elkons Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Just now, babe0607 said: Κάνω manual την εγκατάσταση και βγάζει αυτά.. Ακριβώς τα ίδια 💀 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 minute ago, elkons said: Ακριβώς τα ίδια 💀 Και να πω ότι είναι άκυρο το site να το καταλάβω. Από το επίσημο την κατέβασα... τι να πω... έχω την εντύπωση ότι τελείωσε πλέον η αναβάθμιση για το 12pro +. Με βλέπω να αλλάζω κινητό. 1 Παράθεση Samsung S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 2 minutes ago, babe0607 said: Και να πω ότι είναι άκυρο το site να το καταλάβω. Από το επίσημο την κατέβασα... τι να πω... έχω την εντύπωση ότι τελείωσε πλέον η αναβάθμιση για το 12pro +. Με βλέπω να αλλάζω κινητό. Μπα αμα το βρήκες χειροκίνητα διαθέσιμο θα το πάρεις σίγουρα ΟΤΑ. Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Μακάρι. Πάντως αν έχετε υπόψιν σας κανα κινητό στις δυνατότητες του redmi note 12 pro+ πέστε μου... και να έχει jack 3.5 υποδοχή Παράθεση Samsung S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Καλησπέρα... για δέστε αυτό... https://new.c.mi.com/global/post/690091 υπάρχουν ελπίδες,🙂 1 Παράθεση Samsung S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 2 ώρες πριν, babe0607 said: Καλησπέρα... για δέστε αυτό... https://new.c.mi.com/global/post/690091 υπάρχουν ελπίδες,🙂 Νομίζω είναι η απλή ενημέρωση με Security Patch. Αυτές θα συνεχίσουν κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apojohn Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 (edited) Καλησπέρα, μόλις μου ήρθε και εμένα. Edited June 30, 2025 by Petros_android 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 Ευχαριστούμε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Καλησπέρα. Μόλις ήρθε. Με Ελβετία γυρισμένο. Για να δούμε... Μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά με πριν... 2 Παράθεση Samsung S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apojohn Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 Μόλις ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 Καλησπέρα στο forum. Θέλω να σας ενημερώσω ότι άλλαξα κινητό και πήρα samsung s25. Οπότε αλλάζω στρατόπεδο. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια και διευκρινήση μου δώσατε. Να είστε πάντα καλά. 😀 4 Παράθεση Samsung S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Καλησπέρα, σήμερα μου ήρθε η 2.0.7.0 με security patch Ιουλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 10 ώρες πριν, Petros_android said: Καλησπέρα, σήμερα μου ήρθε η 2.0.7.0 με security patch Ιουλίου. Ωραίοςςςςςς 🖕 Καλημέρα Καλό Μήνα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 (edited) διαβαζω στο FB κάποια xiaomi hyper os σελιδα όπου δείχνουν την καινουρια λίστα με ημερομηνίες ποια θα πάρουν το hyper 3 ... δεν βλέπω το redmi 12 5G (ενώ παλιότερα είχα δεί άλλη λίστα & ήταν μέσα) ... λέει μόνο xiami 12 ... η ερώτηση¨το ίδιο είναι με το redmi 12? ή δεν θα πάρει τελικά ? βάση αυτής της λίστας μάλλον είναι άλλο το xiaomi 12 Devices Not Receiving HyperOS 3.0 It remains unclear why the standard Xiaomi 12T is not included, especially considering it launched alongside the 12T Pro. A more notable omission is the Redmi 12 and Redmi 12 Pro, which have reached the end of their major OS update support but will continue to receive security patches for another year. Edited September 30, 2025 by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Hyperos 2 δε παίρνει η σειρά 12 βλέπω, δυστυχώς. https://www-huaweicentral-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.huaweicentral.com/these-xiaomi-devices-will-not-receive-hyperos-3-0-software-upgrade/amp/?amp_gsa=1&_js_v=a9&usqp=mq331AQIUAKwASCAAgM%3D#amp_tf=Από %1%24s&aoh=17600205730680&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&share=https%3A%2F%2Fwww.huaweicentral.com%2Fthese-xiaomi-devices-will-not-receive-hyperos-3-0-software-upgrade%2F Ευτυχώς έβαλα χειροκίνητα Hyperos 2.0 στο Redmi 12 5G γιατί ήταν κολλημένο MIUI 14. Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 7 minutes ago, elkons said: Hyperos 2 δε παίρνει η σειρά 12 βλέπω, δυστυχώς. https://www-huaweicentral-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.huaweicentral.com/these-xiaomi-devices-will-not-receive-hyperos-3-0-software-upgrade/amp/?amp_gsa=1&_js_v=a9&usqp=mq331AQIUAKwASCAAgM%3D#amp_tf=Από %1%24s&aoh=17600205730680&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&share=https%3A%2F%2Fwww.huaweicentral.com%2Fthese-xiaomi-devices-will-not-receive-hyperos-3-0-software-upgrade%2F Ευτυχώς έβαλα χειροκίνητα Hyperos 2.0 στο Redmi 12 5G γιατί ήταν κολλημένο MIUI 14. 1. το link σου δεν δουλεύει 2. HyperOS 2 έχει πάρει εδώ και καιρό η σειρά 12...μάλλον το 3 εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 2 minutes ago, xnikos said: 1. το link σου δεν δουλεύει 2. HyperOS 2 έχει πάρει εδώ και καιρό η σειρά 12...μάλλον το 3 εννοείς 1 Δεν ξερω γιατί 2 Το αγόρασα Απρίλη, ήρθε με MIUI 14 και δε περνούσαν άλλες νέες ενημερώσεις μέχρι τον προηγούμενο μήνα, ούτε χειροκίνητα, ούτε με επαναφορά άλλαξε κάτι. Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 (edited) 25 minutes ago, elkons said: 1 Δεν ξερω γιατί 2 Το αγόρασα Απρίλη, ήρθε με MIUI 14 και δε περνούσαν άλλες νέες ενημερώσεις μέχρι τον προηγούμενο μήνα, ούτε χειροκίνητα, ούτε με επαναφορά άλλαξε κάτι. τι σχέση έχει η έκδοση Android με την έκδοση MIUI??? κι εμένα το note 12 pro Android 14 έχει με HyperOS 2.0.7.0 έχεις HyperOS? ποια έκδοση? Edited October 9, 2025 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 2 minutes ago, xnikos said: τι σχέση έχει η έκδοση Android με την έκδοση MIUI??? κι εμένα το note 12 pro Android 14 έχει με HyperOS 2.0.7.0 Πως δεν έχει ανάλογα με την έκδοση Android πάει, όταν το πήρα τον Απρίλιο μέχρι τον τελευταίο μήνα είχε κολλήσει MIUI 14 Android 13. Όταν έκανα έλεγχο, μέχρι τον Σεπτέμβριο, δεν έβρισκε νέα ενημέρωση ενώ κανονοικά είχε σταλεί Hyperos 2.0 αλλά δεν το έλαβε ποτέ ΟΤΑ. Δοκίμασα χειροκίνητη ενημέρωση δεν τη πέρασε (Αδυναμία επαλήθευσης, Nova reason) και πέρασα Hyperos 2.0 μέσω Mi Flash tool. Αναφέρομαι για το Redmi 12 5G. Το λινκ που ανεβασα πριν απλά έλεγε πως δε θα πάρουμε HyperOS 3.0 και ήταν όλη η σειρά Redmi 12 (12 5G, 12 Pro 5G, κτλ). Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Πως δεν έχει ανάλογα με την έκδοση Android πάει, όταν το πήρα τον Απρίλιο μέχρι τον τελευταίο μήνα είχε κολλήσει MIUI 14 Android 13. Όταν έκανα έλεγχο, μέχρι τον Σεπτέμβριο, δεν έβρισκε νέα ενημέρωση ενώ κανονοικά είχε σταλεί Hyperos 2.0 αλλά δεν το έλαβε ποτέ ΟΤΑ. Δοκίμασα χειροκίνητη ενημέρωση δεν τη πέρασε (Αδυναμία επαλήθευσης, Nova reason) και πέρασα Hyperos 2.0 μέσω Mi Flash tool. Αναφέρομαι για το Redmi 12 5G. Το λινκ που ανεβασα πριν απλά έλεγε πως δε θα πάρουμε HyperOS 3.0 και ήταν όλη η σειρά Redmi 12 (12 5G, 12 Pro 5G, κτλ). αν δεν πιστεύεις εμένα, διάβασε απ' το Gemini AI: έχω miui απ' το 2013 με το hongmi... Όχι, δεν έχει πάντα ακριβώς την ίδια αντιστοιχία η έκδοση του MIUI με την έκδοση του Android. Ενώ το MIUI της Xiaomi βασίζεται στο Android, η Xiaomi προσαρμόζει και αναπτύσσει τη δική της διεπαφή χρήστη (UI) και λειτουργίες πάνω από το βασικό Android. Αυτό σημαίνει ότι: Διαφορετικές Εκδόσεις Android με την ίδια Έκδοση MIUI: Μπορεί να δεις ένα τηλέφωνο με MIUI 14 να τρέχει Android 12, ενώ ένα άλλο τηλέφωνο, επίσης με MIUI 14, να τρέχει Android 13. Αργότερες Ενημερώσεις MIUI: Ένα τηλέφωνο μπορεί να λάβει μια νέα έκδοση MIUI (π.χ., από MIUI 13 σε MIUI 14) χωρίς απαραίτητα να λάβει και μια νέα έκδοση Android (π.χ., να παραμείνει σε Android 12). Ξεχωριστές Ενημερώσεις: Η Xiaomi μπορεί να κυκλοφορήσει ενημερώσεις για το MIUI (που προσθέτουν νέες λειτουργίες ή διορθώνουν σφάλματα) ανεξάρτητα από τις ενημερώσεις του υποκείμενου Android (που αφορούν κυρίως ενημερώσεις ασφαλείας και βασικές λειτουργίες του συστήματος). Ουσιαστικά, το MIUI είναι ένα "skin" ή ένα "overlay" πάνω από το Android. Η έκδοση του MIUI αναφέρεται στην έκδοση του προσαρμοσμένου λειτουργικού συστήματος της Xiaomi, ενώ η έκδοση του Android αναφέρεται στην έκδοση του βασικού λειτουργικού συστήματος της Google πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το MIUI. Redmi 12 5G / POCO M6 Pro 5G Sky EEA/EU 8/9/2025 OS2.0.207.0.VMWEUXM αυτή είναι η τελευταία του redmi 12 5G Edited October 9, 2025 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 (edited) 13 minutes ago, xnikos said: αν δεν πιστεύεις εμένα, διάβασε απ' το Gemini AI: έχω miui απ' το 2013 με το hongmi... Όχι, δεν έχει πάντα ακριβώς την ίδια αντιστοιχία η έκδοση του MIUI με την έκδοση του Android. Ενώ το MIUI της Xiaomi βασίζεται στο Android, η Xiaomi προσαρμόζει και αναπτύσσει τη δική της διεπαφή χρήστη (UI) και λειτουργίες πάνω από το βασικό Android. Αυτό σημαίνει ότι: Διαφορετικές Εκδόσεις Android με την ίδια Έκδοση MIUI: Μπορεί να δεις ένα τηλέφωνο με MIUI 14 να τρέχει Android 12, ενώ ένα άλλο τηλέφωνο, επίσης με MIUI 14, να τρέχει Android 13. Αργότερες Ενημερώσεις MIUI: Ένα τηλέφωνο μπορεί να λάβει μια νέα έκδοση MIUI (π.χ., από MIUI 13 σε MIUI 14) χωρίς απαραίτητα να λάβει και μια νέα έκδοση Android (π.χ., να παραμείνει σε Android 12). Ξεχωριστές Ενημερώσεις: Η Xiaomi μπορεί να κυκλοφορήσει ενημερώσεις για το MIUI (που προσθέτουν νέες λειτουργίες ή διορθώνουν σφάλματα) ανεξάρτητα από τις ενημερώσεις του υποκείμενου Android (που αφορούν κυρίως ενημερώσεις ασφαλείας και βασικές λειτουργίες του συστήματος). Ουσιαστικά, το MIUI είναι ένα "skin" ή ένα "overlay" πάνω από το Android. Η έκδοση του MIUI αναφέρεται στην έκδοση του προσαρμοσμένου λειτουργικού συστήματος της Xiaomi, ενώ η έκδοση του Android αναφέρεται στην έκδοση του βασικού λειτουργικού συστήματος της Google πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το MIUI. Ε ρε φίλε για συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρομαι. Έχω κρατήσει και φωτογραφία, πριν περάσω το Hyperos 2.0 με Android 15. Εντάξει είμαστε; Δε σε είπα πως δε σε πιστεύω. Εγώ τόση ώρα προσπαθώ να εξηγήσω πως όταν το αγόρασα είχε κολλήσει σε Android 13 και MIUI 14, αλλά δε πήρε ποτέ μέσω του Updater τις επόμενες εκδόσεις και νόμιζε πως είναι ενημερωμένο. Χειροκίνητα δεν άφησε να περάσει, άρα πέρασα χειροκίνητα την τελευταία έκδοση. Γιατί να κάνουμε τόση ανάλυση εφόσον δεν θα καταλήξει κάπου και απλά το ανέφερα; Edited October 9, 2025 by elkons Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 "Πως δεν έχει ανάλογα με την έκδοση Android πάει," "Ε ρε φίλε για συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρομαι." "Έχω κρατήσει και φωτογραφία, πριν περάσω το Hyperos 2.0 με Android 15." δλδ τώρα έχεις android 15 στο redmi 12 5G??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 (edited) 2 minutes ago, xnikos said: δλδ τώρα έχεις android 15 στο redmi 12 5G??? Ναι 😌 Το πέρασα μέσω Mi Flash Tool επειδή δεν είχε έρθει καθόλου Update, γενικά δεν έστελνε καμία ενημέρωση είχε κολλήσει σε μια (αυτή στην παραπάνω εικόνα). Edited October 9, 2025 by elkons 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. October 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2025 (edited) ούτε εδώ στο 12 5G έχει έρθει hyper os 2xxx είμαι με MIUI 14 Android 13, τι να κάνω αφού λέτε ότι έχει σταλεί γιά Ελλάδα το hyper 2 στα συγκεκριμένα redmi 12 ΧΧΧ ? (έχουν στείλει ενημέρωση γιά Ελλάδα? ) ευχαριστώ EDIT οι άλλες ενημερώσεις έρχονται κανονικά πχ google, apps ... δεν μπορεί 2 τηλέφωνα 12 5G να κόλλησαν, ισως το λάθος είναι στην xiaomi Edited October 19, 2025 by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts