωρίς να φαίνεται τίποτα Εκανα επανεκκίνηση και έστρωσε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 7 ώρες πριν, Tasos19s said: Ναι το κατάλαβα ότι είναι bug Απλά το ανέφερα και για τους υπόλοιπους Επισης ένα ακόμα ήταν στην οθόνη με τα widgets, αυτό με τις μπαταρίες (κινητού, ρολογιού) το εμφάνιζε μαύρο χωρίς να φαίνεται τίποτα Εκανα επανεκκίνηση και έστρωσε Στις ρυθμίσεις στα μηνύματα έχει επιλογή να σβήνονται μετά από ένα η μήνα η ένα χρόνο η να τα έχεις πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 Βγηκε η 17.5.1 δειτε μηπως λύσει το πρόβλημα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2024 (edited) 9 ώρες πριν, arxontas2323 said: Βγηκε η 17.5.1 δειτε μηπως λύσει το πρόβλημα Την πέρασα εγώ πρωί πρωί Αν και μικρή αναβάθμιση άργησε να την περάσει Πρεπει να είχε αρκετό κώδικα Διορθωσεις δηλαδή Η συσκευή μου επίσης δουλεύει λίγο πιο αεράτα Εντοπισα άλλο bug Στις κλήσεις μου εμφάνισε από το 2023 το καλοκαίρι πρόσφατες κλήσεις. Ένα βήμα εμπρός και δυο πίσω Edited May 21, 2024 by Tasos19s 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2024 Την πέρασα κι εγώ το απόγευμα με την ελπίδα να βελτιωθεί η μπαταρία. Εδώ και καιρό δυσκολεύομαι να βγάλω την μέρα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts