Jump to content

Poco F5 / F5 pro

fufutos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 554
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ένα θέμα έχω με το HyperOS 2 και το android auto. Μετά την αναβάθμιση συνδέεται μόνο μέσω καλωδίου και με την καμία ασύρματα. Έχει κανείς παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Τελικά ανακάλυψα πως το πρόβλημα εντοπίζεται στο κλείδωμα οθόνης ή/και screen saver. Τελικά εάν έχω ξεκλείδωτο το κινητό συνδέεται κανονικά και στο ασύρματο. Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει όταν συνδέεται με το καλώδιο.

Edited by n2700177

2 ώρες πριν, ippotis said:

Τελικά να προχωρήσουμε στην νέα έκδοση;

Εγω εχθές έκανα hard reset από recovery επειδή δν είχε κάτσει καλά και είχα πολλά λαγκ, έφαγα μισή μέρα αλλά άξιζε πήρε ανάσα το τηλ, στο διαταυτα αν έχεις συνηθίσει τις 5 γραμμές τότε περίμενε στην αναβάθμιση σε 2.1 διάβασα ότι το επαναφέρουν αλλιώς θα έχεις 4 γραμμές, από άποψη μπαταρίας είμαι σε δοκιμές ακόμα μετά το hard reset, πριν πάντως δεν είχε καμία διαφορά ίδια αυτονομία, όσον αφορά τις προσθήκες ίσως βγάζει λίγο καλύτερες φώτο αλλά δν είμαι γνωστής και δεν μπορώ να το πω με ασφάλεια, επίσης διάβασα και όταν λέω διάβασα εννοώ στο νημα του poco f6 όπου τα παίρνει πριν από εμάς ότι με την 2.1 υπάρχει διαφορά, σε γενικές γραμμές είμαι της άποψης μην κάνεις τίποτα περίμενε να σου πούμε εμείς τα πειραματόζωα 🤣 

Επίσης έχει θέματα με το scale των εφαρμογών κάποιες πέφτουν επάνω στο notch και είναι άσχημο δν ανοίγουν δηλαδή σωστά...

Και κάτι ακόμα σε όποιον κάνει hard reset να ξέρει η αυτόματη φωτεινότητα θα του κάνει κόλπα αλλά νομίζω πως δεν έχει να κάνει την έκδοση το κάνει πάντα μέχρι να μάθει πως δουλεύεις το τηλ άρα θα στρώσει μόνο του 

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Επειδή δεν την μπορώ την αυτόματη φωτεινότητα το έχω μόνιμα γύρω στο 80% και είμαι μια χαρά. 

Ας περιμένω λίγο ακόμα μπας και στρώσουν όλες οι "ασθένειες" που εμφανίζονται.

Ευχαριστώ και πάλι