steliosk Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου (edited) On 21/9/2024 at 10:28 ΜΜ, pchrono said: Έχει και άλλα καλούδια https://youtu.be/eo6umNf7tW8?si=vIZmenaLEzZMBb8i Το dynamic Wallpaper, με τον καιρο, σας δουλεύει? (Στην 6.1.1) Edited 23 Σεπτεμβρίου by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου O Κωτσόβολος έχεις το Z FOLD 5 12/256 στα 999.50 ευρώ. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/286480-smartphone-samsung-gal-fold-5-256gb-blue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου (edited) Και με 15.000 μίλια. Γιατί αξίζει όμως; πλεον βρίσκεις το 6 με λίγα παραπάνω χρήματα Edited 25 Σεπτεμβρίου by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Ούτως ή άλλως εξαντλήθηκε, έμειναν μόνο εκθεσιακά. Πάμε παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Ήρθε security update 300mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου On 29/9/2024 at 10:36 ΠΜ, pchrono said: Ήρθε security update 300mb Και άλλο, σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου (edited) https://www.skroutz.gr/s/44738133/Samsung-Slim-S-pen-Back-Cover-Silikonis-Gri-Galaxy-Z-Fold5-EF-OF94PCBEGWW.html Τρεχάτε όσοι δεν την έχετε!!!! Και με το spen. 29,9€ Edited 21 Οκτωβρίου by pchrono 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMAKRY Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος Ύστερα από 1.5 χρόνο με το fold ανυπόμονω να βγει το s25 να το δώσω trade in . Δεν μου κάνει το τηλ . Δεν θα αναλωθώ στο να γράψω γιατί γούστα είναι αυτά. Αλλά η σταγόνα ήταν ότι χάλασε προστασία εσωτερικής οθόνης το έστειλα για επισκευή. Μια εβδομάδα χωρίς τηλ και στο μήνα απάνω πάλι. Μου είπαν ότι θα το φτιάξουν πάλι δωρεάν αλλά δεν το στέλνω πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος 19 ώρες πριν, AMAKRY said: Ύστερα από 1.5 χρόνο με το fold ανυπόμονω να βγει το s25 να το δώσω trade in . Δεν μου κάνει το τηλ . Δεν θα αναλωθώ στο να γράψω γιατί γούστα είναι αυτά. Αλλά η σταγόνα ήταν ότι χάλασε προστασία εσωτερικής οθόνης το έστειλα για επισκευή. Μια εβδομάδα χωρίς τηλ και στο μήνα απάνω πάλι. Μου είπαν ότι θα το φτιάξουν πάλι δωρεάν αλλά δεν το στέλνω πάλι. Ολα τα πράγματα δεν κανουν για ολους. Εννοείται οποίος δεν βολεύεται με κατι παει αλλού. Εγω για την ωρα είμαι σούπερ ευχαριστημένος με το fold 5, και μονο fold βλέπω για επόμενο κινητο (οποιασδήποτε εταιρίας), αλλά αμα στο μέλλον σπαστώ με κατι πχ να χαλαει συνεχως η προστασία ή κατι αλλο, τοτε εννοείται θα κοιτάξω και αλλες λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος On 10/11/2024 at 7:27 ΜΜ, AMAKRY said: Ύστερα από 1.5 χρόνο με το fold ανυπόμονω να βγει το s25 να το δώσω trade in . Δεν μου κάνει το τηλ . Δεν θα αναλωθώ στο να γράψω γιατί γούστα είναι αυτά. Αλλά η σταγόνα ήταν ότι χάλασε προστασία εσωτερικής οθόνης το έστειλα για επισκευή. Μια εβδομάδα χωρίς τηλ και στο μήνα απάνω πάλι. Μου είπαν ότι θα το φτιάξουν πάλι δωρεάν αλλά δεν το στέλνω πάλι. Και μένα με τρώει. Έχω σε λειτουργία το fold 5 1tb και το s21 ultra υπηρεσιακό. Κάθε φορά που πιάνω το ultra λέω τι ευκρίνεια είναι αυτή και τι smoothly ολες οι εφαρμογές και σελιδες.... . Δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% ικανοποιημένος από το fold, νομίζω ίσως να ειναι από τις φοβίες που έχω "αναπτύξει" σχετικά με την ανθεκτικότητα του. Από το s7+ που ξεκίνησα τα samsung μέχρι και σήμερα, δεν μου έχει ξανατυχει να φοβάμαι τόσο πολύ ενα κινητό. Εννοείται με θήκες πάντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 15 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Νοέμβριος https://techmaniacs.gr/provlima-stin-agora-ton-foldables-ti-apofasisan-oi-kataskeyastes/ Με λίγα λόγια, είσθε πλούσιοι!!! 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts