freddaras Δημ. June 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Εμενα απ την αλλη μου θυμισε Mylene Farmer (η Madonna της Γαλλιας υποτιθεται). Μικρο stage φετος μου φαινεται. Freddaras εσυ τι εντυπωσεις μας φερνεις ; λοιπον μετα απο τρομερη κουραση (εκανα και τις διακοπες μου ιταλια) προχθες γυρισα και θα προσπαθησω να τα γραψω οσο πιο καλα μπορω μια και ειμαι θολωμένος ακομη...ασχημα...(πηγα και δουλεια σημερα και εχω ξενερωσει ασχημα) απο που να αρχισω και απο να τελειωσω.... τι να πω για την μαντονα ρε παιδια τι να πω πραγματικα! ειναι η τριτη φορα που την βλεπω...αλλα ποτε τοσο κοντα.....Π Ο Τ Ε .... ξερω οτι ειμαι πωρωμένος κτλ αλλα για αλλη μια φορα ειδα την ΔΥΝΑΜΗ της μαντονα! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!! και να φανταστείτε οτι τα παλια που ειπε ηταν "μετρημένα" στο χερι..που να κανει και μια greatest hits tour! τελος παντων! ειναι τετοια η μαγεια της πανω στην σκηνη τετοιο το show τοσο ΜΕΓΑΛΑ τα τραγουδια της(οταν ειπε το like a prayer ΣΕ ORIGINAL VERSION δεν μπορείτε να φανταστείτε τι εγινε!!!!!!) ημουν στον σαν σιρο στα πεντε μετρα απο αυτην και πισω μου ειχα 70.000 κοσμο! και τον ακουγαμε να ουρλιαζει και να φωναζει και να ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ...δεν μπορω να το περιγραψω καν! νομιζω οτι η μαντονα σε αυτο το level μετα τον μιχαλακη ειναι η τελευταία απο solo καλλιτέχνες!! και μην το πάρετε στραβα! ειναι μια κατηγορια που δεν μπορω να την περιγραψω με λογια! πρεπει απλα να τα δειτε! τι gaga και τι ******** ....L E G E N D ...με ολη την σημασια της λεξης!!! την ειχα δει αλλες 2 φορες αλλα απο τοσο κοντα ποτε!!!! εχει τετοιο κλας η γκομενα απο κοντα τετοιο ταμπεραμέντο τετοιο χειρισμό της σκηνης...ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΗΝΗ Η ΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ! AΛΛΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ! και αυτη αυτα που κανει δεν τα κανει ουτε 15χρονη!!!!!! αυτο το πραγμα τσακιζει καθε ανθρωπο! και αυτη το κανει ανα μια μερα! ειναι ΑΚΡΙΒΟ το τικετ αλλα ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.... πραγματικα λεμε για τους πολιτικους κτλ οτι τα κλεβουν κτλ οτι ζουν στην χλιδή κτλ αλλα καλλιτέχνες σαν την μαντονα η τον μαικλ το ΑΞΙΖΟΥΝ οσο τιποτα αυτο που εχουν/ειχαν σημερα! το ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ... ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ καλλιτέχνης η μαντονα! η μουσικη και η σκηνη ειναι η ζωη της! και πραγματικα το πιστευω οτι θελει να ΠΕΘΑΝΕΙ πανω εκει..... περα απο αυτο εμαθε να ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ρε χαχαχαχαχαχαχα! ακομη και αυτο το ΚΑΤΑΦΕΡΕ...... ο κοσμος απο πισω οταν μπηκαμε ηταν πραγματικα για να σου σηκώνεται η τριχα...!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!! Ο Λ Ο ΟΜΩΣ.... κανανε κύματα φωναζανε Χ Α Ο Σ .... το ειχα ζησει και βουλγαρια αυτο(ναι ναι ναι) αλλα ιταλια μιλανο ηταν το κατι αλλο! δεος ανατριχιλα....πραγματικη....... χαος! εκει πριν πραγματικα ξεκινησει η συναυλια καταλαβαινεις που ηρθες..... τεσπα για να μην σας κουραζω....... η εναρξη...Θ Ε Ε ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΤΕΛΟΣ...... και μετα revolver...... και μετα gang bang.... και μετα papa dont preach και μετα hung up σε ηλίθια εκτελεση... και και και και ... δεν θελω να μιλησω για το σετλιστ....ακομη! θελω να πω για την μαντονα... ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ !!!! ΔΕΝ Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ..... το show ειναι πραγματικα απιστευτο!!!!! δινει ρεστα ρεεεεεε ρεστα ομως! χαζεύεις απο κατω! δεν ξερεις ΠΟΥ να πρωτοκοιταξεις...τι να δεις πρωτα και τι να αφησεις..... και αμα κατεβασεις και καμια μπυρα παραπανω...αστα να πανε... αυτα ειναι τα θετικα οσο μπορω να τα γραψω τωρα.... τα αρνητικα για μενα!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ......και με αλλους τοσους που τα είδαν........ το σετ λιστ ενω η ΜΑΝΤΟΝΑ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ Ρ Ε Σ Ι Τ Α Λ ομως... για μια φαση "¨παγωνει" τον κοσμο.... και ειναι αυτο που ελεγα σε κατι φιλους μου πριν κατι βδομαδες... οσο και να "χτυπιέται" η μαντονα στο τελος η ΜΟΥΣΙΚΗ μενει..... ειναι κριμα να κανει ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΜΙΛΑΜΕ...και το τραγουδι που λεει εκεινη την ωρα να "παγωνει" τον κοσμο... και τον παγωνει και στην golden area........ πως να το πως αλλιως να με καταλαβετε... ειναι που ειναι η συναυλία ενα ΘΕΑΜΑ και μισο! πινει που πινει ο αλλος τις μπυρες του..και ερχεται σε κεφι κτλ..... εκει εισαι σε ενα μπερδεμα περιεργο! η μαντονα πχ κανει απιστευα πραγματα στην σκηνη...αλλα δεν "ακολουθείς" το τραγουδι... εκει που εισαι πχ στο "τσακίρ" κεφι(και μην το παρετε στραβα...) αντε για να μην το παρετε το λεω αλλιως εκει που εχεις "ανεβει" σου πεταει ενα candy shop πχ και σε ξενερωνει.... και αντε λες μαμα το τραγουδι θα ΔΩ τι κανει πανω στην σκηνη... αυτη χορευει σαν τρελή αλλα εκεινη την ωρα ο κοσμος ειναι μπερδεμενος! για 1002 λογους που ειπα πιο πανω...ειτε γιατι εχει κανει κεφαλι ειτε γιατι θελει να δει το "πικ" της συναυλιας κτλ κτλ κτλ κτλ... και η μαντονα σου τραγουδαει μια σειρα απο "αγνωστα" χιτς..... εκει υπαρχει μεγαλο μπερδεμα....μπερδεύει ακομη και τον πιο πωρωμένο φαν.... λες αντε χαλαλι........ και σκαει το like a prayer....και γινεται Χ Α Μ Ο Σ........ και μετα το celebration και γινεται και παλι χαμος.... και εκει που ο κοσμος Α Ν Α Β Ε Ι και περιμενει να ακουσει και αλλα σουπερ χιτς...αυτη σου λεει ενα απλο thank you goodnight.... και εκει μενεις λιγο μακακας...... και κοιτας σαν χαζος..... και ενω η γυναικα ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΟ SHOW ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ μενεις με μια αίσθηση οτι δεν "ολοκληρώθηκες"...δεν τα ειδες ολα.... θελεις να ακουσεις και το frozen και το la is la bonita και το secret και το into the groove και και και και...... και μενεις λιγο σαν χαζος να κοιτας.... ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ SHOW...ΣΟΚ...KAI ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΓΙΑ "ΠΑΛΙΑ" ΧΙΤΣ ΚΤΛ... μου λεγανε ειδατε τετοιο πραγμα και κοιτατε ΤΙ τραγουδια θα πει.... σορυ αλλα ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ και αυτα......(και οχι μονο εγω....) εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ....ΤΕΡΑΣΤΙΑ.... ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΠΧ ΑΠΟ ΤΟ FROZEN ισοδυναμει για μενα με τα ακροβατικα που εκανε πανω στο σχοινί αλλα αυτος ειμαι ΕΓΩ...ετσι ειναι οι αλλοι....και αυτη ειναι η μαντονα...και θα ειναι για παντα.... αυτα... ΕDIT...σορυ εκανα διπλο post... Edited June 20, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) Γεια σας και από μένα!! Freddy εγώ ήμουν από την άλλη μεριά, λίγο πιο κοντά στο stage. Οι Ιταλοί πραγματικά ήταν φοβεροί.. είναι αλήθεια ότι Italians do it better! Και εγώ είχα ξεχάσει the power of Madonna πάνω στη σκηνή.. είχαν περάσει 4 χρόνια από την τελευταία φορά και πραγματικά όταν βγήκε στη σκηνή ήταν απίστευτα! Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτά που λες για το set list. Ενω το 1ο μέρος ήταν αρκετά καλό, κάπου στη μέση με έχασε... και επίσης κράτησε μόνο 1ώρα και 45 λεπτά σε αντίθεση με προηγούμενες φορές που ήταν 1 ώρα και 55 λεπτά.. τώρα θα μου πείτε για 10 λεπτά, τι έγινε? και όμως σε 10 λεπτά χωράνε άνετα 2 τραγούδια... Αυτή η περιοδεία μού φαίνεται περισσότερο για θεατρική παράσταση παρά για συναυλία. Πάντα η Madonna έχει το θεατρικό στοιχείο στα show της, αλλά αυτή τη φορά το παραέκανε. Και το setlist το έκανε πιο μέτριο μιας και πολλά τραγούδια τα είχε κάνει mashup (ευτυχως με έσωσε ο κύριος με τα μπουκαλια με νερό όταν έλεγε Candy Shop/Erotica - κοντεψα να πεθάνω από βαρεμάρα) και το Give me all your luvin' (ενώ το performance ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ με τους drummers στον αερα) το είπε σε remix (που σίγουρα ήταν lip-synch με τόσο χορό που έριξε), όπως και το Celebration. Έκανε πολλά breaks για αλλαγή ρούχων και χαλούσε τη ροη. Γενικά δεν "έδινε" κάτι στον κόσμο, πέρα από 3-4 τραγούδια.. Το Like A Virgin θα ήταν τέλειο ΑΝ έλεγε μια πραγματική μπαλάντα... φυσικά το Like A Prayer ήταν το αποκορύφωμα, έγινε χαμός στο στάδιο. Γνώρισα και τη μπάντα της και πραγματικά είναι φοβεροί τύποι!! :D Ααα είδα και τον Guy Oseary και μού είπε ότι γενικά δύσκολα κλείνεις συναυλίες στην Ελλάδα.. Edited June 20, 2012 by Crazy_Heart Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 ρε τρελιαρο αμα σου πω τι επαθα θα γελας....:lol::lol: ηθελα να σε παρω οσο τιποτα τηλ το ειπα και στην παρεα μου! εκανα πριν μερικους μηνες cosmote! το θεωρουσα δεδομενο οτι θα εχω σημα στο "εξωτερικο".....! με την wind παντα ειχα...! και εμεινα με το κινητο στο χερι!!!:mad::mad: σημα μηδεν επρεπε να παρεις τηλ απο σταθερο(πραγμα που δεν ηθελα να το κανω νευριασα παρα πολυ με τους ιταλους που σε χρεωνουν ακομη και το πιπι σου)... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ WIFI FREE ουτε για δειγμα... δεν μπορεις να φανταστεις ποσο στεναχωρήθηκα....τελος παντων ...... στα human nature candy shop κτλ και εγω βαρεθηκα απιστευτα!!! ειναι αυτο που λες ωρες ωρες αισθανεσαι οτι βλεπεις θεατρο παρα συναυλια!!!! αυτα τα candy shop hung up σε αυτο το remix οπως και human nature Κτλ θα επρεπε να λειπουν... η madonna εχει ΤΡΟΜΕΡΑ τραγουδια που μπορουν να ξεσηκωσουν ακομη και "πεθαμενο"... εδωσαν τρομερο βαρος στα εφε(που ειναι απιστευτα) και στα χορευτικα και αφησαν την μουσικη πισω..!!! δεν ξερω γιατι το κανει η μαντονα αυτο! βασικα ειναι στην κοσμαρα της αυτην την περιοδο! και δεν ακουει κανεναν... μιλησα και με ατομα απο αλλα φορουμ που την βλεπουν σε καθε συναυλια(σε καθε ομως) και ξενερωσαν και αυτοι επισης! τρελαθηκα με το i am sinner live και ξενερωσα με το hung up το πιστευεις??? :surprised: βασικα στο hung up ενα απο τα δημοφιλέστερα της single ever ο κοσμος κοιτουσε σαν χαζος μεχρι να καταλαβει αν ειναι ρεμιξ η αν ειναι "εισαγωγη" για κατι αλλο.... τωρα για το i am sinner που σου ειπα! το λεει τοσο ΟΜΟΡΦΑ live το δενει τοσο απιστευτα με το Cyberaga...(απλα τέλειο....) και στο καπακι πεφτουν τα φωνητικά απο το συγκρότημα που εχει τωρα(ουτε ξερω ποιοι ειναι!!!) και εκει που εισαι σε μια "φαση" με τις ψαλμωδίες κτλ..σκαει το like a prayer... ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ...σου σηκώνεται η τριχα πραγματικα...!!!!δέος...!!!! εδω δινει ρεσιταλ η μαντονα...αλλα χμμμμ πανω στο χαμο μας αφηνει και φευγει...!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 ρε τρελιαρο αμα σου πω τι επαθα θα γελας....:lol::lol: ηθελα να σε παρω οσο τιποτα τηλ το ειπα και στην παρεα μου! εκανα πριν μερικους μηνες cosmote! το θεωρουσα δεδομενο οτι θα εχω σημα στο "εξωτερικο".....! με την wind παντα ειχα...! και εμεινα με το κινητο στο χερι!!!:mad::mad: σημα μηδεν επρεπε να παρεις τηλ απο σταθερο(πραγμα που δεν ηθελα να το κανω νευριασα παρα πολυ με τους ιταλους που σε χρεωνουν ακομη και το πιπι σου).. είχα παθει ακριβώς το ίδιο τον Οκτώβριο όταν είχα πάει στη Ρώμη! ευτυχώς είχα βρει σταθερό τηλεφωνο και πήρα (χωρίς να με χρεώσει το hostel που έμενα!) και μου το ενεργοποίησαν.. Vodafone εχω.. οπότε πριν φύγω για Μιλάνο τους ξαναπήρα τηλ για να σιγουρευτώ ότι θα έχω σύνδεση! :p εδωσαν τρομερο βαρος στα εφε(που ειναι απιστευτα) και στα χορευτικα και αφησαν την μουσικη πισω..!!! δεν ξερω γιατι το κανει η μαντονα αυτο! βασικα ειναι στην κοσμαρα της αυτην την περιοδο! και δεν ακουει κανεναν... μιλησα και με ατομα απο αλλα φορουμ που την βλεπουν σε καθε συναυλια(σε καθε ομως) και ξενερωσαν και αυτοι επισης! τρελαθηκα με το i am sinner live και ξενερωσα με το hung up το πιστευεις??? :surprised: βασικα στο hung up ενα απο τα δημοφιλέστερα της single ever ο κοσμος κοιτουσε σαν χαζος μεχρι να καταλαβει αν ειναι ρεμιξ +1000000000000000000 Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Δεν παμε καλα.... http://tvnea.blogspot.gr/2012/06/madonna-dna.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Δεν παμε καλα.... http://tvnea.blogspot.gr/2012/06/madonna-dna.html Εεεεεε καλά και εσύ το πιστεψες τώρα όλο αυτό. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) ρε παιδια τι σας αρεσε απο αυτο το τρισαλθιο αλμπουν MDNA?Το μονο τραγουδι που ακουγεται ειναι το Masterpiece.Ολα τα αλλα ειναι σαχλοποπ:O Ακομα και το Hard candy που ηταν επισης αθλιο ειχε τουλαχιστον ενα ωραιο κομματι, το Miles Away.Τεσπα, πανε οι εποχες με La Isla Bonita,like a prayer,Frozen,Secret κλπ...Αυτα ηταν πραγματικα ωραια τραγουδια για μενα.:) Edited July 2, 2012 by Fernando_Sucre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 ρε παιδια τι σας αρεσε απο αυτο το τρισαλθιο αλμπουν MDNA?Το μονο τραγουδι που ακουγεται ειναι το Masterpiece.Ολα τα αλλα ειναι σαχλοποπ:O Ακομα και το Hard candy που ηταν επισης αθλιο ειχε τουλαχιστον ενα ωραιο κομματι, το Miles Away.Τεσπα, πανε οι εποχες με La Isla Bonita,like a prayer,Frozen,Secret κλπ...Αυτα ηταν πραγματικα ωραια τραγουδια για μενα.:)θα σου πω.την madonna δεν ειναι να την ακους μονο παρα να τη βλεπεις, η μεσα απο βιντεοκλιπς ,dvd και συναυλιες απο κοντα η μεσω τβ.Πλεον και τη μεγαλυτερη πατατα αλμπουμ να βγαλει το θεαμα που θα δωσει στη σκηνη θα ναι τετιο που θα ξεχασεις οτι το σιντι της ειναι για τα μπαζα <υποθετικα>:p αυτη η γυναικα και cd να μην εβγαζε παλι θα τα εβγαζε <τα προς τα ζην>:lol: απ τις tour . και ναι συμφωνω για το cd.ισως για αυτο στα περιπτερα το δινουν 10 ευρως:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 ρε παιδια τι σας αρεσε απο αυτο το τρισαλθιο αλμπουν MDNA?Το μονο τραγουδι που ακουγεται ειναι το Masterpiece.Ολα τα αλλα ειναι σαχλοποπ:O Ακομα και το Hard candy που ηταν επισης αθλιο ειχε τουλαχιστον ενα ωραιο κομματι, το Miles Away.Τεσπα, πανε οι εποχες με La Isla Bonita,like a prayer,Frozen,Secret κλπ...Αυτα ηταν πραγματικα ωραια τραγουδια για μενα.:) Δυστυχως καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Ειναι σαχλο προιον μιας 50αρας που παλιμπαιδιζει και οχι μιας βασιλισσας. Και περιμενεις μεσα σ'ολα ν'ακουσεις μουσικη και στιχο, οχι αγαπες λουλουδια και yo men ξανα και ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 (edited) Δυστυχως καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Ειναι σαχλο προιον μιας 50αρας που παλιμπαιδιζει και οχι μιας βασιλισσας. Και περιμενεις μεσα σ'ολα ν'ακουσεις μουσικη και στιχο, οχι αγαπες λουλουδια και yo men ξανα και ξανα. δεν λεμε παλι καλα που εχουμε την "βασιλισσα" οπως λες ζωντανη γεματη ενεργεια και με τουρ και παλι μαζι μας και οχι πεθαμενη σε κανα μπανιο απο το ποτο η τα ναρκωτικα??? το cd δεν μιλαει για αγάπες και λουλουδια! μιλαει για το διαζύγιο της by the way.. σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι διαμαντι...αλλα πατατα δεν ειναι επισης... ρε παιδια τι σας αρεσε απο αυτο το τρισαλθιο αλμπουν MDNA?Το μονο τραγουδι που ακουγεται ειναι το Masterpiece.Ολα τα αλλα ειναι σαχλοποπ:O Ακομα και το Hard candy που ηταν επισης αθλιο ειχε τουλαχιστον ενα ωραιο κομματι, το Miles Away.Τεσπα, πανε οι εποχες με La Isla Bonita,like a prayer,Frozen,Secret κλπ...Αυτα ηταν πραγματικα ωραια τραγουδια για μενα.:) το falling free πχ δεν σου αρεσε??? http://www.youtube.com/watch?v=zbcGUXe2CBQ το θεωρω κλάσεις ανωτερο απο ολοκληρο το hard candy.... η το Love Spent ας πουμε... http://www.youtube.com/watch?v=CDlmGh1W1JY νομιζω οτι ειναι κομματαρες..... θα σου πω.την madonna δεν ειναι να την ακους μονο παρα να τη βλεπεις, η μεσα απο βιντεοκλιπς ,dvd και συναυλιες απο κοντα η μεσω τβ.Πλεον και τη μεγαλυτερη πατατα αλμπουμ να βγαλει το θεαμα που θα δωσει στη σκηνη θα ναι τετιο που θα ξεχασεις οτι το σιντι της ειναι για τα μπαζα <υποθετικα>:p αυτη η γυναικα και cd να μην εβγαζε παλι θα τα εβγαζε <τα προς τα ζην>:lol: απ τις tour . και ναι συμφωνω για το cd.ισως για αυτο στα περιπτερα το δινουν 10 ευρως:lol: το δεν ειναι να την ακους αλλα να την βλεπεις δεν το καταλαβα??:) δεν ειναι δισκαρες τα like a prayer/bed time stories/ray of light/american life/confessions? δισκαρες οχι αστεια ομως... το cd που εδω το δινουν 10 εβρω οπως λες ειναι μεσα στα 5 πρωτα cd παγκοσμίως για το πρωτο εξαμηνο.. στην ιταλια το πουλουσαν 19 εβρο.... ετσι απλα το λεω αυτο... Edited July 6, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 δεν λεμε παλι καλα που εχουμε την "βασιλισσα" οπως λες ζωντανη γεματη ενεργεια και με τουρ και παλι μαζι μας και οχι πεθαμενη σε κανα μπανιο απο το ποτο η τα ναρκωτικα??? το cd δεν μιλαει για αγάπες και λουλουδια! μιλαει για το διαζύγιο της by the way.. σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι διαμαντι...αλλα πατατα δεν ειναι επισης... το falling free πχ δεν σου αρεσε??? http://www.youtube.com/watch?v=zbcGUXe2CBQ το θεωρω κλάσεις ανωτερο απο ολοκληρο το hard candy.... η το Love Spent ας πουμε... http://www.youtube.com/watch?v=CDlmGh1W1JY νομιζω οτι ειναι κομματαρες..... το δεν ειναι να την ακους αλλα να την βλεπεις δεν το καταλαβα??:) δεν ειναι δισκαρες τα like a prayer/bed time stories/ray of light/american life/confessions? δισκαρες οχι αστεια ομως... το cd που εδω το δινουν 10 εβρω οπως λες ειναι μεσα στα 5 πρωτα cd παγκοσμίως για το πρωτο εξαμηνο.. στην ιταλια το πουλουσαν 19 εβρο.... ετσι απλα το λεω αυτο... εvνοω για τα 2 τελευταια αλμπους στη πορεια της που δεν ειχαν το ιδιο ακουσμα οπως στα 80ς.η τα παλιοτερα κομματια.και γω φαν ειμαι απλα ηθελα να πω πως και το νεο την σιντι να μην ειναι τοσο καλο συμφωνα με γνωμες αλλων ειπαρχει και η σκηνικη της παρουσια και το θεαμα που δινει οταν την βλεπεις on stage και ετσι την συγχωρεις κατα καπιο τροπο. αυτο για τα 10 ευρακια οκ ετσι το πα για αστειο.και εξαλου και αλλα σιντι τα δινουν σε περιπτερα 10 ευρως οπως lana del ray katy perry αρα μη με φατε:p Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dH826lNEK7Y&feature=player_embedded Freddaras, φτιαξου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=dH826lNEK7Y&feature=player_embedded Freddaras, φτιαξου ;) τι επαθε αυτη και εβαλε τα κλάματα? θυμήθηκε τις μερες που ηταν "αγνή"?:p θεικο βιντεο..περα απο την πλακα! αψογη η μαντονα πραγματικα! εvνοω για τα 2 τελευταια αλμπους στη πορεια της που δεν ειχαν το ιδιο ακουσμα οπως στα 80ς.η τα παλιοτερα κομματια.και γω φαν ειμαι απλα ηθελα να πω πως και το νεο την σιντι να μην ειναι τοσο καλο συμφωνα με γνωμες αλλων ειπαρχει και η σκηνικη της παρουσια και το θεαμα που δινει οταν την βλεπεις on stage και ετσι την συγχωρεις κατα καπιο τροπο. αυτο για τα 10 ευρακια οκ ετσι το πα για αστειο.και εξαλου και αλλα σιντι τα δινουν σε περιπτερα 10 ευρως οπως lana del ray katy perry αρα μη με φατε:p ελα ρε κανεις δεν θα πεσει να σε φαει κουβεντα κανουμε! :) θεωρω οτι η μαντονα στα 90s εχει βγαλει καλυτερα αλμπουμ απο οτι στα 80s.... στα 80s θα ελεγα οτι τα singles που εβγαζε ηταν θεικα..οχι τα αλμπουμ ομως..(με εξαιρεση το like a prayer που ειναι διαμάντι) πχ το true blue εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ SINGLES(απιστευτα ομως) αλλα το υπολοιπο cd θα το ελεγα "πατατα"... και στα 00s τα music american life confessions ηταν δισκαρες.. το "συμφωνα με τις γνωμες" που λες δεν υπαρχει! αν σου αρεσει εσενα τελος..τωρα τι λεει ο καθενας απο εμας εδω αστο...:lol: εγω πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που δεν εχουν ακουσει καν το Mdna και το κραζουν ασύστολα... και δεν μιλαω για εδω στο φορουμ γενικως... Edited July 9, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 και στα 00s τα music american life confessions ηταν δισκαρες.. το "συμφωνα με τις γνωμες" που λες δεν υπαρχει! αν σου αρεσει εσενα τελος..τωρα τι λεει ο καθενας απο εμας εδω αστο...:lol: εγω πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που δεν εχουν ακουσει καν το Mdna και το κραζουν ασύστολα... και δεν μιλαω για εδω στο φορουμ γενικως... Εγώ προσωπικά πάντως θεωρώ πως η Madonna έχασε πολύ με το American Life. Μπορεί να μην είμαι τρελός fan της αλλά αναγνωρίζω ότι ήταν πάντα μια γυναίκα που έκανε ότι γούσταρε χωρίς να ενδιαφέρεται για τη γνώμη κανενός. Από τους σταυρούς στο Like a Prayer μέχρι το ιστορικό πλέον βιβλίο της "Sex" και το διαφορετικό-γαμ@το Ray of Light ήταν απλά respect γιατί είχε τα κότσια να κάνει πρώτη αυτά που άλλες με περισσότερο ταλέντο στη φωνή (όπως η Houston) δε θα είχαν ποτέ να κάνουν. Αλλά η εποχή του American Life για εμένα ήταν η πρώτη φάση της "πτώσης" της Madonna. Ενώ ήθελε να την πει στην αμερικανική κοινωνία για τον τότε πόλεμο στο Iraq, ξαφνκά αποφάσισε να αλλάξει το βίντεο του American Life για να μην παρεξηγηθεί η Αμερική επειδή λέει περιείχε "βία"... Για μένα από τότε η Madonna έχασε το ενδιαφέρον της, γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε το ταλέντο της Madonna είναι στο entertaining και έπειτα στο τραγούδι. Όταν πιστεύεις σε κάτι ή όταν πιστεύεις ότι κάτι είναι λάθος καλύτερα να μη μιλήσεις παρά να μιλήσεις και μετά να το πάρεις πίσω. Το πρώτο δείχνει συνειδητή επιλογή. Το δεύτερο δείχνει φόβο που ιδιαίτερα από μια γυναίκα με τα κότσια και την καριέρα της Madonna και νόημα δεν έχει και τη "ρίχνει". Τουλάχιστον οι Dixie Chicks - τις οποίες δεν είχα ποτέ ακούσει και δεν ξανάκουσα ποτέ από τότε - είχαν τα κότσια να τα βάλουν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ γιατί θεωρούσαν πως η πολιτική του είναι λάθος. Έχασαν πολλά από αυτό αλλά προσωπικά αν και δεν ακούω ούτε αυτή τη μουσική, τις θεωρώ θαρραλέες. Ίσως να έχω παρασυνδυάσει τη μουσική με την πολιτική, αλλά πιστεύω πως οι μεγάλοι καλλιτέχνες (σε κάθε είδος τέχνης) πρέπει να μιλάνε και να ξυπνάνε τον κόσμο για θέματα που τους αφορούν ακόμα και αν αυτό δεν τους κάνει πάντα αρεστούς. Έκτοτε, με εξαίρεση το Confessions on a Dancefloor που έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση, όλη η υπόλοιπη πορεία της είναι προς τα κάτω. Κάτι Hard Candy και κάτι MDNA ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση album που θα μπουν ποτέ στα αγαπημένα κανενός για πάνω από 1 μήνα μετά την κυκλοφορία τους ή που θα τα θυμόμαστε μετά από 10-20 χρόνια και θα βλέπουμε διασκευές τους - κάπως σαν όλα ανεξαιρέτως τα τραγούδια της Lady Gaga και του Justin Bieber :X Μπορεί τα τραγουδια να είναι αρκετά καλά για να τα χώσει στο καινούργιο της show, αλλά δεν είναι αρκετά καλά για να τα χώσει και στο επόμενο, that's what I'm trying to say ;) Προσπαθεί τόσο πολύ να παραμείνει "in", ξεχνώντας πως ένας από τους πιο πετυχημένους της δίσκους τα τελευταία χρόνια ήταν disco, και έτσι απομακρύνει fan της και απομακρύνει και εμάς που λέγαμε "respect" ακόμα και αν ακούμε rock, metal ή κλασική μουσική. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 οπα οπα DesertSMisSRaiN τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι... στο american life οντως απεσυρε το βιντεο αλλα υπηρχε και η warner απο πισω! δεν ειναι μονο η μαντονα.. ψαξτο λιγο καλυτερα και θα δεις οτι η μαντονα με την εταιρια της ειχαν πολλες διαφωνιες απο την εποχη του bed time stories ακομη.. ναι η μαντονα αναγκάστηκε να "αποσύρει" το βιντεο οπως λες(γιατι οι πιεσεις ηταν τεραστιες τοτε..) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ... γιατι εκει ο καλλιτέχνης δεν περιορίζεται απο καμια εταιρια ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΣ και κανει οτι θελει! και η μαντονα τουλάχιστον live ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ.. OYTE ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ το live του american life ειναι 10000 φορες χειροτερο απο το βιντεο.. αν το ψαξεις το θεμα υπήρχαν τρομερες αντιδράσεις στην αμερικη οταν το παρουσίαζε εκει.. σε μερικες συναυλιες μαλιστα την γιουχαρανε..και αυτη ομως δεν αλλαξε ουτε δευτερόλεπτο.. για δες το λιγο αν δεν το εχεις δει και θα καταλαβεις τι εννοώ.. για μενα ειναι απο τα καλυτερα live της μαντονα EVER... http://www.youtube.com/watch?v=a4o-uxVykLc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Την τιμιτικη μας ειχαμε χτες στο Παρισι απο την Madonna.Πειναμε ειπε. Κατι παραπανω θα ξερει:http://www.zougla.gr/kosmos/article/madona-i-elines-den-exoun-na-fane Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Την τιμιτικη μας ειχαμε χτες στο Παρισι απο την Madonna.Πειναμε ειπε. Κατι παραπανω θα ξερει:http://www.zougla.gr/kosmos/article/madona-i-elines-den-exoun-na-fane τελειως απαραδεκτη...στη σειρα και αυτη οπως και αλλοι που μας..περιγραφουν Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 τελειως απαραδεκτη...στη σειρα και αυτη οπως και αλλοι που μας..περιγραφουν To χειρότερο είναι ότι έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Ίσως όχι στο ότι μας παρουσιάζει ένα βήμα πάνω από τη Ζιμπάμπουε ("οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε"), αλλά στο ότι οταν ο κόσμος φοβάται, ο διπλανός του γίνεται ο χειρότερος εχθρός του. Ασχέτως του... αγγελιοφόρου, το μήνυμα είναι σωστό και πρέπει να το ακούσουμε όχι γιατί το λέει η Madonna (που ποιός χέστηκε για την άποψή της για εμάς; ) αλλά ακριβώς γιατί έχει δίκιο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα DesertSMisSRaiN! Πρώτον...το σχόλιο της ήταν απαράδεκτο και ΑΤΟΠΟ!ΤΙ δουλειά έχει η "κυρία" αυτή με αυτά τα θέματα ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ; Δεύτερον...όλοι μας έχουμε παραδεχτεί τα λάθη μας και συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ με πολλά ΣΤΡΑΒΑ που έχουν συμβεί ή συμβαίνουν και φυσικά λέμε ότι ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ! Τρίτον...από την στιγμή που η "κυρία" αυτή ΔΕΝ έχει ιδέα καλύτερα να ΜΗΝ μιλάει ΔΗΜΟΣΙΑ!Η απόψεις της στο σπίτι της!Το οικονομικοπολιτικό θέμα έχει πολλές προεκτάσεις και είτε της αρέσει είτε όχι ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ εκτός Ελλάδος!Από που να ξεκινήσουμε....από τα σκάνδαλα με Siemens,αεροδρόμιο,Ολυμπιακούς,Γερμανούς με υποβρύχια και άλλους εξοπλισμούς αλλά και πολλά άλλα!Μην μιλήσουμε για την γεωγραφική θέση κ.α.! ΟΜΩΣ επειδή ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα πολιτικά θέματα δεν θα επεκταθώ περαιτέρω γιατί δεν αξίζει αλλά και ΔΕΝ δέχομαι από "βολεμένους" και κομπλεξικούς να με μειώνουν σαν λαό όταν και αυτοί μέσα στην ιστορία είχαν πολλαπλές ευθύνες! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα DesertSMisSRaiN! Πρώτον...το σχόλιο της ήταν απαράδεκτο και ΑΤΟΠΟ!ΤΙ δουλειά έχει η "κυρία" αυτή με αυτά τα θέματα ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ; Δεύτερον...όλοι μας έχουμε παραδεχτεί τα λάθη μας και συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ με πολλά ΣΤΡΑΒΑ που έχουν συμβεί ή συμβαίνουν και φυσικά λέμε ότι ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ! Τρίτον...από την στιγμή που η "κυρία" αυτή ΔΕΝ έχει ιδέα καλύτερα να ΜΗΝ μιλάει ΔΗΜΟΣΙΑ!Η απόψεις της στο σπίτι της!Το οικονομικοπολιτικό θέμα έχει πολλές προεκτάσεις και είτε της αρέσει είτε όχι ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ εκτός Ελλάδος!Από που να ξεκινήσουμε....από τα σκάνδαλα με Siemens,αεροδρόμιο,Ολυμπιακούς,Γερμανούς με υποβρύχια και άλλους εξοπλισμούς αλλά και πολλά άλλα!Μην μιλήσουμε για την γεωγραφική θέση κ.α.! ΟΜΩΣ επειδή ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα πολιτικά θέματα δεν θα επεκταθώ περαιτέρω γιατί δεν αξίζει αλλά και ΔΕΝ δέχομαι από "βολεμένους" και κομπλεξικούς να με μειώνουν σαν λαό όταν και αυτοί μέσα στην ιστορία είχαν πολλαπλές ευθύνες! Ναι, αλλά δε νομίζω πως λέει κάπου ότι φταίει ο ελληνικός λαός για τη σημερινή κατάσταση. Βασικά, δε λέει ποιός φταίει, λέει πως σε περιόδους κρίσεων οι άνθρωποι αντί να στραφούν ο ένας στον άλλο, στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου. Και σε αυτό δεν υπάρχει τίποτα το "πολιτικό". Το θέμα με τη Λε Πεν και ότι την παρουσίασε με σβάστικα, ναι είναι πολιτικό. Και αν με ρωτάς, ήταν και άτοπο γιατί και με τα λόγια της απλά θα μπορούσε να δώσει στον κόσμο να καταλάβει για ποιά μιλάει χωρίς να μπει στο παιχνίδι "Madonna vs Le Pen". Αλλά τα υπόλοιπα λόγια που είπε δεν είναι πολιτικά, είναι κοινωνικά και αφού ως καλλιτέχνιδα επέλεξε να μιλήσει για ένα κοινωνικό θέμα άποψή μου είναι ότι τοποθετήθηκε σωστά (τουλάχιστον στο κομμάτι που είπε για το πώς σε περιόδους κρίσεις στρεφόμαστε εναντίον των συνανθρώπων μας). Δεν είπε πουθενά για Τούρκους και Έλληνες, Ρεπουμπλικανούς και Δημοκράτες, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είπε για την κοινωνική πλευρά του θέματος και ως καλλιτέχνης έχει το δικαίωμα να το κάνει. Τώρα, αν η Madonna είναι "αυθεντία" στο θέμα, αν τα λόγια της είναι ένα διαφημιστικό τρικ ή το αν της Madonna της πέφτει ουσιαστικά λόγος και έχει όλες τις πληροφορίες για να έχει άποψη είναι άλλο θέμα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Νομίζω δεν κατάλαβες τι έλεγε η συγκεκριμένη "κυρία"!Δεν είναι τυχαίο που ανέφερε ΜΟΝΟ τον ελληνικό λαό!Εννοείται πώς οι σπόντες πήγαιναν κατά βάση στην Ελλάδα!Όποιος δεν το βλέπει απλά δεν θέλει να το δει. Δεν μίλησε έμμεσα αλλά άμεσα!Στην ουσία λέει ότι ΕΜΕΙΣ(οι Έλληνες!) φταίμε για τα προβλήματά μας και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!Όλοι οι άλλοι είναι Παναγίες.....!Γι'αυτό και πρόσθεσε την φράση για "εξωτερικούς εχθρούς"! Όλα τα λόγια της ήταν στην ουσία πολιτικά και δεν είχε ΚΑΜΙΑ δουλειά να αναφερθεί σε αυτά!Για την "κοινωνικότητα" της Madonna....ε εντάξει......απλά το αφήνω ασχολίαστο και για το αν έχει δικαίωμα να το κάνει επειδή είναι.....καλλιτέχνης!Επειδή είσαι καλλιτέχνης δεν έχεις το ακαταλόγιστο ούτε έχεις ασυλία! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Νομίζω δεν κατάλαβες τι έλεγε η συγκεκριμένη "κυρία"!Δεν είναι τυχαίο που ανέφερε ΜΟΝΟ τον ελληνικό λαό!Εννοείται πώς οι σπόντες πήγαιναν κατά βάση στην Ελλάδα!Όποιος δεν το βλέπει απλά δεν θέλει να το δει. Δεν μίλησε έμμεσα αλλά άμεσα!Στην ουσία λέει ότι ΕΜΕΙΣ(οι Έλληνες!) φταίμε για τα προβλήματά μας και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!Όλοι οι άλλοι είναι Παναγίες.....!Γι'αυτό και πρόσθεσε την φράση για "εξωτερικούς εχθρούς"! Όλα τα λόγια της ήταν στην ουσία πολιτικά και δεν είχε ΚΑΜΙΑ δουλειά να αναφερθεί σε αυτά!Για την "κοινωνικότητα" της Madonna....ε εντάξει......απλά το αφήνω ασχολίαστο και για το αν έχει δικαίωμα να το κάνει επειδή είναι.....καλλιτέχνης!Επειδή είσαι καλλιτέχνης δεν έχεις το ακαταλόγιστο ούτε έχεις ασυλία! ποτε το ειπε αυτο το πραγμα ρε φιλε ? μηπως δεν το καταλαβα εγω σωστα...γιατι τα αγγλικα μου τα εχω αφησει λιγο πισω χρονια τωρα:lol: ειναι καλλιτέχνης και εχει καθε δικαίωμα να εχει αποψη.. στην τελικη δεν σου κλεβει τα λεφτα(οπως κανουν οι δικοι μας πολιτικοι χρονια τωρα εδω..) σου λεει τοσο ειναι το εισιτήριο αν θελεις ελα να με δεις..αν δεν θελεις τα λεμε! και η "βολεμενη" κυρια οπως λες δουλευει σαν σκυλί..κανει μια τουρ που 20χρονος αν την κανει θα πεθανει στα μεσα της περιοδείας και θα συμφωνήσω ..με αυτο που λεει πιο πανω η DesertSMisSRaiN. ποτε δεν κοιταμε να βρουμε TI φταιει παντα κατηγορούμε και κατηγορούμε...και λυση δεν υπαρχει! (οταν πχ εγω επειδη ειμαι πωρωμένος(υπαρχουν και πιο χοντρες λεξεις αλλα δεν θα τις πω) ψηφίζω χρονια ενα κόμμα που με κλεβει και θα με κλεβει και αυτο βγαινει και συνεχίζει να με κλεβει τοτε δεν με φταιει ο δημόσιος υπαλληλος πχ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ...και μιλαω γενικα τωρα...) τεσπα για να μην ξεφύγουμε ετσι ηταν παντα η μαντονα! παντα ειχε πολιτικη αποψη(δες και το βιντεο με το american life πιο πανω) παντα σε ολη την καριερα της! δεν θα το σταματησει τωρα επειδη αναφέρθηκε στην χωρα μας. Edited July 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Έλα, τι λες τώρα; Έπαψε για μια στιγμή να ασχολείται με το πώς θα βγάλει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και ξαφνικά την πήρε ο πόνος να ασχοληθεί με τους πονεμένους και τους πεινασμένους αυτού του κόσμου; Δεν θα το 'λεγα ότι εκπλήσσομαι όμως. Εξάλλου οι "τρανοί" αυτού το κόσμου πάντα είχαν την ψευδαίσθηση ότι αν ασχοληθούν λίγο με τους κοινούς θνητούς, κάνουν καμία φιλανθρωπική κίνηση για τα μάτια του κόσμου και για να έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία, έχουν κάνει το καθήκον τους. Ή αν κάνουν πως βγάζουν γλώσσα στο σύστημα, το σύστημα θα τα κάνει πάνω του από το φόβο του. Απλά δεν ανέχομαι να νιώθουν ούτε λύπηση ούτε οίκτο για μένα και κατ' επέκταση για τους συμπατριώτες μου, ιδίως όταν η χώρα στην οποία διαμένει το συγκεκριμένο άτομο (γιατί όσον αφορά την καταγωγή της, φαντάζομαι ότι δηλώνει κλασσικά "πολίτης του κόσμου" η κυρία...) έχει την ευθύνη για την απαξίωση και τη διάβρωση των κυβερνήσεων όλων των κρατών-δορυφόρων της, όπως είμαστε κι εμείς... Αλλά από ένα άτομο που στο παρελθόν επιχείρησε να "αγοράσει" (=διεκδικώντας υιοθεσία χωρίς να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, αλλά απλά βάζοντας μπροστά τα εκατομμύριά της και το όνομά της) παιδί από αφρικανική χώρα, τα περιμένεις όλα... :down: Edited July 28, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Έλα, τι λες τώρα; Έπαψε για μια στιγμή να ασχολείται με το πώς θα βγάλει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και ξαφνικά την πήρε ο πόνος να ασχοληθεί με τους πονεμένους και τους πεινασμένους αυτού του κόσμου; Δεν θα το 'λεγα ότι εκπλήσσομαι όμως. Εξάλλου οι "τρανοί" αυτού το κόσμου πάντα είχαν την ψευδαίσθηση ότι αν ασχοληθούν λίγο με τους κοινούς θνητούς, κάνουν καμία φιλανθρωπική κίνηση για τα μάτια του κόσμου και για να έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία, έχουν κάνει το καθήκον τους. Ή αν κάνουν πως βγάζουν γλώσσα στο σύστημα, το σύστημα θα τα κάνει πάνω του από το φόβο του. Απλά δεν ανέχομαι να νιώθουν ούτε λύπηση ούτε οίκτο για μένα και κατ' επέκταση για τους συμπατριώτες μου, ιδίως όταν η χώρα στην οποία διαμένει το συγκεκριμένο άτομο (γιατί όσον αφορά την καταγωγή της, φαντάζομαι ότι δηλώνει κλασσικά "πολίτης του κόσμου" η κυρία...) έχει την ευθύνη για την απαξίωση και τη διάβρωση των κυβερνήσεων όλων των κρατών-δορυφόρων της, όπως είμαστε κι εμείς... :down: Ok σεβαστή η άποψη σου. Μην αγορασεις cd της μην πληρώσεις πότε να την δεις live όταν ακούς τραγούδι της στο ραδιόφωνο άλλαξε σταθμό και τέλος. Μεγάλη και τρανή είναι η κάθε Μαντόνα και ο καθε καλλιτέχνης που δουλεύουν σαν σκυλιά είναι κορυφή σε αυτό που κάνουν και το αξίζουν. Αν μπορεί ας το κάνει ο οποιοσδήποτε. Από εκεί και πέρα ο κάθε καλλιτέχνης θα εκφράζεται όπως θέλει στην συναυλία του την οποία δεν σε υποχρεώνει κανένας να πας με το ζόρι.. Δεν είναι χαράτσι, συναυλία είναι Και έλεος πια με την ελλαδαρα μας. Μην τυχών μας πει κανείς κάτι (που και πάλι δεν είπε κάτι).. Η γιαούρτια θα φάει η θά σηκώσουμε τουπέ ότι είμαστε ελληναρες και δεν θα μιλάει κανείς για εμάς. Όκ... Ας κοιτάξουμε λέω εγώ τα χάλια μας τα μαύρα.. Το είπα καθαρά πιο πάνω.. Ψηφίζουμε για χρόνια τους ίδιους κλέφτες και τους ψηφίζουμε και πάλι και μετά μας φταίει ο δάσκαλος που κάθεται τρεις μήνες το καλοκαίρι. Οκ Ποια μαντόνα και πράσινα άλογα Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts