ostvarivanje Δημοσιεύτηκε July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 4, 2023 Καλησπέρα Να ξεκινήσω από το γεγονός ότι χρησιμοποιώ δύο συσκευές και τώρα έχω ως κύριο το OnePlus 8 Pro και ως δεύτερο το OnePlus 7 Pro. Επειδή αρχίζουν να τα παίζουν σιγά σιγά οι μπαταρίες του σκέφτομαι για αγορά καινούριου κινητού (αν και δεν είναι κάτι φοβερά επείγον). Έτσι το 8 pro θα γίνει η δεύτερη συσκευή μου και το 7 pro θα αποσυρθεί. Πρωταρχικό μέλημα οι κάμερες. Από εκεί και πέρα social (facebook, instagram, viber, what's up, tik tok, τα πάντα δηλαδή), σερφάρισμα, πληρωμές gpay, πλοήγηση (google maps, petal maps, here maps), google photos αλλά καθόλου παιχνίδια. Είμαι μεταξύ των OnePlus 11 (με προβληματίζει όμως το μόνο 2Χ οπτικό ζουμ), Vivo X90 pro (εδώ εκτός από το λίγο οπτικό 2Χ με προβληματίζει και η μέτρια μπαταρία), και είμαι ανοιχτός σε όλη τη σειρά S23 (απλό, 23+, 23 Ultra). Ναι μου αρέσει το 10Χ οπτικό του Ultra αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ανεβώ τόσο ψηλά σε χρήματα ή θα είμαι ικανοποιημένος και με το 3Χ οπτικό και έως 30Χ ψηφιακό ζουμ των 23 και 23+. Είναι αλήθεια ότι σκέφτηκα και το 14pro και pro max (δεν σκέφτομαι καν το απλό και το plus λόγω έλλειψης ζουμ φακού), αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα το βαρεθώ. Γενικά στο Android από τότε που "έκοψα" τις ρομ, επειδή βαριέμαι την ίδια επιφάνεια συνέχεια αλλάζω launchers. Και αυτό φοβάμαι να μη βαρεθώ στο Iphone συνέχεια το ίδιο και το ίδιο αν και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, αλλά και από άποψη καμερών. Έχω σκεφτεί και Huawei (που ίσως ήταν στην πρώτη θέση αν είχε gms) και επειδή χρησιμοποιώ πολύ προϊόντα της Google (gdrive, gphotos, maps κλπ) το φοβάμαι το βήμα. Ξέρω ότι υπάρχουν λύσεις (gspace, gbox), αλλά χωρίς λύση για το gpay. Και αν κάποια μέρα σταματήσουν να λειτουργούν τι κάνεις; Αυτά τα πολλά. Αν ξέχασα και κάτι άλλο, ελεύθερα να μου προτείνετε... Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 Αφού είσαι μαθημενος στα OnePlus, το 11 είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 Κι εγώ το 8 pro έχω και δεν το αλλάζω ακόμη. Έπαιξα με το 10 pro συγγενούς για τρεις μέρες. Άργησαν να του το παραδώσουν έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι έξω και του το έστρωσα 😇 , Δεν κατάλαβα διαφορά με το 8 pro. Πάντως , όταν έρθει η ώρα, θα πάρω είτε Oneplus είτε iPhone άμα το βρω σε καλή τιμή. Σε καλό δρόμο είσαι. Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 4, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, CaptainChris said: Αφού είσαι μαθημενος στα OnePlus, το 11 είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Μαθημένος στο OnePlus είμαι λόγω του ότι παλιότερα φλάσαρα ρομς. Πλέον όμως δεν υπάρχει αυτή η δέσμευση. Από την άλλη καλό και χρυσό το OnePlus αλλά πολύ λίγο το οπτικό ζουμ που έχει και θα ήθελα παραπάνω. Όχι αναγκαστικά ντε και καλά στο Ultra αλλά και τα άλλα s23 έχουν 3 οπτικό αλλά και το ψηφιακό μέχρι τουλάχιστον 10-15Χ κάνει καλή δουλειά. 1 hour ago, zagoreos said: Κι εγώ το 8 pro έχω και δεν το αλλάζω ακόμη. Έπαιξα με το 10 pro συγγενούς για τρεις μέρες. Άργησαν να του το παραδώσουν έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι έξω και του το έστρωσα 😇 , Δεν κατάλαβα διαφορά με το 8 pro. Πάντως , όταν έρθει η ώρα, θα πάρω είτε Oneplus είτε iPhone άμα το βρω σε καλή τιμή. Σε καλό δρόμο είσαι. Μα και εγώ αν αγοράσω καινούριο δε θα το αλλάξω το 8 Pro, απλά θα το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο. Πώς το κρίνεις το 10 Pro σε σχέση με το 8 Pro στην κάμερα. Μα και το δικό μου το 8 Pro σφαίρα πάει, απλά άρχισε να δείχνει τα σημάδια της η μπαταρία (της εξασθένησης εννοώ αλλά μεγαλύτερη εξασθένιση έχει το 7 Pro). Iphone λες ε; Δεν είχα ποτέ και λόγω έλλειψης παραμετροποίησης, φοβάμαι ότι θα το βαρεθώ γρήγορα. Πέρα από το ζήτημα με adblock και όλα τα σχετικά. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, όπως και η κάμερά του μου αρέσει πολύ, αλλά... φοβάμαι μην κάνω λάθος και το μετανιώσω. Edited July 4, 2023 by ostvarivanje Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 1 ώρα πριν, ostvarivanje said: Πώς το κρίνεις το 10 Pro σε σχέση με το 8 Pro στην κάμερα. Μα και το δικό μου το 8 Pro σφαίρα πάει, απλά άρχισε να δείχνει τα σημάδια της η μπαταρία (της εξασθένησης εννοώ αλλά μεγαλύτερη εξασθένιση έχει το 7 Pro). Iphone λες ε; Δεν είχα ποτέ και λόγω έλλειψης παραμετροποίησης, φοβάμαι ότι θα το βαρεθώ γρήγορα. Πέρα από το ζήτημα με adblock και όλα τα σχετικά. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, όπως και η κάμερά του μου αρέσει πολύ, αλλά... φοβάμαι μην κάνω λάθος και το μετανιώσω. Κοίτα, φλασαρίσματα και ROM από τον κάθε Ρώσο του xda , τη στιγμή που στο κινητό έχω wallet , password manager κλπ. , δεν το σκέφτομαι καν. Οι φωτογραφίες του 10 ήταν ίδιες με του 8. Το 10 είχε καλύτερο βίντεο , ειδικά τη νύχτα, αλλά μη φανταστείς τίποτα μεγάλες διάφορες. Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 5, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2023 1 ώρα πριν, zagoreos said: Κοίτα, φλασαρίσματα και ROM από τον κάθε Ρώσο του xda , τη στιγμή που στο κινητό έχω wallet , password manager κλπ. , δεν το σκέφτομαι καν. Οι φωτογραφίες του 10 ήταν ίδιες με του 8. Το 10 είχε καλύτερο βίντεο , ειδικά τη νύχτα, αλλά μη φανταστείς τίποτα μεγάλες διάφορες. Φλασαρίσματα και εγώ έκανα πριν βάλω τράπεζες στο κινητό, οπότε δε με ένοιαζε και πολύ. Αλλά από ένα σημείο και μετά (ήταν Φεβρουάριος του 22) τα παράτησα αυτά και το έχω μαμά. Άρα εγώ που ενδιαφέρομαι πιο πολύ για φωτογραφίες, από OnePlus 11 και πάνω να κοιτάω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts