Jump to content

Poco F5 / F5 pro

fufutos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως όπου διαβάζω όλοι μιλάνε για πολλά θέματα εγώ θα αναμένω λίγο 

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

• Απαντήσεις 544
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για hyper os 2.0.3.0 στο f5 pro με περιοχή Ελλάδα, την κατεβάζω

Και σε μένα μόλις, καλημέρα, εγώ δεν θα την βάλω αν δεν σας κάνει κόπος αναμένω μετά από χρήση την εμπειρία σας 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η πρώτη εντύπωση από την έκδοση 2.0.3.0 είναι ότι όλα είναι μικρά η εμένα έτσι μου φαίνεται λόγω ηλικίας. Έχει κάποια οπτικά μικρά animation νομίζω. Η έκδοση android είναι 15 και οι εφαρμογές που με ενδιαφέρουν όπως Microsoft authenticator και διάφορα e-banking παίζουν χωρίς πρόβλημα 

12 minutes ago, n2700177 said:

Η πρώτη εντύπωση από την έκδοση 2.0.3.0 είναι ότι όλα είναι μικρά η εμένα έτσι μου φαίνεται λόγω ηλικίας. Έχει κάποια οπτικά μικρά animation νομίζω. Η έκδοση android είναι 15 και οι εφαρμογές που με ενδιαφέρουν όπως Microsoft authenticator και διάφορα e-banking παίζουν χωρίς πρόβλημα 

Αυτό είναι bug της 2.0 και σε άλλες συσκευές, έκαναν παράπονα ότι μίκρυναν τα εικονίδια και έβγαλαν την επιλογή να τα μεγαλώσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

32 minutes ago, KIRIS said:

Αυτό είναι bug της 2.0 και σε άλλες συσκευές, έκαναν παράπονα ότι μίκρυναν τα εικονίδια και έβγαλαν την επιλογή να τα μεγαλώσεις...

Έχει επιλογή για κανονικό ή πυκνό, αλλά σε συνδυασμό με την πρεσβυωπία είναι λιγάκι άβολο. Σε γενικές γραμμές οκ μου φαίνεται αλλά ακόμα δεν του έχω κάνει 2-3 επανεκκινήσεις να δω εάν αρχίσει και λαγκάρει. Πάντως το καλό είναι ότι πηρε αναβάθμιση σε android 15. Ακόμα δεν το έχω συνδέσει με το αυτοκίνητο να δω το android auto.

16 minutes ago, n2700177 said:

Έχει επιλογή για κανονικό ή πυκνό, αλλά σε συνδυασμό με την πρεσβυωπία είναι λιγάκι άβολο. Σε γενικές γραμμές οκ μου φαίνεται αλλά ακόμα δεν του έχω κάνει 2-3 επανεκκινήσεις να δω εάν αρχίσει και λαγκάρει. Πάντως το καλό είναι ότι πηρε αναβάθμιση σε android 15. Ακόμα δεν το έχω συνδέσει με το αυτοκίνητο να δω το android auto.

Όλα σχετικά είναι, προσωπική μου άποψη 2 πράγματα με ενδιαφέρουν να φτιαξει η μπαταρία, και να είναι smooth όλα τα άλλα τα συνηθίζεις και τα παραμετροποιεις όπως θες περί ορέξεως...αααα και η βελτίωση των Φώτο όπως υποσχέθηκαν, εγώ πάντως όταν τν περάσω θα το ρίξω ένα hard reset να κάτσει σωστά, έχω και καιρό να κάνω 

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 minute ago, KIRIS said:

Όλα σχετικά είναι, προσωπική μου άποψη 2 πράγματα με ενδιαφέρουν να φτιαξει η μπαταρία, και να είναι smooth όλα τα άλλα τα συνηθίζεις και τα παραμετροποιεις όπως θες περί ορέξεως...αααα και η βελτίωση των Φώτο όπως υποσχέθηκαν, εγώ πάντως όταν τν περάσω θα το ρίξω ένα hard reset να κάτσει σωστά, έχω και καιρό να κάνω 

Hard reset σημαίνει τουλάχιστον μία εβδομάδα δουλειά.

Για αυτό τα iphone έχουν ένα τσουβαλι λεφτα και ο κόσμος παρακαλαει

21 minutes ago, andreaspana said:

Hard reset σημαίνει τουλάχιστον μία εβδομάδα δουλειά.

Για αυτό τα iphone έχουν ένα τσουβαλι λεφτα και ο κόσμος παρακαλαει

Ναι το hard reset ειναι ταλαιπωρία αλλά συνήθως μετά από αναβάθμιση έκδοσης android χρειάζεται αργά ή γρήγορα να γίνει.

5 minutes ago, n2700177 said:

Ναι το hard reset ειναι ταλαιπωρία αλλά συνήθως μετά από αναβάθμιση έκδοσης android χρειάζεται αργά ή γρήγορα να γίνει.

Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς, θέλει λίγο χρόνο αλλά πλέον όλα τα επαναφέρεις γρήγορα με το back up... Εφαρμογές επαφές ρυθμίσεις και πολλά άλλα, εκτός και αν θες να κάνεις clean install και να το πας εσύ κια μια, I phone το λέω ειλικρινά τζάμπα να μου τι δώσουν θα το πουλήσω δνε θα το κρατήσω 

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 19/2/2025 at 11:36 ΜΜ, KIRIS said:

Τηλ? Το pro? Όχι είσαι ο πρώτος όπως φαίνεται επομένως αναμένουμε εντυπώσεις 

Καλημέρα σε όλους. Οι εντυπώσεις γενικά είναι καλές, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά οπτικά, δεν ασχολούμαι με themes και οθόνη κλειδώματος...όπως ήταν είναι και πάλι. Τα εικονίδια μίκρυναν και σε αφήνει να βάλεις τέσσερα σε κάθε σειρά. Στο κάτω μέρος της οθόνης πάντως παίρνει μέχρι και 5. Πήγα και άλλαξα άμεσα τη διάταξη της οθόνης σε κανονική από πυκνή που ήταν. Οι επιλογές στις ρυθμίσεις έχουν αποκτήσει μια γκρι απόχρωση, δεν είναι το απόλυτο μαύρο, όπως πριν. Δεν μου αρέσει να πω την αλήθεια. Έχει αλλάξει η οθόνη που εμφανίζει τη στιγμή που βάζεις το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Αμέσως μετά την αναβάθμιση ήρθε ενημέρωση για το gallery και notes. Ο τρόπος που κατεβαίνει από δεξιά η μπάρα φαίνεται πιο ομαλή. Ψάχνοντας για μενού με ai βρήκα το λεγόμενο xiaomi hyperAI Engine το οποίο εμφανίζεται στις ρυθμίσεις μόνο αν κάνεις αναζήτηση στις ρυθμίσεις. Αυτό ζητάει άδειες ότι θα ελέγχει τα πάντα στην συσκευή. Δεν έχω καταλάβει τι κάνει, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα επιλογές ai όπως εμφανίζονται στο f6. Ελπίζω στο hyperos 2.1 να μας τις φέρουν ..κρίμα θα είναι για τη συσκευή μας. Αυτό που με προβληματίζει είναι το google play security update παραμένει στον Οκτώβρη 2024 ( δεν βγάζει κάποιο update στον έλεγχο) και το security patch android 1.12.2024. Ένα bug που βρήκα, ίσως όχι τόσο σημαντικό, κάνοντας αντιγραφή το RF ενός λογαριασμού cosmote που είναι σε μορφή pdf, στην επικόλληση στο ebanking έβγαζε κάτι περίεργα γράμματα και όχι αριθμούς. Πριν δεν είχα θέμα. Για τη μπαταρία, δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες αλλά παρατηρώ κάποια μείωση κατανάλωσης...μπορεί να είναι και ιδέα μου μετά την αλλαγή. Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να μας δώσουν και android 16, γιατί φέτος μέχρι τον Ιούνιο θα έχει βγει. 

Screenshot_2025-02-25-11-21-27-073_com.android.settings-edit.jpg

1 ώρα πριν, KIRIS said:

Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς, θέλει λίγο χρόνο αλλά πλέον όλα τα επαναφέρεις γρήγορα με το back up... Εφαρμογές επαφές ρυθμίσεις και πολλά άλλα, εκτός και αν θες να κάνεις clean install και να το πας εσύ κια μια, I phone το λέω ειλικρινά τζάμπα να μου τι δώσουν θα το πουλήσω δνε θα το κρατήσω 

Να πω την αμαρτια μου, στα 2 τελευταια xiaomi (Redmi note 9 pro & poco F5 pro) δεν έκανα hard reset μετά από αναβαθμιση έκδοσης android και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Σε προηγούμενα κινητά μου (Redmi note 4X, Redmi 6, Redmi 1C) εκεί αναγκαστικά έπρεπε..... 

1 ώρα πριν, johnycccccc said:

Καλημέρα σε όλους. Οι εντυπώσεις γενικά είναι καλές, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά οπτικά, δεν ασχολούμαι με themes και οθόνη κλειδώματος...όπως ήταν είναι και πάλι. Τα εικονίδια μίκρυναν και σε αφήνει να βάλεις τέσσερα σε κάθε σειρά. Στο κάτω μέρος της οθόνης πάντως παίρνει μέχρι και 5. Πήγα και άλλαξα άμεσα τη διάταξη της οθόνης σε κανονική από πυκνή που ήταν. Οι επιλογές στις ρυθμίσεις έχουν αποκτήσει μια γκρι απόχρωση, δεν είναι το απόλυτο μαύρο, όπως πριν. Δεν μου αρέσει να πω την αλήθεια. Έχει αλλάξει η οθόνη που εμφανίζει τη στιγμή που βάζεις το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Αμέσως μετά την αναβάθμιση ήρθε ενημέρωση για το gallery και notes. Ο τρόπος που κατεβαίνει από δεξιά η μπάρα φαίνεται πιο ομαλή. Ψάχνοντας για μενού με ai βρήκα το λεγόμενο xiaomi hyperAI Engine το οποίο εμφανίζεται στις ρυθμίσεις μόνο αν κάνεις αναζήτηση στις ρυθμίσεις. Αυτό ζητάει άδειες ότι θα ελέγχει τα πάντα στην συσκευή. Δεν έχω καταλάβει τι κάνει, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα επιλογές ai όπως εμφανίζονται στο f6. Ελπίζω στο hyperos 2.1 να μας τις φέρουν ..κρίμα θα είναι για τη συσκευή μας. Αυτό που με προβληματίζει είναι το google play security update παραμένει στον Οκτώβρη 2024 ( δεν βγάζει κάποιο update στον έλεγχο) και το security patch android 1.12.2024. Ένα bug που βρήκα, ίσως όχι τόσο σημαντικό, κάνοντας αντιγραφή το RF ενός λογαριασμού cosmote που είναι σε μορφή pdf, στην επικόλληση στο ebanking έβγαζε κάτι περίεργα γράμματα και όχι αριθμούς. Πριν δεν είχα θέμα. Για τη μπαταρία, δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες αλλά παρατηρώ κάποια μείωση κατανάλωσης...μπορεί να είναι και ιδέα μου μετά την αλλαγή. Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να μας δώσουν και android 16, γιατί φέτος μέχρι τον Ιούνιο θα έχει βγει. 

Screenshot_2025-02-25-11-21-27-073_com.android.settings-edit.jpgη

Η κάμερα έχει τις επιλογες ΑΙ που έχει και το 14?γενικα πιστεύεις ότι έφτιαξε? Έκανες δοκιμές? 

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ώρες πριν, johnycccccc said:

Ένα bug που βρήκα, ίσως όχι τόσο σημαντικό, κάνοντας αντιγραφή το RF ενός λογαριασμού cosmote που είναι σε μορφή pdf, στην επικόλληση στο ebanking έβγαζε κάτι περίεργα γράμματα και όχι αριθμούς. Πριν δεν είχα θέμα. Για τη μπαταρία, δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες αλλά παρατηρώ κάποια μείωση κατανάλωσης...μπορεί να είναι και ιδέα μου μετά την αλλαγή. Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να μας δώσουν και android 16, γιατί φέτος μέχρι τον Ιούνιο θα έχει βγει. 

Εμένα σε μια αντιγραφή επικόληση από δικό μου pdf δεν είδα κάτι τέτοιο, σε ποιά τράπεζα το δοκίμασες να δω εάν μπορώ να το αναπαραγάγω;

2 ώρες πριν, n2700177 said:

Εμένα σε μια αντιγραφή επικόληση από δικό μου pdf δεν είδα κάτι τέτοιο, σε ποιά τράπεζα το δοκίμασες να δω εάν μπορώ να το αναπαραγάγω;

Στην τράπεζα πειραιώς, αλλά δεν έχει σχέση γιατί φαινόταν ήδη έτσι (το κείμενο που αντεγράφη) πάνω από το πληκτρολόγιο.

Από ένα λογαριασμό της nova που μόλις δοκίμασα τον αντέγραψε κανονικά πάντως. Έχεις δοκιμάσει με άλλο αρχείο;

3 ώρες πριν, KIRIS said:

Η κάμερα έχει τις επιλογες ΑΙ που έχει και το 14?γενικα πιστεύεις ότι έφτιαξε? Έκανες δοκιμές? 

Δεν βλέπω κάτι επιπλέον στο μενού της κάμερας. Η κάμερα έχει ήδη βελτιωθεί από προηγούμενες ενημερώσεις, τα χρώματα είναι ζωντανά και φυσικά. Μόνο σε κάποια συγκεκριμένα σενάρια το αποτέλεσμα δεν είναι επιθυμητό. Επίσης με τη τελευταία ενημέρωση της συλλογής, έχει κάποια AI με την αφαίρεση ενός αντικειμένου ή την αλλαγή του ουρανού. Επίσης στη συνένωση φωτογραφιών για τη δημιουργία βίντεο έχει επιλογή AUTO να φτιάξει κάτι αυτόματα. Στα βίντεο που κυκλοφορούν για AI gallery έχει και ένα κουτάκι όπου γράφεις σε κείμενο τι να φτιάξει. Εδώ στην περίπτωσή μας δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Επίσης στη μπαταρία, ενώ έχω επιλέξει την έξυπνη φόρτιση όπου σταματάει στο 80% αυτό συνεχίζει κανονικά μέχρι το 100%. Πρίν στο hyperos 1 είχε ένα διαφορετικό λεκτικό για προστασία μπαταρίας ότι μαθαίνει πότε ξυπνάς το πρωί και γεμίζει full όταν ξυπνάς. Το είχα παρακολουθήσει κάποιες φορές και το τηλ γέμιζε στο full μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Καμία διαφορά. Αν κάποιος άλλος χρήστης έιχε παρατηρήσει κάτι άλλο ας μας ενημερώσει.

Πάντως διάβασα ότι το Xiaomi AI Engine λειτουργεί στο background και βελτιώνει το κινητό ανάλογα με τη χρήση του καθενός (εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα κ.ά), βελτιώνει τις φωτογραφίες και τις λήψεις χαμηλού φωτισμού. Το έχω ανοίξει από σήμερα και αναμένω να δω βελτιώσεις. Μου θυμίζει αυτό το miui optimization σε προηγούμενες εκδόσεις.

33 minutes ago, n2700177 said:

Από ένα λογαριασμό της nova που μόλις δοκίμασα τον αντέγραψε κανονικά πάντως. Έχεις δοκιμάσει με άλλο αρχείο;

Τελικά διαπίστωσα ότι στη zenith και nova όλα καλά. Το πρόβλημα είναι όπου στη cosmote ανά 4 χαρακτήρες/αριθμούς στο RF είναι κανονικοί και οι επόμενοι σε bold.

Edited by johnycccccc

..για την ωρα δεν βλεπω τον λογο να του κανω hard reset..ετσι και αλλιωs πριν μου το πουλησει ο καλοs φιλοs του ειχε ηδη κανει και το εστησα απο την αρχη εγω...το update περασε μια χαρα νορμαλ σε μενα..το σκαλιζω απο το μεσημερι μια χαρα το βλεπω παει..δεν βλεπω λαγκαρισματα η μικροκοληματα..σκρολλαρει smooth..youtube revanced κτλ παιζουν μια χαρα...οπωs τα περισσοτερα apps που εχω μεσα που ειναι Modαρισμενα απο τα σχετικα σαιτs που τα κατεβαζειs....μια χαρα ολα πιστευω προs το παρων..

Screenshot_2025-02-25-20-12-15-061_com.mi.android.globallauncher.jpg

Edited by Christos_Tz