fanish1 Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (17 Μάρ. 2004 , 23:34) KAnonikotata serfareis den exeis kanena provlhma oso gia to email den sou dinei tetoia dynatothta alla mporeis aneta na setareis ton logariasmo sou kanonika mesa apo to P900 sta mynhmata.. Minotavrs τώρα κατέβασα το Remote πώς το εγκαθιστώ?? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (17 Μάρ. 2004 , 23:41) Minotavrs τώρα κατέβασα το Remote πώς το εγκαθιστώ?? Gia na steileis to arxeio sis sto kinhto prepei na to steileis mesw ths bashs tou (den doulevei me Yperhthres). Meta diplo klik sto programa sis pou einai sthn epifaneia ergasias kai to kaneis egkatastash sto C h Sto D ths syskevh sou meta steineis kai to setup gia ta win32 kai afto htan enjoy.... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marantz (17 Μάρ. 2004 , 18:06) Ρε μπράβο κανένας... Όλοι την SE υποστηρίζετε ή δεν ενδιαφέρει γιατί είσαστε όλοι "φορτωμένοι" και πέρνετε original;;; :p :p :p Φίλε μου σήμερα έφερα στο μαγαζί μου το συγκεκριμένο αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω!! Απο εμφάνιση είναι κούκλα τώρα απο απόδοση θα το δοκιμάσω όποτε προλάβω!! Όσο για εγγύηση ρώτησα και μου είπαν κανονικά 1 χρόνο!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (17 Μάρ. 2004 , 23:49) Gia na steileis to arxeio sis sto kinhto prepei na to steileis mesw ths bashs tou (den doulevei me Yperhthres). Meta diplo klik sto programa sis pou einai sthn epifaneia ergasias kai to kaneis egkatastash sto C h Sto D ths syskevh sou meta steineis kai to setup gia ta win32 kai afto htan enjoy.... :cool: 'Ολα καλά φίλε μου να είσαι καλά!! Πολύ καλό!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (16 Μάρ. 2004 , 00:05) epishs mia allh erwthsh pou 8elw na kanw... an bgalw mia photo upshlhs analushs as poume pou kseperna ta 30kb kai 8elw na thn steilw san mms uparxei entolh pou na "mikrainei" to arxeio wste o allos pou exei kapoio "paliotero" kinhto na parei 100% to arxeio? kserw oti oi erwthseis mou einai xazes alla den eixa ericsson pote to ksanalew... :rolleyes: RE PAIDIA GIATI DEN APANTAEI KANEIS SE AUTH THN ERWTHSH? to kserw oti fainetai xazh alla opws eipa den eixa kamia epafh me ericsson... by the way to kinhto hdh to xw paraggeilei kai thn paraskeuh 8a to xw sta xeria mou.... i cant waitttttt :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (17 Μάρ. 2004 , 23:49) Φίλε μου σήμερα έφερα στο μαγαζί μου το συγκεκριμένο αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω!! Απο εμφάνιση είναι κούκλα τώρα απο απόδοση θα το δοκιμάσω όποτε προλάβω!! Όσο για εγγύηση ρώτησα και μου είπαν κανονικά 1 χρόνο!! Αντέ fanish1 στήστο γιατί περιμένω με ανυπομονησία. Εγώ έτυχε και το πήρα στα χέρια μου από έναν φίλο που το δουλεύει με το Motorola V525 και μου είπε ότι είναι πολύ καλό και σε αναμονή (περίπου 5-5,5 ώρες) :happy: και σε ακτίνα λειτουργίας (10 πραγματικά μ.) :happy: .Αξιοσημείωτο βέβαια και η price ;) (58€ )!!! Am i right??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. March 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (18 Μάρ. 2004 , 00:11) RE PAIDIA GIATI DEN APANTAEI KANEIS SE AUTH THN ERWTHSH? to kserw oti fainetai xazh alla opws eipa den eixa kamia epafh me ericsson... by the way to kinhto hdh to xw paraggeilei kai thn paraskeuh 8a to xw sta xeria mou.... i cant waitttttt :) Κάνε resize την φωτογραφία με τον Photo editor. Έχει έτοιμες επιλογές για διάφορα κινητά ή την κάνεις όσο resize θέλεις εσύ. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (18 Μάρ. 2004 , 00:48) Κάνε resize την φωτογραφία με τον Photo editor. Έχει έτοιμες επιλογές για διάφορα κινητά ή την κάνεις όσο resize θέλεις εσύ. thank you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (17 Μάρ. 2004 , 23:49) Φίλε μου σήμερα έφερα στο μαγαζί μου το συγκεκριμένο αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω!! Απο εμφάνιση είναι κούκλα τώρα απο απόδοση θα το δοκιμάσω όποτε προλάβω!! Όσο για εγγύηση ρώτησα και μου είπαν κανονικά 1 χρόνο!! Mporeis na mas peis kai tin timi tou? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (17 Μάρ. 2004 , 23:17) Mou fainontai ypeboliak ta xrhmata gia koita mhpws exei kai alla paketa h telestet exei me 15 € ta 10mb (ayto exw balei) gia psaxto ligo... Επειδή δεν θέλω να βγαίνω ψεύτης,διευκρινίζω ότι δεν ξέρω αν έχει διάφορα πακέτα ο Cosmote.Εγώ πάντως δίνω 30 ευρώ το μήνα και δεν έχω περιορισμό στα mbytes που μπορώ να κατεβάσω. Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος potakas (18 Μάρ. 2004 , 08:32) Επειδή δεν θέλω να βγαίνω ψεύτης,διευκρινίζω ότι δεν ξέρω αν έχει διάφορα πακέτα ο Cosmote.Εγώ πάντως δίνω 30 ευρώ το μήνα και δεν έχω περιορισμό στα mbytes που μπορώ να κατεβάσω. Ετσι είναι!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Magkes o @fanish1 exei dikio, 30 europoula pagio CosMOte. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjXT250 Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο, τα προγράμματα του p800 είναι συμβατά με το p900??? http://briefcase.pathfinder.gr/download/DjXT250/19703/229825/1/%20%C7+%CA%C1%D4%C5%CC%CF%D5%CA%CB%C1+%CC%CF%D5%21%21%21.jpg Ride to the limit!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjXT250 (18 Μάρ. 2004 , 14:27) Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο, τα προγράμματα του p800 είναι συμβατά με το p900??? ta perissotera einai simvata, yparxoun bebaia kai kapoies exereseis! alla to 90% einai OK! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjXT250 Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Ωραία τότε!!! Διότι έχω κατεβάσει ένα σωρό ''ολόκληρα'' κ καλά προγραμματάκια για p800 και δε θα ήθελα αργότερα να τα ξανακατεβάζω όταν αλλάξω mobile!!! Τεσπά, ευχαριστώ φίλε @SAREVOCK!! Ελπίζω να πήρες το mail μου, εεε??? http://briefcase.pathfinder.gr/download/DjXT250/19703/229825/1/%20%C7+%CA%C1%D4%C5%CC%CF%D5%CA%CB%C1+%CC%CF%D5%21%21%21.jpg Ride to the limit!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjXT250 (18 Μάρ. 2004 , 14:47) Ωραία τότε!!! Διότι έχω κατεβάσει ένα σωρό ''ολόκληρα'' κ καλά προγραμματάκια για p800 και δε θα ήθελα αργότερα να τα ξανακατεβάζω όταν αλλάξω mobile!!! Τεσπά, ευχαριστώ φίλε @SAREVOCK!! Ελπίζω να πήρες το mail μου, εεε??? to pira, gia des tora kai to diko sou, kati kalo exei mesa! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SAREVOCK (18 Μάρ. 2004 , 01:53) Mporeis na mas peis kai tin timi tou? Την αναφέρω λίγα post παραπάνω ;) ;) ;) (Σημ.: Η συγκεκριμένη τιμή αφορά μαγαζί από την Μύκονο που το πουλάει τόσο,για Αθήνα δεν ξέρω που και πόσο) :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marantz (18 Μάρ. 2004 , 18:30) Την αναφέρω λίγα post παραπάνω ;) ;) ;) (Σημ.: Η συγκεκριμένη τιμή αφορά μαγαζί από την Μύκονο που το πουλάει τόσο,για Αθήνα δεν ξέρω που και πόσο) :worry: ok THaNks dude! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjXT250 Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Me 2 pal!!! http://briefcase.pathfinder.gr/download/DjXT250/19703/229825/1/%20%C7+%CA%C1%D4%C5%CC%CF%D5%CA%CB%C1+%CC%CF%D5%21%21%21.jpg Ride to the limit!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SAREVOCK (18 Μάρ. 2004 , 12:35) Magkes o @fanish1 exei dikio, 30 europoula pagio CosMOte. Χθές τους έστειλα email τονίζοντας τους την υψηλή τιμή της συγκεκριμένης υπηρεσίας!! Δέν ξέρω κάν αν το διαβάσει κάποιος το email μου πάντως τους τόνισα ότι άν χαμηλώνε λίγο η τιμή (βλέπε ΤΙΜ) σίγουρα θα έβαζε πολύ περισσότερος κόσμος!!!!!!!!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Παιδιά έχω ένα μικρό προβλημα. Πολλά προγράμματα και παιχνίδια κατα την εγκατάσταση ζητάνε το appforge booster 3 ή πιο προσφατη έκδοση. Εγκαθιστούσα την 4 και μετά οταν έτρεχα το παιχνίδι έλεγε not supported. Τώρα έβαλα το appforge booster 5 και πάλι τα ίδια. Τί πρέπει να κάνω; Έχω P900 με το τελευταίο software. :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος P900 (19 Μάρ. 2004 , 10:24) Παιδιά έχω ένα μικρό προβλημα. Πολλά προγράμματα και παιχνίδια κατα την εγκατάσταση ζητάνε το appforge booster 3 ή πιο προσφατη έκδοση. Εγκαθιστούσα την 4 και μετά οταν έτρεχα το παιχνίδι έλεγε not supported. Τώρα έβαλα το appforge booster 5 και πάλι τα ίδια. Τί πρέπει να κάνω; Έχω P900 με το τελευταίο software. :o Δοκίμασε να κάνεις uninstall και να σβήσεις τον φάκελο αν έχει μείνει στο c:/d:->system->apps,αφού το κάνεις ξανακάνε install την έκδοση 4.0 ή 5.0!Μόλις τελειώσεις την εγκατάσταση μην ξεχάσεις να κάνεις ένα ρεστάρτ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avatar Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 auto tora me 30 kai 15 euro pagio xreiazete na exeis syndesh me simboleo ? isxy kai gia kartokiniti? ta 30 euro pantos exei periorismo sta 40 mb to mhna pistebo omos oti aksizei Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος avatar (19 Μάρ. 2004 , 12:26) auto tora me 30 kai 15 euro pagio xreiazete na exeis syndesh me simboleo ? isxy kai gia kartokiniti? ta 30 euro pantos exei periorismo sta 40 mb to mhna pistebo omos oti aksizei Μόνο με συμβόλαιο γίνεται!!!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Wirelessly posted (fanish: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia voithiste. Phra sthn cosmote kai tous eipa oti thelo na exo prosvasi me to kinhto mou sto web. Mou lene oti prepei na kano sundesi gprs. Ola kala stelno to aithma me fax sthn cosmote oti thelo energopoihsh ths sugekrimenhs ypuresia me thn analogh epivarinsh (30 euro to mhna). Pairno thlefono meta apo 1 ora peripou na do ti egine kai mou eipe mia allh kyria oti den xreiazetai gprs!! Me rotaei xana th thelo na kano, ths leo oti thelo na mpaino sto internet me to kinhto mou oso pio apla mporousa.Aaa shmioteonoti perimena sthn anamonh peripou 29 lepta. Tora perimeno na me paroun. Orismenes fores niotho oti milao se hlithious. Paidia mporei kapoios na vohthisi?? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts