orka Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 @spydan Ναι πλέον με το p900 μπορείς να στείλεις μηνύματα με t9 και 160 χαρακτήρες κανονικότατα με κλειστό το flip. Αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί τσ Ericsson απο την εποχή του t68. Μετά έγινε SonyEricsson μέχρι και σήμερα. Το πρόβλημα είναι οτι το p800 δεν είχε Τ9, σε αντίθεση με το p900 Που έχει. Δεν ξέρω μέχρι πόσα ενωμένα sms μπορείς να στείλεις μονο μιάς. Δεν το έχω δοκιμάσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Wirelessly posted (fanish: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την spydan Προσανατολίζομαι στην αγορά του P900.Είναι η πρώτη φορά που παίρνω ERICSSON και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να στείλω με Ελληνικό Τ9 sms σε ένα πλήρες μήνυμα 160 χαρακτήρων,γιατί έχω ακούσει πολλά.Ακόμα αν μπορώ να στείλω ενωμένα sms των 160 χαρακτήρων καθένα και αν ναι μέχρι πόσα. Τέλος τι γίνεται με την αναφορά παράδοσης. File mou sevasta ta erotimata sou alla esi gia ayto ton logo pairneis to P900?? Pisteyo oti ayta pou psahneis sta perehei kai ena poly fthinotero thlefono!!! Sorry gia ta greeklish (giati kai emena me eknevrizou) alla grafo apo to P900. Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος orka (26 Δεκ. 2003 , 23:04) @spydan Ναι πλέον με το p900 μπορείς να στείλεις μηνύματα με t9 και 160 χαρακτήρες κανονικότατα με κλειστό το flip. Αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί τσ Ericsson απο την εποχή του t68. Μετά έγινε SonyEricsson μέχρι και σήμερα. Το πρόβλημα είναι οτι το p800 δεν είχε Τ9, σε αντίθεση με το p900 Που έχει. Δεν ξέρω μέχρι πόσα ενωμένα sms μπορείς να στείλεις μονο μιάς. Δεν το έχω δοκιμάσει Egw pantos Orka exw steilei synexwmena 7 sms.Gia parapanw den xerw alla itan yperarketa :D I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 αυτο που μου τη σαπαει τρομερα με το π900 ειναι οτι ενω ειμαι στο 50 μυνυμα , αν θελω να το διαγραψω μετα δε θα με βγαλει εκει που ημουν. δηλαδη στο 51 αλλα στο πρωτο πρωτο μυνημα. με αποτελεσμα να πρεπει να παω με το jog dial 49 μυνηματα κατω. και αν ειναι και ολα απο το ιδιο ατομο κιολας δεν ξερω και ποιο μηνυ,α διαβαζα. τρελη βλακεια αυτη http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galinios (26 Δεκ. 2003 , 17:24) re paidia exw xanaerwtisi kati...pws mborw na dw pps.powerpoint arxeia sto kinito mu??..euxaristw Κάνε εγκατάσταση στο κινητό, τους extra viewers από το cd. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akatsim (26 Δεκ. 2003 , 09:53) Exo 2 erotiseis: 1. poio einai to kolpo gia na grafei o opera sto mem stick kai na min gemizei tin esoteriki mnimi? 2. gia syndesi sto internet me usb cable kai gprs, ti settings vazoume sto phone kai sto pc? Eyxaristo 1) c:\System\Data\Opera\Opera.ini Αντιγράφεις το Opera.ini στο Pc και περνάς μετά μέσα στο ini (άνοιξέ το με το notepad), μετά το [user Prefs], το παρακάτω: Cache Disk=D Το ξαναστέλνεις στο κινητό στην θέση όπου είναι το Opera.ini 2) Δεν θυμάμαι ακριβώς (αριθμό κλήσης κ.λ.π.). Αν πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών θα σου πούνε. Μέσα από το Pc suite τρέχεις την διαδικασία σύνδεσης για να κάνεις το κινητό μόντεμ και να το δει το pc. Στον πίνακα ελέγχου του κινητού, πρέπει να έχεις δηλωμένο το κινητό ως μόντεμ. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geram (26 Δεκ. 2003 , 08:28) Γειά σας και πάλι, ΜΠορεί κάποιος να με κατευθύνει ώστε να βρω τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τον opera browser ώστε να συνδεθώ με vodafone; Για να μπεις από το κινητό, μέσω Opera, με σύνδεση Vodafone προφανώς (αν όχι, διόρθωσέ με). Πάρε τηλέφωνο την vodafone να σου στείλει τις ρυθμίσεις για ίντερνετ με sms. Μετά, στο πίνακα ελέγχου, στις Συνδέσεις, Λογαρ. ίντερνετ, δες το VF GPRS. Πάτησε "επεξ." και μετά "περισσότερα". Άλλαξε το wap.vodafone.gr ή το wapplus.vodafone.gr, σε internet.vodafone.gr Μετά μπαίνεις κανονικά ίντερνετ, από το Opera. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Παιδιά γειά, Ήθελα να ρωτήσω αν το Ρ900 υποστηρίζει fax. Μου φαίνεται χαζό να μην το κάνει αλλά ο υπολογιστής μου δεν το βλέπει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Paidia eimai sta prothyra egafalikou. To P900 den syndeetai me to HCB-30 BT car kit. To exei dikimasei kaneis? Lete na min paizei? Oute na to skeftomai den thelo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 thelw na allaxw to portaki...den kanei epafi kala!piga simera stin ericsson kai mu eipan oti den KALYVETE APO eggysi.merika kandilia argotera eipan oti kalyvete telika.agnwsto pote tha feroun.xerei kaneis pote tha er8oun kai alla p900 edw??..euxaristw http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Παιδια μόλις απόκτησα και εγώ το P900. Αλήθεια πόση ώρα να το αφήσω να φορτίσει την πρώτη φορά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuperBilly16V (27 Δεκ. 2003 , 16:15) Παιδια μόλις απόκτησα και εγώ το P900. Αλήθεια πόση ώρα να το αφήσω να φορτίσει την πρώτη φορά? Katarxhn kaloriziko!!! 8 wres gia arxh einai ok. Stis arxes den tha krataei poly h mpataria (gia 5 meres peripoy) alla meeta apo ligo tha erthei sta isia ths. Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akatsim (27 Δεκ. 2003 , 13:19) Paidia eimai sta prothyra egafalikou. To P900 den syndeetai me to HCB-30 BT car kit. To exei dikimasei kaneis? Lete na min paizei? Oute na to skeftomai den thelo. το bluetooth στο τηλ,ειναι ενεργο; εχεις κανει pairing με το κινητο; εαν ναι εκει που ειναι το car kit στον πινακα ελεχου/bluetooth/συσκευες χτυπα μια φορα το car kit και θα βγει μια επιλογη 'αδεια συνδεσης χωρις επιβιβεβαιωση" τσεκαρε το τετραγωνακι και επισησης τι firmware εχεις; πρεπει να εχεις R3C006 (PHONE) KAI CXC12529 R5D (BLUETOOTH) για να δουλεψει σωστα,εαν δεν εχεις αυτο το firmware κανε μια on line αναβαθμηση. Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Ευχαριστώ πολύ :) Μόλις το έβαλα να φορτίσει. Αχ και δεν περνάει η ώρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuperBilly16V (27 Δεκ. 2003 , 16:36) Ευχαριστώ πολύ :) Μόλις το έβαλα να φορτίσει. Αχ και δεν περνάει η ώρα. Anti na perimeneis etsi..katevase programata kai paixnidia na to gemiseis ;) Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geram (27 Δεκ. 2003 , 12:12) Παιδιά γειά, Ήθελα να ρωτήσω αν το Ρ900 υποστηρίζει fax. Μου φαίνεται χαζό να μην το κάνει αλλά ο υπολογιστής μου δεν το βλέπει. Sto esato lene pos oxi, alla tha to ftiaxoun se ligo kairo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Πολύ καλή ιδέα, έχετε να μου προτείνετε καποιο πρόγραμμα που θεωρείται must στο p900? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathios (27 Δεκ. 2003 , 16:36) το bluetooth στο τηλ,ειναι ενεργο; εχεις κανει pairing με το κινητο; εαν ναι εκει που ειναι το car kit στον πινακα ελεχου/bluetooth/συσκευες χτυπα μια φορα το car kit και θα βγει μια επιλογη 'αδεια συνδεσης χωρις επιβιβεβαιωση" τσεκαρε το τετραγωνακι και επισησης τι firmware εχεις; πρεπει να εχεις R3C006 (PHONE) KAI CXC12529 R5D (BLUETOOTH) για να δουλεψει σωστα,εαν δεν εχεις αυτο το firmware κανε μια on line αναβαθμηση. To exo kanei upgrade kai eimai stis latest versions. Anoigo BT kai den to vriskei otam tou leo search. Apo allou eida oti paizei me to car BT opote mou efyge to agxos. Tora menei na to kano pairing. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Παιδια καλησπερα, επειδη σκεφτομαι να το "χτυπησω" εντος των ημερων (το p900) θα'θελα να ξερω καποιες λεπτομερειες, οποιος εχει λιγο χρονο και μπορει, ας μου απαντησει. α. Υπαρχει περιπτωση, αν αυτο που θα παρω ειναι απο την πρωτη παρτιδα, να εχω προβλημα με τα ελληνικα η υπαρχει standard τροπος εγκαταστασης τους ? Εχει παρει κανενας απο εσας τις τελευταιες μερες και αν ναι, τοτε τι προβληματα τυχον ειχε με αυτο ? β. Ειναι ακριβες το συστημα γραφης με το πενακι, εστω και στους αγγλικους χαρακτηρες ? γ. Η μπαταρια του ποσο κραταει με Normal χρηση (οσο Normal χρηση βεβαια μπορει να γινει σ'ενα smartphone...) δ. Στο Ν-Gage που εχω τωρα, εχω καποιες ρυθμισεις για gprs/internet στα λεγομενα Access Points (η Σημεια Προσβασης). Το p900 εχει κατι αντιστοιχο μαλλον ετσι ? Ευχαριστω πολυ και Χρονια Πολλα. my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galinios (25 Δεκ. 2003 , 17:05) DILADI akoma kai an kanw update ta ellinika den tha xanaperastoun sto kinito mou?? File egw molis ekana update kai sto telos eixa epilogh gia ellhnika. Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 paidia egw katevasa to programa ..pc installer alla den mu mbainei!!!se ena filo me sp1 mu elege...kane egatastasi allou!! http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 prospatho edo kai meres na sundeso to pc mou me to BT serial port toy PC alla mataia... xerete kati?me p800 kai 6600 ola kala http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron13 (28 Δεκ. 2003 , 01:54) prospatho edo kai meres na sundeso to pc mou me to BT serial port toy PC alla mataia... xerete kati?me p800 kai 6600 ola kala εχεις αναβαθμισει το τηλεφωνο ? Εγω με 2 διαφορετικα bluetooth devices και σε 2 διαφορετικους Y/Υ επαιξε με την πρωτη ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Μετά την εγκατάσταση του Quick Office 1.2 από το ''νέο μαγαζάκι'' η συσκευή μου όταν την σβήνω και την ξανανάβω κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις. Μόνο αν βγάλω την Memory Stick που εγκατέστησα την παραπάνω εφαρμογή κάνει κανονική εκκίνηση. Αν μετά την εκκίνηση ξαναβάλω την Memory Stick τότε παίζει κανονικά. Υπάρχει κάποιο μυστικό ή βοήθεια? Εγκατέστησε κάποιος άλλος φίλος την παραπάνω εφαρμογή? Και αν ναι τότε παίζει κανονικά ή παρατήρησε το ίδιο φαινόμενο? Επίσης παρατήρησα από τότε που αγόρασα την συσκευή ότι σε κάθε επαννεκίνηση κάποιες φορές χάνεται το wallpaper που όρισα όταν είναι κλειστό το καπάκι. Το λογισμικό μου παρατηρώντας όλες τις συζητήσεις σας πρέπει να είναι το τελευταίο που κυκλοφορεί. Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Υπάρχει τρόπος με τον File Manager να βλέπω και τα αρχεία και folders του συστήματος? Επίσης αγόρασε κάποιος card reader για memory stick duo? Θα ήθελα να μάθω αν αξίζει τον κόπο και αν μπορώ να διαχειριστώ όλα τα αρχεία (συμπεριλαμβανομένου και τα κρυφά). Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts