elkons Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων απλά πάει την εφαρμογή πίσω στην αρχική έκδοση που πήρες το κινητό. _____________________ Πήρα ένα Redmi 12 5G αλλά έχει ακόμα MIUI 14 Android 13 ενώ έχει πάρει το HyperOs 2 λένε. Κάνω έλεγχο τίποτα MIUI 14 αλλάζω Region τα ίδια.. με το επόμενο Security Patch θα έρθει μαζί με HyperOs 2 τουλάχιστον κατευθείαν ή όχι; 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 1 hour ago, elkons said: Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων απλά πάει την εφαρμογή πίσω στην αρχική έκδοση που πήρες το κινητό. _____________________ Πήρα ένα Redmi 12 5G αλλά έχει ακόμα MIUI 14 Android 13 ενώ έχει πάρει το HyperOs 2 λένε. Κάνω έλεγχο τίποτα MIUI 14 αλλάζω Region τα ίδια.. με το επόμενο Security Patch θα έρθει μαζί με HyperOs 2 τουλάχιστον κατευθείαν ή όχι; Ναι. Έχω ψάξει να βρω τρόπο να την κάνω απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Και να κάνω απεγκατάσταση ενημερώσεων μετά θα μου βγάλει το Play store την εφαρμογή για να γίνει ενημέρωση. 1 ώρα πριν, xnikos said: μα άμα κάνεις απεγκατάσταση ενημερώσεων στο συγκεκριμένο δεν μένει τίποτα... ένα link είναι στην ουσία το Google One Την κρατάει το κινητό κανονικά την εφαρμογή και μετά την βγάζει στο Play store για να γίνει ενημέρωση. Έλεγα μπας και υπάρχει τρόπος να καταργηθεί εντελώς η εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2025 Θέλω να περάσω στο Redmi 12 5G χειροκίνητα Hyperos 2.0 χωρίς να χάσω τα δεδομένα της συσκευής. Κατέβασα την ευρωπαϊκή έκδοση μιας και τώρα έχω 14.0.5.0(TMWEUXM) Κατέβηκε το zip πάω να κάνω τη χειροκίνητη εγκατάσταση αφού πάτησα MIUI 14 7 φορές στον έλεγχο έβαλα το πακέτο για εγκατάσταση και εμφανίζει Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης Sorry, flash to this stable version is not allowed. Τι κάνω λάθος; το Recovery κατέβασα. Το αγόρασα έχει MIUI 14 δεν βρίσκει νεότερη ενημέρωση. Καμία βοήθεια;; Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. April 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2025 Καλησπέρα παιδιά, μόλις μου ήρθε αυτή η ενημέρωση. Security patch Απριλίου. 9 minutes ago, Petros_android said: Καλησπέρα παιδιά, μόλις μου ήρθε αυτή η ενημέρωση. Security patch Απριλίου. **Χώρα κανονικά Ελλάδα είχα απλά έκανα ένα τσεκ αν έχει βγει κάποια ενημέρωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2025 12 minutes ago, Petros_android said: Καλησπέρα παιδιά, μόλις μου ήρθε αυτή η ενημέρωση. Security patch Απριλίου. **Χώρα κανονικά Ελλάδα είχα απλά έκανα ένα τσεκ αν έχει βγει κάποια ενημέρωση. Πάλι χωρίς Hyperos 2. Τραγικοί. Λες και κάνει ανταγωνισμό με τη Samsung π με τα χίλια ζόρια το δίνει το Android 15.. 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 Καλημέρα...Η σύζυγος φίλου έχει το συγκεκριμένο κινητό και πήγε στη Ζάκυνθο για σεζόν και ξαφνικά χάνεται το σήμα τελείως και επανέρχεται μετά από 20-30 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να κόβεται η κλήση...ο σύζυγος της στο ίδιο σπίτι με το 14 Pro 5G δεν έχει κάποιο θέμα απλώς έχουν και οι δύο χειρότερη κάλυψη δικτύου σε σχέση με τα Τρίκαλα (έχουν Cosmote Whats up και οι 2).Το θέμα είναι ότι μέχρι και πριν 5 μέρες που ήταν στα Τρίκαλα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα... Πριν πάει για αλλαγή sim,υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο; (με τις κεραίες του κινητού κλπ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 (edited) Σας έχει τύχει να στραβώσει το κινητό; το έβγαλα από τη θήκη και όλο κοιτάει προς τα επάνω... φτιάχνεται; φοβάμαι μη σπάσει οπότε δεν επιχείρησα να το ξεστραβόσω. Σε service γίνεται κάτι; 13 minutes ago, George6633 said: Καλημέρα...Η σύζυγος φίλου έχει το συγκεκριμένο κινητό και πήγε στη Ζάκυνθο για σεζόν και ξαφνικά χάνεται το σήμα τελείως και επανέρχεται μετά από 20-30 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να κόβεται η κλήση...ο σύζυγος της στο ίδιο σπίτι με το 14 Pro 5G δεν έχει κάποιο θέμα απλώς έχουν και οι δύο χειρότερη κάλυψη δικτύου σε σχέση με τα Τρίκαλα (έχουν Cosmote Whats up και οι 2).Το θέμα είναι ότι μέχρι και πριν 5 μέρες που ήταν στα Τρίκαλα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα... Πριν πάει για αλλαγή sim,υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο; (με τις κεραίες του κινητού κλπ) Και σε εμάς το ίδιο θέμα και με τις 3 εταιρείες που πέρασε το κινητό έχει το ίδιο πρόβλημα πετάει Χ για δευτερόλεπτα και επανέρχεται και άλλοι το έχουν είδα στις αξιολογήσεις στο Skroutz.. κάτι δε πάει καλά. Εμένα πλέον εαν απότομα έρθει φουλ σήμα λόγω κοντινότερης κεραίας θέλει λειτουργία πτήσης γιατί μένει Χ.. ενώ τα άλλα κινητά μια χαρά. Επίσης Redmi 12 5G κανένα πρόβλημα μόνο στο 12 Pro 5G το οποίο είναι και πιο ακριβό! Edited May 5, 2025 by elkons 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 10 minutes ago, elkons said: Σας έχει τύχει να στραβώσει το κινητό; το έβγαλα από τη θήκη και όλο κοιτάει προς τα επάνω... φτιάχνεται; φοβάμαι μη σπάσει οπότε δεν επιχείρησα να το ξεστραβόσω. Σε service γίνεται κάτι; Και σε εμάς το ίδιο θέμα και με τις 3 εταιρείες που πέρασε το κινητό έχει τον ίδιο πρόβλημα πετάει Χ για δευτερόλεπτα και επανέρχεται και άλλοι το έχουν είδα στις αξιολογήσεις στο Skroutz.. κάτι δε πάει καλά. Εμένα πλέον εαν απότομα έρθει φουλ σήμα λόγω κοντινότερης κεραίας θέλει λειτουργία πτήσης γιατί μένει Χ.. ενώ τα άλλα κινητά μια χαρά. Επίσης Redmi 12 5G κανένα πρόβλημα μόνο στο 12 Pro 5G το οποίο είναι και πιο ακριβό! Άρα είναι γενικό το φαινόμενο...Μου κάνει εντύπωση γιατί τα παιδιά το έχουν πάνω από 1.5 χρόνο και ποτέ δεν είχαν τέτοιο θέμα και τώρα που φύγανε το έκανε εκεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 Εμένα ξεκίνησε μετα τη μετάβαση από MIUI σε Hyperos. Εντομεταξυ ακόμα να δώσει το 2.0 ..... Ίσως εμένα ήταν τυχαίο γιατί κάνουν στις αξιολογήσεις παράπονα για το σήμα κάποιο bug ή το modem κάτι έχει. 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 1 minute ago, elkons said: Εμένα ξεκίνησε μετα τη μετάβαση από MIUI σε Hyperos. Εντομεταξυ ακόμα να δώσει το 2.0 ..... Ίσως εμένα ήταν τυχαίο γιατί κάνουν στις αξιολογήσεις παράπονα για το σήμα κάποιο bug ή το modem κάτι έχει. Τουλάχιστον αν είναι θέμα bug ελπίζω να το φτιάξουν.. Άλλα δεν νομίζω γιατί μπηκα και είδα παράπονα από αγορά του 2023 ακόμα και μάλλον από τύχη λειτουργούσε τόσο καιρό...Η τουλάχιστον άμα γυρίσουν πάλι πίσω που στο σπίτι κοντά έχει κεραία η Cosmote,ίσως να πιάνει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 Σαν να σκαλώνει κατά την αλλαγή μπάντας ή κεραίας έχω παρατηρήσει. Θα δείξει στην αρχή νόμιζα ότι επειδή είναι στραβό αλλά μετά είδα και αξιολογήσεις. 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 Just now, elkons said: Σαν να σκαλώνει κατά την αλλαγή μπάντας ή κεραίας έχω παρατηρήσει. Θα δείξει στην αρχή νόμιζα ότι επειδή είναι στραβό αλλά μετά είδα και αξιολογήσεις. Κατάλαβα.. Ναι αφού το ανέφερες εσύ μπήκα και γω και είδα μετά τις αξιολογήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 Κοίτα σε μέρη που δεν υπάρχουν εναλλαγές με κεραίες δηλαδή με καλύπτει μια και πολύ κοντινή μια φορά τον μήνα ίσως δω Χ και αν το πάρω είδηση αν κάνει εναλλαγές σε άλλο σπίτι πχ στο σαλόνι πιάνει η κεραία χ κουζίνα η κεραία y έχει θέμα σταματάει το CA βγάζει Χ για δευτερόλεπτα (Δίκτυο μη διαθέσιμο) μετά μόνο κλήσεις έκτακτης και ξανα μπαίνει. Τι να έχει κάνει η Xiaomi κανένας δε ξέρει. Την ίδια συμπεριφορά και στα 3 δίκτυα. 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 7 minutes ago, elkons said: Κοίτα σε μέρη που δεν υπάρχουν εναλλαγές με κεραίες δηλαδή με καλύπτει μια και πολύ κοντινή μια φορά τον μήνα ίσως δω Χ και αν το πάρω είδηση αν κάνει εναλλαγές σε άλλο σπίτι πχ στο σαλόνι πιάνει η κεραία χ κουζίνα η κεραία y έχει θέμα σταματάει το CA βγάζει Χ για δευτερόλεπτα (Δίκτυο μη διαθέσιμο) μετά μόνο κλήσεις έκτακτης και ξανα μπαίνει. Τι να έχει κάνει η Xiaomi κανένας δε ξέρει. Την ίδια συμπεριφορά και στα 3 δίκτυα. Τι να πω... Περίεργα πράγματα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 γιά το redmi 12 5G (όχι το pro) όταν κοίταζα review youtube Ινδιας (με λογισμικό Ινδίας) ένας έλεγε παρόμοιο πρόβλημα πού χάνει σήμα στην ένδειξη γιά δευτερόλεπτα ... αλλά γιά να μην μπλεχτώ με τα skroutz (τρέχα γύρευε από ποιά περιοχή φέρνουν τυχόν εισαγωγές τα εκεί μαγαζιά) το πήρα από τον Γερμανοτσολιά & μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα ... μάλλον θέμα λογισμικού Αυτο πού πρόσεξα στο netmonster με το απλό redmi 12 5G όταν έχω το κινητό στο χέρι ... αν βρεί πολλές κεραίες από διάφορες περιοχές (αν είμαι ψηλά) κάνει συνέχεια ( & μέσα σε μόλις λίγα δεύτερα) εναλλαγές στα cell γιά πλάκα και μόνο αν δεν κουνήσω το κινητό πχ το αφήσω σταθερό κάπου, κλειδώνει μόνιμα ορισμένα cells χωρίς να αλλάζει Για το θέμα αν στραβώνει θα το προσέξω και θα αναφέρω μελλοντικά ... πάντως το redmi 12 5G είναι γυαλί μπρος και πίσω, δεν είναι πλαστικά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 4 minutes ago, babis3g said: γιά το redmi 12 5G (όχι το pro) όταν κοίταζα review youtube Ινδιας (με λογισμικό Ινδίας) ένας έλεγε παρόμοιο πρόβλημα πού χάνει σήμα στην ένδειξη γιά δευτερόλεπτα ... αλλά γιά να μην μπλεχτώ με τα skroutz (τρέχα γύρευε από ποιά περιοχή φέρνουν τυχόν εισαγωγές τα εκεί μαγαζιά) το πήρα από τον Γερμανοτσολιά & μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα ... μάλλον θέμα λογισμικού Αυτο πού πρόσεξα στο netmonster με το απλό redmi 12 5G όταν έχω το κινητό στο χέρι ... αν βρεί πολλές κεραίες από διάφορες περιοχές (αν είμαι ψηλά) κάνει συνέχεια ( & μέσα σε μόλις λίγα δεύτερα) εναλλαγές στα cell γιά πλάκα και μόνο αν δεν κουνήσω το κινητό πχ το αφήσω σταθερό κάπου, κλειδώνει μόνιμα ορισμένα cells χωρίς να αλλάζει Για το θέμα αν στραβώνει θα το προσέξω και θα αναφέρω μελλοντικά ... πάντως το redmi 12 5G είναι γυαλί μπρος και πίσω, δεν είναι πλαστικά Ναι ακριβώς για δευτερόλεπτα το χάνει και αυτό απο Γερμανό είναι με Global Version. Με το Redmi 12 5G είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος κάνει καλή διαχείριση δικτύου. Είναι φυσικό να αλλάζει Cells μην ανησυχείς απλά ψάχνει για το καλύτερο, πάει σωστά τα έχω συγκρίνει. Και τα δύο από πίσω γυαλιστερά είναι δε ξέρω πως κατάφερα και το στράβωσα ίσως ήταν στη πίσω τσέπη κ είχα καθίσει..ίσως δεν θυμάμαι όμως. Ελπίζω να φτιάχνεται. 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 (edited) EDIT ίσως το gorilla glass να έχει θέμα και να στράβωσε ... εγώ δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα παρά όταν βγώ από το χωριο (έχω την twin sim με άλλο κινητό) Πάντως μάλλον στράβωσε στην πισω τσέπη όταν καθόσουν ... εγώ θα δοκίμαζα το εξής ... γύρισε το από την άλλη όψη & ξανά στην ίδια τσέπη ... λογικά όταν ξανά καθήσεις θα πρέπει να έρθει περίπου στα ίσια του 😊 με την πάροδο του χρόνου Edited May 5, 2025 by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 Just now, babis3g said: ίσως το gorilla glass να έχει θέμα και να στράβωσε ... εγώ δεμ το χρησιμοποιώ κάθε μέρα παρά όταν βγώ από το χωριο Πάντως μάλλον στράβωσε στην πισω τσέπη όταν καθόσουν ... εγώ θα δοκίμαζα το εξής ... γύρισε το από την άλλη όψη & ξανά στην ίδια τσέπη ... λογικά όταν ξανά καθήσεις θα πρέπει να έρθει περίπου στα ίσια του 😊 Μπα δεν νομίζω αφού δεν είναι το πρόβλημα στην οθόνη, όλο το κινητό είναι στραβό προσπάθησα να το ισιώσω αλλα λέω άσε μη το χαλάσεις. Έχω ήδη άλλη συσκευή ούτως ή άλλως. Από περιέργεια θα ρωτήσω σε Service εάν γίνεται κάτι ευκαιρία να ζητήσω και κάποιον έλεγχο για το modem. 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 η πλάτη του είμαι σίγουρος είναι γυαλί ... ίσως στράβωσε στην κ*λότσεπη αν καθόσουν, ίσως ήρθε στραβό από κατασκευής ... ε΄κανα edit το πάνω post μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 19 minutes ago, babis3g said: γιά το redmi 12 5G (όχι το pro) όταν κοίταζα review youtube Ινδιας (με λογισμικό Ινδίας) ένας έλεγε παρόμοιο πρόβλημα πού χάνει σήμα στην ένδειξη γιά δευτερόλεπτα ... αλλά γιά να μην μπλεχτώ με τα skroutz (τρέχα γύρευε από ποιά περιοχή φέρνουν τυχόν εισαγωγές τα εκεί μαγαζιά) το πήρα από τον Γερμανοτσολιά & μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα ... μάλλον θέμα λογισμικού Αυτο πού πρόσεξα στο netmonster με το απλό redmi 12 5G όταν έχω το κινητό στο χέρι ... αν βρεί πολλές κεραίες από διάφορες περιοχές (αν είμαι ψηλά) κάνει συνέχεια ( & μέσα σε μόλις λίγα δεύτερα) εναλλαγές στα cell γιά πλάκα και μόνο αν δεν κουνήσω το κινητό πχ το αφήσω σταθερό κάπου, κλειδώνει μόνιμα ορισμένα cells χωρίς να αλλάζει Για το θέμα αν στραβώνει θα το προσέξω και θα αναφέρω μελλοντικά ... πάντως το redmi 12 5G είναι γυαλί μπρος και πίσω, δεν είναι πλαστικά Από Κωτσο το πήρε ο φίλος οπότε ελπίζω να είναι κάποιο θέμα λογισμικού και να διορθωθεί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 1 minute ago, babis3g said: η πλάτη του είμαι σίγουρος είναι γυαλί ... ίσως στράβωσε στην κ*λότσεπη αν καθόσουν, ίσως ήρθε στραβό από κατασκευής ... ε΄κανα edit το πάνω post μου Ναι το ξέρω, εγώ αναφέρθηκα στο 12 pro 5G γιατί και αυτό έτσι είναι όπως το Redmi 12 5G. Δεν ήταν έτσι, τώρα τελευταία έγινε τέλος πάντων αφού λειτουργεί μια χαρά θα το αφήσω για έλεγχο. Από Redmi 12 5G μια χαρά μέχρι στιγμής μου έπεσε 2 φορές δεν έπαθε κάτι. 1 minute ago, George6633 said: Από Κωτσο το πήρε ο φίλος οπότε ελπίζω να είναι κάποιο θέμα λογισμικού και να διορθωθεί. Θα έχει κάνει βλακεια η κυρά Xiaomi στη Global Version λογικά αλλά δεν έχει ασχοληθεί. Άργησε το Hyperos 2.0 για 12 pro 5G. Το 12 5G το έχει ήδη (όσοι το είχαν από πριν εγώ ακόμα MIUI λογικά σε κάνα μήνα θα έρθει και στο 12 5G) 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 (edited) αα συγνώμη λάθος δικό μου, μιλούσα γιά το απλό redmi 12 5G ναι είναι δυνατό το gorila glass ... μου είχε πεσει ένα nokia n8 από την τσέπη πάνω σε μηχανή enduro πού είναι ψηλή μηχανή ενώ οδηγούσα με 30-50 χιλ, το κινητό έκανε τούμπες στην άσφαλτο, τα πλαστικά ράγισαν, το αλουμίνιο στράβωσε σε σημείο, αλλά η gorilla οθόνη άθικτη 25 minutes ago, elkons said: Θα έχει κάνει βλακεια η κυρά Xiaomi στη Global Version λογικά αλλά δεν έχει ασχοληθεί. Άργησε το Hyperos 2.0 για 12 pro 5G. Το 12 5G το έχει ήδη (όσοι το είχαν από πριν εγώ ακόμα MIUI λογικά σε κάνα μήνα θα έρθει και στο 12 5G) κάπου ειχα διαβάσει όλες οι σειρές redmi 12 θα πάρουν hyper 3 ... από καλοκαίρι & μετά θα βγεί Edited May 5, 2025 by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει σε χρήση dual sim τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω στην προώθηση κλήσεων ώστε να μην χάνω κλήσεις ή τουλάχιστον να ενημερώνομαι με sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Καλησπέρα. Ήρθε η ενημέρωση.. patch Απριλίου refmi note 12pro+ Ελβετία 1 1 Παράθεση Samsung S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 On 6/5/2025 at 7:59 ΜΜ, maskaras said: Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει σε χρήση dual sim τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω στην προώθηση κλήσεων ώστε να μην χάνω κλήσεις ή τουλάχιστον να ενημερώνομαι με sms? αν δε σε βοηθήσει κάποιος μάλλον κάτι από εδω (ΟΤΕ) https://www.cosmote.gr/pdf/COSMOTE_Tilefonitis.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts