elkons Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 (edited) Ας τα πάρουμε τώρα με μια σειρά. 16 minutes ago, babis3g said: Τα κατάφερα στα γεράματα 🧐 δεν ήταν όπως παλιά με τα Νοκια Ν8, C7 κλπ πού τα φλασάραμε αμέσως, εδώ ήθελε κάποια μικρή διαδικασία & υπομονή γιά να μας δώσει δικαίωμα η εταιρία να ξεκλειδώσουμε πρώτα το τηλέφωνο Δυστυχώς έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια και όσο πάει δυσκολεύουν οι διαδικασίες. Μονο η Xiaomi απαιτεί να ξεκλειδώσει μετά από μερικές ημέρες, η Samsung κατευθείαν. 16 minutes ago, babis3g said: Αν έρχονταν αναβαθμίσεις δεν θα το πείραζα, αλλά 6+ μήνες τίποτα ... υπόψιν πριν θαρρέψετε τώρα είναι εκτός εγγύησης (4 μήνες απόμειναν σε εμένα) & αν δεν ξέρουμε τι να κάνουμε θα το χαλάσουμε 100% Καλά έκανες, ξεκλείδωτο σου λένε συνήθως ότι είσαι εκτος εγγύησης, τώρα που το ξανά κλειδώσεις είναι εντός εγγύησης χωρίς κανένα πρόβλημα. 16 minutes ago, babis3g said: ➡️ Στο θέμα με το hyper os 2 το βλέπω λίγο πιό αργό σε 4GB ram τηλέφωνο, ένα κλικ σαν να το έχει βαρύνει το νέο OS, βλέπω ψιλο κολληματάκια αλλά ίσως γιατί είχα πολλά apps κάποια έκαναν μεγάλη πολλές αναβαθμίσεις ταυτόχρονα ...ακόμα τα ξανα σετάρω όλα από την αρχή & αύριο θα πάρει όλη μέρα Εγω το κλείδωσα αμέσως γιατί ξεκλείδωτο ίσως δεν πάρει κάρτες τράπεζας & ίσως δεν θα πάρει αναβαθμίσεις & ΑΝ δεν είναι έμπιστη πήγη μπορεί να κολλήσουν & κάνα spyware ... επίσης ΟΛΑ θα χαθούν ⚠️ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν Και σε εμένα φαινόταν, μέχρι να το ρυθμίσεις τελείως όμως! Ξκίνα όλες τις ενημερώσεις να τελειώνεις, σβήσε τις άχρηστες εφαρμογές (πχ είχε μερικά παιχνίδια προεγκατεστημένα). Μόλις τελειώσεις τις διαδικασίες μπες στην ασφάλεια κάνε τακτικά εκκαθάριση,ενίσχυση και βελτιστοποίηση. Η οθόνη επίσης για να πηγαίνει πιο ομαλά μπες ρυθμίσεις <οθόνη <ρυθμός ανανέωσης <προσαρμοσμένη και βάλε 90Hz. Α ναι μπορείς επίσης να δώσεις λίγο αποθηκευτικό χώρο και να κάνεις επέκταση RAM, εγώ την πήγα στα 8GB. 16 minutes ago, babis3g said: Yπήρχε & η 2.0.209.0 αλλά άφησα το 208 γιατί αυτό είχε τελευταίο από το xiaomi community ... όλα από εκεί τα κατέβασα ... στο apps τους μέσω κινητού υπάρχει apply γιά beta tester εγώ το έκανα edit το beta tester είναι για διάφορα κινητά xiaomi Η .209 είναι beta ακόμα, καλύτερα να μη τις προτιμάς. Η .208 είναι stable τεσταρισμενη και θα έχει σταθερότητα. Κλείσε το OEM από Developer settings μη ξεχάσεις. Έξτρα TIP που ανακάλυψα. Κατέβασα σε APK τον launcher στη πιο πρόσφατη έκδοση και οι εφαρμογές όταν ανοίγουν και κλείνουν,γίνεται με πολύ ομαλό τρόπο. https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-launcher/xiaomi-system-launcher-release-6-01-02-1562-10141736-release/ Edited October 27, 2025 by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 Σαν χρήστης του σκέτου redmi 12 5G, συνεχίζω στον σύνδεσμο παρακάτω (έχω βάλει video γιά το redmi 12 5G με hyper 3 & oxygen 15) ... γιατί τώρα πρόσεξα ότι υπήρχε νήμα γιά το redmi 12 5G, αν & ίδιες ρυθμίσεις άλλο λογισμικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Την έβαλα και εγω την ενημέρωση. Security update ήταν. Μακάρι να συνεχίσουν να μας δίνουν ecurity updates μιάς και Hyper OS 3 δεν θα πάρει το τηλέφωνο μας γιατί το δικό μου δουλεύει άψογα και θέλω να το κρατήσω αρκετό καιρό ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Καλημέρα. Και στο δικό μου ήρθε. Security update. Μακάρι να συνεχίσουν να δίνουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) On 23/11/2025 at 6:32 ΜΜ, Petros_android said: Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε. Quote aplos73 Καλημέρα. Και στο δικό μου ήρθε. Security update. Μακάρι να συνεχίσουν να δίνουν. παρακαλώ κάντε μου μία χάρη ... πατήστε στο dialer *#06# στο παράθυρο πού θα βγεί με το imei κάτω στο τέλος λέει το serial number ( S/N ) ... χρησιμοποιήστε αυτό το S/N & βάλτε το στο official web https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei σας γράφει οτι ειναι international ή EU το δικό σας ? ευχαριστώ Edited November 25, 2025 by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) 1 hour ago, babis3g said: παρακαλώ κάντε μου μία χάρη ... πατήστε στο dialer *#06# στο παράθυρο πού θα βγεί με το imei κάτω στο τέλος λέει το serial number ( S/N ) ... χρησιμοποιήστε αυτό το S/N & βάλτε το στο official web https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei σας γράφει οτι ειναι international ή EU το δικό σας ? ευχαριστώ edit* γράφει international version αλλά νομίζω σε όλους το ίδιο θα γράφει, πιστοποιεί την αυθεντικότητα απλά Edited November 25, 2025 by xnikos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 δηλαδή εσείς πού παίρνεται κανονικά αναβαθμίσεις, γράφει international σαν το δικό μου ... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 4 minutes ago, babis3g said: δηλαδή εσείς πού παίρνεται κανονικά αναβαθμίσεις, γράφει international σαν το δικό μου ... ευχαριστώ "εμείς" (εγώ) έχουμε το Redmi Note 12 Pro 5G εσύ αν δεν κάνω λάθος έχεις άλλο, το μοντέλο κάνει την διαφορά στις αναβαθμίσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) ναι το ξέρω ευχαριστώ, έχω τελευταίο το 2.0.208.0, αλλά είδα ότι υπάρχει νήμα με το redmi 12 5G και γράφω πλέον εκεί ότι τύχει για το συγκεκριμένο πού έχω ... απλά ρώτησα & εδώ επειδή τα 12 είναι σχεδόν της ιδιας σειράς να ξέρω αν σε όλους η πιστοποίηση γράφει international και γιά τα ΕΕΑ firmware Edited November 25, 2025 by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 2 minutes ago, babis3g said: ναι το ξέρω ευχαριστώ, έχω τελευταίο το 2.0.208.0, αλλά είδα ότι υπάρχει νήμα με το redmi 12 5G και γράφω πλέον εκεί ότι τύχει για το συγκεκριμένο πού έχω ... απλά ρώτησα & εδώ επειδή τα 12 είναι σχεδόν της ιδιας σειράς να ξέρω αν σε όλους η πιστοποίηση γράφει international και γιά τα ΕΕΑ firmware Εντομεταξυ στο 12 5G μπήκα Beta, έγινε Pass στο Xiaomi Community αλλά δεν έχει έρθει ακόμα κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) έχω μπεί στο beta & εγώ (γιά τον λίγο χρόνο πού ακόμα έχει το κινητό) δεν έχει βγεί κάτι καινούριο εδώ & μήνα πέρα του 2.0.208.0 ... αν σου έρθει κάτι γράψε στο άλλο νήμα, το λέω γιατί βλέπω στο community κάποιοι είναι beta πού υποτίθεται θα πάρουν τις αναβαθμίσεις λίγο πιό γρήγορα ... και δεν τους έρχεται τίποτα ακόμα & αν έχει βγεί έκδοση επίσημα γιά όλους ...χαμός υπόψιν είμαστε γιά stable & όχι γιά beta beta πρωτότυπη πειραματική κλπ Edited November 25, 2025 by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 (edited) γιά τους κατόχους μόλις βγήκε νεο OS2.0.10.0.UMOEUXM....Redmi Note 12 Pro / Pro+ 5G (ruby) αν έγραψα στο σωστό νήμα Edited December 4, 2025 by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 Στο σωστό νήμα έγραψες. Ναι. Έχει έρθει αρκετές μέρες πριν, security update είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 OS2.0.12.0.UMOEUXM ΕΕΑ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 Στο δικό μου δεν ήρθε ακόμα. Είμαι στην 2.0.10.0.UMOEUXM Κάπου διάβασα οτι στα μέσα του 2026 σταματάει η υποστήριξη του κινητού μας. Τέλος τα update. Κρίμα γιατί μου έχει βγει πολύ καλό. Το επόμενο μου κινητό θα κοιτάξω να έχει πολλά χρόνια υποστήριξη. Μπορεί να γυρίσω στην Samsung γι' αυτό το λόγο. Καλή χρυσή η Xiaomi αλλά πολύ γρήγορα τα παρατάει τα τηλέφωνα της. Το ίδιο εχω πάθει και με το Tablet μου ( Xiaomi pad 5 ) . Μια χαρά tabet. πολύ γρήγορο μηδέν κολλήματα αλλά και μηδέν υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Παιδιά καλησπέρα έχω ένα Redmi Note 12 Pro + 5G. Μέχρι πριν λίγο καιρό στην επεξεργασία της φωτογραφίας είτε του βίντεο υπήρχαν κάποια φοβερά φίλτρα να προσθέσεις. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις της επεξεργασίας φωτογραφίας όλα αυτά τα φίλτρα έχουν χαθεί. Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apojohn Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 46 minutes ago, apojohn said: Ήρθε και σε μένα το μεσημέρι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Έχεις κανείς πρόβλημα με την ενημέρωση? Ένας φίλος έχει πρόβλημα εδώ και μια εβδομάδα που την πέρασε,Του σβήνει συνέχεια και αργεί να επανέλθει... Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου On 4/4/2026 at 2:03 ΜΜ, aristidis540 said: Έχεις κανείς πρόβλημα με την ενημέρωση? Ένας φίλος έχει πρόβλημα εδώ και μια εβδομάδα που την πέρασε,Του σβήνει συνέχεια και αργεί να επανέλθει... όχι κανένα πρόβλημα, άλλωστε μια ενημέρωση ασφαλείας ήτανε. Αν τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά το update, μπορεί να το κατεβάσει και να το ξαναπεράσει χειροκίνητα μήπως κάτι δεν κάθησε καλά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 6/4/2026 at 11:22 ΜΜ, xnikos said: όχι κανένα πρόβλημα, άλλωστε μια ενημέρωση ασφαλείας ήτανε. Αν τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά το update, μπορεί να το κατεβάσει και να το ξαναπεράσει χειροκίνητα μήπως κάτι δεν κάθησε καλά Για μια εβδομάδα του έκανε restart οπότε του καπνίσει...και μετά έστρωσε... Αν το συνέχιζε θα το ξαναπερνούσα.... Καλό Πάσχα φίλε... Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Αναβάθμιση 2.0.14.0 46mb!Μόλις την κατέβασα!Security patch April 2026. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Μόλις ήρθε και σε μένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apojohn Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου Μόλις ήρθαν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts