Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia thn brhka thn lush gia ta video mms toulaxistwn gia osous exoun 6600

telika kanena problhma....

otan stelneis ena video mms apo p900 se 6600 molis anoigeis to mms sto 6600 bgazei mia asprh o8onh :worry: auto den kserw giati ginetai brhka omws thn lhsh...

prwtou anoikseis to mhn sou bgazei 1 o8onitsa me ena eikonidio-to idio sumbainei kai sto p900-pou shmainei oti exeis labei ena video....

den anoigeis to arxeio kateu8eian alla patas epiloges kai antikeimena patas klik kai sou emfanizei to klipaki(apo to p900) se morfh real player...

patas to koumpi KAI TO VIDEO PAIZEI KANONIKA :rolleyes: :rolleyes:

Epishs an apo8hkeuseis to klipaki-me thn idia diadikasia-sto arxeio sou me ta videakia kai pali apo kei to blepeis kanonika....

den kserw giati ginetai olo auto to 8ema einai pws telika-giati auto metraei-anamesa sta 2 kinhta den uparxei problhma asumbatothtas...

ola auta gia to 6600 giati oso anafora ta video tou 6220 akomh den katafera na ta dw sto kinhto mou... :(

auta...

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δυστυχως μου εφαγαν σημερα το Ρ900 μου στο μετρο , δυο εβδομαδες το ειχα , αλλα το ευχαριστηθηκα το τηλεφωνο , αντε τωρα να μαζεψω χρημα για το επομενο μου :(
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (30 Μάρ. 2004 , 18:49)

δυστυχως μου εφαγαν σημερα το Ρ900 μου στο μετρο , δυο εβδομαδες το ειχα , αλλα το ευχαριστηθηκα το τηλεφωνο , αντε τωρα να μαζεψω χρημα για το επομενο μου :(

Πω,πω κρίμα βρε Θοδωρή!Έχει παραγίνει το κακό με τους "ελαφροχέρηδες"!Μα,και μέσα στο μετρό?!Τς,τς,τς! :mad: :angry:

129026.png?1640591734

Mhn mou peis oti sto fagane exwntasto sthn thhkh ths ericsson me to hlithio clipsaki?

To lew afto giati 2 fores mou efyge apo thn zwnh mexri pou agorasa allo pou mpanei sthn zwnh mesa apo ta thilakia kai hsyxasa....

Pantos Krima... :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (30 Μάρ. 2004 , 20:00)

Mhn mou peis oti sto fagane exwntasto sthn thhkh ths ericsson me to hlithio clipsaki?

To lew afto giati 2 fores mou efyge apo thn zwnh mexri pou agorasa allo pou mpanei sthn zwnh mesa apo ta thilakia kai hsyxasa....

Auti i thiki tou p900 me to klipaki einai poly megali M*****A gia na min pw tipota xeirotero kai emena mou eixe fygei apo tin zwni.

@Hunter Ta syllypitiria mou re file gia to kinito kouragio :o

I'm not driving fast...just flying slow

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmanda (30 Μάρ. 2004 , 21:01)

Παίδες αναβάθμιση on line εξακολουθεί να γίνεται στο Ρ900??? Αν ναι το link???

http://www.sonyericsson.com/updateservice/P900/frameset.htm etoimos
I'm not driving fast...just flying slow

Na anatinaxtei sta moutra autou pou sto eklepse! :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yiorgos (30 Μάρ. 2004 , 19:56)

Auti i thiki tou p900 me to klipaki einai poly megali M*****A gia na min pw tipota xeirotero kai emena mou eixe fygei apo tin zwni.

@Hunter Ta syllypitiria mou re file gia to kinito kouragio :o

oxi mono malaki@ i 8iki alla gia ta mpaza :mad: . xrisimopio tin 8iki tou p800 pou ixa kai exo tin igia mou.

:cry: kiapo emena syllypitiria hunter ante kai me to p1000 kai na er8i kapios ellinas stin tromeri idea na kani asfalistiki gia kinita opos edo stin germania (klopi nero kai toumpa) all inclusiv :happy:

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (30 Μάρ. 2004 , 21:00)

ασε μην μου λες για την θηκη , οταν το πηρα το τηλεφωνο το ειχα στην θηκη αυτη πηγαινα σπιτι για να το φορτισο και μου επεσε απο την ζωνη και το πατησε αμαξι :wacko: , 140€ μετα για νεα οθονη , πολυ πικρα εφαγα με αυτο το τηλεφωνο μιλαμε

και το τηλεφωνο μου το φαγανε απο την τσεπη μεσα

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (31 Μάρ. 2004 , 11:35)

ασε μην μου λες για την θηκη , οταν το πηρα το τηλεφωνο το ειχα στην θηκη αυτη πηγαινα σπιτι για να το φορτισο και μου επεσε απο την ζωνη και το πατησε αμαξι :wacko: , 140€ μετα για νεα οθονη , πολυ πικρα εφαγα με αυτο το τηλεφωνο μιλαμε

και το τηλεφωνο μου το φαγανε απο την τσεπη μεσα

Ti na pw to Kantemosyneffo apo epanw sou htan ?

Παίδες από που ρυθμίζετσι η 'ενταση του πίσω ακουστικού με ανοικτό το πληκτρολογιο???? (μετά από αναβάθμιση το ξέχασα!!!) pls help γιατί είμαι κουφός χα! χα! χα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά με την ποιότητα του video είστε ικανοποιημένοι; :worry:Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις,αλλά σε ρύθμιση εξωτερικόυ χώρου και υψηλή ανάλυση το video βγαίνει υπερεκφωτισμένο!

Το ίδιο και στο αυτόματο.

Οι ρυθμίσεις στο 50% που είχε από τη μάνα του.

Το κινητό είναι αγορασμένο πριν δύο μήνες.

Είναι θέμα αναβάθμισης;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmanda (31 Μάρ. 2004 , 16:43)

Παίδες από που ρυθμίζετσι η 'ενταση του πίσω ακουστικού με ανοικτό το πληκτρολογιο???? (μετά από αναβάθμιση το ξέχασα!!!) pls help γιατί είμαι κουφός χα! χα! χα!

Aκολούθησε το path "Τηλέφωνο"->"Επεξ."->"Προτιμήσεις"->"Ήχοι και ειδοποιήσεις"->"Κανονικό" κι επέλεξε την ένταση που θες. :)

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spydan (31 Μάρ. 2004 , 22:42)

Ρε παιδιά με την ποιότητα του video είστε ικανοποιημένοι; :worry:Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις,αλλά σε ρύθμιση εξωτερικόυ χώρου και υψηλή ανάλυση το video βγαίνει υπερεκφωτισμένο!

Το ίδιο και στο αυτόματο.

Οι ρυθμίσεις στο 50% που είχε από τη μάνα του.

Το κινητό είναι αγορασμένο πριν δύο μήνες.

Είναι θέμα αναβάθμισης;

Einai thema rithmiseis!

To video einai sa ti ginaika, o kathenas exei ta gousta tou! :D :D

Πάντως παιδιά πρέπει να προσέχουμε το π900 μας...με τέτοια αγορά πρέπει τα μάτια μας να είναι όχι 14 αλλα 24!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Οταν ειμαι στις επαφες και επιλεξω μια επαφη και μετα Επαφή -> Αποστολή με ... μου βγαζει το μυνημα:

"Πρόγραμμα κλειστό"

Πρόγραμμα Επαφές

Κωδ. αιτίας E32USER-Cbase

Αριθμ. αιτίας 21

και εχω επιλογή "Συνέχεια" μετά κλείνει τις επαφές.

Αν τις ξανανοιξώ και δοκιμάσω κανει το ίδιο ....

Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι ? τι φταει ?

Ενημερωτικά σας λέω ότι εχω τις τελευταιές εκδόσεις (εκανα upgrade πριν μια εβδομαδα ... )

PHONE:CXC162022 R3C006

BLUETOOTH: CXC12529 R5D

ORGANISER: CXC162021 R4A06

CDA: CDA162003/4 R4A04

:wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jhndel ( 1 Απρ. 2004 , 19:11)

Οταν ειμαι στις επαφες και επιλεξω μια επαφη και μετα Επαφή -> Αποστολή με ... μου βγαζει το μυνημα:

"Πρόγραμμα κλειστό"

Πρόγραμμα Επαφές

Κωδ. αιτίας E32USER-Cbase

Αριθμ. αιτίας 21

και εχω επιλογή "Συνέχεια" μετά κλείνει τις επαφές.

Αν τις ξανανοιξώ και δοκιμάσω κανει το ίδιο ....

Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι ? τι φταει ?

Ενημερωτικά σας λέω ότι εχω τις τελευταιές εκδόσεις (εκανα upgrade πριν μια εβδομαδα ... )

PHONE:CXC162022 R3C006

BLUETOOTH: CXC12529 R5D

ORGANISER: CXC162021 R4A06

CDA: CDA162003/4 R4A04

:wacko:

Έχεις κρατήσει backup?Αν ναι,πέρασε το στο κινητό.

Αν όχι,τότε ή αναβάθμιση (βάλε την καινούρια έκδοση) ή αλλιώς φορμάτ! :(

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (31 Μάρ. 2004 , 22:54)

Aκολούθησε το path "Τηλέφωνο"->"Επεξ."->"Προτιμήσεις"->"Ήχοι και ειδοποιήσεις"->"Κανονικό" κι επέλεξε την ένταση που θες. :)

Gia to P900 re paidia xerei akneis pws sto.. diaolo doulevei o hxos sto exwteriko megafwno ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs ( 2 Απρ. 2004 , 10:51)

Gia to P900 re paidia xerei akneis pws sto.. diaolo doulevei o hxos sto exwteriko megafwno ?

Τί εννοείς όταν λες "πώς δουλεύει ο ήχος στο εξωτερικό μεγάφωνο"?

Το εξωτερικό μεγάφωνο χρησιμοποιείται αυτόματα από το κινητό όταν αυτό χτυπάει και όταν το έχεις θέσει σε λειτουργία ανοικτής ακρόασης.

Πάλι όταν βλέπεις κάποιο clip το εξωτερικό μεγάφωνο 'ενεργοποιείται' αυτόματα.

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 2 Απρ. 2004 , 12:01)

Τί εννοείς όταν λες "πώς δουλεύει ο ήχος στο εξωτερικό μεγάφωνο"?

Το εξωτερικό μεγάφωνο χρησιμοποιείται αυτόματα από το κινητό όταν αυτό χτυπάει και όταν το έχεις θέσει σε λειτουργία ανοικτής ακρόασης.

Πάλι όταν βλέπεις κάποιο clip το εξωτερικό μεγάφωνο 'ενεργοποιείται' αυτόματα.

Enow oti meta thn anabathmisi exei g*&*^@#&ei to sympan kai den doulevei tipota. telika to elysa otan to evala sthn rythmish AYTOKINHTO anti tou Kanonikou :!:

Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ από τον ενσωματωμένο browser να μπω στο internet με gprs και σε κανονικές σελίδες web και όχι wap;

Επίσης πως αλλάζω την προεπιλεγμένη σύνδεση;

Έφτιαξα μια GPRS για TIM αλλά επιμένει όταν του λέω να μπει, να μπαίνει με TIM WAP.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon ( 2 Απρ. 2004 , 11:45)

Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ από τον ενσωματωμένο browser να μπω στο internet με gprs και σε κανονικές σελίδες web και όχι wap;

Επίσης πως αλλάζω την προεπιλεγμένη σύνδεση;

Έφτιαξα μια GPRS για TIM αλλά επιμένει όταν του λέω να μπει, να μπαίνει με TIM WAP.

mpeni sto web alla prepi na exis gero kai bari portofoli ;)
Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...