nikkal Δημοσιεύτηκε June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2023 Καλή σας ημέρα. Το κινητό της κόρης μας χαιρέτησε και πρέπει να αγοράσουμε άμεσα άλλο. Κλασικά, χρήση φουλ social και φυσικά φωτογραφίες. Δεν θέλω να δώσω πάνω από 200€. Επίσης, ίσως θα ήταν προτιμότερο να δούμε κάτι άλλο πέρα από τα Xiaomi. Προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 motorola Ενδεικτικά Motorola Moto G52 Dual SIM (4GB/128GB) Charcoal Grey | Skroutz.gr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. June 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Σε motorola είχα δει το g32. Είναι φθηνότερο και νομίζω πως, πέραν της amoled οθόνης, δεν έχει κάποια σημαντική διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Συμφωνώ για το Μοτο G32 η το TCL 30+ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, υπάρχει κάτι αξιόλογο σε Xiaomi σε αυτό το όριο? Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, υπάρχει κάτι αξιόλογο σε Xiaomi σε αυτό το όριο?https://www.bestprice.gr/item/2157280996/xiaomi-redmi-note-11s-nfc-6gb-128gb.htmlΑυτό είναι μια χαρά. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts