manos the greek Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά, μπορούμε να αλλάξουμε το operator logo του P900 μας; Και αν ναι τότε πώς; Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά, μπορούμε να αλλάξουμε το operator logo του P900 μας; Και αν ναι τότε πώς; Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (29 Μάι. 2004 , 09:56) Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά, μπορούμε να αλλάξουμε το operator logo του P900 μας; Και αν ναι τότε πώς; νομιζω πως οχι :( αν κανω λαθος ας με.....τιμωρησει καποιος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από lagoudakis Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (29 Μάι. 2004 , 09:56) Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά, μπορούμε να αλλάξουμε το operator logo του P900 μας; Και αν ναι τότε πώς; νομιζω πως οχι :( αν κανω λαθος ας με.....τιμωρησει καποιος :p Ευχαριστώ! Αν και εγώ αυτό νομίζω, θα περιμένω να μου απαντήσει ο bill! :) :o Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (29 Μάι. 2004 , 10:39) Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) νομιζω πως οχι :( αν κανω λαθος ας με.....τιμωρησει καποιος :p[/b] Ευχαριστώ! Αν και εγώ αυτό νομίζω, θα περιμένω να μου απαντήσει ο bill! :) :o Μάνο αυτό δυστυχώς δεν μπορούμε να το κάνουμε (να αλλάξουμε δηλαδή το operator logo). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Κρίμα πάντως να μην έχει αυτή την δυνατότητα τέτοιο κινητό! :( Δεν πειράζει! :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 re paidia uparxei periptwsh me kleisto kapaki otan stelnoume ena mms na "allaksoume" to mege8os ths photo otan auth ksepernaei to epitrepomeno orio...? kserw oti ginetai me anoixto kapaki alla einai ligo ekneuristiko se orismenes faseis.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiokos Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 παιδια μηπως ξερετε πως γινετε οταν γραφω sms με κλειστο πορτακι και δεχθω μια κληση να μην αποθηκευετε στα προχειρα αλλα να παραμενει ως εχει στην οθονη,γιατι μετα θελω δε θελω για να το συνεχισω πρεπει να το γραψω με τη γραφιδα απο τα προχειρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikiokos (29 Μάι. 2004 , 16:18) παιδια μηπως ξερετε πως γινετε οταν γραφω sms με κλειστο πορτακι και δεχθω μια κληση να μην αποθηκευετε στα προχειρα αλλα να παραμενει ως εχει στην οθονη,γιατι μετα θελω δε θελω για να το συνεχισω πρεπει να το γραψω με τη γραφιδα απο τα προχειρα Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikiokos (29 Μάι. 2004 , 16:18) παιδια μηπως ξερετε πως γινετε οταν γραφω sms με κλειστο πορτακι και δεχθω μια κληση να μην αποθηκευετε στα προχειρα αλλα να παραμενει ως εχει στην οθονη,γιατι μετα θελω δε θελω για να το συνεχισω πρεπει να το γραψω με τη γραφιδα απο τα προχειρα Επισης ακομη ενα πραγμα που θελει διορθωση με καποια αναβαθμιση στο μελλον ισως?? πολυ σπαστικο παντως..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 παιδιά σύντομα το photoaccute στα SE P900 και P800 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=31016 αντε να δούμε καμιά φωτο 1,2 megapixel απ'το κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος P900 (29 Μάι. 2004 , 23:07) παιδιά σύντομα το photoaccute στα SE P900 και P800 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=31016 αντε να δούμε καμιά φωτο 1,2 megapixel απ'το κινητό. Μπράβο ρε!!! Άντε με το καλό!! Μήπως και βελτιωθεί καθόλου η ποιότητα των φωτογραφιών του π900! Μακάρι!! :) :happy: :cool: Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Kalispera den kserw an eine ayto to katalilo tread alla tha hthela na rotiso kaati.Thn trith eine na paw na agoraso ena P900 :D :D (epitelous) alla shmera petixa kata tixi mia aggelia h opoia leei polite ena P900 kainourgio 2 minon me thn teleytea anavathmisi 580 eyro.Ti lete re pedia ti mou protinete ayto h ena new?? thnx Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios4 (30 Μάι. 2004 , 13:31) Kalispera den kserw an eine ayto to katalilo tread alla tha hthela na rotiso kaati.Thn trith eine na paw na agoraso ena P900 :D :D (epitelous) alla shmera petixa kata tixi mia aggelia h opoia leei polite ena P900 kainourgio 2 minon me thn teleytea anavathmisi 580 eyro.Ti lete re pedia ti mou protinete ayto h ena new?? thnx Ούτε το ένα ούτε το .άλλο. Περίμενε και θα βρεις μεταχειρισμένο με 480-500 euro Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios4 (30 Μάι. 2004 , 13:31) Kalispera den kserw an eine ayto to katalilo tread alla tha hthela na rotiso kaati.Thn trith eine na paw na agoraso ena P900 :D :D (epitelous) alla shmera petixa kata tixi mia aggelia h opoia leei polite ena P900 kainourgio 2 minon me thn teleytea anavathmisi 580 eyro.Ti lete re pedia ti mou protinete ayto h ena new?? thnx πολλα ειναι!!!στο http://www.fleamarket.gr δινουν με 420-450Ε ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από stelios4 Kalispera den kserw an eine ayto to katalilo tread alla tha hthela na rotiso kaati.Thn trith eine na paw na agoraso ena P900 :D :D (epitelous) alla shmera petixa kata tixi mia aggelia h opoia leei polite ena P900 kainourgio 2 minon me thn teleytea anavathmisi 580 eyro.Ti lete re pedia ti mou protinete ayto h ena new?? thnx Εγώ σου λέω να αφήσεις τα μεταχειρισμένα και να τρέξεις να πάρεις ένα καινούργιο αξίζει να τα σκάσεις αλλά μετά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τέλος! :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Λοιπόν παιδιά θέλω την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με το Ρ900 και το ΗΒΗ-30 ακουστικό. Το έιχα ξαν'αναφέρει λίγο παλαιότερα αλλά τώρα έχω καταλάβει τι συνέβει. Λοιπόν πριν απο κάπιο καιρό σταμάτησε να συνεργάζεται το ακουστικό με το Ρ900, το έκανα ένα σορρό φορές pairing αλλά τίποτα, και επίσης εξαφανίστικε (!!!) και η επιλογή από το μενού μεταφοράς του ήχου από το τηλέφωνο στο ακουστικό κατα την διάρκεια ομιλίας. Λοιπόν το ΗΒΗ είμαι σίγουρος οτι δουλευει μιας και το δοκίμασα με το Τ68. Επίσης το bluetooth τοθ Ρ900 δουλευει κανονικότατα για αποστολή και λίψη αρχείων. Λοιπόν όταν κάνω master reset ή ξαναπερνάω το λογισμικό τότε το bluetooth ακουστικό ξαναδουλευει μια χαρά! Οπότε χαρά και εγώ λέω λύθηκε το πρόβλημα. Μόλις όμως κάνω restore το backup που έχω ξανά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Άρα κατέληξα στο ξεγονός οτι κάποιο bug κυκλωφορεί στο backup μου. Ξέρεις κανείς πως είναι δυνατόν να περάσω ξανά τις επαφές μου και όλα τα στοιχεία μου ξανά χωρίς να χρησιμοποιήσω το κλασικό backup; Το να το κάνω sychronize με το outlook του υπολογιστή μου δεν δουλευει καλά γιατι το outlook δεν διαβάζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Το να τα περάσω στην SIM πάλι δεν βολευει γιατι στις επαφές μου έχω τα πάντα με διευθύνσεις κτπ. Επίσης υπάρχει επιλογή αν κάνω restore το backup να επιλέξω τι ακριβώς θέλω να περάσω πίσω στο κινητό μου; Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα τον ευγωνμονούμα....ευχαριστώ πολύ... Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios4 (30 Μάι. 2004 , 13:31) Kalispera den kserw an eine ayto to katalilo tread alla tha hthela na rotiso kaati.Thn trith eine na paw na agoraso ena P900 :D :D (epitelous) alla shmera petixa kata tixi mia aggelia h opoia leei polite ena P900 kainourgio 2 minon me thn teleytea anavathmisi 580 eyro.Ti lete re pedia ti mou protinete ayto h ena new?? thnx Egw file mou 8a sou proteinw na pareis metaxeirismeno alla 1a na deis merika kai na dialekseis to kalutero doksa ton 8eo pouliounte arketa akoma kai edw,Egw metaxeirismeno pira prin 3 mhens 520e,Kai ena TIP auto pou prepei na koitakseis 1a einai i o8onh giati sini8os afthn dialioun i katoxoi tous an DEN ta prosexoun,kai dysthxws den ta prosexoun oi perisoteroi.An h o8onh tou einai ok apo gratzounies,tote parto ;) mia kai gia otidipote allo 8a doulepsei mia xara h egiisi pou exei. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiokos Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 παιδια χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση του pcsuite για το p900 και αντιμετωπιζω το κλασσικο προβλημα με το οτι με το που βαζω το κινητο στη βαση γυρναει το ρολοι του 2 ωρες πισω,υποθετω οτι προσπαθει να το συγχρονισει με του υπολογιστη αλλα βεβαια μονο αυτο δεν κανει.Ξερετε πως επιλυετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (30 Μάι. 2004 , 22:22) Λοιπόν παιδιά θέλω την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με το Ρ900 και το ΗΒΗ-30 ακουστικό. Το έιχα ξαν'αναφέρει λίγο παλαιότερα αλλά τώρα έχω καταλάβει τι συνέβει. Λοιπόν πριν απο κάπιο καιρό σταμάτησε να συνεργάζεται το ακουστικό με το Ρ900, το έκανα ένα σορρό φορές pairing αλλά τίποτα, και επίσης εξαφανίστικε (!!!) και η επιλογή από το μενού μεταφοράς του ήχου από το τηλέφωνο στο ακουστικό κατα την διάρκεια ομιλίας. Λοιπόν το ΗΒΗ είμαι σίγουρος οτι δουλευει μιας και το δοκίμασα με το Τ68. Επίσης το bluetooth τοθ Ρ900 δουλευει κανονικότατα για αποστολή και λίψη αρχείων. Λοιπόν όταν κάνω master reset ή ξαναπερνάω το λογισμικό τότε το bluetooth ακουστικό ξαναδουλευει μια χαρά! Οπότε χαρά και εγώ λέω λύθηκε το πρόβλημα. Μόλις όμως κάνω restore το backup που έχω ξανά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Άρα κατέληξα στο ξεγονός οτι κάποιο bug κυκλωφορεί στο backup μου. Ξέρεις κανείς πως είναι δυνατόν να περάσω ξανά τις επαφές μου και όλα τα στοιχεία μου ξανά χωρίς να χρησιμοποιήσω το κλασικό backup; Το να το κάνω sychronize με το outlook του υπολογιστή μου δεν δουλευει καλά γιατι το outlook δεν διαβάζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Το να τα περάσω στην SIM πάλι δεν βολευει γιατι στις επαφές μου έχω τα πάντα με διευθύνσεις κτπ. Επίσης υπάρχει επιλογή αν κάνω restore το backup να επιλέξω τι ακριβώς θέλω να περάσω πίσω στο κινητό μου; Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα τον ευγωνμονούμα....ευχαριστώ πολύ... Για τις επαφες σου μπορεις να χρησιμοποιησεις το smartvcard και να στειλεις σε ενα αρχειο τις επαφες στο pc και μετα στο κινητο σου! Ασε mail να στο στειλω αν δεν το βρισκεις! My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikiokos (31 Μάι. 2004 , 00:22) παιδια χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση του pcsuite για το p900 και αντιμετωπιζω το κλασσικο προβλημα με το οτι με το που βαζω το κινητο στη βαση γυρναει το ρολοι του 2 ωρες πισω,υποθετω οτι προσπαθει να το συγχρονισει με του υπολογιστη αλλα βεβαια μονο αυτο δεν κανει.Ξερετε πως επιλυετε? Βάλε το τηλέφωνο στην βάση και θα σου εμφανιστεί στο system tray το εικονίδιο του Ρ800/Ρ900!Κάνε δεξί κλικ πάνω του και πήγαινε "Ιδιότητες",από εκεί ξετσεκάρισε το "Συχρονισμός της ημερομηνίας και ώρας...."! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (30 Μάι. 2004 , 22:22) Λοιπόν παιδιά θέλω την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με το Ρ900 και το ΗΒΗ-30 ακουστικό. Το έιχα ξαν'αναφέρει λίγο παλαιότερα αλλά τώρα έχω καταλάβει τι συνέβει. Λοιπόν πριν απο κάπιο καιρό σταμάτησε να συνεργάζεται το ακουστικό με το Ρ900, το έκανα ένα σορρό φορές pairing αλλά τίποτα, και επίσης εξαφανίστικε (!!!) και η επιλογή από το μενού μεταφοράς του ήχου από το τηλέφωνο στο ακουστικό κατα την διάρκεια ομιλίας. Λοιπόν το ΗΒΗ είμαι σίγουρος οτι δουλευει μιας και το δοκίμασα με το Τ68. Επίσης το bluetooth τοθ Ρ900 δουλευει κανονικότατα για αποστολή και λίψη αρχείων. Λοιπόν όταν κάνω master reset ή ξαναπερνάω το λογισμικό τότε το bluetooth ακουστικό ξαναδουλευει μια χαρά! Οπότε χαρά και εγώ λέω λύθηκε το πρόβλημα. Μόλις όμως κάνω restore το backup που έχω ξανά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Άρα κατέληξα στο ξεγονός οτι κάποιο bug κυκλωφορεί στο backup μου. Ξέρεις κανείς πως είναι δυνατόν να περάσω ξανά τις επαφές μου και όλα τα στοιχεία μου ξανά χωρίς να χρησιμοποιήσω το κλασικό backup; Το να το κάνω sychronize με το outlook του υπολογιστή μου δεν δουλευει καλά γιατι το outlook δεν διαβάζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Το να τα περάσω στην SIM πάλι δεν βολευει γιατι στις επαφές μου έχω τα πάντα με διευθύνσεις κτπ. Επίσης υπάρχει επιλογή αν κάνω restore το backup να επιλέξω τι ακριβώς θέλω να περάσω πίσω στο κινητό μου; Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα τον ευγωνμονούμα....ευχαριστώ πολύ... Μπορείς να επαναφέρεις το backup και να βάλεις το πρόγραμμα SmartVCard (που αναφέρει και ο gtsia) και να αποθηκεύσεις το αρχείο .vcf (το οποίο θα το φτιάξει το prog) στην memory stick!Μετά κάνεις φορμάτ,εγκατάσταση πάλι το SmartVCard και επαναφέρεις το αρχείο!Και δια μαγείας θα εμφανιστούν οι επαφές σου! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (30 Μάι. 2004 , 23:41) Egw file mou 8a sou proteinw na pareis metaxeirismeno alla 1a na deis merika kai na dialekseis to kalutero doksa ton 8eo pouliounte arketa akoma kai edw,Egw metaxeirismeno pira prin 3 mhens 520e,Kai ena TIP auto pou prepei na koitakseis 1a einai i o8onh giati sini8os afthn dialioun i katoxoi tous an DEN ta prosexoun,kai dysthxws den ta prosexoun oi perisoteroi.An h o8onh tou einai ok apo gratzounies,tote parto ;) mia kai gia otidipote allo 8a doulepsei mia xara h egiisi pou exei. Simfono apolita! :) Tha mou peis vevaia allo to kainourgio, nai alla uparxoun metaxeirismenes periptoseis pou den prepei na afinontai ston aera! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Μπορεί κάποιος να ξαναγράψει τον κωδικό μάλλον τι ακριβώς πατάμε για να μπούμε στο κρυφό μενού του p900 σε κατάσταση αναμονής με κλειστό το πορτάκι; Θένκς!!! :) :o Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Jog-Dial Up * Jog-Dial Down (x2) * Jog-Dial Down * Πάνω * Κάτω - Κάτω * Κάτω * *= Αστεράκι... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts